Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Re: Емиграция. Англия или немскоговоряща държава?

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Сеп 2022, 11:16

Ами избивате вратата на комшиите довечера и им внасяте част от боклучетата вътре. После пред тях ще отговаря фирмата и готово. Или потърсете сега фирмата да дойдат и да си оправят мизериите.

Ето в Германия пък как крадат "Германците":
https://m.dir.bg/business/energien-paza ... -germaniya
Какъв си го нахакаха и те с цялата тая паплач, която извикаха от всички краища на Африка и части от Азия. Миналият ден една, която живее дълги години в Италия вика, че там бе давали така помощи на мангалите, да не били прости като Германците, че да дават и как целия наши колонии са в Германия за социални помощи с децата си и т.н.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Сеп 2022, 8:02

Пия си кафето и попадам на този страхотен кадър от Кюстендил :dunno:

След 10 години наистина няма да има място в България, което да не е окупирано от орки!
От Балчик, през Стара Загора, до Кюстендил и Петрич, всичко е орк до орка, мила моя майно льо.... :banghead: :banghead: :banghead:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 16 Сеп 2022, 8:23

zAcK написа:Пия си кафето и попадам на този страхотен кадър от Кюстендил :dunno:

След 10 години наистина няма да има място в България, което да не е окупирано от орки!
От Балчик, през Стара Загора, до Кюстендил и Петрич, всичко е орк до орка, мила моя майно льо....

Ай да сЪ спреш вече да мрънкаш. Не ти ли омръзна?Като не ти " стиска" ще живееш с орките и ще си траеш. Това е положението

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Сеп 2022, 8:25

ivoo написа:
zAcK написа:Пия си кафето и попадам на този страхотен кадър от Кюстендил :dunno:

От Балчик, през Стара Загора, до Кюстендил и Петрич, всичко е орк до орка, мила моя майно льо....

Ай да сЪ спреш вече да мрънкаш. Не ти ли омръзна?Като не ти " стиска" ще живееш с орките и ще си траеш. Това е положението

Ти нямаш ли пачки за броене, та се месиш? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Сеп 2022, 8:47

Аз ти казах къде да дойдеш за да няма орки, айде има но са малко и много селектирани, плащат данъци, къщи строят всичко законно, една тухла не са откраднали, работят в завода наравно с другите, децата на училище ходят, даже един наскоро ми звънна да му обясня за Техническия за кандидатстването нещо .... .ама ти не искаш и само изброяваш къде ги има и са кофти :dunno:
Ето питай Иво от форума, (май му изчете бана вече), той се премести от Франция в Смолян , питай го как е с орките тук. :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Сеп 2022, 8:51

А ти защо си в София :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 16 Сеп 2022, 9:15

TNT написа:А ти защо си в София :dunno:

По ред причини, кариерно развитие, образование, стечение на обстоятелствата а и прекарвам в София да кажем 1/2 от месеца, през другото време обикаляме, но при положение че Зак вече не е на 25 и иска спокойствие и доста неща го дразнят това е неговото място. Да определено това не е място за 25-годишен поради липса на други млади индивиди и чисто социални нужди на един млад човек, та така.

Истината е че навсякъде има + и - , въпроса е да решиш на твоята възраст и положение (жена, деца), с кое си склонен да направиш компромис и с кое не , но ако търсиш перфкетно място е няма да го намериш според мен.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Сеп 2022, 9:32

:OT:
Не знам, но тоя негативизъм направо разрушава и физическото и психическото здраве!
Или се търси медицинска помощ (лекарства) или психологическа (лекарства).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Сеп 2022, 9:39

:OT:
Имам и аз един такъв песимист пред очите...ами нищо хубаво не му се случва, мамка му :banghead:
Дори елементарни неща са съпътствани с куцузи и проблеми...купи скъп телевизор, вади го разделен на 2 части от кутията, купи шкаф - докарат го счупен и изподран целия, все с рогата напред - никакво съдействие от никой за нищо не среща

Не знам как се търпи такъв живот :dunno: и май наистина според нагласата на човек живота тече по различен начин
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Сеп 2022, 9:57

ivanski_2 написа:

По ред причини

Щото малко излиза, че най-добрите хора са в този регион. Полицаите подкуп не помирисват. Няма цигани. Чист въздух, природа и храна. Но всички млади са избягали от там :dunno: "Много е хубаво, вземи го ти" :lol: :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 16 Сеп 2022, 10:02

ivanski_2 написа:Аз ти казах къде да дойдеш за да няма орки, :D

Той Зак нали е от почти същия край, ама не се връща в родния край, да даде пример на младите, да създаде някоя школа за IT там ами решил да бяга през девет планини в десета.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 16 Сеп 2022, 10:16

TNT написа:
ivanski_2 написа:

По ред причини

Щото малко излиза, че най-добрите хора са в този регион. Полицаите подкуп не помирисват. Няма цигани. Чист въздух, природа и храна. Но всички млади са избягали от там :dunno: "Много е хубаво, вземи го ти" :lol: :ok:

Да, не е ли нормално?
Не е ли нормално млад човек да иска да има избор, на университет, на работни места, на начини за забавление?
Това че малките населени места обезлюдяват е в следствие на държавната политика.
Ти на 19 завършваш гимназия с не лоши знания, какви са преспективите за теб там, а какви са в София/Пловдив?
Та това е причината да няма хора, и това е главният проблем.

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 16 Сеп 2022, 10:43

STEVAL написа:

Той Зак нали е от почти същия край, ама не се връща в родния край, да даде пример на младите, да създаде някоя школа за IT там ами решил да бяга през девет планини в десета.

То хубаво, ама като няма болница на под 60 км. и на тия 60 по-добре да я няма, като има една аптека, в която има само аспирин и работи само понякога, като няма нищо откъде да си купиш и т.н. и леко не ти се стои по-дълго време там.
Да не говорим, че всичко е превзето от местните феодали, всичко се краде, населението само лиже задници и т.н. и какъв пример би бил това за децата ти? За инфраструктурата да не говорим и т.н.
Водата например си спира, когато иска. Няма на кой да се оплачеш. До сума различни институции и два различни омбудсмана съм писал жалби. Отговорите са "Изпратихме запитване и всичко е перфектно. Объркали сте се". И т.н...
Да не говорим, че местните не са дори роби. Нещо по-жалко са. Навели са глави и търпят всичко. Абсолютно всичко... Това нормална среда за живот ли е?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 16 Сеп 2022, 11:04

zAcK написа:
STEVAL написа:

То хубаво, ама като няма болница на под 60 км. и на тия 60 по-добре да я няма, като има една аптека, в която има само аспирин и работи само понякога, като няма нищо откъде да си купиш и т.н. и леко не ти се стои по-дълго време там.
Да не говорим, че всичко е превзето от местните феодали, всичко се краде, населението само лиже задници и т.н. и какъв пример би бил това за децата ти? За инфраструктурата да не говорим и т.н.
Водата например си спира, когато иска. Няма на кой да се оплачеш. До сума различни институции и два различни омбудсмана съм писал жалби. Отговорите са "Изпратихме запитване и всичко е перфектно. Объркали сте се". И т.н...
Да не говорим, че местните не са дори роби. Нещо по-жалко са. Навели са глави и търпят всичко. Абсолютно всичко... Това нормална среда за живот ли е?

Абсолютно съм съгласен с теб. Всеки ден го изпитвам на гърба си. Но като си бием камшика, отчасти ставаме съучастници на този процес. Смятам, че сме приблизително на една възраст. Навремето ти си избрал да останеш в голямото село, аз да се върна в малкото. И към днешна дата какъв ти е на теб плюса, че имаш 5 кина, 2 театъра и 20 пицарии повече. Да, единствения голям плюс е болниците, които все повече ще ни трябват :) . Но където и да идеш, виначи ще има недостатъци.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 16 Сеп 2022, 12:19

Най невероятното е че не осъзнаваш какви глупости пишеш. :help:
-ама като няма болница на под 60 км -- Пълни глупости, има областна болница в Смолян, в която лежах преди година и не беше толкова зле. Сигурно в София е по-добре, от болниците в Студентски, Младост, Окръжна ме върнаха с думите "не можем да ти помогне", като ми липсваше малко парче месо от пръста, а в Пирогов ми се скараха защото е 2ч и те спят, и ми изрязаха парче месо от раната без упойка защото не им се разхождало, найс а :help: :clap:

-като има една аптека -5-6 са не е 1 , и спокойно има доста специфични лекарства, пак от личен опит

-, че всичко е превзето от местните феодали, всичко се краде, населението само лиже задници и т.н. и какъв пример би бил това за децата ти? - В цяла България е така, а ти коментираш това докато живееш в София, тук такова нещо няма нали, тук са сите миряни :mhihi:

-Водата например си спира, когато иска. Няма на кой да се оплачеш. - Пълни глупости, как на мен пък водата ми спира максимум 1 път в годината. :paranoid:

-Да не говорим, че местните не са дори роби. Нещо по-жалко са. Навели са глави и търпят всичко. Абсолютно всичко... Това нормална среда за живот ли е? - Сигурен съм че ти скачаш към баДките с Г класите когато направят нещо нередно за да покажеш на детето си кое е правилно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пак казвам няма перфкетно място, но да пишеш такива съчинения по картинка е смешно, питай Лавиатан и Иво те могат да потвърдят думите ми от 1-во лице :yes:

Дам в началото смятах че наистина търсиш къде да заминеш, сега вече съм сигурен че:
-няма да идеш никъде
-дори да оправят всичко за което мрънкаш, ти ще намериш ново
-черноглед си и никога няма да намериш вътрешен мир

Завършвам с думите "Успех в живота" и не мисля да ти отговарям повече :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата