как се намира надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: как се намира надежда

Мнение от xpl0d » 12 Дек 2009, 18:04

Fenka85 написа:... ами няма такъв ... да не пие, да не пуши и да не ми изневерява ... ако ми намериш такъв обади се :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

Не пия, не пуша, не изневерявам :mhihi:
Не ме разбирай погрешно, не че ти се предлагам/подмазвам и пр., просто съм си такъв. Ама нещо не ми се вярва баш всичко живо, което е около тебе да пие, пуши и изневерява. Предполагам ще отговориш "е, има там няколко дет не пият, не пушат и не биха ми изневерили, ама са..." , като тва което следва след многоточието предполагам може да бъде : тъпи, прости, грозни, смотани и всякакви такива негативни качества описващи 'арактера на дадения индивид. Предполагайки, че след многоточието поставяш >=1 негативизма ==> изискването ти за мъжки индивид, което си дала е всъщност непълно т.е. се получава нещо от сорта на "да не пие, да не пуши, да не ми изневерява" и примерно "да е умен и интелигентен". Сигурен съм, че ако задълбаем още малко ще изникнат други "изисквания" и крайна сметка на пръв поглед невинното M40B16(да не пие, да не пуши, да не ми изневерява) се оказва турбиниран 2000к.с. S50B32(да не пие, да не пуши, да не ми изневерява, да е умен и интелигентен, с чувство за хумор, да е готин, да има много $ и т.н.). Е предполагам разбираш, че последното е малко трудно достижимо, особено в днешни дни, а и има още един много важен ключов момент в цялата хамалогия. Ти хубаво искаш такъв да е, онакъв да е, тъй да прай, иначе да прай, ама в крайна сметка ти какво можеш да сложиш на масата?

Един съвет за "финале" :mhihi: - докато си чакаш 2000 коньовия турбиниран звяр да изскочи отнякъде вземи "покарай" някоя 16-ка, 18-ка или колкото там има, че да не забравиш как се кара после. Нали знаеш, за да си добър в нещо, трябва редовно да го тренираш/практикуваш :winky:
П.С. - не упоменавам какво са 16-ките и 18-ките... може да са и двете :mhihi: . Ако има нещо неясно, кажи, ше ти го обясним подобаващо, пък после някой може и нагледно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 12 Дек 2009, 18:13

xpl0d написа:
Fenka85 написа:... ами няма такъв ... да не пие, да не пуши и да не ми изневерява ... ако ми намериш такъв обади се :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

Не пия, не пуша, не изневерявам :mhihi:
Не ме разбирай погрешно, не че ти се предлагам/подмазвам и пр., просто съм си такъв. Ама нещо не ми се вярва баш всичко живо, което е около тебе да пие, пуши и изневерява. Предполагам ще отговориш "е, има там няколко дет не пият, не пушат и не биха ми изневерили, ама са..." , като тва което следва след многоточието предполагам може да бъде : тъпи, прости, грозни, смотани и всякакви такива негативни качества описващи 'арактера на дадения индивид. Предполагайки, че след многоточието поставяш >=1 негативизма ==> изискването ти за мъжки индивид, което си дала е всъщност непълно т.е. се получава нещо от сорта на "да не пие, да не пуши, да не ми изневерява" и примерно "да е умен и интелигентен". Сигурен съм, че ако задълбаем още малко ще изникнат други "изисквания" и крайна сметка на пръв поглед невинното M40B16(да не пие, да не пуши, да не ми изневерява) се оказва турбиниран 2000к.с. S50B32(да не пие, да не пуши, да не ми изневерява, да е умен и интелигентен, с чувство за хумор, да е готин, да има много $ и т.н.). Е предполагам разбираш, че последното е малко трудно достижимо, особено в днешни дни, а и има още един много важен ключов момент в цялата хамалогия. Ти хубаво искаш такъв да е, онакъв да е, тъй да прай, иначе да прай, ама в крайна сметка ти какво можеш да сложиш на масата?

