Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от Larbi » 01 Апр 2013, 1:27

оф много е велик да, то добре че ги каза нещата, че ние не ги знаехме, мерси.
В сериала е номер 1, но колкото по-голям отзвук получи и колкото повече го каниха навсякъде за интервюта и игри толкова повече ми правеше впечатление колко е слаб като човек. На стани богат се мазнеше яко на цветанов ужас, сложил ръцете в молитвена поза. Боди ленгуидж :clap:
Тука вече безсилието му взе връх, нещо много му тежи и той не може да направи нищо и това му личи много. Той и Карбовски му го каза, че нещо му се е случило....
Жалко, няма да го приемам на сериозно в следващия сезон, защото ще го смесвам с образа на слаб човек.
Тва при Карбовски беше нещо като проклятието което изрече Сиромахов.

Мерси, че ни казахте, мерси, че ги прокълнахте и че им показахте среден пръст евала, някой средно интелигентен човек ги мисли за голямата раута :kuku:
Изображение

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 01 Апр 2013, 23:31

Много вярно казано,колега....на мен също ми правеше впечатление ,че постоянно мрънка и се опитва да каже нещо в интервютата,за което не му стига или речника ,или и той не знае какво точно иска да каже!За мен този човек е някакво лайно...съжалявам ,че го казвам но това е впечатлението ми за него...обстоятелствен,многословен и несигурен в себе си+ нежно гласче и смотан Софийски граЦки жаргон тип "братле,братче,пич" и т.н..
А какво е това с проклятието на Сиромахов,че съм пропуснал?

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 02 Апр 2013, 0:26

Току що изгледах и аз предаването. Не бих го нарекъл лайно, човека, имаше си някакви неща наум, каза ги по някакъв си негов начин (не видях да претендира, че е октрил топлата вода с това, което каза)...

Иначе вярно, използва нерядко 'братче, братле' и т.н. верно мрънка и му е трудно да се изрази на моменти, ама това не го прави нещо кофти, точно като обикновен човек си е и поне на мен не ми се стори да претендира за нещо повече.
А за това, че е слаб човек, нормално е да е лабилен в момента, колкото и да е, който не е катастрофирал, той незнае, доста неща може да преосмисли човек след такава случка или просто да му е някаква пълна каша в главата...
Както и да е, мен поне с нищо кой знае какво не ме подразни...

Не че да го защитавам или нещо такова, споделям мнение, защото последните 2 поста ме накараха да изгледам интервюто.

П.С.
@yavor20V

http://vbox7.com/play:191fb9e43f
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 02 Апр 2013, 4:30

yavor20V написа:А какво е това с проклятието на Сиромахов,че съм пропуснал?

нещо подобно на тва на Мариан Вълев, прокълна всички безкрупулни управници от 1990-та насам, като спомена, че пенсионерите нямали кво да ядат, болните деца и прочее. Всичко това от екрана на шоуто на слави в компанията на ред колегията... жалка картинка..

justboy написа:Не бих го нарекъл лайно, човека, имаше си някакви неща наум, каза ги по някакъв си негов начин (не видях да претендира, че е октрил топлата вода с това, което каза)...

Иначе вярно, използва нерядко 'братче, братле' и т.н. верно мрънка и му е трудно да се изрази на моменти, ама това не го прави нещо кофти, точно като обикновен човек си е и поне на мен не ми се стори да претендира за нещо повече.

И аз не бих го нарекъл така, просто яко почва ме дразни това че всички мн се кефят куката куката брат и мен ме кефи, ма секи път като излезе и секи път обеснява че това е само образ се едно върти пико и бонбони и да не го смесват образа от филма че ша го разкрият. секи път ръцете в молитвена поза, който не стопля да гледа малко филмчета за езика на тялото и жестовете и ще стопли ;)
Нямам нищо против речника му инъче, смятам че всеки край си има някакъв речник и всички ние волно или неволно си използваме паразитните думи от речника в който край живеем :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 04 Апр 2013, 7:58

:OT:
larbi написа: секи път ръцете в молитвена поза, който не стопля да гледа малко филмчета за езика на тялото и жестовете и ще стопли ;)

Я кажи ти какво "стоплИ", че тия теории от филмчетата за езика на тялото напоследък много успешно ги оборват болшинството от спецовете :winky:

П.П.: Довечера ще го гледам това интервю да видим на мен какво ще ми каже езика на тялото :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 04 Апр 2013, 23:31

Мен ме накефи тва дето каза на интервюто, средния пръст още повече. Тва е якото че не лети някъде високо в облаците и да се мисли за много голям и звезда ми си каза че е обикновен актьор :bowdown: :bowdown: Не съм го гледал никъде другаде освен в сериала. Казва си истината човека ма прекалено често казва братле, братле :mhihi: и ко от тва мен ме спечели от Под Прикритие щото беше най-големия! Куката президент :bowdown: :bowdown:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Апр 2013, 1:05

Няма как да знам на 100% дали е добър човек , знам само че "Куката" и "Джаро" в момента са светлинни години пред останалите бг "актьори" - тва е :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Апр 2013, 8:16

acho.rs написа:Няма как да знам на 100% дали е добър човек , знам само че "Куката" и "Джаро" в момента са светлинни години пред останалите бг "актьори" - тва е :bowdown:

Това щото са некакви "гангстери" и ти си почитател на този стил,не ги прави чак пък най-великите български актьори,вземи пример да кажем от сериалчето "Етажана Собственост"-всички играят чудесно,леко,не рецитират и камерата ги "обича",вземи и самите предавания примерно "Пълна лудница",макър че предишният сезон изтъпя максимално,играта на артистите е страхотна,"Господарите" също играят с лекота ,те също са артисти...
Надявам се нямаш критерии за една игра,артиста да гледа лошо,да размахва патлак и тн. "култови" неща пред екрана.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Апр 2013, 15:21

Лошите герои особенно тези които въпреки, че вършат престъпления са показани в някакъв супер обаятелен ъгъл и са супер пичове и вършат и добрини и са справедливи и кво ли не въпреки, че предната сцена са убили някой от конкуренцията са особенно предпочитани от повечето хора включително и мен до някаква степен :mhihi: Примера с етажна собственост е много добре даде - и аз обичам да гледам това сериалче и всички се справят чудесно. Ама къде къде е по-яко да кажеш куката президент и джаро нам си къф :mhihi: Директно се изтрелваш нагоре в куул листата на повечето хора :smoke:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 05 Апр 2013, 15:45

larbi написа:Лошите герои особенно тези които въпреки, че вършат престъпления са показани в някакъв супер обаятелен ъгъл и са супер пичове и вършат и добрини и са справедливи и кво ли не въпреки, че предната сцена са убили някой от конкуренцията са особенно предпочитани от повечето хора включително и мен до някаква степен :mhihi: Примера с етажна собственост е много добре даде - и аз обичам да гледам това сериалче и всички се справят чудесно. Ама къде къде е по-яко да кажеш куката президент и джаро нам си къф :mhihi: Директно се изтрелваш нагоре в куул листата на повечето хора :smoke:

в случая са криви вероятно режисьорите, всичките читави актьори са от "лошите"
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 05 Апр 2013, 16:47

_galio_ написа:
в случая са криви вероятно режисьорите, всичките читави актьори са от "лошите"

Бъркаш се. В едно интервю Мариан Вълев, а сигурно и много други актьори са споделяли, че лош герой е много по-лесно да се изиграе отколкото добър. Даде за пример филма "Граница" където трябвало да играе добрия и се едно му били вързани ръцете, другите били лоши и можели да експериментира, а той не можел :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 05 Апр 2013, 18:04

http://www.vbox7.com/play:2038d338d2 - Мартин от Под Прикритие! Гледате ли Български сериали?

б*х тоя хумор :mhihi:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 05 Апр 2013, 22:02

ylaine написа:http://www.vbox7.com/play:2038d338d2 - Мартин от Под Прикритие! Гледате ли Български сериали?

б*х тоя хумор :mhihi:

тва беше смешна анкета от Марто, който е доста далече от нивото на Куката :mhihi: после на Иво, Джаро които са невероятни също, може и да е вярно тва да играеш добър, че е трудно ма деда знам :dunno: Куката за мене е номер 1 в сериала, просто образа му на гангстер е невероятно изпипан, който играе.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 06 Апр 2013, 12:47

През седмицата повтарят сериала по FOX Crime от 12 без малко вечерта, ако някой иска да си припомни добрите моменти ;)
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 06 Апр 2013, 16:46

мерси колега, но всички серии са си качени в тубата и може да се гледат по всяко време ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата