СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: СПАМ ТЕМА
На джуките си бият ботокс , от него стават после безформени физиономиите . Ботокса е ботулинов токсин , най токсичната био отрова на планетата . Отделя се от бактерии наречени клостридиум , има ги навсякъде около нас в развалени хранителни продукти , консерви , месо и в почвата . Няколко микрограма ботулин са способни да убият десетина човека . За медицински цели се използват хомеопатични разтвори някакви милиардни от милиграма , тъканите се "стягат" стават като парализирани докато се разнесе токсина . Обикновено продължава няколко месеца , после там където са поразени тъканите стават като желе и трябва пак да си нахакаш ботулин за да се възвърне малко от малко нормалната форма на джуките . Понеже женките са тъпи кокошки се бодат с тоя ботокс постоянно докато накрая заприлчиват на дупета в лицета и няма спасение . Цомбите им не "спадат" а слягат надолу с времето щото провисват от тежеста на импланта . След самата операция има отток но това не е надуване на импланта а нежелана реакция от разксъването на тъканите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Top Gun Maverick написа:Джордане, вярно написа почти всички, но започна с Том Круз, ако си имал всички тия подред предвид:Том Круз , Чарли Шийн , Никълъс Кейдж , Шон Пен , Вал Килмър , Емилио Естевес , Р.Дауни Джуниър , Ник Нолти , Кевин Костнър
До Щом Пен ги знам, че са от семейства, нататък не, но да речем Никалъс Кейдж не иска да е с фамилията Копола на чичо си за да пробие максимално възможно без неговата помощ.
Том Круз със сигурност не е от филмово семейство и от малък дава всичките си пари да гледа филми и да се мъчи да пробие.alx написа:kiko написа:Том Круз е мумия, не е мръднал от 30г сигурнопо-покъртителна е разликата му с Кели Макгилис
сигурно в генетиката му има нещо общо с Оззи
генетика? не. просто най- добрите пластични хирурзи. не забравяй, че качеството на един хирург се определя от крайния резултат ПЛЮС трудното разпознаване че е имало интервенция. том целия е препариран в лицето, но просто е добре направен. не случайно по родните ширини всяка мацка която е имала глупоста да се подложи на някаква процедура й личи от 25 метра как някой "майстор" си е оставил пръстите- без изключения. трагикомичната касапница която се получава от лакомия примесена със липса на професионализъм е фрапираща.
вал - за мене най- точната му роля винаги е била тази в "жега"...
Не знам в коя година живееш, от 20+ години тук има супер добри специалисти. Говорил съм лично с дъртия Ильо Стоянов, проблема по принцип е в жените, които не знаят какво искат, но го искат по много. Той си казва мнението, казва какво според него може и в какво количество, ако някоя иска над това, дава една декларация, че се отказваш от претенции за краен резултат.Та ако искаш. Разправял ми е неща от типа "идва някаква там плеймейтка, аз и казвам, че ще е грозно, не, тя го иска".
![]()
Сега, че има калпави хирурзи, има, но са много евтини или клиента гледа да мине много тънко, точно както при покупка на кола и както при много други неща. Нямаш идея колко правят джуки или цици, после решават, че трябва още, ходят, махат, добавят, а първоначално са си били много добре и много трудно може да си сигурен, че нещо са правили и главно ще си го мислиш защото изглеждат прекалено добре за да не е имало баране.
колега - както ти казаха по-горе - разбира се, че така ще ти каже някой "хирург".. какво друго да ти каже? че човешкото око е толкова перфектно в това отношение, че малко нещо да пипнеш в повече и ще го различи, че нещото не е естествено?

моята истина е, че всяка по-популярна фигура в родината (и не само) е пипана в лицето - и си им личи на всичките. на том и такива като него не им личи защото явно ги пипат верните хора - там се знае, че са пипани просто защото има преди-сега снимки и се вижда какво е правено... а не защото им личи правеното- един вид- правено е много добре.
пак- говориме за лица - за цици, гъз и тн - там понякога е трудно да разбереш защото нещата са големи груби и няма нужда от финес- затова и всеки го прави. лицевата пластична хирургия обаче се отдава на много малко хора и съвсем отговорно ти заявявам- на -никой- в родината.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:пак- говориме за лица - за цици, гъз и тн - там понякога е трудно да разбереш
Кое е трудно да разбереш? Аз твърдя, че имам 100% шанс да позная цици и гъз дали са истински, през дрехите. Много по-трудно мога да позная дали си е правил някой нос(което пък е и единствената смислена подобна процедура, за суета). Това, което се случва с известните и със стандартните нашенки, си е психично отклонение.
Spunky написа:alx написа:пак- говориме за лица - за цици, гъз и тн - там понякога е трудно да разбереш
Кое е трудно да разбереш? Аз твърдя, че имам 100% шанс да позная цици и гъз дали са истински, през дрехите.
забрави. и аз така мислех докато не разбрах, че всъщност се самозалъгвам- особено за задниците. имам познат бразилец които държи клиника тука- прави основно... бразилски задници. показвал ми е неща - оказа се, че само съм си мислел, че ги "виждам" интервенциите по задниците.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ако имаш някаква представа, как изглежда добре оформен гъз и колко работа изисква, няма как някой да те излъже. Хубавия гъз идва комплект с тялото. Познавам, пак да кажа. Сто. Процента.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Е хайде ся ти ще му кажеш на него, между другото като говорите за чичо Том, се сещам за неговата бивша жена Никол Кидман колко фрапиращо се вижда, че е пипана и то лошо.Spunky написа:Ако имаш някаква представа, как изглежда добре оформен гъз и колко работа изисква, няма как някой да те излъже. Хубавия гъз идва комплект с тялото. Познавам, пак да кажа. Сто. Процента.
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Jordana написа:На джуките си бият ботокс , от него стават после безформени физиономиите . Ботокса е ботулинов токсин , най токсичната био отрова на планетата . Отделя се от бактерии наречени клостридиум , има ги навсякъде около нас в развалени хранителни продукти , консерви , месо и в почвата . Няколко микрограма ботулин са способни да убият десетина човека . За медицински цели се използват хомеопатични разтвори някакви милиардни от милиграма , тъканите се "стягат" стават като парализирани докато се разнесе токсина . Обикновено продължава няколко месеца , после там където са поразени тъканите стават като желе и трябва пак да си нахакаш ботулин за да се възвърне малко от малко нормалната форма на джуките . Понеже женките са тъпи кокошки се бодат с тоя ботокс постоянно докато накрая заприлчиват на дупета в лицета и няма спасение . Цомбите им не "спадат" а слягат надолу с времето щото провисват от тежеста на импланта . След самата операция има отток но това не е надуване на импланта а нежелана реакция от разксъването на тъканите .
Пак си спал накриво, напоследък ръсиш бая неща наизуст. НИКОЙ не слага ботокс в джуките, понеже там няма за какво! Какво ще ти парализират в джуките? Там се слага хилоронче както казах, понеже го произвежда организма, разгражда се с времето и пак стават нормални в един момент, но няма пълно щастие, слагаш пак и готово. Точно там почват с тъпотиите някои айде още малко. Ако ти го слагат както трябва и колкото трябва, шанса да заприличаш на тая патка клони към нула. Също го ползват за попълване на бръчки, основно назолабиалните около носа.
Ботоксът наистина се слага да парализира и поради тази причина го слагат на места където се образуват мимически бръчки, най-често в челото и около очите на така наречения пачи крак бръчки. И не, нищо не става като желе после, слушал прекалено много квартални приказки. Като пусне ефектът, просто почват да се движат лесно след няколко месеца и това е то. Ако искаш пак, слагаш пак, но всеки с опит знае, че с него не се прекалява, понеже с хилорона и да прекалиш, след време може да спадне много, а с ботокса може да се осакатиш. Разбира се ако е супер некадърен слагащия, може така да сложи хилорона, че да е много на едно място и стане на буци.
А напоследък всякакви козметички без грам медицинско образование слагат хилорон и ботокс.
Нали по тв даваха някаква украинка, отваряла на сума и места в София студия

А не е нещо сложно да се слага нито ботокс, нито хилорон. Просто както някой бояджия и майстор могат да ти съсипят колата, така е и с това.
За циците спадат ти казах малко непосредствено след операцията защото са се надули повече преди това от отока, а да ти кажа, увисват защото си спестяват една допълнителна процедура при самото поставяне. Забравих и точно името, но представляваше рязане на един мускул(сега аз говоря малко наизуст, понеже съм забравил точно, но всеки кадърен хирург предлагащ го ще ти обясни)и с него някак отгоре ли отстрани ли захващаше цицата и така няма увисване с времето. Но само това сега не знам колко би струвало, преди 10+ години беше над 1000 лева, тоест може и 2000 да е вече и масово гледат да си го спестяват. Да не говорим, че вече има всякакви предлагащи прекалено евтини операции и не знам как някой изобщо им се връзва. Толкова ли много искат, че са готови да идат при всеки само за да е по-евтино...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Хиурона е просто пълнеж , филър . Шибат си ботокса в джуките да става устата все едно е цункала горещ котлон . Нарича се лип флип , тая по напред дето сте я изтипосали българското барби или там както е известна е точно с такова правена на маймуна . И за циците си чул някои неща в таксито ама не е всичко ...Пак си спал накриво, напоследък ръсиш бая неща наизуст. НИКОЙ не слага ботокс в джуките, понеже там няма за какво!

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Хиалурон бре 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да бе, ама никой/я не му вика така на разговорно.
Ако някоя си слага ботокс в устните ще е невероятно инженерно откритие на мисълта, ама то е безмислено. Около да, пак заради бръчките. Има нещо подобно де, филъра с хилорона го слагат да прави пълнеж, а ботокса отгоре се боде в месото над горната устна, за да направи цокъла, който може би имаш предвид.
Един вид за го блокира бръчкането и уж да държи джуката леко нагоре. Пушачи масово имат бръчки на горната устна заради позицията на джуката при пушене, ботокса там го оправя.
Остави какво съм чул, видял, клиентки още от преди 20+години по клонките из София, цял път от тука до там е нормално да говорят, ама от първо лице, единствено число също съм видял достатъчно цици преди, след операции, след месеци и т.н.
За джуки да не говорим, понеже там не е нужно да е толкова лично.
Няма смисъл да ми обясняваш кое как е, понеже твоето ще е само на база четене, ни разговори с хирурзи, ни един тон реални снимки, ни диагностика на творенията.
Мога и за усложнения да ти разкажа ако имаш желание при някои, хем от некадърни лекари, хем от отхвърляне на импланта от организма, понеже и това е възможно, за течащи гноища, температури, изкривяване, увисване, шансове за спукване, особено ако не е някой хубав американски и т.н. и т.н.
Цици ако ще слагаш, няма проблем, ще те насоча даже.
Шегувам се, да не се стегнеш нещо.

Ако някоя си слага ботокс в устните ще е невероятно инженерно откритие на мисълта, ама то е безмислено. Около да, пак заради бръчките. Има нещо подобно де, филъра с хилорона го слагат да прави пълнеж, а ботокса отгоре се боде в месото над горната устна, за да направи цокъла, който може би имаш предвид.

Остави какво съм чул, видял, клиентки още от преди 20+години по клонките из София, цял път от тука до там е нормално да говорят, ама от първо лице, единствено число също съм видял достатъчно цици преди, след операции, след месеци и т.н.
За джуки да не говорим, понеже там не е нужно да е толкова лично.

Няма смисъл да ми обясняваш кое как е, понеже твоето ще е само на база четене, ни разговори с хирурзи, ни един тон реални снимки, ни диагностика на творенията.

Мога и за усложнения да ти разкажа ако имаш желание при някои, хем от некадърни лекари, хем от отхвърляне на импланта от организма, понеже и това е възможно, за течащи гноища, температури, изкривяване, увисване, шансове за спукване, особено ако не е някой хубав американски и т.н. и т.н.
Цици ако ще слагаш, няма проблем, ще те насоча даже.

Последна промяна Top Gun Maverick на 04 Апр 2025, 21:40, променена общо 1 път
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Оптичния тунинг при кифлите е като пишман рейсърите с тунингованите бегачки, почват с леко чипче и кът те подхване краста се стига до извращения
. Тва е болестно състояние.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Достатъчно познавам, които на колите си искат да сложат просто леко чипче без да се налага да слагат ковани бутала или да пипат турбината, така е и с това, всичко е до човека и желанията му. Има жени, които след раждането, което са решили, че ще им е последно, решават, че нещо ще барнат леко, има и такива от тинейджърки, които само това им е в главата, а родителите им съдействат. Всякакви хора, шарен свят.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Има жени, които след раждането, което са решили, че ще им е последно
То и с мъжете е така , има такива още в детската градина си сменят пола за да могат да си правят цици и джуки като пораснат

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Вчера са снимали съпругата, днес дойде съобщение по вибера, влязох в системата за сигурно нещо си връчване (имам кеп), изтеглих го и и го пратих да си го плати.
бързо, удобно и лесно. Бравос.
бързо, удобно и лесно. Бравос.
Хм,хм...