Един съвет за "финале" :mhihi: - докато си чакаш 2000 коньовия турбиниран звяр да изскочи отнякъде вземи "покарай" някоя 16-ка, 18-ка или колкото там има, че да не забравиш как се кара после. Нали знаеш, за да си добър в нещо, трябва редовно да го тренираш/практикуваш :winky:
П.С. - не упоменавам какво са 16-ките и 18-ките... може да са и двете :mhihi: . Ако има нещо неясно, кажи, ше ти го обясним подобаващо, пък после някой може и нагледно :mhihi:

... разбрах те напълно :bowdown: :bowdown: :bowdown: ... и пари не търся от никой :winky:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 12 Дек 2009, 18:19

Fenka85 написа:разбрах те напълно

Радвам се :)

Fenka85 написа:... и пари не търся от никой

Беше само пример ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 12 Дек 2009, 18:21

Zagy написа:
Nukem написа:
да не пие, да не пуши и да не ми изневерява

Aз съм така ама стандарта ми е до 48кг,руса,може и грозна и макс 23г!
П.С:Да има пари поне колкото мен!
П.С2:Забравих да кажа, да не слуша чалга :mhihi: !

Перфе!!! Аре да се зимаме :winky: :mhihi:

С Nukem ли?? :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 12 Дек 2009, 18:24

kokobm написа:
Zagy написа:
Nukem написа:

тои като е видял " 48кг,руса, " и другото го е прескочил :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 12 Дек 2009, 18:30

ceco-stz написа:
kokobm написа:
Zagy написа:
Nukem написа:

тои като е видял " 48кг,руса, " и другото го е прескочил :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi:

Офф - някой модератор да не си помисли, че спамиме!? НЕ! Развеселяваме автора! :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 12 Дек 2009, 18:33

= НЕ СЪМ ПУШИЛ И НЕ ПУША :!: :idea: :arrow:
= НЕ СЪМ ПИЛ И НЕ ПИЯ :!: :idea: :arrow:
= ПО ЖЕНИ НЕ ХОДЯ(САМАТА ТЕМА Е ПО ТОЯ ПРОБЛЕМ) ХИЧ не ми се отдава.. :!: :!: :?:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 12 Дек 2009, 18:37

EBEEMVACIA написа:

= ПО ЖЕНИ НЕ ХОДЯ(САМАТА ТЕМА Е ПО ТОЯ ПРОБЛЕМ) ХИЧ не ми се отдава.. :!: :!: :?:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 12 Дек 2009, 18:41

Fenka85 написа:
EBEEMVACIA написа:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

са остава и да се земете :)
Изображение

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 12 Дек 2009, 18:44

EBEEMVACIA написа:

Със колите и хазарта как си?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 12 Дек 2009, 18:48

EBEEMVACIA написа:

Ами промени първите две, може третото да си дойде от самосебе си :lol: майтап, сега сериозно - контактувай с повече жени, не да ги сваляш, така ще научиш повече за тях и начина(липсата :mhihi: ) им на мислене. Красивите жени е трудно да сваляш щото нослетата са им много високо, ма то е и заради това, иначе представяш ли си какви опашки ще се точат след тях, или па се с вирнати крака ще си седят(не че и това не е истина :mhihi: , но всяко правило си има изключения) . Пробвай с жени, които не те респектират толкова, така ще придобиеш някъв опит, нямаш си идея какъв проблем за тях е да си намерят свестен мъж! (това не е от личен опит :mhihi: ) Още повече казваш, че девойката ти хвърля погледи и гримасничи...ами говори и, за квот се сетиш, предложи и да я почерпиш, да излезете, след като говориш повече с нея ще знаеш от какво се интересува и така...

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 12 Дек 2009, 18:51

Абе момичета (сори за грубия тон), я му драснете по няколко лични на човека...аааааа..

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 12 Дек 2009, 18:52

Lenco написа:
EBEEMVACIA написа:

Със колите и хазарта как си?

Определено това е въпроса :bowdown: :mrgreen:
bedrock city racing

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 12 Дек 2009, 18:54

kokobm написа:Абе момичета (сори за грубия тон), я му драснете по няколко лични на човека...аааааа..

Той човека ако сам не си помогне..., само ще го депресираме ако му драснем някое лично. :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от FaceOff » 12 Дек 2009, 18:56

krystal написа:
kokobm написа:Абе момичета (сори за грубия тон), я му драснете по няколко лични на човека...аааааа..

Той човека ако сам не си помогне..., само ще го депресираме ако му драснем някое лично. :winky:

Така е, помогни си ти, та да ти помогне и Господ!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата