Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 18 Дек 2008, 15:39

Дзвер, това което си цитирал е едно към едно с последното ми изказване, с малко по-различен тон.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 18 Дек 2008, 15:44

D3BEP написа:Те тука 50 човека я подкрепят. Некои и по - твърдо. Хорхеф... Александ... Сонито... Богатия....

Тва форумната агресия е голема сила.

Айде да ми покажеш къде съм проявил аз агресия, къде съм заплашил с линчуване и бой? И кво като 50 чоевка я защитават? Некви проблеми ли имаш с това?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Дек 2008, 15:49

horhef написа:Некви проблеми ли имаш с това?

Всъщност да.

horhef написа:Айде да ми покажеш къде съм проявил аз агресия, къде съм заплашил с линчуване и бой?

Всъщност не е чудно, че не схващаш. Дрането на коли също е АГРЕСИЯ. Е, агресията изисква агресия. Единственият възможен отговор.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от horhef » 18 Дек 2008, 16:18

D3BEP написа:

Всъщност да.

horhef написа:Айде да ми покажеш къде съм проявил аз агресия, къде съм заплашил с линчуване и бой?

Всъщност не е чудно, че не схващаш. Дрането на коли също е АГРЕСИЯ. Е, агресията изисква агресия. Единственият възможен отговор.

Оф ама на теб верно човек не трябва да ти обръща внимание. Като имаш проблеми да ти дам телефон адрес да дойдеш да си ги оправиш а? И без това беше заплашвал един колега, че ще му опадат зъбите или нещо подобно. Така, че май агресвиният си ти. Пък и някакви комплекси те гонят и почти постояно разправяш на хора от форума колко са прости и колко не разбират и как твойто мнение едвали не е единствено. И още нещо точва, че я защитавам не значи, че съм тръгнал аз да дера на хората колите схващаш ли? И къде точно ми е в такъв случай на мен агресията. Или важното е да си на всяка манджа мерудия. Може да не ми отговаряш. И най добре да не ме проовкираш повече защото нямам желание да си тровя нервите излишно с теб.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Дек 2008, 16:27

AБЕ МОМЧЕТА, ХАЙДЕ МАЛКО МИР И ЛЮБОВ, а? Добре де, само Мир, не държа да се обичате ;) Всеки си има мнение и си го защитава, ясно, ма хаде вече да се поприключи с личните нападки! Какво ще кажете ? Изображение
Че вада тоягата и почвам наред Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Дек 2008, 16:35

Това дето го размахва човечето ми изглежда на гумена тояга :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Дек 2008, 16:36

horhef написа:
D3BEP написа:

Всъщност да.

Оф ама на теб верно човек не трябва да ти обръща внимание. Като имаш проблеми да ти дам телефон адрес да дойдеш да си ги оправиш а? И без това беше заплашвал един колега, че ще му опадат зъбите или нещо подобно. Така, че май агресвиният си ти. Пък и някакви комплекси те гонят и почти постояно разправяш на хора от форума колко са прости и колко не разбират и как твойто мнение едвали не е единствено. И още нещо точва, че я защитавам не значи, че съм тръгнал аз да дера на хората колите схващаш ли? И къде точно ми е в такъв случай на мен агресията. Или важното е да си на всяка манджа мерудия. Може да не ми отговаряш. И най добре да не ме проовкираш повече защото нямам желание да си тровя нервите излишно с теб.

Ехееее.
Е тука ме би по точки. Показа на всички какво говно съм.
Брааа. Ти печелиш.

А сега, започни да четеш. Първо своите, а после, при добър успех, и моите постове.

horhef написа: И още нещо точва, че я защитавам не значи, че съм тръгнал аз да дера на хората колите схващаш ли? И къде точно ми е в такъв случай на мен агресията.

D3BEP написа: Писна ми само да гледам как се делите за простотии, как поощрявате всекви форми на насилие към себеподобните ви и после да злоупотребявате с твърдението, че сме едно общество.

Е в това те обвинявам. Големото, червеното.

Даааммм... Ти че нема да го разбереш е ясно...

Смешно ми е само как си прикриваш агресията с ... агресия.
Давай, чиче, метни още по мой адрес... Давай, можеш. Бая народ ше ти се зарадва. Питай ме пак "Проблем, а?" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

После обясни пак, че у тебе нема агресия.
Хубаво е само дори да осъзнаеш дали има и защо има. И ако все пак успееш, да помислиш защо това тъпо поведение, коеот поощряваш, може просто да ескалира агресията.

Успех в разсъжденията.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Дек 2008, 16:47

///peter написа:Това дето го размахва човечето ми изглежда на гумена тояга :mhihi:

Тогава вадиме саби, куки Изображение, бормашини Изображение, камшици Изображение, ако тряя и полиция ше викаме ... Изображение
А най-добре, на всички по една ... Изображение да раздам, всички да са победители!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от horhef » 18 Дек 2008, 16:51

Ти наистина не знаеш кога да спреш. Жив и здрав да си умнико ти си най велкият

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Дек 2008, 16:58

:mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 18 Дек 2008, 17:32

За последен път ще го кажа:
Когато имате нещо лично към някой - ЛС-тата са за това. Не си показвайте рогата публично.
Следващите двама ще получат двудневна забрана за писане в "Извън темата", а този, който е започнал "спора" умишлено - за целия форум.
"Кой ще бъде пръв, кой ще бъде пръв..."
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата