СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от steeN » 16 Май 2025, 16:17

Професионалистите действат така :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 16 Май 2025, 17:37

steeN написа:

Аз се наср.х само докато гледам :D Като съм в планината мачкам пластмасова бутилка , от ония дето пукат - отнякъде съм чувал , че този шум гони мечките :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Май 2025, 17:40

Аз пък знам, че се мажеш с акита и мечките не те закачат...и да не си носиш в джоба, със сигурност щяло да има като те подгони мечката :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Май 2025, 17:49

:nono: Ето това са професионалите ... :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=BAVwmtl ... 0%9E%D0%9C
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 16 Май 2025, 18:02

Jordana написа:

Не... обясних ти преди, руските мечки са дружелюбни и миролюбиви, докато евроатлантическите и особено американските са изключително агресивни и опасни, такива номера не минават. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 16 Май 2025, 18:34

Това с издаването на шум в гората превантивно и аз съм чувал от планинари с опит (не знам дали помага), но мечките са любопитни по детски и не знам дали пък няма да има противоположен ефект ако забележат откъде идва шума. И аз ще се включа с едно видео което излезе преди няколко години от съседна Румъния и беше популярно през зимния сезон, има и механичен превод. Снимащия е ски учител и за него е нещо обичайно, буквално разходка в гората.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Май 2025, 18:35

Не... обясних ти преди, руските мечки са дружелюбни и миролюбиви, докато евроатлантическите и особено американските са изключително агресивни и опасни, такива номера не минават. :ok:

Така е защото тука обичаме мечките и не ги пръскаме с лют спрей . Традиционно сме толерантни към господаря на гората , дори във фамилните имена е заложено ...Народопсихология някаква , а при Вас има ли подобна традиция ? Мечкаров Мечкуев Мечкадарски и т.н . За фамилията Медведев дори няма нужда да споменавам ...Кой ще си сложи меча фамилия без причина освен оня клоун Беър Грил ??!! :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 16 Май 2025, 18:50

Jordana написа:

Така е защото тука обичаме мечките и не ги пръскаме с лют спрей . Традиционно сме толерантни към господаря на гората , дори във фамилните имена е заложено ...Народопсихология някаква , а при Вас има ли подобна традиция ? Мечкаров Мечкуев Мечкадарски и т.н . За фамилията Медведев дори няма нужда да споменавам ...Кой ще си сложи меча фамилия без причина освен оня клоун Беър Грил ??!! :mhihi:

Май се издаде без да искаш, че идваш от ул. Гризодубовой. :ok:

Не знам къде е при нас и при вас, ама и аз имам един приятел Иван Мечков, можеш да провериш кой е. :mrgreen:

Урсула също значи мечка... :D

Means "little bear", derived from a diminutive form of the Latin word ursa "she-bear". Saint Ursula was a legendary virgin princess of the 4th century who was martyred by the Huns while returning from a pilgrimage.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Май 2025, 19:00

Знам че мечка е урсус , само че това е на латински и е свързано със зодиака . Идва от съзвездието Ursa Minor малка мечка Ursa Major голяма мечка .... :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 16 Май 2025, 19:07

St.Trinity написа:Това с издаването на шум в гората превантивно и аз съм чувал от планинари с опит (не знам дали помага), но мечките са любопитни по детски и не знам дали пък няма да има противоположен ефект ако забележат откъде идва шума. И аз ще се включа с едно видео което излезе преди няколко години от съседна Румъния и беше популярно през зимния сезон, има и механичен превод. Снимащия е ски учител и за него е нещо обичайно, буквално разходка в гората.

По принцип мечките избягват хората и идеята е да те/ви чуе, щото ако я изненадате с внезапна поява може да атакува. Мечките недовиждат, но пък имат отличен слух и обоняние, затова първо ще те скъса на две пък после ще те разглежда ако й изскочиш ненадейно... :mhihi: Сега, става въпрос за цивилизовани европейски мечки. Виж гризли е по-добре да не те чува и да не те надушва... :lol: Разбира се винаги има изключения- мечка с малки, мечка стръвница и т.н

Е тука англоговорящите ного го хвалят тоя руснак за самоообладанието :arrow:

https://www.youtube.com/watch?v=3N8-hLtciZo
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Май 2025, 19:10

mr_petroff написа:Аз се наср.х само докато гледам :D Като съм в планината мачкам пластмасова бутилка , от ония дето пукат - отнякъде съм чувал , че този шум гони мечките :dunno:

Мда, този е про. Аз бих го изпръскал цялото още като я видя... spray and pray :mhihi: То си е просто лютив спрей. Но да бягаш е най-глупавият вариант от всички.

Jordana написа:

Мечките там са мачкани толкова години, нула самочувствие... нашите и на запад са горди и свободни :mhihi:
Последна промяна steeN на 16 Май 2025, 19:12, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Май 2025, 19:10

Никсторм, тоя си е за хвалене :bowdown: . Но имаше и доза късмет.

Аз пък знам един с фамилия Колимечков. :mhihi:

А прякора Боримечката да не мислите, че е случаен?

Всъщност в Русия има УНИКАЛНИ мечки и съм ги признал братушките каква специална връзка имат с тях. Тази от клипа горе вероятно е опитомена де, със случайна мечка никой не се държи така, а дори да се опита съм силно скептичен, че така ще му мята дебелия си задник като кученце, което посреща стопанина си. :mhihi:

Добре, че у нас забраниха на мангалите да ги хващат и разкарват навсякъде с халки за носа. :ranting: :banghead: :censored:
Последна промяна Top Gun Maverick на 16 Май 2025, 19:15, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 16 Май 2025, 19:13

Jordana написа:Знам че мечка е урсус , само че това е на латински и е свързано със зодиака . Идва от съзвездието Ursa Minor малка мечка Ursa Major голяма мечка .... :ok:

На испански мечка се произнася "осо"(ударението е на първото О), да не се бърка с оса- "ависпа'" :mhihi:

п.с макар че "оса" може да означава женска мечка
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Май 2025, 19:29

За акото дето ще се случи ако ме подгони мечката не знам- аз винаги като съм сред природата се чувствам много спокоен и сигурен и нямам проблеми. Виждал съм съвсем отблизо рис, биволи, диви котки (бобкетс), огромни мъжки лосове… до колкото имам подходящите дрехи, огън и оръжие- никога не съм се чувствал застрашен.

… което ме навежда на една мисъл- уйкенда бях на състезание - около мене много хора със пълно бойно снаряжение, жилетки, 6-8 пълнителя, ар-и, пистолети и тн… търчат като изоглавени, гилзи хвърчат навсякъде… седя си аз на столчето, почивам.
… и си дадох сметка, че там се чувствам най- сигурно… щото предишната вечер с приятели пушиме и им казах, че трябва да лягам рано щото утре ставам рано за състезание- и ме питаха - ма тебе не те ли е страх там сред толкова много оръжие и кадърни стрелци… замислих се- и после си дадох сметка изтегнат на столчето, че всъщност никъде не ми е толкова сигурно и спокойно…

Случайни мисли некви…
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 16 Май 2025, 21:14

… което ме навежда на една мисъл- уйкенда бях на състезание - около мене много хора със пълно бойно снаряжение, жилетки, 6-8 пълнителя, ар-и, пистолети и тн… търчат като изоглавени, гилзи хвърчат навсякъде… седя си аз на столчето, почивам.
… и си дадох сметка, че там се чувствам най- сигурно
Пак ли безредици в затвора ...??!!! :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата