Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Политическа.

Мнение от Jordana » 25 Яну 2014, 23:32

Украйна е подложена на външна атака по сценарий добре известен и отработен в други страни по света.Единствената цел е дестабилизиране на страната и региона.
Ако успеят и България ще бъде засегната неизбежно от колапса на Украйна.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 26 Яну 2014, 0:17

rosendaal написа:Май си обърка опорните точки с първото мнение преди редакцията,а? :winky: Или усети че се повтаряш.Спокойно за теб си пролича че си явно платен.
Крадците викат ''дръжте крадците'' в тази тема :mhihi:
Надявам се да ви е обещано достатъчно,че така въодушевено някои от вас дори агитирате към агресия и конфликт с цел ''завземане на властта'' от правилните хора.Кои са те между другото.Кой заслужава да дойде на власт след кървави конфликти?Моля някой да ми отговори на този въпрос.Украйна да сме вземели за пример.....Мъка,мъка....
Преди вече много години изкарах 7 месеца и половина в страна точно след гражданска й война и то точно на етническа основа.Не ви трябва,повярвайте ми.Раните зарастват с десетилетия ,а както е казал един умен човек ''Само мъртвите виждат краят на войната!'' .
И още един въпрос-някой от тази тема готов ли е да се жертва,да загине защитавайки своята партия която лансира като правилната?
Ако се окаже че няма и един-ми за къв чеп тогава се защитават едни а се плюе по други?

1. Информацията не съм я променил, а я редактирах махнах грешки и сложих линк с имената на областните управители понеже изглеждаше прекалено многословно и ме дразнеше.
2. Опорните точки важат за теб, аз съм IT предприемач, екипа ми е само от млади, творчески хора и изобщо не работим с бг пазара.. та трябва да си изпълниш заръката, набеди някой друг за платен драскач. всъщност е добре модераторите да се задействат че почна да става досадно, ти си от няколко месеца тук не ние ;)

да не говорим че всичките ти постове са като оная стенограма на БСП, дето казваше на нет-троловете как да изместват темата.. нищо съществено не пишеш само спам и герб. нали сам попита за Доган, отговорих обосновано, ЗАЩО не отговаряш, защо изместваш темата?! нищо за политическата отговорност 1990-2009, нищо за ДПС като партия извън конституцията, нищо за 2.5 млн емигрирали и преврата през май, защо? защо изместваш темата? щот си платен драскач e за тва. бих те напсувал на турски, ама ще ме баннат :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 26 Яну 2014, 0:28

Каква политическа отговорност търсиш и у кого?
Нали точно поради липсата на такава през последните две и половина десетилетия аз и над два милиона други сме навън.А не заради парите,както един също така деен участник се опитва да изкара нещата.
Много хора които скачаха по площадите ранните '90те осъзнаха че няма смисъл и емигрираха .Относно какво е да си гастарбайтер мога да ти говоря много-11 години вече.Но все пак ''миячите на чинии'' не са много тачени тук :winky:
Псувай си колкото искаш.Този илюзорен виртуален свят -форума ,позволява на всеки да разгърне потенциала,който не може в реалния свят.
Аз се радвам как малко по малко се разкривате и тези от едната страна и тези от другата страна на политическата сцена.
Ако си бизнесмен си прекалено политически ориентиран,ако си политик си прекалено бизнес-хвалещ се ;)
Лека и доходна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Яну 2014, 3:00

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:37, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 26 Яну 2014, 3:03

rosendaal написа:Каква политическа отговорност търсиш и у кого?

няма такова животно като "прекалено политически ориентиран", никой не съдя за кой е гласувал, не искам и мен да ме съдят, нито съм се крил, вие се криете. аз съм ЗА обединена европа и осъждане на тия които изгониха 2.5 млн и съсипаха държавата. защо писах назад че украйнците са обединени, щото тия които са се продали на разни партии са малцина, не са избягали масово от страната си и не обвиняват другите в глупости че са платени. и резултата е налице, 7 области днеска казаха че няма да се подчиняват на официалната власт в Украйна.

и честно казано като гледам как българина масово изпитва злоба към сънародниците си, радвам се че имам украински корени.. да не мислиш че само на теб ти е било трудно, продавал съм панели на циганкият пазар като тинейджър и въпреки че имам роднини в сащ,франция и украйна не съм избягал. познавам и много други хора които са успели в България съвсем честно без владика въпреки ВСИЧКО. но на мен и всички нормални хора почна да им писва ГЛАВНИТЕ виновници дето съсипаха държавата, по-най нагъл начин, за пореден път, направо сюреалистично изглежда да управляват пак..

накрая и ние ще избягаме и България няма да я има, па вие се говорете за ГЕРБ.. които далеч не са перфектни, но вече има 22 септември, РБ, АБВ, зелени и т.н въпроса е да се гласува и протестира, и най-вече да се подкрепяме ;) на запад като видят нещо уродливо и неправилно, излизат всички и не питат "ти за кой си", а го свалят - и така с всеки следващ. но това го няма, гражданско общество няма и олигархията вътрешна и външна се възползва от безплатното угощение.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 26 Яну 2014, 7:59

Jordana написа:Украйна е подложена на външна атака по сценарий добре известен и отработен в други страни по света.Единствената цел е дестабилизиране на страната и региона.
Ако успеят и България ще бъде засегната неизбежно от колапса на Украйна.

Съгласен съм с това и тази атака не е от сега а е още от "оранжевата им революция" и не е спирала.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 26 Яну 2014, 12:59

TNT написа:
bmw maniqk ivo bmw написа:Никого не уча за кой да не гласува

Покажи си един пост в темата, в който не хейт-ваш Бойко.

Това че не харесвам Бойко не значи че ви казвам за кой да гласувате.
Вие още малко и ще кажете, че всеки който говори срещу Бойко е враг на народа. :mhihi: :mhihi:
Аз не бягам от въпроса за АБВ, за тях няма да гласувам ако има избори.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Яну 2014, 14:23

А за кой? :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 26 Яну 2014, 15:21

сори че се получи малко спам, но да обновя информацията,
- в 10 области администрацията е изгонена от сградите, областите не признават властта на Янокович, а на новата "национална рада"
- в 4 области се водят битки с администрацията и беркут
- в 3 области тяхното БСП и партията на комунистите са забранени, както и техните символи
- в жълтите области подкрепят правителството
- в най-източните странно но има и доста протестиращи на националната рада.. където би трябвало да бъдат 100% против.
- президента се опита да ги купи, като каза че сваля правителството и прави Кличко вице, а някъв друг премиер.. хората ще разстрелят опозицията ако се съгласят, но май се и отказаха де.
ето как организирано действат, не се делят, а носят пясък и забраняват ком.партии :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна acer на 26 Яну 2014, 15:31, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 26 Яну 2014, 15:27

не отричам че може да имат помощ извън Украйна, но пък с тоя стандарт мин.заплата от около 100$ и корупция в пъти по-висока от България, едва ли трябва много за да пламне искрата.
май др.Путин днеска няма да пие уиски до камината :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b.bonev » 26 Яну 2014, 17:06

Абе Ацер ти както си тръгнал да ги показваш тия графики до утре следобед Украйна ще е паднала и превзета от протестиращите.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 26 Яну 2014, 19:16

че тя вече е, нали говора с роднините си ;) запасната армия минава към народа, а и националната подкрепя не протеста, а революцията.
в момента войници и офицери се записват като доброволци в "народната рада"... момента е исторически.
или и на военните им плащат? :mhihi: военни и народа, срещу ултраси подкрепящи правителството, тц хич не е очевидно :mrgreen:
най-големият страх на Путин е че пожара може да се прехвърли и в неговият обор.

В Украине начата мобилизация в народное ополчение.
И тем временем мужчины-киевляне - солдаты и офицеры украинской армии запаса продолжают записываться добровольцами в народное ополчение Киева. Основное настроение среди людей от мала до велика - с такими законами и с таким уголовным режимом нам терять больше НЕЧЕГО. Подчинимся сейчас без борьбы - тогда зек точно нас всех перебёт и пересадит. У нас есть выбор - сидеть 15 лет в обыной тюрьме или пожизнено с нашими детьми и матерями в тюрьме-Украине.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 26 Яну 2014, 19:47

Преди малко гледах Росен Петров и едно нещо ми направи впечетление. Той каза има 5 неща, с които ще се предотврати изчезването на българите като народ.
1. Даи на хората да могат да ядът, да са на топло и светло.
2. Даи на народа си стимул да се разраства. Тук даде пример за Русия, че "диктатора" Путин дава по 12 000евро за второ дете.
3. Даи на народа си добро здравеопазване. Нормални заплати за лекарите.
4. Образовай народа си. Нормални заплати за учителите.
5. Пази народа си. Полиция, Съд и Армия на ниво.

Като се замислим, нито едно от тези неща не бе направено за 20години.
Иначе по точка 2 лесно ромите ще източат България, но ако се направи така, че хора само със завършен поне 8 клас да имат тази привилегия.
Ето ги и въпросните думи, за които трябва много да се замислят нашите управници. http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/1372707364-Operatsiya_Slava_Kakva_e_politicheskata_realnost_v_Bulgaria.html
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b.bonev » 26 Яну 2014, 19:52

Кофти работа, язък за украинчетата подведоха се по общия юруш и фалшифа еуфория и сега ще го духат. Разбирам ги, че искат промяна ама ЕС не може да им я предложи. ЕСъюз в момента не е в състояние да им предложи абсолютно нищо или ако им предложи то ще е ролята на суровинен дериват и придатък на ЕС-то. Трябваше да са си ОК с Русия, Русия в момента сформира нови икономически и политически съюзи с Китай, с Бразилия тоест със развиващи се държави а не със застаряващи икономики тип ЕС .В един такъв нов съюз Украйна би имала място на първия ред а не деветоразряден зрител на последната банка в евр.парламент. Толкова ли неможаха да се поучат от българския опит като член на ЕС, но за нас нямаше друга алтернатива а те имат все още.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b.bonev » 26 Яну 2014, 19:55

JOTTO_DEL написа:Преди малко гледах Росен Петров и едно нещо ми направи впечетление. Той каза има 5 неща, с които ще се предотврати изчезването на българите като народ.
1. Даи на хората да могат да ядът, да са на топло и светло.
2. Даи на народа си стимул да се разраства. Тук даде пример за Русия, че "диктатора" Путин дава по 12 000евро за второ дете.
3. Даи на народа си добро здравеопазване. Нормални заплати за лекарите.
4. Образовай народа си. Нормални заплати за учителите.
5. Пази народа си. Полиция, Съд и Армия на ниво.

Като се замислим, нито едно от тези неща не бе направено за 20години.
Иначе по точка 2 лесно ромите ще източат България, но ако се направи така, че хора само със завършен поне 8 клас да имат тази привилегия.
Ето ги и въпросните думи, за които трябва много да се замислят нашите управници. http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/1372707364-Operatsiya_Slava_Kakva_e_politicheskata_realnost_v_Bulgaria.html

Колега и 5-те точки които си посочил ние ги имахме преди 20 години, само че една по една ни ги отнеха.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата