Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
vicho написа:blackgod написа:И накрая всички участници дружно минават на червено
пък и този снимащия и той бабаит го раздава във фейсбука... бил съден за побой, не знам си какво...![]()
![]()
![]()
Тихо сА, Тва е видна Алди форумна баТка с голЕма решетка и лонг подводница

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
andy написа:Пич не се заяждам. Гледам клипа и питам, къде ти е знака с предмиство или знака на автомобила, който ти отнема предимството?
Качих скрийн от видеото и от мапс-а

Споко той човека ще се окаже от провинцията, даже може и от някоя бяла държава да е дошъл и да си кара по правилата пък ти лошо му взимаш предимството на дясностоящ
Може да го е схванал врата и да не се оглежда у лево

Може да го е схванал врата и да не се оглежда у лево

dextuar написа:andy написа:Пич не се заяждам. Гледам клипа и питам, къде ти е знака с предмиство или знака на автомобила, който ти отнема предимството?
Качих скрийн от видеото и от мапс-а

p.s. то е пак едно от тях защото би трябвало и ти да имаш знак че се движиш по път с предимство.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
за да няма питания какво става ... следим бързото мерцедесче Це клас което идва от дясно в началото на клипа ... после същото ще спре върху дясната лента на булеварда и ще слезе "водача" ... който е видимо весел , нз просто е щастлив ли или е на субстанции ама дано не ви засича
https://www.youtube.com/watch?v=MHU56pRYLEs&t=9s
https://www.youtube.com/watch?v=MHU56pRYLEs&t=9s
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Кръстовището на Борис и Овча купел е място за среща на голяма част от наглеците и шофьорите-идиоти на София. Всеки ден правя левия завой за да тръгна към центъра и всеки ден ме изумяват постъпките на хората там. Днес един се бореше да предреди 2 или 3 ленти (в суматохата не е много ясно кой откъде накъде завива) завиващи наляво и псуваше като каруцар задето никой не го пуска
В момента съм патриарха в затворения участък до Раковска.....ииииииии никой не признава пътните знаци, влиза се срещу движението, ръкомахания, напред-назад спират и слиизат от колите където сварят. Буквално съм шокиран, а не е като да не карам (просто скоро не бях минавал през този участък). Ми с такова грубо погазване на закона и липса на умствена дейност у хората няма да се оправим.
#МатРиалаеКОФТИ

В момента съм патриарха в затворения участък до Раковска.....ииииииии никой не признава пътните знаци, влиза се срещу движението, ръкомахания, напред-назад спират и слиизат от колите където сварят. Буквално съм шокиран, а не е като да не карам (просто скоро не бях минавал през този участък). Ми с такова грубо погазване на закона и липса на умствена дейност у хората няма да се оправим.
#МатРиалаеКОФТИ
Чудя се... от известно време няма какво да правя по цял ден... кажете каква камерка да си взема 

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Don_Diego написа:Кръстовището на Борис и Овча купел е място за среща на голяма част от наглеците и шофьорите-идиоти на София. Всеки ден правя левия завой за да тръгна към центъра и всеки ден ме изумяват постъпките на хората там. Днес един се бореше да предреди 2 или 3 ленти (в суматохата не е много ясно кой откъде накъде завива) завиващи наляво и псуваше като каруцар задето никой не го пуска![]()
#МатРиалаеКОФТИ

Иначе викат политиците били виновни, че нищо не става

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
На това място в Младост винаги някой бомби по този начин и преди някой да ме упрекне защо не се поместя, ще си кажа - защото там е друга лента! И ако този след мен и този след него не го/я пуснат, другия път може да се замисли дали да не си стои в правилната лента, а не да тарикатее, затова не съм дал газ и да минава зад мен, защото не трябва да гледаме само собствените си г*зове!
^ Колега, гледам постоянно призоваваш към опасно и агресивно шофиране с цел "превъзпитаване" на наглеците. Искаш да кажеш, че всички трябва да станем като горните индивиди в клипа с Алфата и полото на Цар Борис и Т.Каблешков и да се беием за всяко предреждане. И да си играем на блъскащи колички с кретените?
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
dextuar написа:На това място в Младост винаги някой бомби по този начин и преди някой да ме упрекне защо не се поместя, ще си кажа - защото там е друга лента! И ако този след мен и този след него не го/я пуснат, другия път може да се замисли дали да не си стои в правилната лента, а не да тарикатее, затова не съм дал газ и да минава зад мен, защото не трябва да гледаме само собствените си г*зове!
И аз тук гледам да не ги пускам, но не рискувам чак толкова близко разминаване - ако все пак успее да мине пред мен го осквирквам продължително.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Този с Реното е за доживотен затвор,това клипче на прокурор задължително,това касае пряко и националната сигурност
Заради такива в колата задължително нокторезачка,швейцарско ножче,спрей,палка,нож ,бухалка,пистолет и нещо полуавтоматично минимум!

Заради такива в колата задължително нокторезачка,швейцарско ножче,спрей,палка,нож ,бухалка,пистолет и нещо полуавтоматично минимум!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
pampo написа:^ Колега, гледам постоянно призоваваш към опасно и агресивно шофиране с цел "превъзпитаване" на наглеците. Искаш да кажеш, че всички трябва да станем като горните индивиди в клипа с Алфата и полото на Цар Борис и Т.Каблешков и да се беием за всяко предреждане. И да си играем на блъскащи колички с кретените?
Не колега, аз подкрепям този с Алфата до момента, в който се опитваше да не я пусна тая. След това си беше селения и от двете страни. Те точно на това разчитат, че ще си кажеш - я да го пусна, к'во да се занимавам, я сега да не се ударим, я сигурно бърза и т.н. Докога с това толериране? А по-грозното е, че така запалват и другите да карат по подобен начин.
Тя цялата гора гори
ти искаш всеки с неговата лопата и кофа по единично да гаси.
Пожарна си трябва...
Какво стана с камерите по кръстовищата? Имаше момент в който на база на записи имаше призовка+акт.
Напоследък обаче май няма такива неща.
Половината от предрежданията са при нарушаване на правилата за движение преди или във самото кръстовище, да не говорим за нареждането на 4-5 коли в средата на кръстовището чакащи за ляв завой, това камерите го показват кристално ясно.

Какво стана с камерите по кръстовищата? Имаше момент в който на база на записи имаше призовка+акт.
Напоследък обаче май няма такива неща.
Половината от предрежданията са при нарушаване на правилата за движение преди или във самото кръстовище, да не говорим за нареждането на 4-5 коли в средата на кръстовището чакащи за ляв завой, това камерите го показват кристално ясно.
Истината е че държавата не работи и реално ги толерира тея с грозните изцепки. Ако има камери, които да следят кръстовищата или институция при която да отидеш с ей тоя клип и на другия ден тоя с Реното да се събуди с един хубав акт няма да е така. Аз викам полицай за един дето е спрял хем пред бариера,хем има знак да не се паркира, хем и в зелени площи и полицая вика аз нищо не мога да направя
Трябвало тоя да дойде, че да му състави АКТ, въртя се въртя се и си тръгна
Общинска полиция пък работела до 17:00
Та от тая година ще решавам сам казуса с един перон в джоба