С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 11:39

Сондьора написа:И от къде я измислихте тая цифра 550 млн

Не съм го измислил аз ! Това са законите на Масоните изписани на този техен монумент в Джорджиа ;)

http://www.radioliberty.com/stones.htm

THE MESSAGE OF THE GEORGIA GUIDESTONES

1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
2. Guide reproduction wisely - improving fitness and diversity.
3. Unite humanity with a living new language.
4. Rule passion - faith - tradition - and all things with tempered reason.
5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
7. Avoid petty laws and useless officials.
8. Balance personal rights with social duties.
9. Prize truth - beauty - love - seeking harmony with the infinite.
10.Be not a cancer on the earth - Leave room for nature - Leave room for nature.

What is the true significance of the American Stonehenge, and why is its covert message important? Because it confirms the fact that there was a covert group intent on

(1) Dramatically reducing the population of the world.
(2) Promoting environmentalism.
(3) Establishing a world government.
(4) Promoting a new spirituality.
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Мар 2011, 12:23

:weed:
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 12:32

Zagy написа::weed:

Като няма какво да се каже повече и почваме с емотиконките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Но не се съмнявам, че Феанор като се появи ще обясни как тия работи са написани от циганите в махалата и как всичко било вятър и мъгла :weed:

Апропо вижте сайта :bchug:
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Мар 2011, 12:35

Добре - за да няма емотиконки ще кажа следното: явно имате много свободно време и си мислите само за глупости.

Не искам да засегна никой - това е лично мнение и не ангажирам никой с него.
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 12:37

Zagy написа:Добре - за да няма емотиконки ще кажа следното: явно имате много свободно време и си мислите само за глупости.

Не искам да засегна никой - това е лично мнение и не ангажирам никой с него.

Не виждам какво лошо има човек да се интересува от различни работи, а да не гледа монетата само от едната страна :dunno:
И само да добавя, че свободно време човек може да намери за всичко стига да има желание :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 24 Мар 2011, 13:21

Няма емотиконка, която да изрази мнението ми, след изчитането на цялата тема.
Направо не знам alx как има нерви да влиза вече в този форум.
Чудя се и на всички спорещи...
Винаги съм си мислел, че тук са едни от най-здравомислещите хора в България. Явно и те са напуснали...
Да, чудесно е да можеш да гледаш монетата от двете страни.
Не е добре обаче, когато не виждаш едната страна, да започнеш да измисляш какво ли не за другата страна, базирано на "някой казват", "има неопровержими доказателства" (които никй не е виждал обаче) и т.н.
Или пък да твърдиш, че видиш ли, тя монетата не е с две страни. Тя има общо 10 страни, обаче здравомислещите коне с капаци не могат да видят останалите осем, защото не искат да си махнат капаците...
Не мога повече.
Темата щеше да е смешна, ако не беше жалка...

P.S. D.U.M.B. - Deep Underground Military Base - това клипче просто ме уби. То казва всичко по въпроса на конспирациите. Да, D.U.M.B.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 13:44

Мдам Дъмб Мънб, това е положението и извънземни няма само тея къде ги дават по телевизора Венелин Петков като ви каже, че да учените били открили извънземни ама те били някакви микрорганизми и само тук от цялата Вселена се е зародил интелигентен живот. Тук е някакъв оазис. Точно така! Няма извънземни , още по-малко отвличания, всички които го твърдят са луди.Кенеди го е убил някакъв луд и го е уцелил хем отзад хем отпред както си е стоял там скрит в склада или пък е имал насочващи куршуми човека. Няма масони , няма билденберги , няма череп и кости те буш баща и син и ония хора покрай тях случайно са се събрали за снимка хората с ония неща начертаните сигурно по трудово с пергелите... Няма харп , а в зона 51 и по-интересната зона Ес 4 няма нищо повече от детски пионерски лагер. Няма Агарта няма никой. Граф Сен Жермен е измислен персонаж. Жул Верн е бил некъФ луд чичка и затова е написал колко там "левги под водата" и описва атомна подводница много преди да се е появила такава. Ванга пък е ударила тотото като е предрекла, че Курск ще потъне и всички и са смеели защото Курск е име на Град в Русия насред сушата....Съвсем случайно разбира се Руснаците строят все повече бункери и Бог знае какво в последно време.

В заключение мога да кажа: Препоръчвам да се гледат новините на БТВ щото Гена Трайкова и Венелин Петков всичко знаят и всичко ще ви кажат, също така няма да има 3-та Световна Война нито към края на 2012 нито никога! Амин !
Последна промяна Larbi на 24 Мар 2011, 13:51, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Мар 2011, 13:51

Съществуването на извънземен разум няма отношение. Силно е вероятно все някога и някъде да се е появил и друг такъв, естествено. Това обаче по никой начин не доказва, че сме имали контакти с такъв или дори че подобен разум изобщо знае за нас. Прочети "Фиаско" на Лем - там има описани някои от проблемите, които пречат на контакта. В добавка трябва да отчетеш и разстоянията в космоса... изобщо шансовете са, че има извънземни, но те са много, много далече от нас. :)

П.П. А баба ти Ванга не беше ли предрекла, че на финала на световното '94-та ще играят две страни с буквата "Б"? Бразилия и Биталия. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 24 Мар 2011, 13:59

larbi написа:В заключение мога да кажа: Препоръчвам да се гледат новините на БТВ щото Гена Трайкова и Венелин Петков всичко знаят и всичко ще ви кажат, също така няма да има 3-та Световна Война нито към края на 2012 нито никога! Амин !

Аз пък препоръчвам да не се гледа телевизия, освен предавания, от които се интересувате. Например F1. С изключение на F1, телевизия не съм гледал от 3 години...
'Ич ми не е зор к'во ш'е ми кажат Гена и Венко. Мен к'вот ме интересува, или ми е интересно си намирам начин да го науча без да чакам новините...
И да, интересувал съм се доста от разните му там конспирации. Гледал съм почти всички изброени в темата филми...
Още не мога да повярвам, че има хора приемащи тези филми като чиста монета, а разумните обяснения на засегнатите във филмите теми да бъдат отхвърляни...
Очевидно е, че има mind control.
Като написах това и се сетих за Star Control 2: The Ur-Quan Masters. Там пък какви предсказания има... Лошото е, че няма да ги дочакам да ги видя. Но съм сигурен, че ще се случат...
Стига ми толко'. Трябва да ходя да си проветря с нещо главата, че се понатоварих.
Последна промяна KoolyO на 24 Мар 2011, 14:00, променена общо 1 път
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Мар 2011, 14:00

:mhihi: :mhihi: ванга, понеже колегата ме подсети:
2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен.
Та в Тунис почна некъде ноември декемви 2010

2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.
Ся дали война или фукушимата, объркала се е жената :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 14:00

Feanor написа:Съществуването на извънземен разум няма отношение. Силно е вероятно все някога и някъде да се е появил и друг такъв, естествено. Това обаче по никой начин не доказва, че сме имали контакти с такъв или дори че подобен разум изобщо знае за нас. Прочети "Фиаско" на Лем - там има описани някои от проблемите, които пречат на контакта. В добавка трябва да отчетеш и разстоянията в космоса... изобщо шансовете са, че има извънземни, но те са много, много далече от нас. :)

П.П. А баба ти Ванга не беше ли предрекла, че на финала на световното '94-та ще играят две страни с буквата "Б"? Бразилия и Биталия. :)

хаха за това с двете Б не помня честно казано... А това за разтоянието е така , носамо до там. Има теория според която (между другото ние официално не знаем какво е това гравитация , знаем, че нещо ни държи тук на земята да не паднем ама как се получава и можем ли ние да го направим това изкуствено великата наука мълчи официално) Летателните апарати създават свое гравитационно поле и затова поддържат тези огромни скорости и затова така мога да ускоряват защото се създава поле около НЛО-то и не действа гравитационните сили които ако беше самолет щеше да е мъртъв пилота при такова натоварване. Та при създаването на това поле се получават така наречените "уорм холс" и се получава изкривяване на пространството и хипер пространството ;) С други думи получава се нещо като пряка пътечка... Доказателства, доказателства. Ако всичко беше с доказателства то нямаше да спорим тук и да става смях. Ако се разсекрети подобна технология познай дали щеше да те вълнува цената на бензина и дали щеше да имаш полза от кола? Познай дали нямаше да фалират петролните компании който генерират трилиони печалба. :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 14:06

Сондьора написа::mhihi: :mhihi: ванга, понеже колегата ме подсети:
2010 – Начало на Третата Световна война. Войната ще започне през 2010 год и ще завърши през 2014. Войната ще започне като конвенционален конфликт, а по-късно ще прерастне в ядрен.
Та в Тунис почна некъде ноември декемви 2010

2011 – В резултат от ядрената война в Северното полукълбо ще изчезнат всички растителни и животински видове.
Ся дали война или фукушимата, объркала се е жената :mhihi:

То си гръмна Фукушимата като за световно и си ги има тия конфликти ама все още нито Световна война има нито ядрено изтребване :mhihi:
Освен тва гледам и от другата страна на монетата и мога да кажа, че някакъ пич бил предказал края на света да стане 1994 година ама не стан и той ся за 2012 се обединява със всички :mhihi: после стана нали 1999 уж 2000 , ся е 2012. Тия неща всяват някакъв смях и разводняват нещата ама и този филм го има :mhihi:

Между другото наскоро чух че Ванга е казала, че нещата в България няма да се оправят докато не дойдат танковете т.е. Военно положение. предполагам, че ще стане , но кога защо и как това никой не може да каже :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Мар 2011, 14:18

А, да бе, то отварянето на wormhole няма да иска енергия, нали... :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 14:49

Feanor написа:А, да бе, то отварянето на wormhole няма да иска енергия, нали... :)

А ти от къде знаеш, че няма от къде да се отдели тази енергия? То и при АЕЦ-а се отделя енергия и сигурно през 1600 година някой като тебе е казал "Атомна Централа? Електричество? Абсурд! Вие луди ли сте вееее нали трябва енергия? Нямате доказателства на на на на нищо не чувам , чорапа си обувам, когато го обуя тогава ще чуя" :mhihi: Ето на това приличате :twisted:

Едни бързи 2 въпросчета да ми разясните набързо с детската си логика:

1. Великата Пирамида няма никакви одраскани стени отвътре, а уж е направена за Фараона. Другите пирамидки имат всякакви картинки, а Великата няма нито едно. Защо? Вие ако бяхте на мястото на Хеопс нямаше ли да си изобразите всички слуги животни , любовници и т.н или той е бил по-различен от другите щом като пирамидата е била за него?
2.Хубаво направени са някога тия пирамиди ама знанието не е запазено. Защо ? Толкова ли е трудно от баща на син да се предадат знанията? Допълнение : По всички точки на земното кълбо са намерени и съществуват пирамиди. Как така без да си ходят на гости пичовете са решили точно пирамиди да строят навсякъде а не примерно Кубове ?
3. 1969 година уж стъпваме на Луната. Защо никога повече не се прави мисия най-малкото защото там са открити доста ценни камъни и субстанции и можеше да се избият разходите (защото знам че за разходи някой ще почне да ми разправя) ?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 24 Мар 2011, 14:53

larbi написа:
Feanor написа:А, да бе, то отварянето на wormhole няма да иска енергия, нали... :)

А ти от къде знаеш, че няма от къде да се отдели тази енергия? То и при АЕЦ-а се отделя енергия и сигурно през 1600 година някой като тебе е казал "Атомна Централа? Електричество? Абсурд! Вие луди ли сте вееее нали трябва енергия? Нямате доказателства на на на на нищо не чувам , чорапа си обувам, когато го обуя тогава ще чуя" :mhihi: Ето на това приличате :twisted:

Едни бързи 2 въпросчета да ми разясните набързо с детската си логика:

1. Великата Пирамида няма никакви одраскани стени отвътре, а уж е направена за Фараона. Другите пирамидки имат всякакви картинки, а Великата няма нито едно. Защо? Вие ако бяхте на мястото на Хеопс нямаше ли да си изобразите всички слуги животни , любовници и т.н или той е бил по-различен от другите щом като пирамидата е била за него?
2.Хубаво направени са някога тия пирамиди ама знанието не е запазено. Защо ? Толкова ли е трудно от баща на син да се предадат знанията? Допълнение : По всички точки на земното кълбо са намерени и съществуват пирамиди. Как така без да си ходят на гости пичовете са решили точно пирамиди да строят навсякъде а не примерно Кубове ?
3. 1969 година уж стъпваме на Луната. Защо никога повече не се прави мисия най-малкото защото там са открити доста ценни камъни и субстанции и можеше да се избият разходите (защото знам че за разходи някой ще почне да ми разправя) ?

Я пак прочети колко пъти сме кацали на Луната.....
36436
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата