Новите ГТП стикери

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Re: Новите ГТП стикери

Мнение от empar » 19 Юли 2024, 13:31

vicho написа:
empar написа:Петър Кънев печата и едните стикери и другите стикери и бюлетини за избори и още много неща. Бълха го ухапала!
А за брокерите, дето са си изтропали будките под път и над път хич па ми не е. Време им е на подобни пиявици да затварят и да се хващат да гледат кокошки!

абе, да ти бръкнат в джобчето за тежки милиони не е точно бълха, а пък тия милионери схемаджии ДС-ари са най-стиснати...

дано се пръсне от яд :ranting: :ok:

Не в джоба, а в гъза да му бръкне стар слон с двата си предни крака дано на тоя боклук! :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 19 Юли 2024, 15:03

Чак пък галимация. Аз от години си правя през SDI застраховката онлайн, носят ми талончето вкъщи или до който офис на куриер им кажа и това е. Става за 5 минути попълването и плащането, културна работа. Брокерите обаче няма да изчезнат, защото много хора нямат вяра на компютрите (и донякъде с право).
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 19 Юли 2024, 15:23

А-ааа брокера си го уважавам. Познаваме се одавна, дружки сме. Въпроси нещо ако имам - питам. Не само за застраховки. Намира ми цени дето в онлайн калкулаторите ги нема. Та не е баш така да изчезнат. Повечето може би. Всички - надали.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 19 Юли 2024, 16:04

empar написа:Не в джоба, а в гъза да му бръкне стар слон с двата си предни крака дано на тоя боклук! :banghead:

Не кълни така човека, в училище си седял на един чин със зет му :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 19 Юли 2024, 16:41

b_u_b_o написа:
empar написа:Не в джоба, а в гъза да му бръкне стар слон с двата си предни крака дано на тоя боклук! :banghead:

Не кълни така човека, в училище си седял на един чин със зет му :mhihi:

Кой пък от тая шайка онанисти е успял да се ожени? Или ти за еднополови отношения говориш? Те са забранени по чл.46 от Конституцията на Република България!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Юли 2024, 5:31

От понеделник, 22 юли 2024 г., ще бъде преустановена дейността на пунктовете за технически прегледи, които не са осигурили свързаност на уредите за измерване (газоанализатор, димомер и спирачен стенд) със системата на ИА "Автомобилна администрация“ (ИААА). Това съобщиха от Министерството на транспорта и съобщенията. До момента 964 пункта вече предават данните автоматично, 8 са частично свързани, а 96 все още нямат свързаност.

От 00:00 часа на 21 юли въвеждането на данните от измервателните уреди ще се осъществява само автоматично по електронен път. В пунктовете които нямат свързаност на уредите със системата няма да може да се извършват периодични технически прегледи и да се издават документи за техническата изправност на превозните средства.

Припомняме, че с цел повишаване качеството на техническите прегледи и контрола, през октомври 2023 г. бе изменена Наредба № Н-32, с която се въвеждат новите изисквания. Съгласно промените трябва да бъде инсталиран софтуер, одобрен от ИА "Автомобилна администрация“, чрез който в момента на прегледа резултатите от измерванията от уредите да се изпращат електронно в агенцията.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Zatvaryat-punktove-za-godishni-pregledi-na-kolite-2193114
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 20 Юли 2024, 17:54

Днес минах преглед на мерцедеса(w203 220cdi 143ps 2003година) и за първа година ми дадоха втора еко категория. :shock: :ok:
Или се е подмладил или са почнали да мерят...или ба ли го...
Лепнаха ми я долу под гражданската.
Опитах да мина и тойотката ама...не остана време...та друг ден ще е явно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 21 Юли 2024, 14:21

В СБА ли е било ??
Че усещам някакъв заговор, ама да видя дали ще е така ?
Че няколко познати скочиха категория нагоре :shock:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 21 Юли 2024, 16:30

Три членен състав на ВАС е отменил еко-стикерите министерство на транспорта ще обжалвапред 5 членен състав.

https://www.segabg.com/hot/category-bul ... -za-kolite

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Юли 2024, 16:43

ивчо написа:В СБА ли е било ??
Че усещам някакъв заговор, ама да видя дали ще е така ?
Че няколко познати скочиха категория нагоре :shock:

на мен ми е интересно как си говорите 4-5 години за категории като те нямат никакво значение :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 21 Юли 2024, 18:14

Имат значение за паркирането май... Иначе, цицата трудно се оставя, как няма да обжалват? Сигурно и до Страсбург ще стигнат!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Юли 2024, 19:06

За нищо нямат значение, а като почнат да имат... ако нямаш най-високата категория няма да има никакво значение каква друга имаш.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 21 Юли 2024, 19:12

Къде си бре електричка!?... :ok:
И да имат значение то ще е в София...боли те дедовият теб значи... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 21 Юли 2024, 19:12

От тая година, ако нещо не стане, няма да може да се влиза в центъра. Зимата. Еко 2. Камерите обаче май четат стикерите, ма то засега сме с такива Ина глоби, дали ще има кой да ги налага друг въпрос. За София де. Аз затова искам Сеата да си е с 4 Еко, да няма грижи. Жената влиза в зоната всеки ден. В краен случай ще ходи с пежото, а аз със Сеата.
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Юли 2024, 20:10

ildivvy написа:Имат значение за паркирането май... Иначе, цицата трудно се оставя, как няма да обжалват? Сигурно и до Страсбург ще стигнат!

какво паркиране Ви гони, Вие сериозно ли? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

за 20 години живот в София са се променили НУЛА неща... даже е станало леко по-зле, че трафика е повечко

следващите 20 години (ако издържа, ама и да не издържа ще е все тая... поне ще мога да споделя от първо лице) ще е същото

тва не е сериозно да се коментира

п.с. а за провинцията ще стане след около 140 години (ако имаме късмет) :D
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата