Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Re: Море 2023г.?!...
Има много работи да се правят ма много зависи и къде ще отседнете. Съветвам ви да си вземете хотел на South beach някъде около Ocean drive. В хотелите има гишета на фирми които организират атракции та те ще ви обяснят всичко. Освен това ако сте с кола има много места, лично аз ви съветвам да отскочите до Key West. Иначе водата става дори и Януари е ок за плаж стига да не вали.
Sent from my SM-G950U using Tapatalk
keep walking
Май не ми се наема кола в щатите, особено пък в южните да я мисля за паркинг и т.н
Това за Кей Уест е интересно, сега разгледах някакви еднодневни турове. Проблема ми е, че не мога да преценя дали е дестинация за плаж, или за обикаляне на града, от типа на NYC, например.
Това за Кей Уест е интересно, сега разгледах някакви еднодневни турове. Проблема ми е, че не мога да преценя дали е дестинация за плаж, или за обикаляне на града, от типа на NYC, например.
Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.
Като дърт последовател на твърдата линия заминавам две седмици в Куба юни-юли. Причината е финансова, най-вече. Не мога да дам приблизитено $10К за същия период в Мексико. Писах вече, циганите в Доминикана са +30% спрямо миналата година...
Ще купя нещо с Че Гевара за Драго, нали ми е слабост
Като дърт последовател на твърдата линия заминавам две седмици в Куба юни-юли. Причината е финансова, най-вече. Не мога да дам приблизитено $10К за същия период в Мексико. Писах вече, циганите в Доминикана са +30% спрямо миналата година...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Някой в Малта ходил ли е , че гледам една оферта 
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Хубаво е в Малта. Според мен си заслужава. Сега зимата духа доста, но не е студено. И са с десен волан 
I love the sound of V8 in the morning...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ако тези 10к са cad и включват пъти две седмици дори за 2 човека е повече от добре.BMW_POWER написа:Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Понеже не ми се чакаше до Март когато ще ходим по осезаемо на море пък и жената утре има РД та решихме на бързо да мръднем за уикенда + 2 допълнителни дни до Ривиера Мая че ни е по наблизо. Та тя отдавна си е харесала хотела дето отседнахме та викам да и направя подарък понеже с купуването на подаръци ми е много тегаво когато трябва да се избира. Та вчера се изсипахме като полета беше фрашкан с ам. туристи пътуващи за уикенда. Щеше ми се поне още един ден да имаме ма хотела е буукнат от няколко месеца всичко предварително. Можеше да тръгнем един ден по рано ма до четвъртък бяхме на работа к нямаше много време за подготовка на багажа не ще носим кой знае колко, но пък и от друга страна в петък не ми се тръгваше понеже се пада 13-ти. Иначе времето е супер, сутрин малко хладничко но след 10 часа се затопля и до към 4 часа или трябва да стоите на сянка или да се накажете с кремове против изгаряне иначе колкото и да не ви се вярва рискувате да из горите на слънцето и да не може да спите нормално. До към 5 след обяд става за плаж към 6 леко захлажда ма ако ударите някоя и друга Маргарита е ок. Водата също е супер за къпане а най хубавото е че на плажа няма никаква паплач, всички са около басейните на хотела което пък мен ми е ок аз лично не си падам да кисна около басейните.
P.S. Колегата по горе дето питаше за Маями дали става за плаж или екскурзии и забележителности - става и за двете.

P.S. Колегата по горе дето питаше за Маями дали става за плаж или екскурзии и забележителности - става и за двете.

Последна промяна peshehodetz на 25 Яну 2023, 20:36, променена общо 1 път
keep walking
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Егати и мизерията
Няма сергии, няма чалга, няма манго....
Браво колега! Приятно изкарване!
Браво колега! Приятно изкарване!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Пешеходец, това на Юкатан ли е, където е паднало онова убило динозаврите?
Браво, изглежда супер, благородно ти завиждам.
Браво, изглежда супер, благородно ти завиждам.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
На някое cenote ще ходите ли?
Има десетки, евтини, скъпи, известни и скрити та се чудя на кое да ида точно след 10 дни и аз.
Има десетки, евтини, скъпи, известни и скрити та се чудя на кое да ида точно след 10 дни и аз.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
Не, ние този път сме само за три пълни дни + деня в който пристигнахме целия след обяд и ще се излежаваме на плажа. Няма време за разходки, може би следващия път.
keep walking
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:Ще купя нещо с Че Гевара за Драго, нали ми е слабост
Тениска, шапка или нещо такова, че аз съм скромно момче - не пия, не пуша, по жени не ходя
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
alekangg написа:BMW_POWER написа:Взимаш я с пълна застраховка и не ти дреме на шмайзера. Аз рентнах там кола с пълна застраховка и само трябваше да пусна ключа в една кутия.
Ако тези 10к са cad и включват пъти две седмици дори за 2 човека е повече от добре.
Сега погледнах цените в момента. Малко са свалили цените мексиканците, но разликата с платената ми вече почивка идва около $3.5К
Не са малко пари.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.