Политическа.
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Политическа.
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:38, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
С близане на задни части не се просперира, предполагам го знаеш
Дали ще е наляво и надясно е все тая ...

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:39, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
нищо не допълвам, нищо не предлагам и съм напълно съгласен с вашите мнения, просто..писна ми просто от тая малоумщина в бюрокрацията..не Ви знам по София как живеете, но извън нея е някакъв пълен АД..
да влезеш в парламента и да ги избиеш всичките до един чрез публичен разстрел с автомат пак ще им е малко

наистина си мислех, че отиваме към оправия още преди да ги назначат отново тея гадни долни помияри т.е. извинявам се - да ги "ИЗБЕРЕМ" ..уви

edit : обричаме държата си на абсолютна ГИБЕЛ !!! писна ми да чета по форумите надъхвации, а реално - НИЩО!!!! Само с носталгия се говори за миналото..а уж бъдещето било светло.. УЖАС!!! Хора с акъл има толкова много и пак тея кавали управляват тая МАЛКА държава!!! КАК МОЖЕ ХОРА С 20 пъти по голяма територия да осигуряват на народа си добър живот (не ми давайте за пример Украйна, щото те за разлика от нас се БОРЯТ), а ние дето сме колкото швейцария (нарочно я пиша с малка буква) сме 324234234234324234234324234234234234 пъти по зле?!?!?!?! КАК МОЖЕ ХОРАТА В 21ВИ ВЕК ДА НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ, СМЕТКИ ДА ПЛАЩАТ?! СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!! ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!!!
тоолкова ли е сложно да осигуриш на народа си нормален живот и възможност за развитие?!?!?!?!??! другото само ще се нареди, но без първото си отиваме...жалко е... Определени хора си прибират пачките, щото се имат за големите връзкари (евала правя на тея които се оправят сами и го УМЕЯТ!!!) и им се осигуряват проекти и т.н., а другите..трагедия!!! овчи народ сме и ще си останем такъв, щото просто ни е в КРЪВТА И ВСЕ ДРУГИТЕ СА НИ ВИНОВНИ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=BmDW53WVC-U
Поздрав за всички!! Все така да продължаваме!!!

п.с - главните букви да не се приемат за повишен тон просто съм адски изнервен от днешния ден щото пак се сблъсках с малоумщината ни и там където парите играят пред законите за разни кастрирани палячовци които се имат за богове, щото имат левче осигурени от роднините си на висши постове още от едно време

edit 2 : наредиха си сегашните смешковци на постове с власт и положението става ОБРЕЧЕНО за сегашното поколение!!! да видим на кой ще му прищрака и не ще се самозапали, а ще ги запали всичките безделници в тая смешна държава!!!!
Обичам родината си, но не и държавата

наистина си мислех, че отиваме към оправия още преди да ги назначат отново тея гадни долни помияри т.е. извинявам се - да ги "ИЗБЕРЕМ" ..уви

edit : обричаме държата си на абсолютна ГИБЕЛ !!! писна ми да чета по форумите надъхвации, а реално - НИЩО!!!! Само с носталгия се говори за миналото..а уж бъдещето било светло.. УЖАС!!! Хора с акъл има толкова много и пак тея кавали управляват тая МАЛКА държава!!! КАК МОЖЕ ХОРА С 20 пъти по голяма територия да осигуряват на народа си добър живот (не ми давайте за пример Украйна, щото те за разлика от нас се БОРЯТ), а ние дето сме колкото швейцария (нарочно я пиша с малка буква) сме 324234234234324234234324234234234234 пъти по зле?!?!?!?! КАК МОЖЕ ХОРАТА В 21ВИ ВЕК ДА НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ, СМЕТКИ ДА ПЛАЩАТ?! СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!! ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!!!
тоолкова ли е сложно да осигуриш на народа си нормален живот и възможност за развитие?!?!?!?!??! другото само ще се нареди, но без първото си отиваме...жалко е... Определени хора си прибират пачките, щото се имат за големите връзкари (евала правя на тея които се оправят сами и го УМЕЯТ!!!) и им се осигуряват проекти и т.н., а другите..трагедия!!! овчи народ сме и ще си останем такъв, щото просто ни е в КРЪВТА И ВСЕ ДРУГИТЕ СА НИ ВИНОВНИ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=BmDW53WVC-U
Поздрав за всички!! Все така да продължаваме!!!

п.с - главните букви да не се приемат за повишен тон просто съм адски изнервен от днешния ден щото пак се сблъсках с малоумщината ни и там където парите играят пред законите за разни кастрирани палячовци които се имат за богове, щото имат левче осигурени от роднините си на висши постове още от едно време

edit 2 : наредиха си сегашните смешковци на постове с власт и положението става ОБРЕЧЕНО за сегашното поколение!!! да видим на кой ще му прищрака и не ще се самозапали, а ще ги запали всичките безделници в тая смешна държава!!!!
Обичам родината си, но не и държавата

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

един ми вика "българите с украйнците не сме никви братя, ние само говорим, а те са вълци, малко говорят и много действат"
http://www.youtube.com/watch?v=Ov8nF4csKds Вижте какъв клип са си направили за тяхните "контрапротестиращите мутри"
- РОДИНАТА СИ, ЧЕСТА СИ, И МАЙКА СИ - НЕ СА ЗА ПРОДАН"
- http://www.youtube.com/watch?v=oxZ9bP_Wbrc тука контрапротестиращи биячи искат извинение от обществото
явно ние сме толкова изпаднали, че сме стигнали момента в който имаме нужда от национални герои, но по форума е лесно, реално едва ли някой би си жертвал живота за "народно дело".
тъжна история, ние наистина си отиваме и май почваме всички да го приемаме.
поне се радвам за украйнците, там западна част напълно са победили, в момента се борят за източната. говори се че путин праща руски военни, които се обличат като беркут.. много го е страх да не пламне и Русия.. е тва би било забавно - пета колония у нас, но без щаб
http://www.youtube.com/watch?v=Ov8nF4csKds Вижте какъв клип са си направили за тяхните "контрапротестиращите мутри"
- http://www.youtube.com/watch?v=oxZ9bP_Wbrc тука контрапротестиращи биячи искат извинение от обществото

явно ние сме толкова изпаднали, че сме стигнали момента в който имаме нужда от национални герои, но по форума е лесно, реално едва ли някой би си жертвал живота за "народно дело".
поне се радвам за украйнците, там западна част напълно са победили, в момента се борят за източната. говори се че путин праща руски военни, които се обличат като беркут.. много го е страх да не пламне и Русия.. е тва би било забавно - пета колония у нас, но без щаб

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
steeN написа:Я си сложи в ред мислите първо и тогава ми пиши
ОК, с това допълнение, има някаква връзка с темата... но ти сам казваш, че важи и за двете страни така че ??
На мен мислите са ми в ред - на теб без инструкция ти е трудно ....

Не съм политик да ти предлагам модели и светло бъдеще, ма от мен по-добър за цар не виждам

Докато не си фикснем кочинката, сами и без помощ отвън -нищо няма да стане. И начина колкото и да не ти харесва, не е с "демократични" избори и пропагандиране на единственият добър избор (който същевременно е и най-малката злина) по форумите. Докато народа е така разделен и озлобен срещу себе си обаче, нищо добро няма да се случи..... и всички прелитащи моделчета междувременно ще свършват като описаният от Перкинс.
Както викат хората, настъпило е време разделно (глобално) - и ако не се обединим и не си отстояваме националните интереси - просто няма да ни има.
Ubi dubium, ibi libertas
ари ве, мама му с***а това ли заслужава нашата държава???? било то и с народни герои или не!!! НАРОДА Е ГЕРОЙ СТИГА ДА ГО ПОИСКА!!! Не говора за Ботев, Левски, Балканджи Йово и прочие, говора за НАС - това което ни очаква, това което ще ни осигурява дом и сигурност! ПИСНА МИ ДА ЖИВЕЯ В МУТРЕНСКИ ВРЕМЕНА И РАЗНИ ТЪНКОПИШКОВЦИ И ТО В 21ВИ ВЕК!!! ПИСНА МИ ДА СТАВАМ СУТРИН С МИСЪЛТА, ЧЕ ОСТАВЯМЕ ШИБАНИТЕ ДЕПУТАТЧЕТА С ИЗМИСЛЕНИ ПРИВИЛЕГИИ ДЕТО НЕ СТРУВАТ И ПОЛОВИН СТОТИНКА ЖИВОТА ИМ ДА РАЗПОЛАГАТ С ПАРИ ЗА ПРА-ПРА-ПРА ВНУЦИТЕ СИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ, А ХОРАТА ИЗВЪН СОФИЯ И ПОЛИТИКАТА (БАРАБАР С ТЕХНИТЕ ИЗМИСЛЕНИ РОДНИНСКИ ВРЪЗКИ) ДА МИЗЕРСТВАТ И ДА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА НАПРАВЯТ ПО НАПРЕД С 10-12 ЛЕВА НА ДЕН - СМЕТКИ ЛИ, ХРАНА ЛИ, ДРЕХИ ЛИ И Т.Н. !! ПИСНА МИ ДА ЖИВЕЯ С МИСЪЛТА, ЧЕ НЯКОЙ, НЯКЪДЕ ПРИСВОЯВА ЕВРО ФОНДОВЕ ЩОТО Е ГОЛЯМАТА РАБОТА, А РЕАЛНО Е ЕДИН СМЕШКО ЩОТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ОПРАВЯ САМ В ТАЯ МИЗЕРИЯ РАЗЧИТА НА ЖАЛКИТЕ СИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С ОЩЕ ПО-ЖАЛКАТА ВЛАСТ (РОДНИНИ - да точно така - РОДНИНИ, които са адски жалки) В ДНЕШНО ВРЕМЕ, КОЯТО ЦАРИ!!! ПИСНА МИ ОТ ЛИЛИПУТИ С АДСКИТЕ МЕЧTИ ДА ПОКАЗВАТ ГОЛЕМИТЕ СИ КОЛИ, КЪЩИ, КЛУБОВЕ, РЕСТОРАНТИ И СМЕШНИЯ СИ ЛИЧЕН ЖИВОТ, ЩОТО БАЙ ТИ ТОШО СТОИ ЗАД ТЕХНИТЕ ЖАЛКИ РОДНИНИ ОТ ПРЕДИ 23 ГОДИНИ!!
ДАНО ТОВА КОЕТО НАСТИГНА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИНИ ВИ НАСТИГНЕ ВСИЧКИ ВАС БАРАБАР С ДЕЦАТА, ВНУЦИТЕ, ПРАВНУЦИТЕ И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ В ТАЯ ПУМИЯ - ПСЕВДО-ОЛИГАРСИ СМЕШНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ВАС И ПОКОЛЕНИЯТА, ЧЕ ДА СЕ ИЗТРЕБИ ТОЯ ЖАЛЪК КОМЕРС КОЙТО ВЪТВОРЯВАТЕ В НАШАТА МАЛКА ДЪРЖАВИЦА..
Нали сме клуб?! Нали трябва да се обединяваме от една идея - било то и BMW ?! Давайте, има икономически мозъци тука които могат да дадат начален план за изграждане!! ЩО СИ МЪЛЧИМ?? ДО КОГА?? ДО КОГА НЯКВИ СИ БОЛЕНОВЦИ, ГЕЙОВЦИ И ПРОЧИЕ ЩЕ ДАВАТ АКЪЛ НА МАЛКОТО ОСТАНАЛ БЪЛГАРО ТРЕЗВО МИСЛЕЩ НАРОД??? ДО КОГА?? АКО НИЕ НЕ ГО НАПРАВИМ, НЯМА КОЙ!! И ОТ ТОВА ЩЕ СТРАДАМЕ НЕ САМО НИЕ, А И ДЕЦАТА НИ В ОПИТ ДА ПОПРАВЯТ НАШИТЕ ГРЕШКИ!!!
ПИСНА МИ, ЧЕСНО!!!!
edit : на хората с идеите - не се притеснявайте да си публикувате плановете за оправяне на тая пумия!! дайте гластност на идеите си - НАРОДА ИСКА МНЕНИЕ И ПЛАН ЗА ДА ПРОСПЕРИРА, А НЕ ДА МУ ХВЪРЛЯТ ЛА*НА В ОЧИТЕ КАКТО ДО СЕГА!!! БЕЗ ПЛАН СМЕ ЗА НИКЪДЕ!!!!!
ДАНО ТОВА КОЕТО НАСТИГНА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИНИ ВИ НАСТИГНЕ ВСИЧКИ ВАС БАРАБАР С ДЕЦАТА, ВНУЦИТЕ, ПРАВНУЦИТЕ И ВСИЧКИ СВЪРЗАНИ В ТАЯ ПУМИЯ - ПСЕВДО-ОЛИГАРСИ СМЕШНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ВАС И ПОКОЛЕНИЯТА, ЧЕ ДА СЕ ИЗТРЕБИ ТОЯ ЖАЛЪК КОМЕРС КОЙТО ВЪТВОРЯВАТЕ В НАШАТА МАЛКА ДЪРЖАВИЦА..
Нали сме клуб?! Нали трябва да се обединяваме от една идея - било то и BMW ?! Давайте, има икономически мозъци тука които могат да дадат начален план за изграждане!! ЩО СИ МЪЛЧИМ?? ДО КОГА?? ДО КОГА НЯКВИ СИ БОЛЕНОВЦИ, ГЕЙОВЦИ И ПРОЧИЕ ЩЕ ДАВАТ АКЪЛ НА МАЛКОТО ОСТАНАЛ БЪЛГАРО ТРЕЗВО МИСЛЕЩ НАРОД??? ДО КОГА?? АКО НИЕ НЕ ГО НАПРАВИМ, НЯМА КОЙ!! И ОТ ТОВА ЩЕ СТРАДАМЕ НЕ САМО НИЕ, А И ДЕЦАТА НИ В ОПИТ ДА ПОПРАВЯТ НАШИТЕ ГРЕШКИ!!!

edit : на хората с идеите - не се притеснявайте да си публикувате плановете за оправяне на тая пумия!! дайте гластност на идеите си - НАРОДА ИСКА МНЕНИЕ И ПЛАН ЗА ДА ПРОСПЕРИРА, А НЕ ДА МУ ХВЪРЛЯТ ЛА*НА В ОЧИТЕ КАКТО ДО СЕГА!!! БЕЗ ПЛАН СМЕ ЗА НИКЪДЕ!!!!!
Последна промяна doomy525 на 27 Яну 2014, 23:20, променена общо 2 пъти

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
acer написа:един ми вика "българите с украйнците не сме никви братя, ние само говорим, а те са вълци, малко говорят и много действат"
Ацер ти на какво се радваш на случващото се в Украйна нещо не можах да разбера. Виждам, че ти много патриотично, ми отивай тогава на площада да гърмиш шампанското. Корупцията, мафията, безработицата, ниските доходи, спин епидемията всичко тва си остава в Украйна
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- steeN
- старши ентусиаст
-
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:39, променена общо 1 път
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
doomy525 написа:ари ве, мама му с***а това ли заслужава нашата държава???? ПИСНА МИ ДА ЖИВЕЯ В МУТРЕНСКИ ВРЕМЕНА И РАЗНИ ТЪНКОПИШКОВЦИ И ТО В 21ВИ ВЕК!!! НАРОДА ИСКА МНЕНИЕ И ПЛАН ЗА ДА ПРОСПЕРИРА, А НЕ ДА МУ ХВЪРЛЯТ ЛА*НА В ОЧИТЕ КАКТО ДО СЕГА!!! БЕЗ ПЛАН СМЕ ЗА НИКЪДЕ!!!!!
Виждам си много ядосан и ти е писнало. Пушка или пистолет не се намира трудно в тая държава отивай и почвай да стреляш тия от които ти е писнало. ЗА пореден път ше питам в тая тема особено реформаторите и тия дето им е писнало, стиска ли ви да умрете или близките ви за тая промяна дето може и да не доживеете? Стиска ли ви да горите по площадите като украинците... - М..Не
Народа искал план да просперира - хах, народа иска шоуто на слави, туршия и ако мое да не си плати парното.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
И това ли решение ще кажеш на децата си бе, българино?! язък..
edit : или ще им завещаеш бизнеса си чрез слуги на долни личности?!?!?? не ми отговаряй, ясен ми е отговора (евала ако си постигнал сам всичко но в днешно време рядко се намират такива било то и с честен бизнес)..жалки сме наистина и може би това си заслужаваме
е*ати изгубената кауза, чесно!!!
edit : или ще им завещаеш бизнеса си чрез слуги на долни личности?!?!?? не ми отговаряй, ясен ми е отговора (евала ако си постигнал сам всичко но в днешно време рядко се намират такива било то и с честен бизнес)..жалки сме наистина и може би това си заслужаваме

Последна промяна doomy525 на 27 Яну 2014, 23:46, променена общо 3 пъти

- hell's angel
- младши ентусиаст
-

Стинка, отдавна не съм зачеквал конспирации, за кво търсиш под вола теле не разбрах ....
Ubi dubium, ibi libertas
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
doomy525 написа:И това ли решение ще кажеш на децата си бе, българино?! язък..
Къде видя решение тука? Това по скоро беше въпрос. Е нали искаш план за просперитет:
1. Образователен ценз при гласуване - без средно или висше - без право на глас.
2 . Без платени данъчни задължения за последната година - без право на глас.
3 Орязване на помощи на всички социално слаби НО РАБОТОСПОСОБНИ
4. Без помощи за повече от 2 деца
5 Данъчни преференции за всички в леката промишленост ИТ сектора и земеделието.
6. Маймуните е парламента да са на половина , и с таван на разходите.
7.Да отпаднат всички задължителни застраховки.
8.Облекчаване на бюрокрацията и разрешителните за фирми, стоителство, търгови и т.н.
10. Облекчаване на режима за носене на оръжие.
9 Легализиране на марихуаната със строг държавен контрол и солен акциз.
10, Легализиране на проституцията със строг държавен контрол , но наказанията за сводничество -двойни.
11 По як акциз на вносния алкохол, за сметка на произведения тук.
12. Това горното скоро нема да се случи
13. Заключете тая тема...
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Защо да се заключва??? Даде много добър пример с изброените точки! Разберете че не трябва да сме един срещу друг! Да, мога да съм обидил някой с думите си, но не означава че не съм прав, още повече че сме клуб с единна идея! Така трябва да се действа, а не да роптаем един срещу друг за глупости и да се заключват темите..кво, трябва да обсъждаме само глупостите на поредния катил в парламента ли?? Ако е така наистина - заключете я, се ми е тая, но вярвах че тука цари разбирателство и единствено с цел облагодетелстване и развиване на личността в тая пумия В МОМЕНТА (извинявам се - от 23 години) !!!!!!! 
п.с - понеже съм в друга сфера на образование (не икономическа, а юридическа) наистина ми е интересно (надявам се не само на мен) да чуя предложения за решение на проблемите..все някога ще се чуят било то след ден-два-месец!! НАРОДА ПАК ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ВЪПРЕКИ БАРЕКОВ И НЕГОВИТЕ ФАНТАСМАГОРИИ КОИТО СЪТВОРИ ПРЕДИ МЕСЕЦИ!!!
ВАЖНОТО Е, ЧЕ НАРОДА ЩЕ ИМА ГОТОВ ПЛАН И АКО ТРЯБВА ЛИЧНО АЗ ЩЕ СЕ ЗАЕМА ДА ПОЕМА ИНИЦИАТИВАТА С ГОТОВ ПЛАН - ВЪПРОСА Е, ЧЕ НЯМА ТАКЪВ И ЗАТОВА УВИСНАХМЕ КАТО ПРАНИ ГАЩИ ПРЕДИ ВРЕМЕ!!!
edit : няма да им доставя това удоволствие да си пожертвам живота в името на свободата, да не сме под робство (май сме чесно казано..на някакви дебили), но въпреки това трябва да има поне някаква малка надежда! МАЛКА!!! НО НАДЕЖДА!!
edit 2 : ХОРАТА КОИТО СА В СЪСТОЯТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА КАЖАТ ИДЕИТЕ СИ КОИТО ЩЕ ПОМОГНАТ ЗА РАЗВИВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА СФЕРА В БЪЛГАРИЯ!! НЕ РАБОТНИЦИ (НЕ, ЧЕ НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС, НО ДРУГО СИ Е КОГАТО НЯКОЙ РЪКОВОДИ ФИРМА С ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ ХОРА ДА КАЖЕ МНЕНИЕТО СИ - КОЕ МУ ПРЕЧИ, КОЕ МУ ПОМАГА, КОЕ СПИРА БИЗНЕСА И Т.Н.) !!! И от там насетне всичко тръгва нагоре!!!
П.С - НЕ СЪМ ЗА БОЙКО (ГЕРБ), НИТО ЗА БСП, ДПС И КВОТО И ДА Е БИЛО ДРУГО ! ПОДЧЕРТАВАМ И ОДЕБЕЛИЯВАМ ИЗРЕЧЕНИЕТО! НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ТЕЯ, НИТО ИСКАМ ДА ИМАМ НЯКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ - точно обратното - ИСКАМ ДА ГИ ЗАРОВА
АКО МОЖЕХ ДА СЕ ИЗПРАВЯ САМ СРЕЩУ ТЯХ - БИХ СЕ ИЗПРАВИЛ, НО Е КАУЗА ПЕРДУТА СРЕЩУ ЦЯЛА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА С ВЛАСТ НА ВСЕКИ ЕТАЖ И ЛИЧНО ЕГО С ЦЕЛ БЛАГОСЪСТОЯНИЕ!!!! СЪД ДО ДУПКА ЗА ИНФАНТИЛНИ ЛИЧНОСТИ
ИСКАМ ДА ЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, КОЯТО СЕ РАЗВИВА В 21ВИ ВЕК (НИЕ ЛИЧНО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ 19ТИ, НО НЕКА СМЕ ОПТИМИСТИ, ЧЕ ЩЕ НАСМОГНЕМ
..)

п.с - понеже съм в друга сфера на образование (не икономическа, а юридическа) наистина ми е интересно (надявам се не само на мен) да чуя предложения за решение на проблемите..все някога ще се чуят било то след ден-два-месец!! НАРОДА ПАК ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ВЪПРЕКИ БАРЕКОВ И НЕГОВИТЕ ФАНТАСМАГОРИИ КОИТО СЪТВОРИ ПРЕДИ МЕСЕЦИ!!!

edit : няма да им доставя това удоволствие да си пожертвам живота в името на свободата, да не сме под робство (май сме чесно казано..на някакви дебили), но въпреки това трябва да има поне някаква малка надежда! МАЛКА!!! НО НАДЕЖДА!!
edit 2 : ХОРАТА КОИТО СА В СЪСТОЯТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА КАЖАТ ИДЕИТЕ СИ КОИТО ЩЕ ПОМОГНАТ ЗА РАЗВИВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКАТА СФЕРА В БЪЛГАРИЯ!! НЕ РАБОТНИЦИ (НЕ, ЧЕ НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС, НО ДРУГО СИ Е КОГАТО НЯКОЙ РЪКОВОДИ ФИРМА С ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ ХОРА ДА КАЖЕ МНЕНИЕТО СИ - КОЕ МУ ПРЕЧИ, КОЕ МУ ПОМАГА, КОЕ СПИРА БИЗНЕСА И Т.Н.) !!! И от там насетне всичко тръгва нагоре!!!
П.С - НЕ СЪМ ЗА БОЙКО (ГЕРБ), НИТО ЗА БСП, ДПС И КВОТО И ДА Е БИЛО ДРУГО ! ПОДЧЕРТАВАМ И ОДЕБЕЛИЯВАМ ИЗРЕЧЕНИЕТО! НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ТЕЯ, НИТО ИСКАМ ДА ИМАМ НЯКОГА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ - точно обратното - ИСКАМ ДА ГИ ЗАРОВА