СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от TNT » 22 Юли 2025, 13:19

b_u_b_o написа:Айде умря още един комунистически пропадняк и настана голямо жалене, па за него, па за майка му, вуйчо му...отварям фейсбук днеска и ми се повръща. Стигнали до там да обясняват, как видиш ли бил толкова интелигентен, че нямало как да не бъде пиянка, щото те много умните били така.. И като си представя, че ако не беше свален дядо му тоя щеше да бъде избутан до върховете на държавата и може би дори най-отгоре :kuku:

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Юли 2025, 13:28

b_u_b_o написа:Айде умря още един комунистически пропадняк и настана голямо жалене, па за него, па за майка му, вуйчо му...отварям фейсбук днеска и ми се повръща. Стигнали до там да обясняват, как видиш ли бил толкова интелигентен, че нямало как да не бъде пиянка, щото те много умните били така.. И като си представя, че ако не беше свален дядо му тоя щеше да бъде избутан до върховете на държавата и може би дори най-отгоре :kuku:

Aйде айде, то и без живи роднини се стига много напред в йерархията...справка Васил Терзиев :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 22 Юли 2025, 13:36

Айде стига, не съм фен на Васко Маслото хич, ама да го сравняваш с малък Тошко е абсурдно просто. Мисля, че ако се постараеш малко можеш да намериш доста по-добри примери на номенклатурчици дето семейните връзки са ги избутали до някаква власт. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 22 Юли 2025, 13:43

Мисълта ми беше, че и без да имаш чак толкова и известна рода може да стигнеш много напред, че и с правилния уж евро-атлантически отбор дето гони леви политики с десни приоми или обратното беше :wave: :dunno:

Напоследък виждам все повече хора дето обвиняват миналото за сегашното си положение и състояние...тъжно е :kuku:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 22 Юли 2025, 15:23

Абе да ти кажа по-логично е събития от близкото минало да обвиняваш, отколкото някой дето те дели един океан от него, щото нали тва е другата голяма група неудачници които търсят проблема винаги извън себе си. Но иначе си прав, ако бяхме умни и работливи поне на 10% от това което си мислим че сме, отдавна щяхме да сме избутали въпреки комунистите и американците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Юли 2025, 15:28

Споко, ей ся утре президентът ще направи партия :mhihi: Нямам търпение да видя тази бутафория - и как ще се изпокарат с другите метастази, Възраждане и Величие, кой е по-голям патрЕот.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Юли 2025, 16:19

Jordana написа:Никакво проклятие върху фамилията Живков няма

Рече и отсече.
Е да ама има проклятие. :ok: Аз лично им го сложих , след като дядо ми яде бой в ареста, защото се смял на някаква реч на Живков. Оттогава съм забелязал, че не им вървят добре нещата. :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Юли 2025, 17:16

Ти си го сложил ама оня си е държал пръстите на калъч и проклятието очевидно не е хванало . Освен да си бил велик шаман и да призоваваш всемогъщия Маниту със вещерски ритуали щото не само режима на Тошко падна а целия соц срина с това кълнене .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Юли 2025, 17:22

Става дума в личен план. Срещу хубавия режим нямах нищо против. :ok: Даже виках срещу БСП като излезнаха първите отцепници :mhihi:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Юли 2025, 17:32

Ако си сигурен че не си объркАл нещо в ритуала за проклятие , например вместо кожа от крастава жаба да си използвал от обикновена блатна ....то ми се струва доста разтегнато във времето ....36 години и повече докато подейства . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Юли 2025, 17:39

Jordana написа:Ако си сигурен че не си объркАл нещо в ритуала за проклятие , например вместо кожа от крастава жаба да си използвал от обикновена блатна ....то ми се струва доста разтегнато във времето ....36 години и повече докато подейства . :dunno:

Нищо не съм объркал. Проработи почти веднага.

Датата се оказва черна за комунистическата фамилия, която управлява 33 години България. На 21 юли умира майка му Людмила Живкова - през 1981 г., кончина, която и до днес предизвиква много съмнения и теории. На 21 юли умира и синът на Тодор Живков - Владимир.

Не са хубави тоя работи, ама малък съм бил, не съм знаел какво правя, после и да искам не мога да го махна.

А преди години една завистлива вещица беше проклела мен и жена ми. Намирах по двора умрели птици и разни неприятни неща ни се случваха в рамките на няколко месеца. Накрая нефритената гривна на жена ми (която и бях подарил точно с такива неща наум) се спука изведнъж от нищото и приключиха нещата - явно нефритът си свърши работата. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Юли 2025, 18:34

Случва се и най големите вещици да си намерят майстора :ok: Иначе внимавай с тия вуду магии , там при вас местните имат сериозен опит . Знаеш че над цяла Мърика тегне проклятието на Текумзе , и няма махане въпреки че оня не е бил лапе като го е направил ... :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Юли 2025, 21:22

Ози Озбърн е починал на 76г ! Светла му памет!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 22 Юли 2025, 21:23

Ози е починал, а вие тука жалите нЕкъв местен пияница
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 22 Юли 2025, 21:36

Чашите горе и Crazy Train до дупка, пичове! :cry: :cry: :cry: