Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не съм го познавал лично ама верно беше бахти слона. Няма да забравя като ученик като го видях за 1 път по ония мутринските времена как се измъкваше от един кадет .. направо беше невероятно как се събира вътре.
Та за да си дойдем на темата току що си заръчах Gaspari Nutrition Super Pump 250. Някой ползвал ли го е. Доста хора го хвалят, но и много се оплакват, че се осирали зверски от него

Та за да си дойдем на темата току що си заръчах Gaspari Nutrition Super Pump 250. Някой ползвал ли го е. Доста хора го хвалят, но и много се оплакват, че се осирали зверски от него

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва не е ли AAKG? По принцип вършат работа, аз съм ставал на кокал с... как беше... да бе, NO-Explode и Nitrix... ма правех пълният комплект на BSN... лудница... направо ми пламваше главата, ставаше супер яко напомпване... ако можеш да го използваш тоя ефект - ш'та скъса 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
spower написа:противно на очаквнията ми след монокократни цикли основно с метандианоно съдържащи препарати в комбинация с ретаболил/дека/ в младините, най доволен останах от ниски дози анабол таблет/ което си е пак / метандианон/ в комбинация с креатин иначе от БД стромбата за пръв път като я опитах и останах супер доволен, но с течение на годините забелязах, че няма особен смисъл от зоба и преминах основно на добавки аминокиселини, суроватъчни протеини, чат пат BCAA основно с плацебо ефектсега си взех на уйдър тестоексплод http://weider-bulgaria.com/products/6/72 че ще я видим тая добавка как действа иначе от бг трибестана преди като съм вземал съм имал резултати, но от 4 последователни кутии 3х2 табл от 250мг
Бритиш дракон са ПЪЛЕН МЕНТАК - ако изобщо има нещо тяхно различно от олио и табелтирано нишесте , трябва да си страшен късметлия да го намериш . Очевадно е че не може един продукт да е 6-8 пъти по-евтин от аналога и да е със същото качество. Анабол таблет е много ефикасен . Единствения ми цикъл , беше преди 4-5 години със 100 парчета анабол таблет + 4 омнадрена - ами подскочих направо . Най-после мръднах от големия застой и килата които качих , почти не мръднаха след края . Все повече хора споделят - по-добре минимални количества сигурна зоб + свястна храна и добавки , отколото да се тъпчеш със анадрол, фалшив ретаболил и тн ...
Аз скоро няма пак да се зобя (ако това горе може да се нарече цикъл) но все пак някой да сподели , коя е сигурната зоб . Така и така супер много хора зимат , поне да не се тровят.
Аз се сещам , за добрия стар полски омнадрен от всяка аптека , 50мл гръцки ретаболи пак от аптеката (не повече от 50мл защото другото е ментак) и вече анабол таблетс , ама там доставчиците са съмнителни

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Анабол таблетс едно време беше от Тайван, сега е от Бургас, спокойно можеш да го изключиш от списъка на добрата химия 

- Mollov
- Мародератор
-
bum_bum, тоя super pump ми изглежда като продуктите Animal - от много нема, НО по малко... като гледам как дозата е 20гр... и в тия 20гр има всичкото... и AAKG-то, което е едно от основните неща сигурно е не повече от 2-3гр... което е доста малко... но дано ти свърши работа
Останалите неща - доказали се многократно
Особено тоя Animal Pack... майката си трака...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Абе подлъга ме маркетинга
в няколко сайта за добавки видях, че е на горните места по продаваемост и викам айде и аз да се наредим да видим закво го купуват тва.
Енимъл за първи път взимам и направо първата сутрин като се изпиках и видях ква ми е пикнята бях е така
некво електриково зелено като кръвта на пришълеца. Как да е, едната кутия я омаах и поръчах още една.
В интерес на истината не бях пипвал тежест от година и половина, сега вече 4- та седмица тренирам и мотивацията е още силна, затва гледам да се възползвам максимално.

Енимъл за първи път взимам и направо първата сутрин като се изпиках и видях ква ми е пикнята бях е така

В интерес на истината не бях пипвал тежест от година и половина, сега вече 4- та седмица тренирам и мотивацията е още силна, затва гледам да се възползвам максимално.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Малко по темата какво представлява ВСАА
Описание и източници:
Аминокиселините са градивните елементи на белтъчините, следователно - и на мускулите. Всяка аминокиселина съдържа аминогрупа (NH2) и карбоксилна група (СООН), въглероден и водороден атом. Познати са повече от 150 аминокииселини, но в състава на белтъчините участват само 20 от тях. Това, което прави всяка аминокиселина различна, е страничната група, или веригата (R). В зависимост от нейния вид аминокиселините се делят на незаменими и заменими. Незаменимите (есенциални, основни)са 8 на брой - левцин, изолевцин, лизин, метионин, треонин, триптофан, фенилалвинин и валин. Те се наричат така, защото задължително трябва да се поемат от външни източници (с храната или като препарати), тялото не може да си ги произвежда само. Останалите 12 вида аминокиселини са заменими (неесенциални). Ако някоя от тях липсва в организма, той е в състояние да си я произведе сам. Левцинът, изолевцинът и валинът се наричат "верижно разклонени аминокиселини (ВРАК / BCAA). От неесенциалните аминокиселини важен за билдерите е аргининът. Скоро - информация за тях.
Аминокиселините се съдържат в храни, богати на белтъчини, като месо, риба, млечни продукти и бобови храни. Общо взето, животинските източници на аминокиселини са по-добри от растителните, тъй като съдържат повече незаменими (есенциални) аминокиселини.
Видове аминокиселини
### Според храната, от която са получени, те биват млечни, яйчни, соеви, говежди или смесени (комбинирани). Яйчните и комбинираните са най-ефективни за покачване на маса
### Според формата, в която се намират, аминокиселините биват: в свободна форма (не са свързани една с друга) и в свързана форма (свързани са в пептидна верига, по около 100 в една верига). Свободните аминокиселини се усвояват много по-лесно.
### Според състава си аминокиселните биват: верижно разклонени (ВРАК / BCAA - включват левцин, изолевцин и валин), аминоесенциални (съдържат само осемте есенциални АК) и АК с изменен профил (освен осемте есенциални, съдържат и някои неесенциални АК). ВРАК и АК с изменен профил са най-ефективни за маса. АК с разклонен профил обаче могат да служат и за релеф, в зависимост от това какви АК са добавени към есенциалните.
Основни функции
Аминокиселините помагат за възстановяване на микроскопичните мускулни разкъсвания, получени по време на тренировка. Те участват в растежа и развитието на мускулната тъкан. С усвояването на аминокиселините организмът е в състояние да произвежда над 50 000 различни белтъчини и вад 15 000 ензими. Аминокиселините са отговорни не само за произдодството на всички ензими в тялото (включително и храносмилателните). Те оказват влияние върху настроението, концентрацията, агресивността, съня и сексуалния нагон.
Може би някои от вас си задават въпроса "Защо има аминокиселини - препарати? Не може ли да ги получаваме с храната и протеините на прах?" Може, разбира се. Само че ефектът иначе е още по-силен. Знаете ли как става изграждането на мускулите? Ето как: След като белтъчините се поемат (с храна или като препарат), те се разпадат на аминокиселини. След това отделните аминокиселини се използват за синтезата на необходимите белтъчини и ензими, като се "навързват" една след друга. Следователно белтъчният синтез (т.е. строежът на мускулите) става едва след разпадането на белтъчините от храната на аминокиселини. За това обаче е необходимо време, докато храната се усвои. А ако приемете аминокиселини като препарат, строежът на мускулите започва веднага, тъй като "строителният материал" е подаден "в готов вид". Ето затова аминокиселините - препарати имат още по-силен ефект от протеините на прах.
Начин на употреба
Основната част от аминокиселините се поема с храната. Затова трябва да поемате достатъчно белтъчини. Тъй като получавате аминокиселините от хранителните продукти, не са ви необходими големи дози при употребата им като препарати. 1-2 грама дневно е препоръчителната доза. Тя е достатъчна за снабдяване на тялото с аминокиселините, необходими за храносмилането и белтъчния синтез. Важно е когато приемате аминокиселини, да приемате и достатъчно калории, тъй като съществува опасност аминокиселините да се превърнат в глюкоза (за да определите от колко калории се нуждаете - елат тук . Повечето спортисти предпочитат да ги приемат около половин час след тренировка, когато организмът е склонен към по-пълноценно усвояване на приетите вещества.

Описание и източници:
Аминокиселините са градивните елементи на белтъчините, следователно - и на мускулите. Всяка аминокиселина съдържа аминогрупа (NH2) и карбоксилна група (СООН), въглероден и водороден атом. Познати са повече от 150 аминокииселини, но в състава на белтъчините участват само 20 от тях. Това, което прави всяка аминокиселина различна, е страничната група, или веригата (R). В зависимост от нейния вид аминокиселините се делят на незаменими и заменими. Незаменимите (есенциални, основни)са 8 на брой - левцин, изолевцин, лизин, метионин, треонин, триптофан, фенилалвинин и валин. Те се наричат така, защото задължително трябва да се поемат от външни източници (с храната или като препарати), тялото не може да си ги произвежда само. Останалите 12 вида аминокиселини са заменими (неесенциални). Ако някоя от тях липсва в организма, той е в състояние да си я произведе сам. Левцинът, изолевцинът и валинът се наричат "верижно разклонени аминокиселини (ВРАК / BCAA). От неесенциалните аминокиселини важен за билдерите е аргининът. Скоро - информация за тях.
Аминокиселините се съдържат в храни, богати на белтъчини, като месо, риба, млечни продукти и бобови храни. Общо взето, животинските източници на аминокиселини са по-добри от растителните, тъй като съдържат повече незаменими (есенциални) аминокиселини.
Видове аминокиселини
### Според храната, от която са получени, те биват млечни, яйчни, соеви, говежди или смесени (комбинирани). Яйчните и комбинираните са най-ефективни за покачване на маса
### Според формата, в която се намират, аминокиселините биват: в свободна форма (не са свързани една с друга) и в свързана форма (свързани са в пептидна верига, по около 100 в една верига). Свободните аминокиселини се усвояват много по-лесно.
### Според състава си аминокиселните биват: верижно разклонени (ВРАК / BCAA - включват левцин, изолевцин и валин), аминоесенциални (съдържат само осемте есенциални АК) и АК с изменен профил (освен осемте есенциални, съдържат и някои неесенциални АК). ВРАК и АК с изменен профил са най-ефективни за маса. АК с разклонен профил обаче могат да служат и за релеф, в зависимост от това какви АК са добавени към есенциалните.
Основни функции
Аминокиселините помагат за възстановяване на микроскопичните мускулни разкъсвания, получени по време на тренировка. Те участват в растежа и развитието на мускулната тъкан. С усвояването на аминокиселините организмът е в състояние да произвежда над 50 000 различни белтъчини и вад 15 000 ензими. Аминокиселините са отговорни не само за произдодството на всички ензими в тялото (включително и храносмилателните). Те оказват влияние върху настроението, концентрацията, агресивността, съня и сексуалния нагон.
Може би някои от вас си задават въпроса "Защо има аминокиселини - препарати? Не може ли да ги получаваме с храната и протеините на прах?" Може, разбира се. Само че ефектът иначе е още по-силен. Знаете ли как става изграждането на мускулите? Ето как: След като белтъчините се поемат (с храна или като препарат), те се разпадат на аминокиселини. След това отделните аминокиселини се използват за синтезата на необходимите белтъчини и ензими, като се "навързват" една след друга. Следователно белтъчният синтез (т.е. строежът на мускулите) става едва след разпадането на белтъчините от храната на аминокиселини. За това обаче е необходимо време, докато храната се усвои. А ако приемете аминокиселини като препарат, строежът на мускулите започва веднага, тъй като "строителният материал" е подаден "в готов вид". Ето затова аминокиселините - препарати имат още по-силен ефект от протеините на прах.
Начин на употреба
Основната част от аминокиселините се поема с храната. Затова трябва да поемате достатъчно белтъчини. Тъй като получавате аминокиселините от хранителните продукти, не са ви необходими големи дози при употребата им като препарати. 1-2 грама дневно е препоръчителната доза. Тя е достатъчна за снабдяване на тялото с аминокиселините, необходими за храносмилането и белтъчния синтез. Важно е когато приемате аминокиселини, да приемате и достатъчно калории, тъй като съществува опасност аминокиселините да се превърнат в глюкоза (за да определите от колко калории се нуждаете - елат тук . Повечето спортисти предпочитат да ги приемат около половин час след тренировка, когато организмът е склонен към по-пълноценно усвояване на приетите вещества.
- Mollov
- Мародератор
-
bum_bum написа:Абе подлъга ме маркетингав няколко сайта за добавки видях, че е на горните места по продаваемост и викам айде и аз да се наредим да видим закво го купуват тва.
Енимъл за първи път взимам и направо първата сутрин като се изпиках и видях ква ми е пикнята бях е таканекво електриково зелено като кръвта на пришълеца. Как да е, едната кутия я омаах и поръчах още една.
Ти не знаеше ли?

Иначе ако искаш ги пий през ден... просто дозировката е толкова сериозна, че не си струва да ги пиеш всеки ден...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Май ги усвоявам, щото до 3- тото пикане за деня не остава и помен от зеленото
пък и тренирам всеки ден без почивки двуразово. Вече втори ден почнах леко едната тренировка и тежко другата, че усещам работата да отива на претрениране. Увеличих и свинското на кило на ден, че иначе направо почвам да изчезвам с тоя моя скапания метаболизъм.

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Взимам го по време на хранене, дано няма яд. По принцип имам много здрав стомах, но сега ще бъде подложен на тест. От тва нещо на Гаспари много хора гледам пишат, че се осират зловещо, ще видим на мен как ще ми понесе 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:Май ги усвоявам, щото до 3- тото пикане за деня не остава и помен от зеленотопък и тренирам всеки ден без почивки двуразово. Вече втори ден почнах леко едната тренировка и тежко другата, че усещам работата да отива на претрениране. Увеличих и свинското на кило на ден, че иначе направо почвам да изчезвам с тоя моя скапания метаболизъм.
Кило свинско на ден

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Първо както каза колегата по-горе това е продукт на Gaspari, по-добре го вземи с това, което препоръчват Gaspari да се вземе в комбинация, а не твоя. Просто работят. Ако искаш да качваш маса не меши л-карнитина, чая и CLA- то донякъде с другите работи. Не си мисли, че така по-добре ще обработиш нещата. В пака има добри ензими така че той ти е достатъчен, макар че може и да си вземеш отделни ензими. Пака може и през ден, може и всеки ден. Има доста по-силни витамин пакове от него.
ditko1 написа:Като тренираш през ден, трябва ли в почивните едни пак да пиеш добавки ?
Зависи какви добавки пиеш - няма универсална формула.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!