Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 14 Апр 2017, 11:00

Бачкам днес и в офиса нямам много работа и се чудя к'ва глупост да кача във форума :mhihi: Не ги преживявам нещата, не знам защо така го възприемате, просто ми е забавно да ги поствам клипчетата и обръщам внимание на такива неща, не съм тръгнал да променям света ;)

Ама иначе въпросът си ми е съвсем резонен, а и такива неща си ме дразнят - хубаво, правиш някаква глупост на пътя, бий едни аварийки, ако искаш пък ме напсувай, ама ей такива - все едно нищо не се е случило и си пърпурка напред. В съзнанието ми изкача образа как същия тоя индивид я ще те удари на паркинга на Кауфланд с врата, я ще те жулне нещо, докато маневрира, я ще прегази някой с колата и със същото си дебилно поведение просто ще продължи напред все едно нищо не се е случило :kuku:

А по другия ти въпрос - както е модерно да се казва - it's complicated :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 14 Апр 2017, 14:53

Че дразнят, дразнят... Ама нали знаеш... Нервите си остават за тебе, на тия дето карат така НЕ им пука... Ти нито можеш да ги накажеш, нито промениш... тва е положението, пази се далече на дистанция от такива и ги избягвай колкото се може. Може дс стигнеш 10мин по-късно ама кво от това.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Апр 2017, 15:33

dextuar написа:Не ги преживявам нещата, не знам защо така го възприемате

А бе в някои от клипчетата си личи, че бая ги преживяваш с натискания, клаксони, раздаване на газ и т.н. И гледам не е само мое мнение. По-спокойно го раздавай, така ще правиш и по-адекватни реакции на пътя. Олигофрените няма да изчезнат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 15 Апр 2017, 8:21

dextuar написа:Бачкам днес и в офиса нямам много работа и се чудя к'ва глупост да кача във форума :mhihi: Не ги преживявам нещата, не знам защо така го възприемате, просто ми е забавно да ги поствам клипчетата и обръщам внимание на такива неща, не съм тръгнал да променям света ;)

Ама иначе въпросът си ми е съвсем резонен, а и такива неща си ме дразнят - хубаво, правиш някаква глупост на пътя, бий едни аварийки, :mhihi:

Чакай сега, хем не ги преживяваш нещата, хем те дразнели и всеки денс си с някой клип!!
Да нямаш раздвоение нещо?
Ако не ги преживяваше, нямаше да свириш и да се напъваш по 10 пъти на ден, а явно го правиш

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Dextuar » 15 Апр 2017, 8:25

alekangg написа:
dextuar написа:Бачкам днес и в офиса нямам много работа и се чудя к'ва глупост да кача във форума :mhihi: Не ги преживявам нещата, не знам защо така го възприемате, просто ми е забавно да ги поствам клипчетата и обръщам внимание на такива неща, не съм тръгнал да променям света ;)

Ама иначе въпросът си ми е съвсем резонен, а и такива неща си ме дразнят - хубаво, правиш някаква глупост на пътя, бий едни аварийки, :mhihi:

Чакай сега, хем не ги преживяваш нещата, хем те дразнели и всеки денс си с някой клип!!
Да нямаш раздвоение нещо?
Ако не ги преживяваше, нямаше да свириш и да се напъваш по 10 пъти на ден, а явно го правиш
Няква безплатна психоанализа ли получавам?!? Това, че свиря на някой, не означава, че почвам да си разплитам чорапите, щото ме е засякал или че вътрешно се дразня, дори напротив. Но няма пасивно да седя и да се правя, че това е нормално. Така съм решил АЗ ЗА СЕБЕ СИ И НЕ ТЕ КАРАМ ДА МЕ РАЗБИРАШ! Ако за теб от А винаги следва директно Б, няма повече к'во да ти обеснявам. Ако искам, и през 2 мин ще качвам клипове, мога - качвам, капиш?

Айде да го кажа така, че да ме разбереш и да няма излишни мелодрами - да ги снимам тия клипчета и да ги качвам баш ей в тая тема на ей тоя форум ми е хобито. Ха, сега да те видя к'во ще измислиш!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна Dextuar на 15 Апр 2017, 8:35, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 15 Апр 2017, 8:45

Какво се вгледахте в Декстъра?!?Всеки който мисли докато шофира се ядосва на селяндурите по пътищата :idea: И аз хабя доста нерви по цял ден.То просто е учудващо какви некадърници и наглеци се опитват да шофират :censored:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Апр 2017, 12:11

Докато някои се ядосвате, аз пък се забавлявам (по някой път) по пътищата.

