СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: СПАМ ТЕМА
Spunky написа:alx написа:генетика? не. просто най- добрите пластични хирурзи.
Едва ли. Добра диета и постоянни тренировки. Вал Килмър беше дебел поне последните 15-20 години.
И е бил болен от рак последните 20 години, то си му личеше че има здравословен проблем. Същото като с Патрик Суейзи, само че Патрик си замина доста по-бързо, а беше по-нацепен и от Круз
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Jordana написа:Този новия Топ Гън явно и той пострада от същия синдром . Уж същите актоьори ....ама не е същия като през 1986г
Мен ми хареса, а бях скептичен. Ама тая мадама от оригиналния филм - инструкторката, верно кофти е остаряла...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не беше лош филма , аз очаквах да е по зле . Вал Килмър си беше звезда 80те години , не са само 3-4 касови заглавия . Те са там 10-15 човека така да се каже едно звездно поколение актьори които направиха много млади кариера в ония години . Повечето са от холивудски фамилии и се снимат от деца във филми . Том Круз , Чарли Шийн , Никълъс Кейдж , Шон Пен , Вал Килмър , Емилио Естевес , Р.Дауни Джуниър , Ник Нолти , Кевин Костнър и .т.н Но това поколение си отиде , почти всички изпокапаха има тук там някой който още снима като Том Круз .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
alx написа:както казах- говориме за различни неща. аз се съгласих с тебе за цяла визия/ тяло. мисълта ми беше конректно физиономия защото дискутирахме "мумията" том. всъщност ако се загледаш в лицето това изобщо не е том отпреди дори 10тина години щото е рязан и опъван и той ама е правено с много майсторство...
Не се заглеждам по мъжки лица толкова критично и сигурно го опъват и бодат, но ми излгежда сравнително нормално. Тук, на 60, изглежда доста здравословно:

Като кажеш "мумия", аз си представям нещо такова

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Папагала и той е с ботокс в човката 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
За Том Круз съм чувал, че редовно пости, тренира, и кара мотор по калифорнийското крайбрежие, затова е в такава добра форма. 

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:За Том Круз съм чувал, че редовно пости, тренира, и кара мотор по калифорнийското крайбрежие, затова е в такава добра форма.
Ми значи и то си хубавец- или поне едно 2/3 хубавец сравнено с Том

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Може и да се е пипал /със сигурност/ но не може да се отрече,че полага и то отдавна големи грижи за тяло,дух и тн + ген и си му личи накрая на тези години как изглежда. Адски малко са хора на неговата възраст да изглеждат така а едва ли само той може да си позволи тея мастер хирурзи.Друг подобен пример е наборчето му Лени Кравиц...пак без коментар и едва ли е само благодарение на хирурзите
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Джордане, вярно написа почти всички, но започна с Том Круз, ако си имал всички тия подред предвид:
До Щом Пен ги знам, че са от семейства, нататък не, но да речем Никалъс Кейдж не иска да е с фамилията Копола на чичо си за да пробие максимално възможно без неговата помощ.
Том Круз със сигурност не е от филмово семейство и от малък дава всичките си пари да гледа филми и да се мъчи да пробие.
Не знам в коя година живееш, от 20+ години тук има супер добри специалисти. Говорил съм лично с дъртия Ильо Стоянов, проблема по принцип е в жените, които не знаят какво искат, но го искат по много. Той си казва мнението, казва какво според него може и в какво количество, ако някоя иска над това, дава една декларация, че се отказваш от претенции за краен резултат.
Та ако искаш. Разправял ми е неща от типа "идва някаква там плеймейтка, аз и казвам, че ще е грозно, не, тя го иска".
Сега, че има калпави хирурзи, има, но са много евтини или клиента гледа да мине много тънко, точно както при покупка на кола и както при много други неща. Нямаш идея колко правят джуки или цици, после решават, че трябва още, ходят, махат, добавят, а първоначално са си били много добре и много трудно може да си сигурен, че нещо са правили и главно ще си го мислиш защото изглеждат прекалено добре за да не е имало баране.
Том Круз , Чарли Шийн , Никълъс Кейдж , Шон Пен , Вал Килмър , Емилио Естевес , Р.Дауни Джуниър , Ник Нолти , Кевин Костнър
До Щом Пен ги знам, че са от семейства, нататък не, но да речем Никалъс Кейдж не иска да е с фамилията Копола на чичо си за да пробие максимално възможно без неговата помощ.
Том Круз със сигурност не е от филмово семейство и от малък дава всичките си пари да гледа филми и да се мъчи да пробие.
alx написа:kiko написа:Том Круз е мумия, не е мръднал от 30г сигурнопо-покъртителна е разликата му с Кели Макгилис
сигурно в генетиката му има нещо общо с Оззи
генетика? не. просто най- добрите пластични хирурзи. не забравяй, че качеството на един хирург се определя от крайния резултат ПЛЮС трудното разпознаване че е имало интервенция. том целия е препариран в лицето, но просто е добре направен. не случайно по родните ширини всяка мацка която е имала глупоста да се подложи на някаква процедура й личи от 25 метра как някой "майстор" си е оставил пръстите- без изключения. трагикомичната касапница която се получава от лакомия примесена със липса на професионализъм е фрапираща.
вал - за мене най- точната му роля винаги е била тази в "жега"...
Не знам в коя година живееш, от 20+ години тук има супер добри специалисти. Говорил съм лично с дъртия Ильо Стоянов, проблема по принцип е в жените, които не знаят какво искат, но го искат по много. Той си казва мнението, казва какво според него може и в какво количество, ако някоя иска над това, дава една декларация, че се отказваш от претенции за краен резултат.

Сега, че има калпави хирурзи, има, но са много евтини или клиента гледа да мине много тънко, точно както при покупка на кола и както при много други неща. Нямаш идея колко правят джуки или цици, после решават, че трябва още, ходят, махат, добавят, а първоначално са си били много добре и много трудно може да си сигурен, че нещо са правили и главно ще си го мислиш защото изглеждат прекалено добре за да не е имало баране.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Има мацки де от тунинг мязат на картина на Пабло Пикасо-сюрреализъм....даже пандизчия с 20 години зад решвтките нема одървят 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То всичките хирурзи така разправят - "те така си искаха". От една страна вярвам, че си искат извращения - особено с цици и джуки. От друга и докторите така си "измиват ръцете" 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Има и такива, но от това, което съм видял лично, другото място натежава повече. Виждам я примерно боцнала там джуки с някакъв хилорон(не говоря дори за операция) и то първо се надуват леко, след два-три дни спада отока и се смаляват като изглеждат добре и с времето още по-добре, докато не почне да изчезва. И при следващо бодване си гледа снимките с отока и си вика що пък не още малко. И после я виждам като маймунски задник, ако не след второто, то след някое следващо. За цици да не говорим, там пак има надуване, после спадане и ееееее, що не си останаха такива и след някоя година айде риплейсмънт. Някои и директно, искам като на еди коя си циците. Ама не може, виж как ще ти пречат на ръцете, ще ти тежат, врата, гръбнака горе, не бе, иска ги големи въпреки, че физиологично не може да ги държи, едната ще стои много в страни, не, ще ги държи със сутиена.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Това със спадането на гърдите, как става? Силикона ли се 'сляга' или нещо друго?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз съм го написал, първо има надуване, после леко спадане. Това е заради самата операция. С времето спадат още малко защото всичко вътре се "напасва" и т.н.
Лекарите си имат снимки преди, непосредствено след, след няколко месеца...зависи доколко на пациента му се откликва.
Лекарите си имат снимки преди, непосредствено след, след няколко месеца...зависи доколко на пациента му се откликва.