СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от E34 » 24 Юли 2025, 7:55

Не знам за вас ама аз вече съм твърдо убеден, че алкохола хероина кокаина и всякакви други субстанции са абсолютно полезни или най-малкото не са вредни за вашето здраве! Справка - дедо Ози :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Юли 2025, 9:25

Спрака и Тошко, аз сега научих кой бил тоя, понеже някои го коментираха из таксито. :mhihi:
turieca написа:Защо така нищо за Тошко, беше готина пиянка. :bchug:
Май се е самоубил в едно съседно село в къща за гости.
Бог да го прости.

Направо ми писна първите два дена. Ама все имало нещо, не можело то баш на тая дата след толкова години. Викам абе хора, не е изключено, ама някак крайно малко вероятно ми е десетилетия след всякаква реална облага от властта сега да пречи на някой. Нито е в разцвета на силите си човека, нито в нещо кой знае какво ще пречи на някой. Но викам крайно вероятно ми е ако освен алкохол ползва и други субстанции или дори само алкохол, вече да му е писнало да живее, да му е писнало от всякакви неща и просто да е избрал тази дата и ей така вечерта размишлявайки да го е направил като му изключи мозъка за секунда.

Иначе не виждам защо трябва да се противопоставя смъртта на Озито с на този. Да, за България фамилията Живков има много по-голямо значение от това на някой си правил музика преди толкова десетилетия, музика, в която 99% от населението ни не знаят какво се пее вътре. Лично аз никога не съм му бил фен, виж за Металика ще ми е тъпо ако някой от Джеймс, Ларс или Кърк умре, ама Озито е оставил следа, отчитам го и толкова. Един познат ходи на концерта сега накрая заради Антракс най-вече, че са му любимци и донякъде заради Металика..до 91-ва разбира се. :mhihi:
Та поживял си е Озито, бая на бързи обороти при това, макар през огромна част от кариерата му всичко да му е било на забавен кадър. Нека почивка в мир.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 24 Юли 2025, 15:42

Русенци да внимават :mhihi:

https://www.vesti.bg/bulgaria/pylna-zab ... ia-6234273
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 24 Юли 2025, 22:10

laviatan написа:Русенци да внимават :mhihi:

https://www.vesti.bg/bulgaria/pylna-zab ... ia-6234273

"Изключително неприятно е да виждаш деградирали хора да подвикват на жени и деца. Те рушат и общинската инфраструктура. Тази забрана е в интерес на имиджа на нашия град и на подрастващите", каза Пазарджиев.

Като има такива проблеми би трябвало да можеш да се обадиш на съответните органи и те да реагират. Или бъркам :dunno:

Пореден популизъм без никаква практическа полза.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Юли 2025, 1:16

Хълк Хоган e починал днес. Мир на праха му!

Изображение

Баси и седмицата, а има още три дни.

Питане към аититата:

В служебната кола имам таблет със софтуер, който ми помага да си върша работата. Фирмата, която ни обслужва са ме предупредили, да не пипам нищо. Работя от близо девет години и на таблета единствено чета новините или слушам онлайн радио.
Та накратко. Връщам се от отпуск и се оказва, че на таблета блутута е включен. А цялото хистори на интернета е изтрито на дата Х. Питането ми е следното:
Може ли маймунякът да е прехвърлил някакви файлове с блутута? Има ли възможност да се прехвърли и някаква част или целия софтуер. Не съм гледал, колко място взима. Просто не пипам, защото фирмата, която ни облужва са уникати и само търсят повод, за да точат пари.
За скорост на прехвърлянето нямам идея, но той има на разположение теоретично между 8 и 24 часа.

Иначе казано, какви мизерии може да направи човек със знания и възможностти, когато има време, нет и блутут?
Имам и TeamViewer.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Юли 2025, 1:51

Да , маймуняка може да е прехвърлил всичко от таблета което смята за важно на друго устройство. След като е изтрил хисторито вероятно е браузвал и затова е опитал заличаване следите . Какво може да се прави с тийм вифа и интеренет ...почти всичко по инсталиране на приложения триене и копиране на разни неща .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 25 Юли 2025, 2:11

Кольо Китаеца пуснал видео за тоя голем пич - малък тошко. Според него са го самоубили

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 25 Юли 2025, 3:47

Spunky написа:Кольо Китаеца

какъв е тоя пък сега... първо помислих, че е фитнес тренера от здравословната тема... :mrgreen:

Трябват им малко по-иновативни прякори - както в Русия си имаха Япончик, Тайванчик и т.н... :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 25 Юли 2025, 4:02

enigma написа:
Spunky написа:Кольо Китаеца

какъв е тоя пък сега... първо помислих, че е фитнес тренера от здравословната тема... :mrgreen:

Трябват им малко по-иновативни прякори - както в Русия си имаха Япончик, Тайванчик и т.н... :ok:

Некъв русенски мутрафон от едно време. Има интересни видеа на тема руска и бг мафия.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 25 Юли 2025, 4:21

BMW_ POWER , колегата ти може да е свързвал блутуут слушалки към таблета, а историята на браузъра да е изтрита щото кът се натрупа и може да забиваи и лагва. Ако има специфичен софтуер едва ли са оставили apk инсталациония файл в хранилището. Блутуута може да се включи и неволно при издърпване на лентата . Може да видиш в настройките на блутуут вдички сдвоени устройства, ако не са изтрити де.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 25 Юли 2025, 4:35

Ивайло Димов написа:BMW_ POWER , колегата ти може да е свързвал блутуут слушалки към таблета, а историята на браузъра да е изтрита щото кът се натрупа и може да забиваи и лагва. Ако има специфичен софтуер едва ли са оставили apk инсталациония файл в хранилището. Блутуута може да се включи и неволно при издърпване на лентата . Може да видиш в настройките на блутуут вдички сдвоени устройства, ако не са изтрити де.

Няма причина да връзва слушалки към таблета. Всеки има телефон и всеки има дейта. Шефовете ми излезнаха с този номер. Аз си връзвам телефона към колата и няма нужда да използвам таблета за музика или каквото и да е. С 200G месечен лимит мога да слушам денонощно музика, дето се вика. Просто няма логика.

Гледам телевизия на телефона и пускам звука през аудиото на колата. Това за петъчните свободни тренировки на Ф1 да речем. Или нещо дребно, но е за макс 5 минути. Няма нужда да влизам в менюта, да пускам блутути и т.н. Възможно е да е влизал в сайтове, да е отварял линкове, нямам идея. Спазвам инструкциите, да не пипам нищо. Дори Гугъл браузер са ни забранили да качваме.

Бесен съм. Вчера и един от аповете на колата са изтрили....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 25 Юли 2025, 5:00

Виж в меню-настройки-блутуут-сдвоени устройства...Аз лично като съм ползвал хендсфриито на колата се чува отврат и едно ехо, не е приятно все едно си в пещера.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 25 Юли 2025, 5:53

Гледам журналистите пишат, че Малък Тошко се бил гръмнал с ".22LR револвер" та ми е интересно тази информация от къде я имат. Следователи от МВР ли са им я предоставили или просто ей така си пишат, май не им е познато друго оръжие освен .22кал и го слагат навсякъде където пишат за убийство. Лично аз не мога да си представя, че някой ще си вземе оръжие за самоотбрана различно от поне 9мм hollow point или дори 40кал.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ивайло Димов » 25 Юли 2025, 6:16

Това чудо отката му е минимален, https://guns.bg/product/pistolet-ruger- ... z-a-030600

Ако не ме лъже паметта Кенеди е убит с карабина 22 кал, в МВР имаха едни ПСМ 5,45 дупчеха кевларени жилетки като перфоестор автобусен билет.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Юли 2025, 6:34

Кенеди е убит с карабина Манлихер Каркано М 1891/38 със стария патрон с тъп връх 6,5х52 Carcano . Това е патрон с голяма сила и пробивна способност , нищо общо с 22LR. Третия изстрел който е смъртоносния го удря в главата над ухото и му пръска главата по капака на прездентската лимузина . Там на архивните кадри се вижда Жаклин Кенеди секунди след изстрела как излиза на капака на колата зад Кенеди , това е защото има парчета от главата му паднали и се опитва да ги вземе . А тука имаше едни пистолетчета Валтер 22LR по едно време бяха много модерни за лично оръжие . Малки са , не надуват джоба , евтин патрон и стават за разни стрелби по двора щото не вдигат много шум .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата