Music Idol
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
krystal написа:galant написа:....
Пълни глупости...
Роля на роднини ли?...Би трябвало обществото да поеме роля....стига сте си затваряли очите като коне с капаци...знам,че обичате сеира...лесно е да се оправдавате с роднините на въпросните личности.Ти от къде изобщо си сигурен този човек как е отгледан и дали изобщо на неговите роднини им пука за него.![]()
От всички нас зависи,не от родителите...
Не бъдете такива нарциси ,моля
Нарциса в случая е някой друг. Ти намекна за психично болните... Дали роднини или болнични заведения, все някой се грижи за тях. Самия факт, че пускаш този човек сам да ходи някъде говори за теб лошо, не за журито!!
И това е тотално сбърканото на тая проста държава, защото се обвиняват тези които са ви в очите... И стадото се скъсва да псува и мрази.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
galant написа:За визията също съм съгласен с тях,не може един комерсиален изпълнител(какъвто всъщност е музикалният идол)да е като някой глиган,неприятно е но си е така.
Ако имаш качества на изпълнител, най-лесно е да хванеш кадърни хора, които да ти оправят визията. Обратното не е вярно - можеш да изглеждаш супер, но като не можеш да изпееш две ноти вярно, спасение няма. Та на кое трябва да се акцентира в кастинга, според теб?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Feanor написа:galant написа:За визията също съм съгласен с тях,не може един комерсиален изпълнител(какъвто всъщност е музикалният идол)да е като някой глиган,неприятно е но си е така.
Ако имаш качества на изпълнител, най-лесно е да хванеш кадърни хора, които да ти оправят визията. Обратното не е вярно - можеш да изглеждаш супер, но като не можеш да изпееш две ноти вярно, спасение няма. Та на кое трябва да се акцентира в кастинга, според теб?
Това е пълна глупост или ти просто не си стъпвал във звукозаписно студио

- Feanor
- ентусиаст
-
///peter написа:Това е пълна глупост или ти просто не си стъпвал във звукозаписно студио
Не, просто обичам да ходя на концерти на любимите си групи. А леймърите, дето могат да "пеят" само на плейбек така или иначе май никога нищо запомнящо се не са направили, така че не ме вълнуват особено.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Ти намекна за психично болните... Дали роднини или болнични заведения, все някой се грижи за тях. Самия факт, че пускаш този човек сам да ходи някъде говори за теб лошо, не за журито!!
И това е тотално сбърканото на тая проста държава, защото се обвиняват тези които са ви в очите...
Ние,държавата,обществото сме тези,които трябва да се грижат за тях,а не да си затваряме очите и да разчиаме на институциите.
И аз не обвинявам журито..явно толкова могат...на едно ниво са..не мога да ги виня..виня продуцентите,които залагат на всичко това.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
krystal написа:Ти намекна за психично болните... Дали роднини или болнични заведения, все някой се грижи за тях. Самия факт, че пускаш този човек сам да ходи някъде говори за теб лошо, не за журито!!
И това е тотално сбърканото на тая проста държава, защото се обвиняват тези които са ви в очите...
Ние,държавата,обществото сме тези,които трябва да се грижат за тях,а не да си затваряме очите и да разчиаме на институциите.
И аз не обвинявам журито..явно толкова могат...на едно ниво са..не мога да ги виня..виня продуцентите,които залагат на всичко това.
Говориш на прима Виста, роднините им не се грижат за тях, камоли обществото... Още повече, пък журито е виновно, че при тях идват олигофрени... Не ми отговори какво правим с дискриминацията ако им забранят поради определено положение да не участват?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Feanor написа:///peter написа:Това е пълна глупост или ти просто не си стъпвал във звукозаписно студио
Не, просто обичам да ходя на концерти на любимите си групи. А леймърите, дето могат да "пеят" само на плейбек така или иначе май никога нищо запомнящо се не са направили, така че не ме вълнуват особено.
Ходи няма лошо, но никой не пита нито теб, нито мен какви харесваме.
Това е западно предаване и всички се стремят към МТВ. Там са звездите и парите приятелю.

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз само да питам - нали има предварителен кастинг - преди този, на който се явяват пред истинското жури? И нали там вместо да подбират най-големите идиоти, биха могли да ги пресеят?
someone написа:Аз само да питам - нали има предварителен кастинг - преди този, на който се явяват пред истинското жури? И нали там вместо да подбират най-големите идиоти, биха могли да ги пресеят?
Без да съм сигурна, но мисля че този кастинг,който гледаме е първото им явяване... преди това май само записи пращат, никой не ги вижда...
///peter написа:krystal написа:......
Говориш на прима Виста, роднините им не се грижат за тях, камоли обществото... Още повече, пък журито е виновно, че при тях идват олигофрени... Не ми отговори какво правим с дискриминацията ако им забранят поради определено положение да не участват?
Издребняваш

Аз не се опитвам да ги дискриминирам.Не е нужно да ми ги навират в очите и да се подиграват...Колко пъти трябва да го напиша?...Разбирам,че някои обичат сеира,но защо точно с недъгави хора?...нужно ли е да наблягат на това и да го дават в ефир?...Нужно ли е да ги приемат за следващия кръг и да се подиграват с тези хора,че могат да пеят.?!?!?!..Моля те ,следващия път ,когато ми отговаряш прочети по внимателно поста ми.
- Feanor
- ентусиаст
-
///peter написа:Ходи няма лошо, но никой не пита нито теб, нито мен какви харесваме.
Това е западно предаване и всички се стремят към МТВ. Там са звездите и парите приятелю.
Тук съм съгласен, но... не ми харесва. Не че ще ме питат де, имат си достатъчно зрители и без мен. Аз пък си имам слушалките и Tristania в плейъра, така че всички са доволни.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Необходимо е ти да вникнеш, в това което ти пишеш и в това което аз ти пиша. Не става въпрос дали ти ги дескриминираш, а журито, забранявайки им да участват! И говорим за психично болни, аз до сега недъгав човек(в смисъла в който означава тази дума) не видях да има айдъла този сезон 

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
someone написа:Аз само да питам - нали има предварителен кастинг - преди този, на който се явяват пред истинското жури? И нали там вместо да подбират най-големите идиоти, биха могли да ги пресеят?
Много си прав - има кастинг, който е преди този, който виждаме по телевизията. Дори бях чела някъде, че тогава например се явяват кандидатите при Етиен Леви, при други такива музикални експерти. От друга страна обаче ако оставят само кадърните изпълнители, няма да е толкова забавно, както е сега с разните смешни образи. Представям си всички до един да минаваха през Мария, Фънки и Дони. След това Мария има да се оплаква месеци колко натоварено й било.

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
krystal написа:///peter написа:krystal написа:......
Издребняваш![]()
Аз не се опитвам да ги дискриминирам.Не е нужно да ми ги навират в очите и да се подиграват...Колко пъти трябва да го напиша?...Разбирам,че някои обичат сеира,но защо точно с недъгави хора?...нужно ли е да наблягат на това и да го дават в ефир?...Нужно ли е да ги приемат за следващия кръг и да се подиграват с тези хора,че могат да пеят.?!?!?!..Моля те ,следващия път ,когато ми отговаряш прочети по внимателно поста ми.
НЕДЪГАВИ ХОРА?!?!?!Аз инвалиди,тежко болни хора с които журито да се е държало зле не видях и доста на сериозно го вземате този формат,ако разсъждавахме така и по време на избори ехеее........Ето снощи сляпото момиче което се яви,някой да го е обидил с нещо.Ама вие сте много интересни хора,споменахме че това предаване е за пари,както и повечето предавания,нормално е да има "сеир" както се изразихте,а пускат някой такива "елементи' напред заради самото шоу,защото въпросните "кандидат идоли" са уникални образи и не е лошо да се посмее човек от време на време в следващите епизоди,а и всяка шега е на гърба на някой,или може би тук никой не се шегува?!