Пушите ли?
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
krystal написа:Fking написа:който наистина иска да ги спре, да пробва тази книга:
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-471/id ... n-kar.html
За тази книга съм чувала,че е отказала много пушачи от цигарите.Търсих я известно време,но явно не съм била упорита,защото така и не я намерих да си я купя.
Иначе колкото и тъпо да звучи най-голямата причина поради която още не съм отказала цигарите е защото ме е страх ,че ще напълнея.
Тази книга я подарих на майка ми преди доста години, бях на 16 и мразех всички пушачи... но на 21 пропуших. Много колеги гледам казват, че никога няма да пропушат. Колеги, не се заричайте, защото аз същото съм го говорил. Сега вече пуша от 7 години и то немалко, по кутия и отгоре, майка ми се опитва да ми пробута книгата, която аз й подарих преди години...
Колежке krystal, не си прави труда да я търсиш тази книга, бая хора я прочетоха, отказаха ги само тези, които го желаеха. Спирането на цигарите става само с желание и инат. А за напълняването... приятелката ми ги спря, но заради килограмите ги почна отново... тъпо но факт.
Аз за момента нямам желание да ги спра! Както каза един "български виден политик": Когато му дойде времето! Дано само не стане като с неговото времо, което така и не дойде

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Не пуша.
Доставя ми удоволствие да дишам нормално и да не вдишвам разни канцерогенни, химически вещества ..
Също така ми харесва това, че ръцете, дрехите, дъхът ми не миришат на цигари .. Чувствам се много добре!
Доставя ми удоволствие да дишам нормално и да не вдишвам разни канцерогенни, химически вещества ..
Също така ми харесва това, че ръцете, дрехите, дъхът ми не миришат на цигари .. Чувствам се много добре!
- Illusion
- Бургаското явление
-
//Zender написа:......
Ти и на доста хора отрови живота да се откажат от цигарите и май имаше успех с някои.

vromosa написа:Вече не заради колежката Illusion
Мисля, че ще ти е по-добре да си даваш парите вместо за цигари за гуми и да се напушваш от мириса на гума. Никой все още не е казал, че това е вредно.

По темата - не пуша, въпреки че сега било на мода особено около моята възраст. Пушенето ми спада към графата с е36, алкохол и перхидрол.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Не пуша, а и никога не съм го правила. Нямам и такова намерение. Смятам, че всеки има право на мнение какво да прави, дали да пуши или не, колко и кога, но с повече воля всичко се постига. Няма смисъл от пушенето. Ако можех така да убедя и баща ми, но той не се поддава. 

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
На купони, събирания, дискотека палим по 1-2 ... Но попринцип не съм зависим и не ми се пуши.. и не пуша 

- GrAMaDaN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Мечтае да кара: BMW M6
За сега не забивам пирони в ковчега и се надявам и за нататък да е така

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Непушач (вече).
1.Почувствах вреда...
2.Влюбих се май в жена (:
3.Абе, взеха и парите да свършват много бързо с тях...
1.Почувствах вреда...
2.Влюбих се май в жена (:
3.Абе, взеха и парите да свършват много бързо с тях...
- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Не пуша.Някога като малки келемета със приятелите като ходехме по дискотеки си купувахме Парламент или Виктори (зависеше от моментното ни финансово състояние
) и се правехме на чичко мъж пред мацките,и черпехме на ляво и дясно.Та тогава съм палил по няколко цигари в дискотеката,но просто не ми харесва,а и не искам да пуша.Макар че повечето ми приятели от тея по една цигара и си пропушиха стабилно.На мен само това ми е било пушенето 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Не пуша, нито съм пушил някога до сега. Като малък щом не съм се научил, значи ми е късно! Не виждам и смисъл, освен другото- даваш пари, за да дишаш пушек, който ти вреди. Сигурно пушачите имат достатъчно причини да го правят или Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало ........... 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!