Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: BCAA и изобщо фитнес...
acho.rs написа:Mollov написа:Ти май не ме разбра... за 12лв килото ще е точно "протеин"... освен ако е от някво супер сигурно място, от свой човек, взел на едро и т.н.... в 99% от случаите е някъв бъркоч, който има ПОНЕ 35-40% въглехидрати.... ПОНЕ...
НИКОГА не бих си взел протеин от 12 лева килограма . Това е нещо като кренвиршите от 2,5 лв и сиренето по 2,7 лв
Е то освен 3-4 големи марки, във другите какво мислиш, че има

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не си много прав... има много марки, които също предлагат много добър протеин... но не и за 12лв. килото...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
То елемнтарна сметка да си направиш , че дори млякото (суроватката) да става на протеин и да влиза в опаковка с магическа пръчка , пак няма да е толкова евтино , но изглежда трика - ние предлагаме на едро и за това е с 500% по-евтино , работи .
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
acho.rs написа:Mollov написа:Ти май не ме разбра... за 12лв килото ще е точно "протеин"... освен ако е от някво супер сигурно място, от свой човек, взел на едро и т.н.... в 99% от случаите е някъв бъркоч, който има ПОНЕ 35-40% въглехидрати.... ПОНЕ...
НИКОГА не бих си взел протеин от 12 лева килограма . Това е нещо като кренвиршите от 2,5 лв и сиренето по 2,7 лв
Айде , айде
Не започвай да философстваш и в тази тема.
Я виж в Щатите колко струва 1 кг. протеин на Оптимум примерно, когато го взимаш от големите разфасофки.
Обаче в тая цена сложи хубавата опаковка, реклама и още 1001 разхода и пак говори.
Протеините от Пикко се ползват за хранително вкусовата промишленост и всички ние всекидневно ги приемаме със саламите, шунките и всички други неща които ядем.
Като хранителна добавка е малко спорен , но аз лично го вкючвам в стак и мога да кажа, че не е зле.
Със синта6 е по-добре, но все пак ...
ПП: предлагам да спрем спора за тоя протеин, всеки сам си прави сметката
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Крисо , аз в тая тема съм писъл отдавна и понеже мисля да се започва пак с фитнеса , май за в бъдеще ще пиша повече.
Въпроса е дали този протеин е така да се каже в свободна форма - обработен за по-лесно усвояване , както се предполага от хранителна добавка или само ти затруднява храносмилането. . . За цените в Америка си прав , но пак не е толкова евтино .
Протеините от Пикко се ползват за хранително вкусовата промишленост и всички ние всекидневно ги приемаме със саламите, шунките и всички други неща които ядем.
Въпроса е дали този протеин е така да се каже в свободна форма - обработен за по-лесно усвояване , както се предполага от хранителна добавка или само ти затруднява храносмилането. . . За цените в Америка си прав , но пак не е толкова евтино .
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Протеините за хранитело-вкусовата промишленост са много далеч от спортните напитки. Амино-киселинният им профил е много по-лош. За по-малко пари има примерно изолат на NOW, който е близо 90%. Тоя ПИККО я има, я не 50% протеин, като сложим лошото усвояване реално усвоеното количество пада драстично. Или, дето се вика- няма хубави и евтини неща, само баничка с боза 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Я си кажете мнението ето за тези два протеина:
http://power-bg.com/index.php?main_page ... cts_id=809
http://power-bg.com/index.php?main_page ... cts_id=233
Някой дали ги е ползвал?
http://power-bg.com/index.php?main_page ... cts_id=809
http://power-bg.com/index.php?main_page ... cts_id=233
Някой дали ги е ползвал?
Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
Понеже явно не се обръща внимание на молбите за избягване на писането относно астероиди и амаболи, ще го кажа по-ясно:
Всеки следващ пост, който е относно зоП ще донесе награда за автора му
Дано това изясни нещата на 100%.
Всеки следващ пост, който е относно зоП ще донесе награда за автора му
Дано това изясни нещата на 100%.
- angeliright
- Потребител
-
- Кара: 318is
Кажете нещо за стрии, че имам малко по бицепсите и трицепсите и направо ме побъркват. Срам ме е да нося потник заради тях. Някой колега, беше писал на предишните страници, че от някакви витамини му се поизчистили.
Не е много свързано с фитнеса, но... 

- Mollov
- Мародератор
-
Трудна работа... има едни кремове за бременни, ама ако кожата ти не е достатъчно "читава" за подобно възстановяване.... забрави... а и ако си ги оставил дълги месеци да си седят... няма спасение...
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Абе, да ви питам за един цикъл с Дека..
Молов, сложи 'без зоб' в заглавието, щото след две страници, никой няма да се върне назад, за да ти прочете поста.
Заги, от тоя магазин, дето си посочил, може да пробваш изолата на Сайтек, доста е изгоден.

Заги, от тоя магазин, дето си посочил, може да пробваш изолата на Сайтек, доста е изгоден.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Вече получените-забрави, само оперативно. Иначе витамин Е, рибено масло, зехтин за пиене и често мазане и няма да ти излизат.
- angeliright
- Потребител
-
- Кара: 318is
От много време ми са, ама не ми пукаше до преди 1-2 години.
Говорих с една козметичка и тя това каза, че ако са червени може, ама стари само с лазер и било много скъпо.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
Еми като може да се пробва, но аз лично не съм чувал за други методи, освен оперативно (лазер), пък били те червени, зелени или квито и да е било други.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
А вие какво правите за кардио? Пътечка или колело? Скачане на въже как се сравнява с тях? Какви други упражнения за релеф да правя?
Май само въпроси задодох, сори
Май само въпроси задодох, сори