СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от St.Trinity » 28 Май 2025, 22:33

:arrow: Тази която е щял да си докарва от Германия (и в последствие отпада в последния момент) е била с 2.0i с N46B20, и сега се разбира че е с прескочил зъб на веригата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Май 2025, 22:36

Скоро не бях излизал да мия кола по нощите :lol:

Много релаксиращо занимание
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 28 Май 2025, 23:05

Don_Diego написа:Скоро не бях излизал да мия кола по нощите :lol:

Много релаксиращо занимание

Пред вкъщи ли :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 28 Май 2025, 23:19

Не, на левчето ходих :lol:
Но пък с пълен арсенал препарати и кърпи 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 29 Май 2025, 0:00

На мен ми протече водоструйката..

Сигурно зимата в големите студове е замръзнала вода вътре..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Май 2025, 7:16

St.Trinity написа::arrow: Тази която е щял да си докарва от Германия (и в последствие отпада в последния момент) е била с 2.0i с N46B20, и сега се разбира че е с прескочил зъб на веригата.

Да, точно така... Малко като сериал стана работата... Поне респект за човека, за отношението към всичко! Мислех на 99%, че просто се е отказал да я продаде на мен по някакви причини и затова каза, че имало проблем с двигателя... Оказа се обаче, че било истина! Станал е ден-два, след като моите хора са я изпробвали. Била си е екстра до последно! Добре, че не я взех и това да стане по пътя на обратно :bowdown: ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Май 2025, 7:28

Don_Diego написа:Не, на левчето ходих :lol:
Но пък с пълен арсенал препарати и кърпи 8)

Няма втори!
:bowdown:
https://youtu.be/ZWymvnDFlyY?si=vjWsH9xAMwoMzJg6

Нямам такива мераци аз, максимум някакъв препарат и излитам без да подсушавам дори.
Сега кажи, че си носиш и препарат за външно (боята)от вас за да не ползваш съмнителната пяна а мивката. :shock:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 29 Май 2025, 7:35

Преди го правех това….препарат за предизмиване, кофа с гъба и мой си шампоан, после препарати за подсушаване :lol:
Ползвах само вода и затова ме гонеха на повечето места :mhihi: . Сега гледам на разни левчета си пише, че е забранено ползването на собствени препарати :kuku:
Вариант е да ходя само късно вечер когато няма персонал ама не си е работа, че едно хубаво миене вътре/вън при мен си отива на няколко часа търкане :mhihi:

Където ходя съм ги тествал много кратно и няма драми със шампоаните им и разреждането. Отделно не са стиснати и ползват Nerta продукти, които са супер. Вярно, че ползват възможно най-агресивният им препарат, но правилно разреден няма драми.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 29 Май 2025, 7:49

St.Trinity написа:Иначе, бих попитал колегите Don_Diego, KoolyO, ако има и друг с кабриолет / роудстер, как си миете колите така че да не ви се изхабят уплатненията и протекат гюруците / таваните? На четки ли? Специална химия ли си купувате? :dunno:

За Е93-то ясно - то е твърд таван.
За късмет, Z3-то дойде с таван изглеждащ, като почти нов. Още първата седмица се наложи да го изпробвам в един пороен дъжд, на път за сервиза за първоначална смяна на флуиди/пълен преглед и т.н. Капка не влезе в купето, или багажника.
А за миене, аз плащам на едно момче, който идва и мие колите пред къщи. Накупил съм му разни препарати. Идва си с една количка с парцали и пособия. Не го следя какво прави, но закача маркуча на крана пред къщата и така. Не знам как го прави, но много малко вода изразходва. Аз ако ги миех, щеше да е заедно с цялата улица. :mhihi:
За от вътре, ходя или ня някоя автомивка веднъж на няколко месеца, или направо на "детайлинг" Те там си мажат уплътнения и т.н.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Май 2025, 7:57

И аз ходя с мои препарати на "левчетата", които станаха "две левчета", та трябва да им сменим името :mhihi: Само шампоана им ползвам. И кофа с шампоан да нося, малко в повече ми идва :lol: Първо правя едно обиколка на колата с препарата за джанти и мухи/лайнца, после с подсушаването слагам разни вакси на боя/джанти/стъкла/гуми. Ако забранят - директно сменям мивката.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 29 Май 2025, 8:01

Стига с тия левчета, дайте да им викаме "евровки" вече! :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 29 Май 2025, 8:10

То остави дето е 2 лв, ама времето не стига да се изплакне хубаво, та трябва да се пусне още един път. И високо налягане няма на повечето, пръскат колкото градински маркуч. Взех си една ръчна помпа за шампоан наскоро, но още не съм се наканил да я пробвам. Иначе и аз гледам по нощите да ходя, че не ми се разправя с персонала. Правили са ми забележки дори само защото ползвам моя си четка, а не проскубаната метла дето все едно бетон е шкурен с нея

Изображение

.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 29 Май 2025, 8:17

А като стана въпрос за миене и препарати, да кажа че от тези шампоани, които съм пробвал - този ми харесва най-много за сега. Колите изглеждат, все едно сега са ги полирали.
WashWax.jpg

Та да попитам. Някой ползвал ли го е и дали може да препоръча нещо още по-добро? Много съм доволен и не си представям, как може да е по-добре, но съм навит да пробвам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 29 Май 2025, 8:21

Ето този ми е фаворит https://www.waxworld.nl/artikel/4937/ko ... 750ml.html
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 29 Май 2025, 8:25

Аз ползвам само “чист” шампоан защото почти всички коли, които карам са с керамични покрития и ваксата не им се отразява много добре. За момента фаворит ми е Nerta Car Shampoo 20%, най-много се доближава до качествата на шампоаните на Nanolex (тази фирма няма слаб продукт!!!, отделно бутилират стари техни продукти за други много по-агресивни маркетингово компании за детайлинг продукти). Супер мазна пяна прави, в огромни количества. Струва стотинки буквално и една 5л туба ми е достатъчна цяла година да мия ежеседмично 3-4 коли поне по веднъж.
За блясък добавям някакъв сийлънт при подсушаване, имам си няколко фаворита и според зависи колата ползвам различен.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата