Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч
Модератор: Общи модератори
- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Re: Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч
Alexi написа:тоя линк нещо е нечитав ,даже ме съмнява че е вирус
Счупил се е линка нещо...

http://imageshack.us/photo/my-images/854/mitvas.jpg/

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
е и? тия ценови листи ги имам и аз от два месеца - логично е, като свършат Great Edition-ите, да има две отделни оборудвания.... просто казано, с с ~1500лв по-скъпо ще е това, което се продава сега
и така - какво искаше да докажеш, колега, с това секретно интересно файлче - лееелеееееее!!!!! ето на!!! казах ли ви!!! наще коли не стават!!! мноо скъпи!!!! аз знаех, че ще са по пет бона нови, а то не!!!!! аууууу!!! как може тъй!!! аааа толко пари не давам, по-убуу дачийка или още по-убуу бмве-нце на старо....
българите са интересни много - всячески се опитвате да кажете на черното бяло, и да изкарате конкуренцията по-добра от това, което се прави у нас и дава хляб на българи.. и то не е необходимо да се лъже даже - в момента НЯМА по-изгодна оферта в В-сегмент от волекса - съчетание от екстри, цена, механика, гаранция и т.н. - няма и това е, кой каквато ще промоция да вкара... ако искате по-евтино, купете си за малко над 13 бона с ддс сандеро 1.2 без централно и хидравлика и се кефете как сте на далавера, докато правите предмишница по завоите
не мога да разбера тая злобичка и мерак все да е на манджата мерудия бай Ганьо.... румънците знаят, че карат кенефи, но нови кенефи, простички, семпли, но нови и ТЕХНИ - каквито и да са, техни са си и отебават всякакви фиести, авео-та и т.н - впрочем ако си мислите, че те са ебати здравите коли, с ебати евтината и безпроблемна поддръжка, се лъжете, и то жестоко.
истината е, че ако ще бентлита за 10 евра да се правят у нас, българина пак ще е недоволен и пак кусури ще има, пак той ще знае най-добре, че нащо не става и пак чуждото ще е по-евтино, по-добро и т.н. .... и накрая пак морга от горубляне или калибра на газ, щото сме умни и по-добре мъртъв 12-годишен варел, ама немски, отколкото нова кола, макар и без познат бранд като 'муцибуши'
примерно ...
точно заради манталитета ни не заслужаваме нищо, впрочем заслужаваме си сегашното дередже, от много акъл и умуване и хитреене накрая лапаме дедовия винаги и по всички параграфи.... едни 7мил. швейцарци дето държавата им е наполовина на България като площ пращят по шевовете отвсякъде от пари, стандарт на живот.... и пак им е 40франка винетката, по 1.60лв...сметнете ама хората си бачкат и никой не гледа в чуждата паница и 300-коньовите коли си карат със 120 по магистралата, просто щото така трябва и хората имат акъл
абе умряла история, който има интерес, идва и купува, който иска, да си хейтва на воля, общо издадени и поръчани коли за малко над 2 месеца имам 22 бройки......всеки си прави сам сметката, но откъм 'вещи, врели и кипели', запознати тарикат-лаладжии никога няма да има недостиг, това го знам отдавна.....
и така - какво искаше да докажеш, колега, с това секретно интересно файлче - лееелеееееее!!!!! ето на!!! казах ли ви!!! наще коли не стават!!! мноо скъпи!!!! аз знаех, че ще са по пет бона нови, а то не!!!!! аууууу!!! как може тъй!!! аааа толко пари не давам, по-убуу дачийка или още по-убуу бмве-нце на старо....
българите са интересни много - всячески се опитвате да кажете на черното бяло, и да изкарате конкуренцията по-добра от това, което се прави у нас и дава хляб на българи.. и то не е необходимо да се лъже даже - в момента НЯМА по-изгодна оферта в В-сегмент от волекса - съчетание от екстри, цена, механика, гаранция и т.н. - няма и това е, кой каквато ще промоция да вкара... ако искате по-евтино, купете си за малко над 13 бона с ддс сандеро 1.2 без централно и хидравлика и се кефете как сте на далавера, докато правите предмишница по завоите
не мога да разбера тая злобичка и мерак все да е на манджата мерудия бай Ганьо.... румънците знаят, че карат кенефи, но нови кенефи, простички, семпли, но нови и ТЕХНИ - каквито и да са, техни са си и отебават всякакви фиести, авео-та и т.н - впрочем ако си мислите, че те са ебати здравите коли, с ебати евтината и безпроблемна поддръжка, се лъжете, и то жестоко.
истината е, че ако ще бентлита за 10 евра да се правят у нас, българина пак ще е недоволен и пак кусури ще има, пак той ще знае най-добре, че нащо не става и пак чуждото ще е по-евтино, по-добро и т.н. .... и накрая пак морга от горубляне или калибра на газ, щото сме умни и по-добре мъртъв 12-годишен варел, ама немски, отколкото нова кола, макар и без познат бранд като 'муцибуши'

точно заради манталитета ни не заслужаваме нищо, впрочем заслужаваме си сегашното дередже, от много акъл и умуване и хитреене накрая лапаме дедовия винаги и по всички параграфи.... едни 7мил. швейцарци дето държавата им е наполовина на България като площ пращят по шевовете отвсякъде от пари, стандарт на живот.... и пак им е 40франка винетката, по 1.60лв...сметнете ама хората си бачкат и никой не гледа в чуждата паница и 300-коньовите коли си карат със 120 по магистралата, просто щото така трябва и хората имат акъл
абе умряла история, който има интерес, идва и купува, който иска, да си хейтва на воля, общо издадени и поръчани коли за малко над 2 месеца имам 22 бройки......всеки си прави сам сметката, но откъм 'вещи, врели и кипели', запознати тарикат-лаладжии никога няма да има недостиг, това го знам отдавна.....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- audi_bulgarian
-
-
Механджията написа:е и? тия ценови листи ги имам и аз от два месеца - логично е, като свършат Great Edition-ите, да има две отделни оборудвания.... просто казано, с с ~1500лв по-скъпо ще е това, което се продава сега
.....
Спокойно, плиийййз

Аз китайски автомобил, произведен в Булгаристан, с масло Приста, акумулатор Монбат и китайски гуми няма да си купя

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
с това си мнение просто показваш, че не си запознат с нещата... никой не те кара да купуваш, проблема си е твой. дали ще стана хит или не - не бери грижа
има кой да го мисли това
като няма да си купиш, що изобщо пишеш в темата? да се покажеш колко си над нещата, или че си баровец? или пък просто, че не те кефят многомилионни инвестиции в нашата икономика?
това за масла и колко струва да се сменят и кога да се сменят наистина не го коментирай, щото не си сравнявал планово колко струва поддръжаката на волекса за 100к км пробег сравнено с конкуренцията - като го направиш, ела тогава ми се обяснявай кое колко е скъпо накрая като теглиш чертата
преди това коментарът ти не е нужен, щото просто не е съдържателен, а са празни приказки
масло приста и акумулатор монбат - да, ама някой друг път
явно и ти имаш остарялата представа, че коли се правят от банда чичковци с по две отвертки в ръка.... не си в час с нещата, и основно с това какво представлява нашия завод ...
и пак същите писаници пишеш, в стил 'българите са некадърници и винаги чуждото е по-добро'........ с тая нагласа нито бойко, нито който и да е друг не ви е виновен - просто манталитет, уви..... докато плюете България, българското и българите, няма да се оправим, ако ще и Господ да слезе да ни управлява...
що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......

като няма да си купиш, що изобщо пишеш в темата? да се покажеш колко си над нещата, или че си баровец? или пък просто, че не те кефят многомилионни инвестиции в нашата икономика?
това за масла и колко струва да се сменят и кога да се сменят наистина не го коментирай, щото не си сравнявал планово колко струва поддръжаката на волекса за 100к км пробег сравнено с конкуренцията - като го направиш, ела тогава ми се обяснявай кое колко е скъпо накрая като теглиш чертата

масло приста и акумулатор монбат - да, ама някой друг път

явно и ти имаш остарялата представа, че коли се правят от банда чичковци с по две отвертки в ръка.... не си в час с нещата, и основно с това какво представлява нашия завод ...
и пак същите писаници пишеш, в стил 'българите са некадърници и винаги чуждото е по-добро'........ с тая нагласа нито бойко, нито който и да е друг не ви е виновен - просто манталитет, уви..... докато плюете България, българското и българите, няма да се оправим, ако ще и Господ да слезе да ни управлява...
що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- audi_bulgarian
-
-
Механджията написа:...що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......
Жива да не бях

Аз поустнах ценовата листа БЕЗ какъвто и да било коментар

Желая всичко най-най на заводът за СГЛОБЯВАНЕ на Чайна-коли в село Баховица, но при цени за Поло Трендлайн стартиращи от 16 794 лв (има и някаква отстъпка) аз скоро няма да имам удоволствието да съм собственик на подобна чайна-машина

Весели празници и ПО-спокойно, че усещам че ви се е дигнал холестеролА

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Цената от 16 000 лева е на средно ниво, но догодина към края на февруари или март, като стане 17 500 лв. много малко българи в провинцията ще си позволят сглобено в Ловеч возило от най-евтиния клас.
Истината е че твърде малко българи ще могат да го вземат дори на изплащане ловешкият Волекс догодина на пролет. С тези 4000 лева първоначални разходи просто е непосилно. А да теглиш 4000 лв. кредит, за да си платиш всички първоначални разходи по встъпване в 5 г. лизинг
- извратено е!
После идва ред на чудовищно бързата обезценка. Това чудо Волекс на 2 г. и половина 2014 г. лятото - никой няма да му даде повече от 8000 лв.
Истината е че твърде малко българи ще могат да го вземат дори на изплащане ловешкият Волекс догодина на пролет. С тези 4000 лева първоначални разходи просто е непосилно. А да теглиш 4000 лв. кредит, за да си платиш всички първоначални разходи по встъпване в 5 г. лизинг

После идва ред на чудовищно бързата обезценка. Това чудо Волекс на 2 г. и половина 2014 г. лятото - никой няма да му даде повече от 8000 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Не знам за волекса, ама джипчето (хувър май беше) много ми хареса като концепция, а предвид цената му аз просто не виждам конкуренция.. Бях много скептично настроен за тази марка и по специално сувовете, докато не отворих руския форум. Хора, по големи душмани от руснаците няма, а и климата там е такъв, че малко автомобили и техника като цяло издържат проверката на времето
отзивите са много добри за джипката!!! просто за тази цена от около 15к евро никъде няма сув на цял заден мост, независимо отпред, рама, и здраво окачване на пружина с проста конструкция! и то чисто нов с 5г гаранция и евтина потдръжка! сега навлизат тия джипки и след няколко години друга песен ще запеем, но това само времето ще го покаже. Много подценихте Китайците нещо..
http://www.youtube.com/watch?v=SLN5W1vp ... =endscreen това трябва да е пикапа Deer..

http://www.youtube.com/watch?v=SLN5W1vp ... =endscreen това трябва да е пикапа Deer..
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Сега видях, че имало и друг сув, deer g5 колегата дето бачка за фирмата да каже с две думи за какво става дума, защото гледам, че тая машина влиза в друга категория
има ли нещо общо с хувъра или е отделна концепция? предлага ли се в България? на външен вид хваща доста окото и изглежда тежка машина. Какви мотори слагат на тоя танк? на цели мостове е предполагам и на рама..
Брех не е лоша джипката на външен вид, ако е и качествена, ще е чуден избор семейно возило.,

Брех не е лоша джипката на външен вид, ако е и качествена, ще е чуден избор семейно возило.,
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
deer и safe няма да ги има на Бг пазара, щото са дърти модели..... g5 е нормален деер с по-дълго междуосие и фабрично надграден отзад
актуалният пикап е Steed 5 или познат като Wingle 5/V 240 на някои пазари ... стийда е с 40см по-дълъг, но с идентично 4х4, конструктивно има разлика отзад заради ресорите
днес издадох и първия дизелов пикап, чудесен мотор е това
по-интересно ще е като пуснат нормална версия на концептва уингъл цл2:
http://garagecar.onsugar.com/Great-Wall ... t-17144938
актуалният пикап е Steed 5 или познат като Wingle 5/V 240 на някои пазари ... стийда е с 40см по-дълъг, но с идентично 4х4, конструктивно има разлика отзад заради ресорите
днес издадох и първия дизелов пикап, чудесен мотор е това
по-интересно ще е като пуснат нормална версия на концептва уингъл цл2:
http://garagecar.onsugar.com/Great-Wall ... t-17144938

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
audi_bulgarian написа:Механджията написа:...що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......
Жива да не бях![]()
Аз поустнах ценовата листа БЕЗ какъвто и да било коментар, а ВИЕ колега ИЗБУХНАХТЕ... Не знам защо
![]()
Желая всичко най-най на заводът за СГЛОБЯВАНЕ на Чайна-коли в село Баховица, но при цени за Поло Трендлайн стартиращи от 16 794 лв (има и някаква отстъпка) аз скоро няма да имам удоволствието да съм собственик на подобна чайна-машина![]()
Тва Поло ако си го купиш на тая цена , ако изобщо това е цена с ДДС , след това ще се проклинаш , че си дал толкова пари са хубавите фарове и решетки , щот те ще са единсвеното хубаво нещо в колата . Разберете , че в тоя клас колите излизат без неща , които са били базисни екстри в БМВта преди 25 години

- audi_bulgarian
-
-
acho.rs написа:Тва Поло ако си го купиш на тая цена , ако изобщо това е цена с ДДС , след това ще се проклинаш , че си дал толкова пари са хубавите фарове и решетки , щот те ще са единсвеното хубаво нещо в колата . Разберете , че в тоя клас колите излизат без неща , които са били базисни екстри в БМВта преди 25 години
Викаш по-добре един волекс за 16 К и да си свиркам после

п.с. Не съм ходил още до ФауВе Шоурума, но ново Поло с ДДС - 16 794 лв Трендлайн, а с клима и...(пакет Флай) били 18 890...Трябва да ида на място да разуча

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
audi_bulgarian написа:Механджията написа:...що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......
Жива да не бях![]()
Аз поустнах ценовата листа БЕЗ какъвто и да било коментар, а ВИЕ колега ИЗБУХНАХТЕ... Не знам защо
![]()
Желая всичко най-най на заводът за СГЛОБЯВАНЕ на Чайна-коли в село Баховица, но при цени за Поло Трендлайн стартиращи от 16 794 лв (има и някаква отстъпка) аз скоро няма да имам удоволствието да съм собственик на подобна чайна-машина![]()
коментарът 'интересно файлче' беше достатъчен.... айде нема нужда от скромничене и още една доза сарказъм

изказването за 'завода за сглобяване' пак показва, че не си в час, както вече споменах, а ако беше попрочел нещо, преди изобщо да се включиш в дискусията за тия коли, щеше да знаеш, че в момента стартира работа по-малкият етап на завършеност на завода, а окончателния, при който ще се ПРОИЗВЕЖДАТ, ще е готов края на 2012-та....
тия изказвания от сорта на чайна-машина не са интересни, пич

за полото трендлайн - ще се радвам да видя фактурата с цената от близо 17 бона и калкулираната отстъпка

абе що на всяка цена искате да изкарате колите неизгодни? конкретно ти? или просто твоята рецепта за нисък холестерол е потенето в поло за 17 бона без климатик

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
audi_bulgarian написа:acho.rs написа:Тва Поло ако си го купиш на тая цена , ако изобщо това е цена с ДДС , след това ще се проклинаш , че си дал толкова пари са хубавите фарове и решетки , щот те ще са единсвеното хубаво нещо в колата . Разберете , че в тоя клас колите излизат без неща , които са били базисни екстри в БМВта преди 25 години
Викаш по-добре един волекс за 16 К и да си свиркам после![]()
п.с. Не съм ходил още до ФауВе Шоурума, но ново Поло с ДДС - 16 794 лв Трендлайн, а с клима и...(пакет Флай) били 18 890...Трябва да ида на място да разуча
Предвид интериора на Полото , който и за 15 гофишна кола е трагдеия и факта , че получаваш 1,2 60коня мотор ... с какъвто е въоражен на стареца опела от 87ма година (да - 87ма януари Кадет 1,2 карбуратор същата мощност) ... и като се сетиш , че тва поло без рекламните трикове е 20 бона . После имаш абсолютно задължителни неща като хидравлика , КЛИМАТИК(който тотално ще убие маломощния кенеф) , ел.пакет и тнт , цента лесно минава 25 бона ... и пак ще си с мега спрялата кола . Та както казахме 12 пъти - няма по-изгодна кола . Въпоса е как е с надежността .
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Механджията написа:audi_bulgarian написа:..................... но при цени за Поло Трендлайн стартиращи от 16 794 лв (има и някаква отстъпка) аз скоро няма да имам удоволствието да съм собственик на подобна чайна-машина![]()
абе що на всяка цена искате да изкарате колите неизгодни? конкретно ти? или просто твоята рецепта за нисък холестерол е потенето в поло за 17 бона без климатикако е така, е ясно, и не ми отговаряй, моля....
Много си е добра колицата, даже бих я купил на моята съпруга. Гледах и прословутото Поло. Дърво страшно. Като усещане Волекса е доста по-добре от него. Като са толкова здрави Фолксфагените, защо наистина не дават пет години гаранция.

Относно мисленето за нов автомобил и премиум марка на много години, аз имам една идея. Защо ви е да карате десет годишни премиум коли среден клас, като за тези пари можете да вземете Ролс Ройс. Ето ви един Ролс
- audi_bulgarian
-
-
acho.rs написа:...Та както казахме 12 пъти - няма по-изгодна кола . Въпоса е как е с надежността .
Цел - Закупуване на нов автомобил.

Бюджет - 20 К лева.
Марка: ???
Модел:???
Ще се кара градско, от жена, иска да е бензин

Трябва да реша тази загадка