Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от ditko1 » 06 Сеп 2010, 18:14

acho.rs написа:
Mollov написа:Ти май не ме разбра... за 12лв килото ще е точно "протеин"... освен ако е от някво супер сигурно място, от свой човек, взел на едро и т.н.... в 99% от случаите е някъв бъркоч, който има ПОНЕ 35-40% въглехидрати.... ПОНЕ...

НИКОГА не бих си взел протеин от 12 лева килограма . Това е нещо като кренвиршите от 2,5 лв и сиренето по 2,7 лв :nono:

Е то освен 3-4 големи марки, във другите какво мислиш, че има :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Сеп 2010, 19:45

Не си много прав... има много марки, които също предлагат много добър протеин... но не и за 12лв. килото...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Сеп 2010, 20:14

То елемнтарна сметка да си направиш , че дори млякото (суроватката) да става на протеин и да влиза в опаковка с магическа пръчка , пак няма да е толкова евтино , но изглежда трика - ние предлагаме на едро и за това е с 500% по-евтино , работи .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 06 Сеп 2010, 22:42

acho.rs написа:
Mollov написа:Ти май не ме разбра... за 12лв килото ще е точно "протеин"... освен ако е от някво супер сигурно място, от свой човек, взел на едро и т.н.... в 99% от случаите е някъв бъркоч, който има ПОНЕ 35-40% въглехидрати.... ПОНЕ...

НИКОГА не бих си взел протеин от 12 лева килограма . Това е нещо като кренвиршите от 2,5 лв и сиренето по 2,7 лв :nono:

Айде , айде
Не започвай да философстваш и в тази тема.
Я виж в Щатите колко струва 1 кг. протеин на Оптимум примерно, когато го взимаш от големите разфасофки.
Обаче в тая цена сложи хубавата опаковка, реклама и още 1001 разхода и пак говори.

Протеините от Пикко се ползват за хранително вкусовата промишленост и всички ние всекидневно ги приемаме със саламите, шунките и всички други неща които ядем.
Като хранителна добавка е малко спорен , но аз лично го вкючвам в стак и мога да кажа, че не е зле.
Със синта6 е по-добре, но все пак ...

ПП: предлагам да спрем спора за тоя протеин, всеки сам си прави сметката
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Сеп 2010, 12:51

Крисо , аз в тая тема съм писъл отдавна и понеже мисля да се започва пак с фитнеса , май за в бъдеще ще пиша повече.
Протеините от Пикко се ползват за хранително вкусовата промишленост и всички ние всекидневно ги приемаме със саламите, шунките и всички други неща които ядем.

Въпроса е дали този протеин е така да се каже в свободна форма - обработен за по-лесно усвояване , както се предполага от хранителна добавка или само ти затруднява храносмилането. . . За цените в Америка си прав , но пак не е толкова евтино .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Сеп 2010, 13:10

Протеините за хранитело-вкусовата промишленост са много далеч от спортните напитки. Амино-киселинният им профил е много по-лош. За по-малко пари има примерно изолат на NOW, който е близо 90%. Тоя ПИККО я има, я не 50% протеин, като сложим лошото усвояване реално усвоеното количество пада драстично. Или, дето се вика- няма хубави и евтини неща, само баничка с боза ;)
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 08 Сеп 2010, 16:16

Я си кажете мнението ето за тези два протеина:

http://power-bg.com/index.php?main_page ... cts_id=809

http://power-bg.com/index.php?main_page ... cts_id=233

Някой дали ги е ползвал?
Si non confectus, non reficiat.

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 08 Сеп 2010, 19:10

Понеже явно не се обръща внимание на молбите за избягване на писането относно астероиди и амаболи, ще го кажа по-ясно:

Всеки следващ пост, който е относно зоП ще донесе награда за автора му

Дано това изясни нещата на 100%.

Потребител
Аватар
Кара: 318is

Мнение от angeliright » 08 Сеп 2010, 21:22

Кажете нещо за стрии, че имам малко по бицепсите и трицепсите и направо ме побъркват. Срам ме е да нося потник заради тях. Някой колега, беше писал на предишните страници, че от някакви витамини му се поизчистили. :roll: Не е много свързано с фитнеса, но... :oops:

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 08 Сеп 2010, 22:01

Трудна работа... има едни кремове за бременни, ама ако кожата ти не е достатъчно "читава" за подобно възстановяване.... забрави... а и ако си ги оставил дълги месеци да си седят... няма спасение...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 08 Сеп 2010, 22:09

Абе, да ви питам за един цикъл с Дека.. :smoke: Молов, сложи 'без зоб' в заглавието, щото след две страници, никой няма да се върне назад, за да ти прочете поста.
Заги, от тоя магазин, дето си посочил, може да пробваш изолата на Сайтек, доста е изгоден.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2010, 22:10

Вече получените-забрави, само оперативно. Иначе витамин Е, рибено масло, зехтин за пиене и често мазане и няма да ти излизат.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 318is

Мнение от angeliright » 08 Сеп 2010, 22:17

От много време ми са, ама не ми пукаше до преди 1-2 години. :confused: Говорих с една козметичка и тя това каза, че ако са червени може, ама стари само с лазер и било много скъпо.

старши ентусиаст
Аватар

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от bum_bum » 08 Сеп 2010, 23:11

Еми като може да се пробва, но аз лично не съм чувал за други методи, освен оперативно (лазер), пък били те червени, зелени или квито и да е било други.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от Jim Beam » 09 Сеп 2010, 16:37

А вие какво правите за кардио? Пътечка или колело? Скачане на въже как се сравнява с тях? Какви други упражнения за релеф да правя?

Май само въпроси задодох, сори :oops:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата