Киномания
Модератор: Общи модератори
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Re: Киномания
RUSH... много сполучлив излезе. Препоръчвам да се гледа! 

Ако някой си търси хубав сериал за гледане - Dexter 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Направих грешката да гледам тази боза

Филма е супер клиширан, предсказуем , неодизмислен и тн . Като в екшъните от 80те години - поляризирани образи, лошите си правят каквото искат и естествено всичко им се получава без проблеми . Изпълнено е с нелогични моменти , почти целия екшън е в трейлъра , остават няколко хиляди върпоса след края на филма (който е бая тъп), а финалния надпис - вдъхновено от реални събития направо изби рибата
Все пак филма си има два плюса - главните актьори са отлични, има много снимки на открито и като цяло приятна фентъзи атмосфера. Лична оценка 4/10
Оценката в метаскор е 28/100 - трябваше от там да се досетя що за боклук е
ПС: СПОЙЛЕРЧЕ - тоя с татусите от постера се появява в 6то степенна роля за точно 9 секунди
Грамадния брониран войн , който всеки очаква да се се бие с добрия поне 10 минути ... след 1вата битка после го убиват без изобщо да се сбие . Общо взето участието му се изчерпва в тежки стъпки и митична масивност.

Филма е супер клиширан, предсказуем , неодизмислен и тн . Като в екшъните от 80те години - поляризирани образи, лошите си правят каквото искат и естествено всичко им се получава без проблеми . Изпълнено е с нелогични моменти , почти целия екшън е в трейлъра , остават няколко хиляди върпоса след края на филма (който е бая тъп), а финалния надпис - вдъхновено от реални събития направо изби рибата

Все пак филма си има два плюса - главните актьори са отлични, има много снимки на открито и като цяло приятна фентъзи атмосфера. Лична оценка 4/10
Оценката в метаскор е 28/100 - трябваше от там да се досетя що за боклук е
ПС: СПОЙЛЕРЧЕ - тоя с татусите от постера се появява в 6то степенна роля за точно 9 секунди

Грамадния брониран войн , който всеки очаква да се се бие с добрия поне 10 минути ... след 1вата битка после го убиват без изобщо да се сбие . Общо взето участието му се изчерпва в тежки стъпки и митична масивност.
Последна промяна acho.rs на 01 Яну 2014, 21:29, променена общо 1 път
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
acho.rs написа:Направих грешката да гледам тази боза![]()
Филма е супер клиширан, предсказуем , неодизмислен и тн . Като в екшъните от 80те години - поляризирани образи, лошите си правят каквото искат и естествено всичко им се получава без проблеми . Изпълнено е с нелогични моменти , почти целия екшън е в трейлъра , остават няколко хиляди върпоса след края на филма (който е бая тъп), а финалния надпис - вдъхновено от реални събития направо изби рибата![]()
Все пак филма си има два плюса - главните актьори са отлични, има много снимки на открито и като цяло приятна фентъзи атмосфера. Лична оценка 5/10

p.s. "вдъхновено от реални събития" -да има такава легенда в Япония , с няколко филмови римейка и годишен фестивал , но тя няма НИЩО общо с този филм!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
SvetlyoSvetlyo написа:RUSH... много сполучлив излезе. Препоръчвам да се гледа!
подкрепям, много реализъм има, добре заснет и страхотни актьори!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Механджията написа:SvetlyoSvetlyo написа:RUSH... много сполучлив излезе. Препоръчвам да се гледа!
подкрепям, много реализъм има, добре заснет и страхотни актьори!
И от мен

Runner runner е супер глупав филм. Много тъпа история. Грам не ми хареса. Получих леки такива подозрения от оценката в IMDB

Jagten или The Hunt - Задължителен!
http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=ttawd_awd_tt
http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=ttawd_awd_tt
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Да и аз очаквах нещо с което да утрепя час, час и нещо. Викам сега ще има бегане от затвора, гонене и т.н. А то направо ...
Много добър филм, наистина.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Сноще гледах 12years a slave - хареса ми,малко бавен леко се губи как е ми ало времето в историята но ми хареса
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Три много добри филма, които си струва човек да гледа, като първият -"Вълкът от Уолстрийт ", поне за мен е филма на 2013-та.
Жалко, че премиерите на подобни заглавия са предимно в сезона на Оскарите, а през останалата част от годината излизат само разни тъпни (изключвам "Гравитация").

Жалко, че премиерите на подобни заглавия са предимно в сезона на Оскарите, а през останалата част от годината излизат само разни тъпни (изключвам "Гравитация").

...
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Въобще не съм съгласен с Ачо , филма е много истински .
Вие тук за голями критици се помислихте
п.п Снощи гледах Escape Plan , много ми хареса доста е заинтригуващ, интересно ми е какво ще кажете за него
Вие тук за голями критици се помислихте

п.п Снощи гледах Escape Plan , много ми хареса доста е заинтригуващ, интересно ми е какво ще кажете за него
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
HeBePeH написа:п.п Снощи гледах Escape Plan , много ми хареса доста е заинтригуващ, интересно ми е какво ще кажете за него
На мен много ми хареса. Аз си го пуснах само заради любимите актьори, но се оказа че има доста оригинален замисъл.

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
In_Memoriam написа:HeBePeH написа:п.п Снощи гледах Escape Plan , много ми хареса доста е заинтригуващ, интересно ми е какво ще кажете за него
На мен много ми хареса. Аз си го пуснах само заради любимите актьори, но се оказа че има доста оригинален замисъл.
и на мен ми хареса

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко