СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Re: СПАМ ТЕМА
Антифриза има ли срок на годност? Имам предвид антифриз (разреден с дест.вода) прибран на сухо, тъмно, хладно и проветриво преди години, проблемен ли е за използване?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
ildivvy написа:Антифриза има ли срок на годност? Имам предвид антифриз (разреден с дест.вода) прибран на сухо, тъмно, хладно и проветриво преди години, проблемен ли е за използване?
Аз бих го измерил

Колеги, някой може ли да препоръча транспортна фирма за преместване (хамали)?
За София става въпрос.

За София става въпрос.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Питане от друг форум. Колегата Моллов да каже или пък друг ?
"Интересува ме FXProtect -шампоанът и продуктът за подхранване на кожата и дали Chemical Guys са по-добри. Ще съм благодарен."
"Интересува ме FXProtect -шампоанът и продуктът за подхранване на кожата и дали Chemical Guys са по-добри. Ще съм благодарен."
Хм,хм...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Chemical guys са основно маркетинг, имат някои добри продукти, но основно заради агресивен маркетинг държат високи цени и претендират, че са нещо уау.
Fx са по-бюджетни и като цяло са окей, без да изпъкват с нещо. Прекалено бързо решиха да пускат керамични покрития и да се бутат сред премиумите.
Огромна част от детайлинг марките са препакетиран продукт на голям производител, разбира се разработен по-бюджетно от собствените продукти.
Според зависи какъв продукт се търси и ако цена/качество е водещия критерий бих погледнах Nerta, Koch Chemie, Nanolex, Optimum като последните две вече са много висок клас автокозметика, фокусирани върху професионална употреба
Fx са по-бюджетни и като цяло са окей, без да изпъкват с нещо. Прекалено бързо решиха да пускат керамични покрития и да се бутат сред премиумите.
Огромна част от детайлинг марките са препакетиран продукт на голям производител, разбира се разработен по-бюджетно от собствените продукти.
Според зависи какъв продукт се търси и ако цена/качество е водещия критерий бих погледнах Nerta, Koch Chemie, Nanolex, Optimum като последните две вече са много висок клас автокозметика, фокусирани върху професионална употреба
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
""по-скоро ако може да препоръча продукти за подхранване на кожа и автошампоан, който не уврежда боята. Може да не споменавате конкретните марки. Бях се насочил и към GTechniq ама не знам защо се отказах.
?
?
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
FX protect съм имал мисля само препарат за джанти. Добър е, дори дават, че може да се разрежда... ама разреден не е добър.
За почистване на кожа имам AngelWax - не е евтин, ама е топ. За подхранване имам още останал на Gyeon, но много хлъзгава става и следващия път ще е на AngelWax вероятно.
За увреждане - никое от изброените няма да увреди при правилна употреба. За шампоан като толкова се чуди - да вземе най-малките разфасовки и да тества.
За почистване на кожа имам AngelWax - не е евтин, ама е топ. За подхранване имам още останал на Gyeon, но много хлъзгава става и следващия път ще е на AngelWax вероятно.
За увреждане - никое от изброените няма да увреди при правилна употреба. За шампоан като толкова се чуди - да вземе най-малките разфасовки и да тества.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Koch Chemie Gentle Snow Foam - за измиване външно.
Koch Chemie Leather Star - за подхранване на кожа.
Koch Chemie Leather Star - за подхранване на кожа.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
G-techniq почти всичко е препакетиран Nanolex, но все старите им формули. Но за сметка на това - по-висока цена, все пак до F1 стигнаха да се рекламират
Nanolex пуснат ли нов продукт, стария който са предлагали от гамата веднага се пуска към различните марки, които си го именуват както на тях им е кеф.
Всякакъв pure shampoo е ок за нормално миене и няма да увреди боята и лайстните по-никакъв начин. Коch Chemie са удобни защото имат разфасовки по 1л, имат и някои с по-малки дори.
Ценово са повече от добре, качеството също е супер. Със сигурност са по-добре от Fx и Chemical Guys
Nerta e още по-окей ценово, но разфасовките са големи и трябва да се мие голям автопарк постоянно за да има смисъл от подобни количества.
Nanolex ще дойдат скъпички за любителско миене и са over-kill ако колата няма керамично покритие според мен

Nanolex пуснат ли нов продукт, стария който са предлагали от гамата веднага се пуска към различните марки, които си го именуват както на тях им е кеф.
Всякакъв pure shampoo е ок за нормално миене и няма да увреди боята и лайстните по-никакъв начин. Коch Chemie са удобни защото имат разфасовки по 1л, имат и някои с по-малки дори.
Ценово са повече от добре, качеството също е супер. Със сигурност са по-добре от Fx и Chemical Guys

Nerta e още по-окей ценово, но разфасовките са големи и трябва да се мие голям автопарк постоянно за да има смисъл от подобни количества.
Nanolex ще дойдат скъпички за любителско миене и са over-kill ако колата няма керамично покритие според мен
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
За кожения салон на 46-цата останах доволен от Gold Class Leather & Vinyl Cleaner и Gold Class Leather Conditioner, на Meguiar’s са и двете.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Дайте идея за добър и траен препарат за обработка на гюрук/мек покрив, най-вече UVзащита също и водоотблъскване,
Не е винилов.
Не е винилов.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Как най-лесно се развива спекла спирачна тръба? Вчера тръгнах да развивам тръбите от маркучите, че ще свалям апаратите. Единият маркуч излезе без никакви проблеми, но другият не мърда, заварил се е за тръбата и не излиза. Което не е изненада сякаш, защото на въпросното колело износването е много по-голямо от колкото на другото, затова и ревизията на апарати и маркучи съм подхванал. Ама нещата отиват да не мога и тръбата да сваля, гайката се заболя, хем я киснах 24 часа с WD, сега съм напръскал с друг спрей за проникване, но нямам надежди да освободи.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Нагрява се апарата, за да се разшири и тогава може да се развие тръбичката.
С какво се опитваш да я развиеш?
Даже не се опитвай с обикновенни гаечни ключове. Трябва ти пресечен шестостен, мисля че ги водят "ключове за спирачни тръбички". Но трябва задължително да е шестостен, а не звездогаечен. Вземи си да имаш размер и за пробката и за маркучите.
Това се получава когато мястото се полее със спирачна течност и след това не се измие и почисти добре.
Даже не се опитвай с обикновенни гаечни ключове. Трябва ти пресечен шестостен, мисля че ги водят "ключове за спирачни тръбички". Но трябва задължително да е шестостен, а не звездогаечен. Вземи си да имаш размер и за пробката и за маркучите.
Това се получава когато мястото се полее със спирачна течност и след това не се измие и почисти добре.