Как е парното при вас ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 07 Яну 2009, 0:18

asasin18 написа:
///peter написа: [ Ти как би решил проблема като от Русия са ти спрели кранчето ????? ИДЕИ????

И за какво да ти казвам нещо положително на това правителство, като аз не съм им защитник... писах нагоре ама ЧЕТЕТЕ!!!

ами като начало ще резнат на 100% газта на кремиковци защото и без това го издържаме 20 години тоя завод.
Конкретния проблем не е породен от правителството само, НО аз пак питам и никой не може да ми отговори ИМА ЛИ 1 ХУБАВО НЕщО КОЕТО ДА СА НАПРАВИЛИ ТУЛУПИ :?:

айде лека и от мене

Да има, увеличили са си банковите сметки в Швейцария! :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 07 Яну 2009, 0:18

///peter написа:
GVT написа:........

Южен поток още не е готов.....

:mhihi: Ми много ясно ,че не е готов.Той ако беше готов тая тема немаше да я има.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Яну 2009, 0:22

klintan66 написа:
///peter написа:
klintan66 написа:Правителството освен ,че е виновно за много други неща е виновно и ,че няма никакви резерви . А е длъжно да поддържа и държавен резерв.

Има резерви, но това не са консерви ли пшеница!
Добре де за Мирчо циганина нали си чул ? Пък резерви всъщност може да бъдат и резервни планове . От къде , за колко пари ,за колко време ? Такова нещо ОЧЕВАДНО няма а говорят глупости . То само като ги слушам по новините и ми става смешно , което разбира се е жалко.
    Скиса го разбирам щото се е научил да се подсигурява , то и аз съм така . Като има 2 лв 1 лв отива в касичката и така .
Разходите на правителството за декември са се покачили с 3,5 МИЛИАРДА :shock: - за какво бе мамка им ...

Има! GVT ти показа, Южен поток... Ама това НЕ ЗАВИСИ САМО ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!
О Боже що ли коментирам изобщо, мислете си че заради световната финансова криза е виновно правителството, сега за газта също :mhihi:
НА Клинтан66 само ще му кажа, че Украйна обяви, че има запас за Месец... кво искаш ние за колко да имаме за година, имате ли идея изобщо какво хранилище е необходимо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Яну 2009, 0:32

Колега Петер , като спукаш гума ,неволята ли викаш или ходиш на гумаджия? Като ти светне резервата на колата на ресторант ли ходиш или на бензиностация .
    Директна вина правителството в случая няма ок. Но примерно една хубава енергийна политика за последните 4 години щеше да свърши работа .
    Руснаците казват -"ще поживеем ще видим " Кризата с газта определено ще се реши но нашата вътрешна криза няма . И газ имахме и АЕЦ и пак бяхме в криза . За какво говорим ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 07 Яну 2009, 0:36

Само да питам както си сприте. Къде е ДЗВЕР?
обичам BMW

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 07 Яну 2009, 0:37

zlobicar написа:Само да питам както си сприте. Къде е ДЗВЕР?

Що?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zlobicar » 07 Яну 2009, 0:46

Мишел написа:

Що?
Стана ми интересно ,обикновенно е навсякъде по такива теми,та затова.
обичам BMW

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 07 Яну 2009, 0:52

zlobicar написа:
Мишел написа:

Що?

Понеже в още една две теми питат за него....на мен пък ми стана интересно трябва ви да ви подклажда споровете, трябва ви да се обосновавате или просто ви се гледа сеир и спорове между юзърите, затова те попитах....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zlobicar » 07 Яну 2009, 1:04

Мишел написа:
zlobicar написа:
Мишел написа:

Що?

Понеже в още една две теми питат за него....на мен пък ми стана интересно трябва ви да ви подклажда споровете, трябва ви да се обосновавате или просто ви се гледа сеир и спорове между юзърите, затова те попитах....
Не можеш да отречеш ,че докато не зацикли на неговото си има и точни попадения. Но изместихме темата за което се извинявам и спирам.
обичам BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 07 Яну 2009, 1:17

Мишел написа:

Що?

да ни сгрее с приказки :mhihi:

а за парното нямам думи ебаси аз неска усетих по едно време че ми захладня и викам чакай да пипна парното и а? то никво го няма :mhihi:
и духалка нямам и климатик и незнам...утре мисля да спя в университета там поне е топло за сега ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Яну 2009, 8:34

klintan66 написа:Колега Петер , като спукаш гума ,неволята ли викаш или ходиш на гумаджия? Като ти светне резервата на колата на ресторант ли ходиш или на бензиностация .
    Директна вина правителството в случая няма ок. Но примерно една хубава енергийна политика за последните 4 години щеше да свърши работа .
    Руснаците казват -"ще поживеем ще видим " Кризата с газта определено ще се реши но нашата вътрешна криза няма . И газ имахме и АЕЦ и пак бяхме в криза . За какво говорим ?

Колега, каква енергийна политика можеш да имаш, спрямо монополист??? Аре не се излагайте, като децата, ще земат газ ма от другаде, как вика СКИСА от където и другите :banghead:
Не се излагайте... какво топлофикация на ток ли да я направят да топли с бързоварите???
А колкото и да се смеят някой, на балканите само ние сме "атомна държава" ;)
То тва вечно черногледство ни пречи... В криза сме, ама по улиците лъскачки на поразия... Смях, като едно време през 1994, дето от МВФ се опулиха как тук има повече МБ и БМВ по улиците от Германия ;)
Криза, но всеки с Iphone, HTC и тн....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 07 Яну 2009, 8:50

...питайте някоя 20++год пикла,дали нещо се слува интересно в момента,нещо което я засяга :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 07 Яну 2009, 9:01

Абе незнам как е при вас ама в Дружба няма никакво парно и топла вода също можеби защото съм на последния етаж ама си е ебало мамата не може да се изкъпе човек. :(
Няма грозни жени, има трезви мъже!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Яну 2009, 9:06

SKISA написа:.
asasin18 написа:п.с. само ДЗвер-а липсва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

колегата май е изял една голяма бан-ица...!!!
!!!!!!!
не четете! верно ,че докато подпали щеше да има верни попадения и после да мине на червено.....

аз не говорех за директна вина...!говоря ,че правителството няма дълновидна политика и не се е приготвило за такава ситуация. емелчето нали е за кризи-те и криза-да я реши! и както каза един друг колега-ай да видим са колко съседни държави ще имат зор с тая криза и колко ше е нашият зор...!! ето за тва са виновни. тука секви капацитети по секви въпроси има ,ма що не земете да станете политици и да ги решавате кризите. аз ,като дървен шоп ,съм си решил кризата за мене и не искам вуте да е зле до мене ,щото като му стане студено ше скочи в моят хамбар. нали се биеха в гърдите колко са гъсти сергейчо и путин-са да дигне телефона ,да му дзънне и да помоли да се реши проблема ,защото такава криза наистина сваля правителства и не че ми е зор да остане ,но ако не се оправят бързо ще паднат. разклатили са се и само требва некой да организира недоволството и ето ви нова 97ма. в случая поне заплатите не са ни станали по 7 долара ,но кризата е налице и понеже доста им се събра и световна финансова ,и са с газа-требваше да седнат да помислат малко как примерно да изхарчат излишъка и не да ми се пекат на кубински плажове или поне като се пекат да говорят там и по работа.....[/b]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 07 Яну 2009, 9:14

klintan66 написа:Директна вина правителството в случая няма ок.

Напротив ...точно има понеже договора подписан за доставка на природен газ е само през този поток ....защо не подписаха от другите два места ?Ами елементарно предишния министър на енергетиката дето го хванаха в измами и съответно нищо не му направина пак си е направил далаверата с Ггазпром и украинците ..
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата