СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Re: СПАМ ТЕМА
Аз си търся салон в този цвят от е46 м3, пък нека е грозен 
Страничен въпрос от темата - има ли някой ползвал Групама за каско? Предлагат нелоши условия, малко над Армеец като цена, но уж с доверен сервиз с оригинални части.

Страничен въпрос от темата - има ли някой ползвал Групама за каско? Предлагат нелоши условия, малко над Армеец като цена, но уж с доверен сервиз с оригинални части.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
TNT написа:alx написа:TNT написа:Грозен цвят на салон ? Това е един от най-търсените в момента. Аз лично бих си поръчал точно този. А и ти нали караш със 60, защо са ти 200 коня
Това е добре известния цвят “пдд”- “пролетна детска дри*ня”. Кола с такъв интериор да ми дадат няма да взема. Тоя цвят върви само на … седло за кон… или на някой “бритиш рейсинг грийн” Астън примерно
Мое си мнение де… ма май не само- в Щатите коли с този интериор са по- трудно продаваеми. Факт.
От щатите всяка втора-трета е с такъв цвят салон, особено така модерната покрай Бойко Секвоя
Е именно… толкова е грозно, че на шофьорите им прилошава и катастрофират, и съответно тези коли идват в БГ

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ама я виж , пластмаси , лайсни са в тон. Тоя на суперба не е в тон с нищо, оригинално като е друг цвят и елементи в интериора са в същия, не са черни.
Хм,хм...
TNT написа:alx написа:TNT написа:Грозен цвят на салон ? Това е един от най-търсените в момента. Аз лично бих си поръчал точно този. А и ти нали караш със 60, защо са ти 200 коня
Това е добре известния цвят “пдд”- “пролетна детска дри*ня”. Кола с такъв интериор да ми дадат няма да взема. Тоя цвят върви само на … седло за кон… или на някой “бритиш рейсинг грийн” Астън примерно
Мое си мнение де… ма май не само- в Щатите коли с този интериор са по- трудно продаваеми. Факт.
От щатите всяка втора-трета е с такъв цвят салон, особено така модерната покрай Бойко Секвоя
“По трудно продаваеми” = с по- ниска цена -> идват по нашия край
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Чалга едишънbarty написа:Като говорим за този салон:
https://mobile.bg/11748622331476712

Това какво освен салона му има, че е толкова евтино?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
steeN написа:Чалга едишънbarty написа:Като говорим за този салон:
Това какво освен салона му има, че е толкова евтино?
Удряна е отпред… и отзад… и от пасажерската страна… цялата е крива… и то толкова че ми се чини че е снаждана..
Но интериора изглежда доста запазен. Пробега не коментирам- там е ясно че е подигравка с потенциалния купувач.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07'
- Мечтае да кара: BMW M2
По кои 'белези' предполагаш тези неща? Питам от любопитство!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
ildivvy написа:По кои 'белези' предполагаш тези неща? Питам от любопитство!
За удара отстрани просто е друг цвят със типичния оранжев оттенък на нефабрична евтина боя. Оранжевото трудно си личи на хоризонтални повърхности, но на вертикални ако знаеш какво да гледаш е очеизваждащо дори на снимка.
За отпред и отзад - колата е крива. Немската кола след 2010та примерно трябва да има абсолютно симетрични фуги на всичко. Говоря за разлики под милиметър от едната и другата страна. Ако с просто око ги виждаш че не са симетрични- имай едно на ум.
Пиша го защото това не са някакви тайни и няма начин да се наместят тия неща на една удряна крива кола с цел да изглежда не-удряна.
А ако има съмнения на живо- вадиш дебеломера за боя и знаеш точно за 30 секунди дали колата е читава или не
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
alx написа:ildivvy написа:По кои 'белези' предполагаш тези неща? Питам от любопитство!
За удара отстрани просто е друг цвят със типичния оранжев оттенък на нефабрична евтина боя.
Почти съм готов пари да сложа, че е пръскана с Glasurit

Така и не се научиха да пварят черно, все бие на жълто/оранжево/кафяво

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
barty написа:Като говорим за този салон:
Тука си в много лоша позиция, на пасата поне може да му смениш лесно салона, а тука по вратите и по таблото има 'сигания.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Don_Diego написа:alx написа:ildivvy написа:По кои 'белези' предполагаш тези неща? Питам от любопитство!
За удара отстрани просто е друг цвят със типичния оранжев оттенък на нефабрична евтина боя.
Почти съм готов пари да сложа, че е пръскана с Glasurit![]()
Така и не се научиха да пварят черно, все бие на жълто/оранжево/кафяво
Браво бе пичове, кефите ме.
Имам две коли със 100% история, ще ги снимам като са чисти, да ви тествам дали ще познаете коя каква щета е имала.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Аз коментирам конкретно “оранжевия оттенък”, който се споменава. Глазурит са пословични с това, че нямат чисто черен пигмент. Отваряш кутията с боя и виждаш как уж черното - жълтее. Балкан Стар се убиваха да пребоядисват черните коли и да ги преливат защото вариант да ги правят от ръб до ръб не съществуваше, а фабричната боя е друга марка.
Имам няколко години зад гърба си като колорист на автомобилни бои и не съм срещал подобно нещо с друга марка боя
Имам няколко години зад гърба си като колорист на автомобилни бои и не съм срещал подобно нещо с друга марка боя