Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Re: Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч

Мнение от audi_bulgarian » 19 Дек 2011, 18:43

Alexi написа:тоя линк нещо е нечитав ,даже ме съмнява че е вирус :mhihi:

Счупил се е линка нещо... :| , Ето отново:

http://imageshack.us/photo/my-images/854/mitvas.jpg/

:bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 23 Дек 2011, 0:05

е и? тия ценови листи ги имам и аз от два месеца - логично е, като свършат Great Edition-ите, да има две отделни оборудвания.... просто казано, с с ~1500лв по-скъпо ще е това, което се продава сега

и така - какво искаше да докажеш, колега, с това секретно интересно файлче - лееелеееееее!!!!! ето на!!! казах ли ви!!! наще коли не стават!!! мноо скъпи!!!! аз знаех, че ще са по пет бона нови, а то не!!!!! аууууу!!! как може тъй!!! аааа толко пари не давам, по-убуу дачийка или още по-убуу бмве-нце на старо....

българите са интересни много - всячески се опитвате да кажете на черното бяло, и да изкарате конкуренцията по-добра от това, което се прави у нас и дава хляб на българи.. и то не е необходимо да се лъже даже - в момента НЯМА по-изгодна оферта в В-сегмент от волекса - съчетание от екстри, цена, механика, гаранция и т.н. - няма и това е, кой каквато ще промоция да вкара... ако искате по-евтино, купете си за малко над 13 бона с ддс сандеро 1.2 без централно и хидравлика и се кефете как сте на далавера, докато правите предмишница по завоите

не мога да разбера тая злобичка и мерак все да е на манджата мерудия бай Ганьо.... румънците знаят, че карат кенефи, но нови кенефи, простички, семпли, но нови и ТЕХНИ - каквито и да са, техни са си и отебават всякакви фиести, авео-та и т.н - впрочем ако си мислите, че те са ебати здравите коли, с ебати евтината и безпроблемна поддръжка, се лъжете, и то жестоко.

истината е, че ако ще бентлита за 10 евра да се правят у нас, българина пак ще е недоволен и пак кусури ще има, пак той ще знае най-добре, че нащо не става и пак чуждото ще е по-евтино, по-добро и т.н. .... и накрая пак морга от горубляне или калибра на газ, щото сме умни и по-добре мъртъв 12-годишен варел, ама немски, отколкото нова кола, макар и без познат бранд като 'муцибуши' :mhihi: примерно ...

точно заради манталитета ни не заслужаваме нищо, впрочем заслужаваме си сегашното дередже, от много акъл и умуване и хитреене накрая лапаме дедовия винаги и по всички параграфи.... едни 7мил. швейцарци дето държавата им е наполовина на България като площ пращят по шевовете отвсякъде от пари, стандарт на живот.... и пак им е 40франка винетката, по 1.60лв...сметнете ама хората си бачкат и никой не гледа в чуждата паница и 300-коньовите коли си карат със 120 по магистралата, просто щото така трябва и хората имат акъл

абе умряла история, който има интерес, идва и купува, който иска, да си хейтва на воля, общо издадени и поръчани коли за малко над 2 месеца имам 22 бройки......всеки си прави сам сметката, но откъм 'вещи, врели и кипели', запознати тарикат-лаладжии никога няма да има недостиг, това го знам отдавна.....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 23 Дек 2011, 11:21

Механджията написа:е и? тия ценови листи ги имам и аз от два месеца - логично е, като свършат Great Edition-ите, да има две отделни оборудвания.... просто казано, с с ~1500лв по-скъпо ще е това, което се продава сега

и така - какво искаше да докажеш, колега, с това секретно интересно файлче - лееелеееееее!!!!! ето на!!! казах ли ви!!! наще коли не стават!!! мноо скъпи!!!! аз знаех, че ще са по пет бона нови, а то не!!!!! аууууу!!! как може тъй!!! аааа толко пари не давам, по-убуу дачийка или още по-убуу бмве-нце на старо....
.....

Спокойно, плиийййз :smoke:
Аз китайски автомобил, произведен в Булгаристан, с масло Приста, акумулатор Монбат и китайски гуми няма да си купя :bchug: Даже изобщо не искам да коментирам ЗАЩО аджеба се сменя маслото на механичната скоростна кутия на 5 000 км :dunno: Абе този автомобил ще е хит, предчувствам го :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 23 Дек 2011, 16:34

с това си мнение просто показваш, че не си запознат с нещата... никой не те кара да купуваш, проблема си е твой. дали ще стана хит или не - не бери грижа ;) :roll: има кой да го мисли това ;) :idea:

като няма да си купиш, що изобщо пишеш в темата? да се покажеш колко си над нещата, или че си баровец? или пък просто, че не те кефят многомилионни инвестиции в нашата икономика?

това за масла и колко струва да се сменят и кога да се сменят наистина не го коментирай, щото не си сравнявал планово колко струва поддръжаката на волекса за 100к км пробег сравнено с конкуренцията - като го направиш, ела тогава ми се обяснявай кое колко е скъпо накрая като теглиш чертата ;) :idea: преди това коментарът ти не е нужен, щото просто не е съдържателен, а са празни приказки

масло приста и акумулатор монбат - да, ама някой друг път :!:

явно и ти имаш остарялата представа, че коли се правят от банда чичковци с по две отвертки в ръка.... не си в час с нещата, и основно с това какво представлява нашия завод ...

и пак същите писаници пишеш, в стил 'българите са некадърници и винаги чуждото е по-добро'........ с тая нагласа нито бойко, нито който и да е друг не ви е виновен - просто манталитет, уви..... докато плюете България, българското и българите, няма да се оправим, ако ще и Господ да слезе да ни управлява...

що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 23 Дек 2011, 17:38

Механджията написа:...що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......

Жива да не бях :ok:

Аз поустнах ценовата листа БЕЗ какъвто и да било коментар :bchug: , а ВИЕ колега ИЗБУХНАХТЕ... Не знам защо :banghead:

Желая всичко най-най на заводът за СГЛОБЯВАНЕ на Чайна-коли в село Баховица, но при цени за Поло Трендлайн стартиращи от 16 794 лв (има и някаква отстъпка) аз скоро няма да имам удоволствието да съм собственик на подобна чайна-машина :bchug:

Весели празници и ПО-спокойно, че усещам че ви се е дигнал холестеролА :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 23 Дек 2011, 17:43

Цената от 16 000 лева е на средно ниво, но догодина към края на февруари или март, като стане 17 500 лв. много малко българи в провинцията ще си позволят сглобено в Ловеч возило от най-евтиния клас.
Истината е че твърде малко българи ще могат да го вземат дори на изплащане ловешкият Волекс догодина на пролет. С тези 4000 лева първоначални разходи просто е непосилно. А да теглиш 4000 лв. кредит, за да си платиш всички първоначални разходи по встъпване в 5 г. лизинг :shock: :shock: :shock: - извратено е!

После идва ред на чудовищно бързата обезценка. Това чудо Волекс на 2 г. и половина 2014 г. лятото - никой няма да му даде повече от 8000 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 23 Дек 2011, 18:55

Не знам за волекса, ама джипчето (хувър май беше) много ми хареса като концепция, а предвид цената му аз просто не виждам конкуренция.. Бях много скептично настроен за тази марка и по специално сувовете, докато не отворих руския форум. Хора, по големи душмани от руснаците няма, а и климата там е такъв, че малко автомобили и техника като цяло издържат проверката на времето :lol: отзивите са много добри за джипката!!! просто за тази цена от около 15к евро никъде няма сув на цял заден мост, независимо отпред, рама, и здраво окачване на пружина с проста конструкция! и то чисто нов с 5г гаранция и евтина потдръжка! сега навлизат тия джипки и след няколко години друга песен ще запеем, но това само времето ще го покаже. Много подценихте Китайците нещо..

http://www.youtube.com/watch?v=SLN5W1vp ... =endscreen това трябва да е пикапа Deer..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 23 Дек 2011, 20:13

Сега видях, че имало и друг сув, deer g5 колегата дето бачка за фирмата да каже с две думи за какво става дума, защото гледам, че тая машина влиза в друга категория :shock: има ли нещо общо с хувъра или е отделна концепция? предлага ли се в България? на външен вид хваща доста окото и изглежда тежка машина. Какви мотори слагат на тоя танк? на цели мостове е предполагам и на рама..

Брех не е лоша джипката на външен вид, ако е и качествена, ще е чуден избор семейно возило.,
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 24 Дек 2011, 0:02

deer и safe няма да ги има на Бг пазара, щото са дърти модели..... g5 е нормален деер с по-дълго междуосие и фабрично надграден отзад

актуалният пикап е Steed 5 или познат като Wingle 5/V 240 на някои пазари ... стийда е с 40см по-дълъг, но с идентично 4х4, конструктивно има разлика отзад заради ресорите

днес издадох и първия дизелов пикап, чудесен мотор е това

по-интересно ще е като пуснат нормална версия на концептва уингъл цл2:
http://garagecar.onsugar.com/Great-Wall ... t-17144938
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2011, 0:08

audi_bulgarian написа:
Механджията написа:...що ли пиша да се хабя само, заключете темата и това е, който го интересуват нещата, има къде да дойде, попита и купи, нямам време за чесане на езици с хейтъри......

Аз поустнах ценовата листа БЕЗ какъвто и да било коментар :bchug: , а ВИЕ колега ИЗБУХНАХТЕ... Не знам защо :banghead:

Желая всичко най-най на заводът за СГЛОБЯВАНЕ на Чайна-коли в село Баховица, но при цени за Поло Трендлайн стартиращи от 16 794 лв (има и някаква отстъпка) аз скоро няма да имам удоволствието да съм собственик на подобна чайна-машина :bchug:

Тва Поло ако си го купиш на тая цена , ако изобщо това е цена с ДДС , след това ще се проклинаш , че си дал толкова пари са хубавите фарове и решетки , щот те ще са единсвеното хубаво нещо в колата . Разберете , че в тоя клас колите излизат без неща , които са били базисни екстри в БМВта преди 25 години :no:

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 24 Дек 2011, 0:22

acho.rs написа:Тва Поло ако си го купиш на тая цена , ако изобщо това е цена с ДДС , след това ще се проклинаш , че си дал толкова пари са хубавите фарове и решетки , щот те ще са единсвеното хубаво нещо в колата . Разберете , че в тоя клас колите излизат без неща , които са били базисни екстри в БМВта преди 25 години :no:

Викаш по-добре един волекс за 16 К и да си свиркам после :winky:

п.с. Не съм ходил още до ФауВе Шоурума, но ново Поло с ДДС - 16 794 лв Трендлайн, а с клима и...(пакет Флай) били 18 890...Трябва да ида на място да разуча :P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 24 Дек 2011, 0:24

audi_bulgarian написа:

коментарът 'интересно файлче' беше достатъчен.... айде нема нужда от скромничене и още една доза сарказъм :roll:

изказването за 'завода за сглобяване' пак показва, че не си в час, както вече споменах, а ако беше попрочел нещо, преди изобщо да се включиш в дискусията за тия коли, щеше да знаеш, че в момента стартира работа по-малкият етап на завършеност на завода, а окончателния, при който ще се ПРОИЗВЕЖДАТ, ще е готов края на 2012-та....

тия изказвания от сорта на чайна-машина не са интересни, пич :mhihi: ама щом те кефи

за полото трендлайн - ще се радвам да видя фактурата с цената от близо 17 бона и калкулираната отстъпка :mhihi: и то с невероятния 1,2 мотор 60 коня и страхотни екстри като осветление в багажника и наличие на волан в интериора ( това са си споменати екстри в каталога ) :mhihi: а я сложи близо 1800лв за климатика..... и пак има 1/3 от екстрите на волекса.... да не говорим за доста по-късия гаранционен период

абе що на всяка цена искате да изкарате колите неизгодни? конкретно ти? или просто твоята рецепта за нисък холестерол е потенето в поло за 17 бона без климатик :mhihi: ако е така, е ясно, и не ми отговаряй, моля....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Дек 2011, 0:41

audi_bulgarian написа:
acho.rs написа:Тва Поло ако си го купиш на тая цена , ако изобщо това е цена с ДДС , след това ще се проклинаш , че си дал толкова пари са хубавите фарове и решетки , щот те ще са единсвеното хубаво нещо в колата . Разберете , че в тоя клас колите излизат без неща , които са били базисни екстри в БМВта преди 25 години :no:

Викаш по-добре един волекс за 16 К и да си свиркам после :winky:

п.с. Не съм ходил още до ФауВе Шоурума, но ново Поло с ДДС - 16 794 лв Трендлайн, а с клима и...(пакет Флай) били 18 890...Трябва да ида на място да разуча :P

Предвид интериора на Полото , който и за 15 гофишна кола е трагдеия и факта , че получаваш 1,2 60коня мотор ... с какъвто е въоражен на стареца опела от 87ма година (да - 87ма януари Кадет 1,2 карбуратор същата мощност) ... и като се сетиш , че тва поло без рекламните трикове е 20 бона . После имаш абсолютно задължителни неща като хидравлика , КЛИМАТИК(който тотално ще убие маломощния кенеф) , ел.пакет и тнт , цента лесно минава 25 бона ... и пак ще си с мега спрялата кола . Та както казахме 12 пъти - няма по-изгодна кола . Въпоса е как е с надежността .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 24 Дек 2011, 0:43

Механджията написа:
audi_bulgarian написа:..................... но при цени за Поло Трендлайн стартиращи от 16 794 лв (има и някаква отстъпка) аз скоро няма да имам удоволствието да съм собственик на подобна чайна-машина :bchug:

абе що на всяка цена искате да изкарате колите неизгодни? конкретно ти? или просто твоята рецепта за нисък холестерол е потенето в поло за 17 бона без климатик :mhihi: ако е така, е ясно, и не ми отговаряй, моля....

Много си е добра колицата, даже бих я купил на моята съпруга. Гледах и прословутото Поло. Дърво страшно. Като усещане Волекса е доста по-добре от него. Като са толкова здрави Фолксфагените, защо наистина не дават пет години гаранция.
:OT:

Относно мисленето за нов автомобил и премиум марка на много години, аз имам една идея. Защо ви е да карате десет годишни премиум коли среден клас, като за тези пари можете да вземете Ролс Ройс. Ето ви един Ролс

Аватар

Мнение от audi_bulgarian » 24 Дек 2011, 0:48

acho.rs написа:...Та както казахме 12 пъти - няма по-изгодна кола . Въпоса е как е с надежността .

Цел - Закупуване на нов автомобил. :P
Бюджет - 20 К лева.
Марка: ???
Модел:???

Ще се кара градско, от жена, иска да е бензин :dunno:

Трябва да реша тази загадка :ok:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата