Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Така са се хранили хората в началото. Цял ден ловува-вечер яде. Няма нищо неестествено.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Два пъти е крайно недостатъчно и грешно да се храни човек.
Дори и 3 пъти не е добре, при условие на активен фитнес.
Аз вечер също ям по 300 грама месо винаги, но преди това още поне 2 пъти ям по толкова и още две допълнителни хранения.
Стигъл съм до 8 яденета , с 1.2 кг. пилешко.
ПП: аз без въглехидрати не мога,
дори скоро се пробвах 2 седмици на някаква НВД , но не е за мен.
Дори и 3 пъти не е добре, при условие на активен фитнес.
Аз вечер също ям по 300 грама месо винаги, но преди това още поне 2 пъти ям по толкова и още две допълнителни хранения.
Стигъл съм до 8 яденета , с 1.2 кг. пилешко.
ПП: аз без въглехидрати не мога,
дори скоро се пробвах 2 седмици на някаква НВД , но не е за мен.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
bum_bum написа:Така са се хранили хората в началото. Цял ден ловува-вечер яде. Няма нищо неестествено.
Warrior diet

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нещо подобно, уориъра позволява обаче и плодове някакви през деня ако видиш зор.
храненето трябва да е 5-6 пъти на ден като се разпредели на равни порции в смисъл вместо да се тъпчете като прасета 3 пъти на ден и тая храна да ви тежи по 2 часа докато се разгради по-добре да се храните малко повечко пъти, но наполовината на обикновенно ядене. След 21 часа не яжте нищо тежко, по-добре салата или 2-3 яйца с малко олио или зехтин така протеина ще се разгражда по-дълго в тялото и няма да озверявате от глад преди да заспите. аз съм на този план и ми се отразява мн добре първото ми ядене е в 7.30 сутринта последното в 9 вечерта като тогава пия само една чаша прясно мляко с 2-3 лъжици протеин.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ми я пусни една снимка да видим до колко си напреднал с тоя режим. Може пък и да ме убедиш.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
scipo написа:лично на мен билдъра от снимките не ми харесвва, никога не бих искал да изглеждам по този начини да си задам въпроса:
1. Някой използвал ли е тази комбинация- epozine, volumize, axis HT, nitrix i syntha 6 на БСН...???
2. наблюдения в/у- size on, real mass, plasma jet, halodrol, novedex xt- gaspari nutrition
коя от двете комбинаций да направя? др седмица, трябва да си ги поръчам, но се колебая...
1 - махни Volumize и вместо Axis HT вземи на друга фирма, другото ок.
2 - тук горе долу може, като халодрола след новедекса според мен
Относно диетите - следя с интерес всеки пост и наистина ще е хубаво да споделят хора с опит, ако може собствен, защото все пак да препредаваш думите на друг с друго тяло някак си.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Бай Митьо написа:scipo написа:лично на мен билдъра от снимките не ми харесвва, никога не бих искал да изглеждам по този начини да си задам въпроса:
1. Някой използвал ли е тази комбинация- epozine, volumize, axis HT, nitrix i syntha 6 на БСН...???
2. наблюдения в/у- size on, real mass, plasma jet, halodrol, novedex xt- gaspari nutrition
коя от двете комбинаций да направя? др седмица, трябва да си ги поръчам, но се колебая...
1 - махни Volumize и вместо Axis HT вземи на друга фирма, другото ок.
2 - тук горе долу може, като халодрола след новедекса според мен.
колега защо да взимам axis HT на друга фирма?
по въпроса за диетите аз лично свалям и се оформям по-бързо по начина на бум бум, но не се чувствам добре, нямам сила, изпитвам глад и не ми е приятно да го правя, аз лично съм за храненето по 6-7 пъти, вярно ефекта идва по бавно но се чувствам по жизнен и по-добре

А по колко вода пиете на тренировка?
Знам, че по-рано в темата беше зададен въпроса, но пък няма лошо да повторим отговорите.
Знам, че по-рано в темата беше зададен въпроса, но пък няма лошо да повторим отговорите.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Ryapoff написа:А по колко вода пиете на тренировка?
аз лично гледам да пия по 1-1.5 литра

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ryapoff написа:А по колко вода пиете на тренировка?
Колкото можеш повече пий през деня.
Аз на тренировка пия около 1 литър , макс до 1.5 когато е по-топло.
Чувал съм и лафа - "когато нищо не ти се яде или пие, пий вода"

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
Колега друг стимулатор на тестостерона говоря, името Axis HT е запазена марка на на BSN, примерно вземи Novedex на Gaspari. Просто от опит ти казвам, че BSN това не им е силен продукт.
Относно водата - не повече от 500мл. Приемането на много вода по време на тренировка кара съсредоточаване на кръв в корема вместо в мускула. Това че е вода няма значение, организма я обработва. Доста навремето четох за тази вода и поне едно мое заключение, което си направих е това не повече от 500мл по време на тренировка. Веднага след тренировка може още 500мл или 1л, но по време, когата трябва в мускулите да има кръв много не се допуска водата.
Относно водата - не повече от 500мл. Приемането на много вода по време на тренировка кара съсредоточаване на кръв в корема вместо в мускула. Това че е вода няма значение, организма я обработва. Доста навремето четох за тази вода и поне едно мое заключение, което си направих е това не повече от 500мл по време на тренировка. Веднага след тренировка може още 500мл или 1л, но по време, когата трябва в мускулите да има кръв много не се допуска водата.
Бай Митьо написа:Относно водата - не повече от 500мл. Приемането на много вода по време на тренировка кара съсредоточаване на кръв в корема вместо в мускула. Това че е вода няма значение, организма я обработва. Доста навремето четох за тази вода и поне едно мое заключение, което си направих е това не повече от 500мл по време на тренировка. Веднага след тренировка може още 500мл или 1л, но по време, когата трябва в мускулите да има кръв много не се допуска водата.
Това за водата е много интересно колега. Аз знам, че е добре да се пие повече вода и сега, си влизам в залата с 1,5 и почти винаги си я иизпивам.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Scipo, ти не беше ли около 20, накъде да го вдигаш повече тоя тестостерон?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
FaceOff написа:Scipo, ти не беше ли около 20, накъде да го вдигаш повече тоя тестостерон?
Ако колегата е прав, никакъв смисъл от Axis-HT, Scipo