СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
TNT написа:Господин Мургавия ден и нощ май изгоря
Разбиха група, прала пари чрез продажби на луксозни коли (снимки)
https://offnews.bg/112/razbiha-grupa-pr ... 39505.html
Аз пък се чудя защо има толкова много хейтъри, задържали някой за нещо си и 10000 коментара "ха ха ,пада му се ","време беше" и подобни, ама поглеждам в заглавието не става въпрос за Пеевски или Бойко които пряко ни е**т , а за някой който е задържан за укриване на данъци и още не е доказано че е виновен.....
Защо хората са станали толкова злобни и се радват на чужтото нещастие не мога да разбера , добре че около мен няма такива.
Друг пресен пример , хората които ми внесоха колата качват видео как просто дават газ на място и се чува че е по-шумна просто (x pipe) а катализатор и всичко си е там, е 1-ви клип в канала 40к гледания 100 коментара които обясняваха колко е скапана колата, колко е бавна, как ще се счупи до 1 км , как голф 4 ще ме изяде ...и тнт .... не разбирам какво им става на хората наистина ....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
По принцип няма много новини за задържани за каквото и да е
Не било доказано, ама и наркотици намерени
Ок.

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Съмнителен м@нгал си е този и почти всички сделки с коли са с други съмнителни м@нгали, от това което е качвал в канала си. Чисти пари трудно ще намерят там колкото и да се опитват
, но да, трябва да се докаже първо.
А относно коментарите това си е в реда на нещата в момента, в който малко се издигнеш до или над средното ниво за територията. Класическа балканска черта

А относно коментарите това си е в реда на нещата в момента, в който малко се издигнеш до или над средното ниво за територията. Класическа балканска черта

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
TNT написа:По принцип няма много новини за задържани за каквото и да еНе било доказано, ама и наркотици намерени
Ок.
Да -трева на стойност 200 лв

Ако искат да ми звъннат да ги пратя при комшията ще намерят в пъти повече

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
То това си е за криминалната тема. Аз съм му гледал един клип(или 1.5)в който продаваше на друг манго някакво ХаЛуди, после заглавията съм му прегледал, ясна ми беше работата, от продавач на на едно Поло, после такива коли, базикаше се, че били сутеньори според хората всички манговци с пари. Ами човек, то си е вярно.
Достатъчно такива познавам, другото е дрога, лихвари или онези покрай Търново и нагоре с телефонните измами.
Но ми направи хубаво впечатление за отношението му към животните ако е показаното в клипа, не мисля, че лъжеше.
Сега нас какво ни бърка, не знам, тъпо е когато някой на всеослушание казва как има най-най-най-евтините цени в БГ, а не изглежда особено честен, но парадира с това. В същото време има куп търговци, които искат да продават честно, но страдат от такива схеми. Не желая злото на човека, особено като видях отношението му към животните. Но да речем и Поли Пантев едно време даряваше много пари на домове за деца и беше силен християнин, но в същото време знаем какви гадости вършеше. Аз съм за всички търговци продаващи крадени коли, такива с пренабити рами и т.н. крупни схеми покрай колите да ги дънят куките. Тука не става дума да си внесеш една или две коли.
Колко хора на които е продал коли сега ще ядат дървото като им затворят колите в КАТ, коли за стотици хиляди, които могат да видят след месеци или година, не се знае в какво състояние от престоя в КАТ, а някои изобщо да не ги видят и да трябва да го съдят, хващайки го за дедовия. Сещам се за онзи клип от lavitain , в който разправяха за изгорелите чужденци с имоти в БГ. Това може да е почти същото. Да не говорим, че тези коли няма да са писани на реална стойност и наистина някои ще пият много студена вода.
Като човек, който не е прецаквал никой с един лев дори и в спорни ситуации все си викам да е от мен, няма как ако някой прецаква хората да не изпитвам някакво вътрешно чувство на удовлетворение, че са му прецакали схемата. Ако цакаше само държавата бих се замислил, но пак е кофти спрямо другите търговци както казах.
П.п: Имаше някаква тъпотия в този клип, че играчите карали Мерцедес, ХаЛудитата били най-яките ли какво викаше, ама после май Мерцедесите си оставали най-яките, а за собствениците на БМВ се изказа подигравателно как били нещо от сорта на по-нежни такива хора правещи се на играчи и мисля беше сложил като снимка онзи бианаболния тубър Шишков ли се казваше. Е, ако го тикнат в кафеза сигурно ще разбере реално кои и колко са нежни. Макар, че уважаемия съд чака с кеф баш ей такива празноглавци с пари, които да вземе с удоволствие и да им наложи комично наказание.

Но ми направи хубаво впечатление за отношението му към животните ако е показаното в клипа, не мисля, че лъжеше.
Сега нас какво ни бърка, не знам, тъпо е когато някой на всеослушание казва как има най-най-най-евтините цени в БГ, а не изглежда особено честен, но парадира с това. В същото време има куп търговци, които искат да продават честно, но страдат от такива схеми. Не желая злото на човека, особено като видях отношението му към животните. Но да речем и Поли Пантев едно време даряваше много пари на домове за деца и беше силен християнин, но в същото време знаем какви гадости вършеше. Аз съм за всички търговци продаващи крадени коли, такива с пренабити рами и т.н. крупни схеми покрай колите да ги дънят куките. Тука не става дума да си внесеш една или две коли.
Колко хора на които е продал коли сега ще ядат дървото като им затворят колите в КАТ, коли за стотици хиляди, които могат да видят след месеци или година, не се знае в какво състояние от престоя в КАТ, а някои изобщо да не ги видят и да трябва да го съдят, хващайки го за дедовия. Сещам се за онзи клип от lavitain , в който разправяха за изгорелите чужденци с имоти в БГ. Това може да е почти същото. Да не говорим, че тези коли няма да са писани на реална стойност и наистина някои ще пият много студена вода.
Като човек, който не е прецаквал никой с един лев дори и в спорни ситуации все си викам да е от мен, няма как ако някой прецаква хората да не изпитвам някакво вътрешно чувство на удовлетворение, че са му прецакали схемата. Ако цакаше само държавата бих се замислил, но пак е кофти спрямо другите търговци както казах.
П.п: Имаше някаква тъпотия в този клип, че играчите карали Мерцедес, ХаЛудитата били най-яките ли какво викаше, ама после май Мерцедесите си оставали най-яките, а за собствениците на БМВ се изказа подигравателно как били нещо от сорта на по-нежни такива хора правещи се на играчи и мисля беше сложил като снимка онзи бианаболния тубър Шишков ли се казваше. Е, ако го тикнат в кафеза сигурно ще разбере реално кои и колко са нежни. Макар, че уважаемия съд чака с кеф баш ей такива празноглавци с пари, които да вземе с удоволствие и да им наложи комично наказание.
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Всичко си върви по старому, и нов клип има даже
https://www.facebook.com/share/v/19xoMqLnMR/
https://www.facebook.com/share/v/19xoMqLnMR/
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- St.Trinity
- Потребител
-
Как може момичето да търси милионери по улицата и да очаква да си направи материала? Тука сме. 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Снощи го видях и аз това, много радваsteeN написа:
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
20 април за пътуване и най-вече обикаляне до Прага как е ? Да не е много студддддд?
И в тая връзка има подекскурзии , така да кажа, но Карлови Вари и Дрезден се падат в един ден. Кое е за предпочитане ? Комплект всички с децата ще сме. Организирано с агенция.
И в тая връзка има подекскурзии , така да кажа, но Карлови Вари и Дрезден се падат в един ден. Кое е за предпочитане ? Комплект всички с децата ще сме. Организирано с агенция.
Последна промяна Моджо на 22 Фев 2025, 17:21, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Зависи какво време ще уцелиш.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Преди две години бях в Прага на 15 април. Беше хладно и дъждовно.
Горещо го препоръчвам като дестинация.
Не ходихме до Дрезден.
С деца аз не ходя
Мойте деца само се оплакват от ходене, постоянно са гладни и въобще с тях е кошмар.
Горещо го препоръчвам като дестинация.
Не ходихме до Дрезден.
С деца аз не ходя

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Аз също мислех ходене по това време ама смених за началото на май на по-топло
До колкото бях проверил: възможни са превалявания и температури между 10 и 20 градуса
Дрезден е много красив град, но няма много какво да му се гледа като цяло освен няколко интересни музея.
С агенция не бих си го причинил обаче, освен ако не е само за да ти организира самолета и нощувките

До колкото бях проверил: възможни са превалявания и температури между 10 и 20 градуса
Дрезден е много красив град, но няма много какво да му се гледа като цяло освен няколко интересни музея.
С агенция не бих си го причинил обаче, освен ако не е само за да ти организира самолета и нощувките