Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Не е въпроса в плащанията, щото тогава хората с пари ще са толерирани, ще продължават да си правят каквото искат.
Факт, е че и държавата не си е на мястото. Вече сигурно 4-и месец магистралата София-Перник е със затворени платна, не може никой олигофрен да не се сети, че като набиеш поток със скорост 120-140 от две платна в едно става мазано, ама си търпим и то щото някой прибра парите и изолацията в първия тунел пада постоянно.
И аз в неделя имах една селска проява, на спускане към околовръстното от Панчарево, опашката беше километри на кръстовището за Горубляне. Там трябва също да си много "умен" да оставиш от двете страни да се движат едновременно при зелен светофар. Естествено всички искаха да завиват наляво към Икея, направо нямаше нито една кола и след час чакане се пристроих в дясната и на зелено от яд завих наляво, хората си се чешеха още по главите докато минах, и не че се оправдавам, но има доста недомислици по улиците, било то като организация или като водачи.
ПП: А и разправят, че признат грях си е половин грях
Факт, е че и държавата не си е на мястото. Вече сигурно 4-и месец магистралата София-Перник е със затворени платна, не може никой олигофрен да не се сети, че като набиеш поток със скорост 120-140 от две платна в едно става мазано, ама си търпим и то щото някой прибра парите и изолацията в първия тунел пада постоянно.
И аз в неделя имах една селска проява, на спускане към околовръстното от Панчарево, опашката беше километри на кръстовището за Горубляне. Там трябва също да си много "умен" да оставиш от двете страни да се движат едновременно при зелен светофар. Естествено всички искаха да завиват наляво към Икея, направо нямаше нито една кола и след час чакане се пристроих в дясната и на зелено от яд завих наляво, хората си се чешеха още по главите докато минах, и не че се оправдавам, но има доста недомислици по улиците, било то като организация или като водачи.
ПП: А и разправят, че признат грях си е половин грях

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Lenco написа:Не е въпроса в плащанията, щото тогава хората с пари ще са толерирани, ще продължават да си правят каквото искат.
Като говорим за санкция не е речено да е само финансова

Освен глоби има взимане на книжки, обществено полезен труд, лишаване от свобода ...
То винаги ще има богати и над закона, и на запад има, въпроса е в % какъв е ефекта за движението.
У нас всички са баровци и над закона, щото никой не го налага тоя закон ефективно, за тва са и тия батални сцени по пътищата ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Добре бе все едно не четете новини, че до сега да не сте се сблъскали със стотици даже и повече просто немислими случай - убиици на пътя, осъждани многократно с книжки и на свобода, хора с по 10 000+лв глоби/данъци пак на пътя с кола ... не ми се изброяват още, че ме хваща яд. Е какво са виновни хората, че тоя пиян затрил някой невинен човек и пак е на свобода и си кара колата
В коя нормална държава го има това ...
Както казах трябва да има ясни правила и те да се прилагат ефикасно, пък тогава да видим бай мангал или ония селяк с Реното дето нямат никаква култура как хубаво ще се култивират

Както казах трябва да има ясни правила и те да се прилагат ефикасно, пък тогава да видим бай мангал или ония селяк с Реното дето нямат никаква култура как хубаво ще се култивират

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
@don_gori: Да! Българите сме идиоти и малоумници в по-голямата си част. "Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле" е девиз на огромен процент от населението, а "Прееби другарче" е национален спорт! Може би само в страните от третия свят ще има по-големи глупаци (но за сметка на това са по-човечни) и то заради липса на образование ама тук уж учим и пак сме мега зле. Родителите ги мързи да възпитават децата си, постоянно нарушават законите в тяхно присъствие - е как да се научи да спазва законите това дете, как да има респект към полицията? Вчера гледах клип как някакъв се възмущава, че го били спрели от пътна полиция защото бил в лява лента и вика и обижда полицаите пред детето си? Чия страна би заело детето ако осъзнава какво става?
^ Ем като го хванат тоя, 24 часа на трамвая, глоба за обида на служебно лице, глоба за тва дето е направил, 3 месеца пешеходец и да видим дали ще скача после да се репчи. Няма такъв филм като култура и не. Няма да казвам колко скорострелно се научават "културните" чужденци къв е филма у нас и забравят за забраните за каране пиян и тн. Просто тука никой не следи за спазването на закона. Днеска едно дупЕ на моста над Захарна Фабрика посока Люлин надмина колоната в насрещното, после се престрои крайно дясно, разправя се малко с един, който засече (само през прозорците) и после зави надясно на магазин Зона на червено. След това спря при некъв мерцедес със синя лампа. Беше с рено клио, напомпан тийн, от мнооо нервните. Стигнах около 30 сек след него. Къв манталитет, просто трябва да се налагат реално глобите, не да се минава с 10-20 кинта и нещата ще се променят за не повече от година...
на трамвая не може, не го ли спряха тва откакто сме в ес, че не било хуманно..
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Нагъл - ....ултра нагъл....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
И да има големи глоби, отнемане на книжки и т.н. щом може да "бутнеш" и да минеш, как ще стане превъзпитаването? Забравяте че и тия дето прилагат закона са Ганьовци.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Имаше ли други членове на форума, които да присъстват на циганската сватба в махалато до летище София? Хареса ли ви музиката от оркестъра дето се движеше по пътя и беше спрял движението, та задръстването беше до терминал 2
След като се добрах до терминала и пациентите ми си хванаха самолета ми отне 40 минути да завия към стария път за летището
, но бакшишите му хванаха май цаката - дясна лента (почти на тротоара) в насрещното и на аварийки (явно някакъв нов специален режим). Нямаше и следа от полиция, въпреки че няколко пъти звънях на 112 да изпратят патрул, който да внесе малко ред там (за сватбата също звънях, да има поне кой законно да гърми с пищови)

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Спират ме днес един бус пълен с ушеви.
Тоя с палката се изкефи все едно брат си видя. Тича към мен и вика- дай да ти стисна ръката.
Питам го що- само аз съм им спрял днес с мотор. Всички други ги отебали. 
Тоя с палката се изкефи все едно брат си видя. Тича към мен и вика- дай да ти стисна ръката.

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
И мен днес ме спряха на България с мотора.
Куката сподели,че имало нареждане за проверки заради гражданските.
Куката сподели,че имало нареждане за проверки заради гражданските.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Днеска и аз открих мотосезона. Миналата година не остана време да карам и прегледа ми изтекъл, ходих на Ботевградско при Маргел - пълна скръб са там, вдигнаха ми яко кръвното, ни спирачки могат да замерят, нито нищо. А гледам, че шофьорите на леки коли много лошо се държат с мотористите, никога не е било така. На паркинга на Джъмбо едно Е36 щеше да ме удари и даже се дьрви после като го припсувах. Като ме видят в огледалата и нарочно ме натискат, да не ги изпреваря, не че ще ги забавя на светофара, просто ей така.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
DaGa написа:И после пази моториста....
Ма гази ги бе, к'во ти пречи ....
Ubi dubium, ibi libertas