Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Формула 1 - обща тема
В състезателно темпо Мерцедес са по-бързи, отделно залагат на по-сигурна и консервативна стратегия само с 1 стоп.
Ред булите или ще спират 2 пъти или и в двата стигна ще имат сериозни проблеми с темпото в последните обиколки.
Ботас и Перез са по-назад, та няма да могат да помагат на съотборниците поне през първите турове
Ред булите или ще спират 2 пъти или и в двата стигна ще имат сериозни проблеми с темпото в последните обиколки.
Ботас и Перез са по-назад, та няма да могат да помагат на съотборниците поне през първите турове
Браво на Макс и Редбул, наистина феноменална обиколка направи като за последно този сезон.
Аз си мисля че излизането със Софт гумите от Q2 на 2те коли на Редбул си беше планирано, Мерцедес отново я карат консервативно и подобно разбъркване на картите определено ще им размести сметанките
Може и да има нещо свързано с промяната на налягането в гумите след FP3
За мен състезателното темпо на Редбул е голямата неизвестна, в Петък Макс въртеше със Софт гумите, Перез пък даде добри времена със Медиум нехарактерно за него. Дали не се опитват да повторят стратегията от Франция тази година
don_gori написа:Още от днес Редбул като че ли избират различна стратегия за неделното състезание. Макс основно караше с гумите софт, докато Мерцедесите въртяха основно с медиум гумите, ще видим как ще се развият нещата утре и кой как ще предпочете да тръгне.
Аз си мисля че излизането със Софт гумите от Q2 на 2те коли на Редбул си беше планирано, Мерцедес отново я карат консервативно и подобно разбъркване на картите определено ще им размести сметанките

За мен състезателното темпо на Редбул е голямата неизвестна, в Петък Макс въртеше със Софт гумите, Перез пък даде добри времена със Медиум нехарактерно за него. Дали не се опитват да повторят стратегията от Франция тази година

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Перфектна позиция за хамилтън... тва и да си го мечтаеше нямаше как да се случи. Втори, с чуден изглед към Макс... сега му трябва само копи пейст на поведението на пилота отпред...
Изобщо не ми изглежда реално да изостават 0,3-0,4 мерцедесите... Ботас по-добре че е по-назад, той и без тва не помага... Единствена заплаха, Чеко, който няма да има шанс... Не знам доколко сте имали вземане даване с ингилизи, но опре ли до национализъм, те смятат не само индииците, а целия останал свят за обслужващ персонал. Всъщност на първия, или следващите няколко завоя ще стане ясна позицията на Ландо по въпроса...
Надявам се на интересно състезание, но спечелвайки тази малка битка, Макс постави войната на карта... за мен стария го преметна тук... мерцедесите са зле, когато нямат идея какво става зад тях.
Изобщо не ми изглежда реално да изостават 0,3-0,4 мерцедесите... Ботас по-добре че е по-назад, той и без тва не помага... Единствена заплаха, Чеко, който няма да има шанс... Не знам доколко сте имали вземане даване с ингилизи, но опре ли до национализъм, те смятат не само индииците, а целия останал свят за обслужващ персонал. Всъщност на първия, или следващите няколко завоя ще стане ясна позицията на Ландо по въпроса...
Надявам се на интересно състезание, но спечелвайки тази малка битка, Макс постави войната на карта... за мен стария го преметна тук... мерцедесите са зле, когато нямат идея какво става зад тях.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да, но ще може ли да тръгне достатъчно добре с по-твърдите гуми? Вероятно до голяма степен изхода на състезанието зависи от подребата в която ще са след първия завой.
Мерцедес не очакваха Редбул да тръгнат със софт гумите, Редбул от своя страна наблегнаха точно на тези гуми в тренировките, така че явно имат някакъв план. Дали ще проработи или не е трудно да се каже, но когато си отпред водиш хорото по свой вкус. Не мисля че Хамилтън щеше да е по-зле ако беше спечелил пола, с мъки затваря 1вата обиколка без да го изпреварят и след това си следва делта времената до края. Сега обаче ще се съобразява с темпото на Макс, който мисля че ще го вдигне доста за да предизвика стратегия с 2 стопа, която вече ще е по вкуса на Редбул.
Важно е и повишеното налягане как ще се отрази при износването и прегряването на гумите, понеже от ФИА го промениха май преди или след FP3, съответно инфото от Петък няма да е много ревелантно.
Ще се радвам и колегата @TheDriver да сподели вижданията си за филания спринт, горе долу всички карти паднаха , та
Важно е и повишеното налягане как ще се отрази при износването и прегряването на гумите, понеже от ФИА го промениха май преди или след FP3, съответно инфото от Петък няма да е много ревелантно.
Ще се радвам и колегата @TheDriver да сподели вижданията си за филания спринт, горе долу всички карти паднаха , та

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Между 3-ти и 11-ти разликите да супер малки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Мда небесно синия лекичко го подпряхме...егати педалите нещастни...после що никой не иска да ги гледа ...
- Владо
- старши ентусиаст
-
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
от ред бул не разбраха че няма да се даде цветния да го ударят... 3 състезания правят едно и също....
а да си загубиш старта с тия гуми, показва огромно напрежение... стратегията е крап от сякъде... но както предположих мерцедес изобщо няма да разсъждават за стратегия... рб ще ги ръководят
а темпото е убийствено на мерцовете... ако не сбъркат тотално, нямат шанс рб...
мисля стана ясно защо вчера след 0,25 преднина в първия сектор цветния дръпна газта ...
а да си загубиш старта с тия гуми, показва огромно напрежение... стратегията е крап от сякъде... но както предположих мерцедес изобщо няма да разсъждават за стратегия... рб ще ги ръководят
а темпото е убийствено на мерцовете... ако не сбъркат тотално, нямат шанс рб...
мисля стана ясно защо вчера след 0,25 преднина в първия сектор цветния дръпна газта ...
- choio
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Абе хубаво напрежение,хубаво грешка,ма да земеш позиция синия да мине през ливадите и да спечели 2 секунди и да няма разследване...некак си ...бе както и да е,не съм фен на нито един от двамата но е скандално поведението на така наречените стюарди...
- Владо
- старши ентусиаст
-
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
преебаха се... тва е шанса на макс...
- choio
- младши ентусиаст
-
Сега и зад кола за сигурност ако завършат....обещавам да не ги гледам повече
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Karma is a bitch
Щастлив финал за Макс, но напълно заслужена титла. Използваха всеки шанс, който им се отдаде

Щастлив финал за Макс, но напълно заслужена титла. Използваха всеки шанс, който им се отдаде
- choio
- младши ентусиаст
-
Ахахахаха сега ще е голямото реване всички сини на протест
ауууууу много ми е хубаво
. То беше подпиране ,правиха се на ударени....и са греда
сега ще има контестации,и да му земат титлата през уя ми е но ще е страховито плачкане