Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от FaceOff » 21 Авг 2010, 18:26

Стори ми се, че на колегата Шморц не му се вярва с лично тегло 85 да дигаш 170 лег, та затова дадох линка. Иначе е истина това за по-ниските и амплитудата.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Авг 2010, 20:16

FaceOff написа:Стори ми се, че на колегата Шморц не му се вярва с лично тегло 85 да дигаш 170 лег

Без зоб, да... не е често срещано... със зоб обаче...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Авг 2010, 21:13

Със зоб е задължително. Иначе не виждам смисъл да се трови човек.
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 22 Авг 2010, 8:56

Mollov написа:
FaceOff написа:Стори ми се, че на колегата Шморц не му се вярва с лично тегло 85 да дигаш 170 лег

Без зоб, да... не е често срещано... със зоб обаче...

Без Зоб е (винаги ми е вървяло на сила и хич на килорами :( )!

Но зимата ще станат 200 и нагоре ако може, и тогава ще е със ;)

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 23 Авг 2010, 21:00

Я кажете си мнението -креатина вреден ли за бъбреците или не ?
Четох из нета ,че бил вреден но някой ,който го е ползвал продължително да каже имал ли е някакви оплаквания?
Коя форма на креатина е най безвредна (ако е вреден!!!).

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 23 Авг 2010, 21:18

Вреден може да бъде монохидрата, ако го пиеш по примерно 40гр.+ на ден... нормалните дози от по 5-10 и дори 15гр. на ден за нужното време (2-3 месеца) не са грижа. за по-новите версии не знам, щото те не задържат вода, което е главният проблем при монохидрата и бъбреците...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 24 Авг 2010, 9:34

Ако го правиш на цикли монохидрата няма никакъв проблем.
И пиеш повечко вода. Ако толкова те притеснява прави 5 седмици пиеш, 4 седмици почиваш.
То както каза Молов и в умерени дози може да го пиеш доста време, но аз лично го правя на цикли (малко по-дълги от горния)

Етил естера и Кре-алкалина ги дават за постоянна употреба ,без да товарят бъбреците ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 24 Авг 2010, 9:57

Монохидрата има 2 минуса:
- товари бъреците
- при някой хора ги боли корем. Играе лоша роля при чревния тракт. Това също зависи дали е и микронизиран или не.

Относно това дали е вреден ли: Ами измислен е преди 20г и до ден днешен никой не е умрял. Та има нови формули, но нито една няма това действие, което има той. Ако се спазва приема му нищо няма да стане. Но както казав колегата Молов ако взимаш по 40-50гр на ден, е нормално да ти стане нещо. Взима се 4 седмици след това се почива около 2. Другите форми са по-полезни, по-пречистени, но резултата е по-малък.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 24 Авг 2010, 22:00

Колеги, знаете ли бутилката с течните аминокиселини след като е отворена трябва ли да се съхранява в хладилник ?
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 25 Авг 2010, 8:17

Зададох си въпросът - Acesulfame (К) Potassium vs Aspartame... питах гугъл де, с намерение да разбера кое е по-малкото зло, и ето един от първите резултати - http://wiki.answers.com/Q/Aspartame_vs_acesulfame_potassium :mhihi: 'Neither..'
В 90% от протеините се съдържа или едното или другото, така че май трябва да се избира. Вие какво мислите?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 25 Авг 2010, 9:26

FaceOff написа:Зададох си въпросът - Acesulfame (К) Potassium vs Aspartame... питах гугъл де, с намерение да разбера кое е по-малкото зло, и ето един от първите резултати - http://wiki.answers.com/Q/Aspartame_vs_acesulfame_potassium :mhihi: 'Neither..'
В 90% от протеините се съдържа или едното или другото, така че май трябва да се избира. Вие какво мислите?

Ако не си професионалист и не си болен примерно от диабет, за теб няма никакво значение с какво е подсладен. По принцип е по-хубаво да няма Аспартам, но и да има не се вталясвайте.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 25 Авг 2010, 10:53

Аз монохидрата го пия 5 дни разделен на 3 пъти (2х5гр и 1х10гр), след това го продължавам 5 дни сутрин и вечер по 10гр, почивам 5 дни и пак същото. Това което забелязвам при зареждащия режим, е че боли глава и имам стомашен дискофорт.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 25 Авг 2010, 12:49

В такъв случай просто НЕ зареждай.... със зареждаща доза депа-та се насищат по-бързо и зареждането става по-бързо, НО после наситеността в организма е по-ниска, от колкото да пиеш по 5-10гр дневно без да зареждаш... но и според мен 20гр на ден си е много.... особено за поддържаща доза... а и подобна система на прием за сефте виждам... може би ти е време да пробваш варианта за 8 седмичен прием по 5-10 гр на ден.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 29 Авг 2010, 16:57

bum_bum написа:Тоя е висок 1 метър и амплитудата на движение е 30см. :dunno:
Ако питаш мен и 30см ход са му много. Колко съм завиждал на такива джумерки как с 2000 калории на ден и постигат това което аз не бих могъл с 5000. Дават три пъти по малко пари за добавки и с два пъти по малко тренировки и за два пъти по кратко време постигат всичко. Въпреки всичко обаче винаги съм се радвал че съм 185см защото тая джумерка колкото и да тренира да яде и да спи да пие добавки и пак няма да направи 10-ка на 210кг примерно :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 29 Авг 2010, 18:59

По-скоро и 500кг да направи, пак ще си е нисък ;) Колкото и да си як, някак не върви мацката да е една глава над теб. Тъй или инак, действителни по-късите крайници са предимство при вдигането на тежести.
BMW only!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата