Как е парното при вас ?
Модератор: Общи модератори
asasin18 написа:///peter написа: [ Ти как би решил проблема като от Русия са ти спрели кранчето ????? ИДЕИ????
И за какво да ти казвам нещо положително на това правителство, като аз не съм им защитник... писах нагоре ама ЧЕТЕТЕ!!!
ами като начало ще резнат на 100% газта на кремиковци защото и без това го издържаме 20 години тоя завод.
Конкретния проблем не е породен от правителството само, НО аз пак питам и никой не може да ми отговори ИМА ЛИ 1 ХУБАВО НЕщО КОЕТО ДА СА НАПРАВИЛИ ТУЛУПИ![]()
айде лека и от мене
Да има, увеличили са си банковите сметки в Швейцария!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
klintan66 написа:Добре де за Мирчо циганина нали си чул ? Пък резерви всъщност може да бъдат и резервни планове . От къде , за колко пари ,за колко време ? Такова нещо ОЧЕВАДНО няма а говорят глупости . То само като ги слушам по новините и ми става смешно , което разбира се е жалко.///peter написа:klintan66 написа:Правителството освен ,че е виновно за много други неща е виновно и ,че няма никакви резерви . А е длъжно да поддържа и държавен резерв.
Има резерви, но това не са консерви ли пшеница!Скиса го разбирам щото се е научил да се подсигурява , то и аз съм така . Като има 2 лв 1 лв отива в касичката и така .
Разходите на правителството за декември са се покачили с 3,5 МИЛИАРДА- за какво бе мамка им ...
Има! GVT ти показа, Южен поток... Ама това НЕ ЗАВИСИ САМО ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!
О Боже що ли коментирам изобщо, мислете си че заради световната финансова криза е виновно правителството, сега за газта също

НА Клинтан66 само ще му кажа, че Украйна обяви, че има запас за Месец... кво искаш ние за колко да имаме за година, имате ли идея изобщо какво хранилище е необходимо.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега Петер , като спукаш гума ,неволята ли викаш или ходиш на гумаджия? Като ти светне резервата на колата на ресторант ли ходиш или на бензиностация .
- Директна вина правителството в случая няма ок. Но примерно една хубава енергийна политика за последните 4 години щеше да свърши работа .
- Руснаците казват -"ще поживеем ще видим " Кризата с газта определено ще се реши но нашата вътрешна криза няма . И газ имахме и АЕЦ и пак бяхме в криза . За какво говорим ?
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
Стана ми интересно ,обикновенно е навсякъде по такива теми,та затова.Мишел написа:zlobicar написа:Само да питам както си сприте. Къде е ДЗВЕР?
Що?
обичам BMW
zlobicar написа:Стана ми интересно ,обикновенно е навсякъде по такива теми,та затова.Мишел написа:zlobicar написа:Само да питам както си сприте. Къде е ДЗВЕР?
Що?
Понеже в още една две теми питат за него....на мен пък ми стана интересно трябва ви да ви подклажда споровете, трябва ви да се обосновавате или просто ви се гледа сеир и спорове между юзърите, затова те попитах....
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
Не можеш да отречеш ,че докато не зацикли на неговото си има и точни попадения. Но изместихме темата за което се извинявам и спирам.Мишел написа:zlobicar написа:Стана ми интересно ,обикновенно е навсякъде по такива теми,та затова.Мишел написа:zlobicar написа:Само да питам както си сприте. Къде е ДЗВЕР?
Що?
Понеже в още една две теми питат за него....на мен пък ми стана интересно трябва ви да ви подклажда споровете, трябва ви да се обосновавате или просто ви се гледа сеир и спорове между юзърите, затова те попитах....
обичам BMW
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Мишел написа:zlobicar написа:Само да питам както си сприте. Къде е ДЗВЕР?
Що?
да ни сгрее с приказки

а за парното нямам думи ебаси аз неска усетих по едно време че ми захладня и викам чакай да пипна парното и а? то никво го няма

и духалка нямам и климатик и незнам...утре мисля да спя в университета там поне е топло за сега

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
klintan66 написа:Колега Петер , като спукаш гума ,неволята ли викаш или ходиш на гумаджия? Като ти светне резервата на колата на ресторант ли ходиш или на бензиностация .Директна вина правителството в случая няма ок. Но примерно една хубава енергийна политика за последните 4 години щеше да свърши работа .
Руснаците казват -"ще поживеем ще видим " Кризата с газта определено ще се реши но нашата вътрешна криза няма . И газ имахме и АЕЦ и пак бяхме в криза . За какво говорим ?
Колега, каква енергийна политика можеш да имаш, спрямо монополист??? Аре не се излагайте, като децата, ще земат газ ма от другаде, как вика СКИСА от където и другите

Не се излагайте... какво топлофикация на ток ли да я направят да топли с бързоварите???
А колкото и да се смеят някой, на балканите само ние сме "атомна държава"

То тва вечно черногледство ни пречи... В криза сме, ама по улиците лъскачки на поразия... Смях, като едно време през 1994, дето от МВФ се опулиха как тук има повече МБ и БМВ по улиците от Германия

Криза, но всеки с Iphone, HTC и тн....
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
...питайте някоя 20++год пикла,дали нещо се слува интересно в момента,нещо което я засяга 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Абе незнам как е при вас ама в Дружба няма никакво парно и топла вода също можеби защото съм на последния етаж ама си е ебало мамата не може да се изкъпе човек. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
!!!!!!!SKISA написа:.asasin18 написа:п.с. само ДЗвер-а липсва![]()
![]()
колегата май е изял една голяма бан-ица...!!!
не четете! верно ,че докато подпали щеше да има верни попадения и после да мине на червено.....
аз не говорех за директна вина...!говоря ,че правителството няма дълновидна политика и не се е приготвило за такава ситуация. емелчето нали е за кризи-те и криза-да я реши! и както каза един друг колега-ай да видим са колко съседни държави ще имат зор с тая криза и колко ше е нашият зор...!! ето за тва са виновни. тука секви капацитети по секви въпроси има ,ма що не земете да станете политици и да ги решавате кризите. аз ,като дървен шоп ,съм си решил кризата за мене и не искам вуте да е зле до мене ,щото като му стане студено ше скочи в моят хамбар. нали се биеха в гърдите колко са гъсти сергейчо и путин-са да дигне телефона ,да му дзънне и да помоли да се реши проблема ,защото такава криза наистина сваля правителства и не че ми е зор да остане ,но ако не се оправят бързо ще паднат. разклатили са се и само требва некой да организира недоволството и ето ви нова 97ма. в случая поне заплатите не са ни станали по 7 долара ,но кризата е налице и понеже доста им се събра и световна финансова ,и са с газа-требваше да седнат да помислат малко как примерно да изхарчат излишъка и не да ми се пекат на кубински плажове или поне като се пекат да говорят там и по работа.....[/b]
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
klintan66 написа:Директна вина правителството в случая няма ок.
Напротив ...точно има понеже договора подписан за доставка на природен газ е само през този поток ....защо не подписаха от другите два места ?Ами елементарно предишния министър на енергетиката дето го хванаха в измами и съответно нищо не му направина пак си е направил далаверата с Ггазпром и украинците ..