Ето например, онзи ден съм се наредил на светофар, булевард с 4 ленти, една за ляв завой, две за направо, една за десен завой. Аз съм първа кола в дясната лента за направо. Поглеждам огледалото и виждам как зад мен се заформи една колона от около 5-6 коли. В следщавия момент в дясното огледало виждам едно Пунто, което тъъънко излиза от колоната и минава в дясната лента. Викам си "Няма начин, тоя ще ни бори от дясно". Спира до мен, поглеждам, а пунтото пълно с пъпчовци. Пунтото реве неудържимо, а аз решавам, че ще се изгавря. Зелен сигнал, Пунтото е в критични обороти, а аз с финес покрай него и.. :wave: . Следващия светофар, лентите са абсолютно същите. Един брой за ляв завой, два броя за направо и един за десен завой. Спирам вече в лентата за десен завой, а Пунтото след едно известно време отново паркира до мен. Поглеждам и виждам, как (то мацка не можеш да го наречеш, ама..) момичето на пасажерската седалка ме гледа лошо. Явно на гаджето преди броени секунди му беше намалял размера на хоята и за това бях виновен аз. Все тая, втори път Пунтото реве на умряло (явно при първия старт не е успял да отпусне съединителя правилно). Хоп зелено, аз настъпвам колкото да се извъртят гумите (все още съм със зимните и на топлия асфалт има и звук) и ръгам веднага втора, а рейсъра се набира зверски. Обърнах се и се измях по най-кретенския начин в лицето на момичето, която все още ме гледаше кисело.

Та сигурно и аз съм нещо селяндур в цялата схема, ама ми дреме, направих си вътрешния кеф, а и се посмях :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 15 Апр 2017, 21:17

"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 15 Апр 2017, 21:42

Мани ама сега всички казват по фейс групите че е виновен този с голфа, а там точно има спящ полицай преди това и много голяма видимост

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 15 Апр 2017, 21:50

adovet написа:Мани ама сега всички казват по фейс групите че е виновен този с голфа, а там точно има спящ полицай преди това и много голяма видимост

Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk

на хартия е виновен, този който отнема предимство, но Голфа ми се струва, че се движи към 110-120км/ч и го гони кола....прилича ми на случайна гонка. поне така изглежда на клипа.
"Чемодан, вокзал, Москва"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Апр 2017, 23:17

А ниско прелитащия къде гледа докато кара с такава скорост (не оправдавам правещия забранен ляв завой)? От видеото си личи, че колата не навлиза в последния момент в лявото платно и въпреки това никаква реакция от пилота (и двамата нищо не правят за да избегнат удара, въпреки, че имат идеална видимост към пътя пред тях)
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Апр 2017, 23:39

https://fakti.bg/krimi/232906-mutri-pre ... =firstpage
Сега как да им повярваш на журналята дори на една тяхна дума като ги знаем всички колко лъжат, а в случая по-скоро преиначават. Първо едва ли някакви сериозни хора ще слезнат да ги бият само заради едното по-бавно изпреварване. Най-вероятно не са се местили супер много време, а то повече не е нужно на такива да слезнат от колата. Не оправдавам слезналите да ги бият де, просто не вярвам на журналята каквото и да говорят. Не изключвам даже те да са засекли онези бавно-развиващите се и те да са показали кой е шефа. Но не изключвам даже да са ги ступкали на бързо някакви съвсем обикновени хорица, които са били силно провокирани от някой комплексиран журналист, мислещ света за негов. Изобщо няма как да излезе истината на яве според мен защото нито може на журналист да вярваш, нито на някакъв си, който слиза да бие друг заради пътното му поведение. Сега сигурно са пуснали сълзлив коментар в някоя емисия.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от inspite » 16 Апр 2017, 11:20

И в двата случая скороста е виновна.Ако тъпото, малоумно, българско племе беше научено че най-важното нещо в ЗДП е да спазваш ограниченията нямаше да има проблеми. Нито шофьора от голфа щеше да е заминал, нито биткаджиите щяха да се саморазправят задето видиш ли служебния С-макс (хипотетично) им пречи да си карат нерегламентирано със 160 -180 (хипотетично). Някой,някъде преди време е работил върху това да ти спаси живота с тези ограничения от 50, 90 и други. В България е притеснително как хората си карат масово с превишение на скоростта и съвсем открито спорят затова, че те са прави и си познават колата и тн.Да така е, но каквито и аргументи да изложиш ти не спазваш закона и не можеш да търсиш вина в никой друг освен в теб.Второ и много важно за нашия маниер е комплекса на шофьора; не може по-стара и малолитражна кола да се движи по-бързо от теб, недопустимо е! Или пък шофьора да е жена, ограничения, знаци, маркировка нямат значение."Ари е, тъз ше кара ли?" Залепяш бронята, 3-та, рязко изнасяне без мигач и подобаващо засичане, после според настроението може и да слезеш да раздадеш шамари. В общи линии и в шофирането, както и в всичко друго сме 30 години назад от нормалните държави.

Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Апр 2017, 17:55

Сега в 7 ще дават за случката какво са приготвили от Нова, че и по БТВ е водеща тема.

Интересното е обаче, че този път нито показват лицата им, нито казват за кого работят охрана, дори не споменават името на юридическото лице, което отговаря за фирмата в която са наети на трудов договор. Още ги издирват, но ги знаели и 5-мата кои са. Търсят още свидетели, ще ги обвинят в хулиганство(на обществено място вероятно)и грабеж на телефон.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: e91 2.0d
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от T.Dumanov » 17 Апр 2017, 10:05

От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, ///M-power е тя !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата