Под Прикритие - български криминален сериал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Под Прикритие - български криминален сериал

Мнение от sunday » 17 Фев 2013, 22:59

:mhihi: тогава къде да подам документи за кастинг за статисти ?
Изображение

"Човек, който няма пари за нищо, а плаща данъци за всичко с осем букви..."

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Фев 2013, 22:59

Не е зле мацето, дано и за актриса да става. :mhihi: :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Фев 2013, 23:00

Снимала се е в погрешен завой 5, който отначало тръгна добре, но с всяка следваща серия... :no:

sunday написа::mhihi: тогава къде да подам документи за кастинг за статисти ?

Желаеш да държиш нещо ли? :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61/530XD
Мечтае да кара: на по-евтино гориво.

Мнение от MPOWERfan » 17 Фев 2013, 23:30

Ще чакаме 4-ти сезон живи и здрави,но според мен трябва да се смени името вече нали разкриха Марто. :mhihi:
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 17 Фев 2013, 23:31

Много неизвестни около новия сезон :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 17 Фев 2013, 23:37

MPOWERfan написа:Ще чакаме 4-ти сезон живи и здрави,но според мен трябва да се смени името вече нали разкриха Марто. :mhihi:

Те хубаво са разкрили Марто-но току-виж Косъма възкръснал и са го вербували за полицай под прикритие ;-)

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 17 Фев 2013, 23:39

acho.rs написа::banghead: :banghead: :banghead:
Дъщерята на Джаро ,бабата на иво , братовчеда на куката , деееа и бозата му . Явно са решили да правят 9 сезона . Белкем до 2020 година приключи сериала

просто бЕх сигурен,че титан като теб нема как да не се изкаже подобаващо! :bowdown:
.....
Според мен стана още по-заплетена историята и ми е много интересно как ше се развие!! :yes:

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 17 Фев 2013, 23:53

Изстрела от на Джаро пистолета предизвиква лавина,тя затрупва Мартин до неоткриваемост,а Джаро офейква форевър.Щерка му заема неговото място,Иво оживява,Куката става кука,а Тишо го вербуват за барета :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 18 Фев 2013, 0:05

Мене ме издразни издънката с радио "Фреш"... Тоя пуска Фреш, а то някакви чалги.. :mhihi:
Иначе си оставиха място за четвърти сезон, не ми хареса как завърши серията.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 18 Фев 2013, 0:39

Първо беше смешно, че навсякъде има цензура, сега пък като няма рекламирали не знам си какво.. Аз пък как не обърнах внимание, че пият аналгин, блЯк рам и че зареждат от петрол или пък, че на оная устата била ту с лепенка, ту без :banghead: Имам чувството, че някои хора гледат филма (и може би не само този, а всички), не за да му (им) се насладят, а за да му (им) изтъкват недостатъците..

Хем искате да е реалистично, хем мрънкате, че пиели не знам си какви хапчета, че карали не знам си какви коли, че пиели не знам си какво, че зареждали не знам си къде.. по-хубаво ли ще е всичко да е с цензура? После - бати тъпата цензура, все едно не си личи ква кола е.. Сега - само аудита, фиати и опели карали. Може би всеки епизод трябва да ги сменят?

Едно не разбирам - толкова ли нямате какво да правите, че гледате нещо, което ви дразни? Или по принцип обичате да си плюете? Щото да гледаш 3 сезона на нещо, което те дразни означава, че или си си хейтърче или няма какво да правиш по цял ден.. дано е второто.

За мен краят на този сезон беше на ниво, макар да си призная, че се надявах да няма 4ти сезон. Единствената причина е, че ме е "страх" да не го разводнят.. но времето ще покаже. Каквото и да си говорим сериалът е на световно ниво.. но както вече казаха най-хубавото на тоя епизод беше, че Мартин не говори :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 18 Фев 2013, 1:22

Абе че не е на световно ниво, не е . Ама за нашите ширини става.
Поне продуцента кара БМВ, днес ме резна на Цариградско с 335и

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 18 Фев 2013, 8:46

ylaine написа:Първо беше смешно, че навсякъде има цензура, сега пък като няма рекламирали не знам си какво.. Аз пък как не обърнах внимание, че пият аналгин, блЯк рам и че зареждат от петрол или пък, че на оная устата била ту с лепенка, ту без :banghead: Имам чувството, че някои хора гледат филма (и може би не само този, а всички), не за да му (им) се насладят, а за да му (им) изтъкват недостатъците..

Хем искате да е реалистично, хем мрънкате, че пиели не знам си какви хапчета, че карали не знам си какви коли, че пиели не знам си какво, че зареждали не знам си къде.. по-хубаво ли ще е всичко да е с цензура? После - бати тъпата цензура, все едно не си личи ква кола е.. Сега - само аудита, фиати и опели карали. Може би всеки епизод трябва да ги сменят?

Едно не разбирам - толкова ли нямате какво да правите, че гледате нещо, което ви дразни? Или по принцип обичате да си плюете? Щото да гледаш 3 сезона на нещо, което те дразни означава, че или си си хейтърче или няма какво да правиш по цял ден.. дано е второто.

За мен краят на този сезон беше на ниво, макар да си призная, че се надявах да няма 4ти сезон. Единствената причина е, че ме е "страх" да не го разводнят.. но времето ще покаже. Каквото и да си говорим сериалът е на световно ниво.. но както вече казаха най-хубавото на тоя епизод беше, че Мартин не говори :mhihi:

:yes: Евалата, най-после едно позитивно мнение.

Иначе за сериала си мисля, че сценаристите нарочно разкриха Марто, защото аудиторията не го харесва и в 4-ти сезон ще мине на редовна служба в МВР, а "Под прикритие" ще внедрят някой друг, само да не е Блатечки, че немога да го гледам тоя. А Ния Туджарова коя ли ще я изиграе?

Иначе финала беше добър, перфектна игра на всички актьори и оставащи въпроси за сезон 4.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 18 Фев 2013, 9:37

Сериала е много добър за нашите възможности.Нищо че на доста моменти са крали откровени идеи в диалози и типажи герои от филми като ''Goodfellas'' например.
Че ще има четвърти сезон беше повече от ясно-първо този сезон ще е машина за продуктово позициониране и друго,което е по-важното в година на избори сериала ще счупи рейтинга.Това му е хубавото на такъв тип сериали,че са един вид риалити на действителността.
От всички актьори единствено Михаил Билалов играе на едно високо ниво,не го бях чувал досега си признавам и съм приятно изненадан.
Жалко е, че няма една силна женска роля,както и един комичен герой с култови реплики.
Другото жалко е ,че филма показва кървавите гангстери като ебаси пеканите и вървежни пичове с живот за завиждане,а полицаите са само супер задръстени и лесни за корупция.Виждам,че и в реалния живот много пишлеменца са в ролята на този и онзи от сериала,а не виждат че акото на дупето не могат да си избършат сами.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Фев 2013, 11:19

Много ми хареса закачката със снимката на Митовски като "каналджия". А самият той мисля, че в момента кара новата 6 серия, така че не е от ауди-партията. А сезонът свърши точно където трябваше, така се прави ;) Доколкото чувам новият сериал на СИА не се получава много добре, дано не изпуснат този от контрол...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 18 Фев 2013, 11:36

Илияне, ти си го видял със 6-та, друг колега го е видял с 3-та серия, явно е от големите фенове на БМВ Митовски. Ако го познаваш, мисля, че това е момента да го поканиш на събора тази година с цялата банда от филма. Пускай ТВ връзките, не се скатавай. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата