Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Стори ми се, че на колегата Шморц не му се вярва с лично тегло 85 да дигаш 170 лег, та затова дадох линка. Иначе е истина това за по-ниските и амплитудата.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
FaceOff написа:Стори ми се, че на колегата Шморц не му се вярва с лично тегло 85 да дигаш 170 лег
Без зоб, да... не е често срещано... със зоб обаче...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Mollov написа:FaceOff написа:Стори ми се, че на колегата Шморц не му се вярва с лично тегло 85 да дигаш 170 лег
Без зоб, да... не е често срещано... със зоб обаче...
Без Зоб е (винаги ми е вървяло на сила и хич на килорами

Но зимата ще станат 200 и нагоре ако може, и тогава ще е със

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Я кажете си мнението -креатина вреден ли за бъбреците или не ?
Четох из нета ,че бил вреден но някой ,който го е ползвал продължително да каже имал ли е някакви оплаквания?
Коя форма на креатина е най безвредна (ако е вреден!!!).
Четох из нета ,че бил вреден но някой ,който го е ползвал продължително да каже имал ли е някакви оплаквания?
Коя форма на креатина е най безвредна (ако е вреден!!!).
- Mollov
- Мародератор
-
Вреден може да бъде монохидрата, ако го пиеш по примерно 40гр.+ на ден... нормалните дози от по 5-10 и дори 15гр. на ден за нужното време (2-3 месеца) не са грижа. за по-новите версии не знам, щото те не задържат вода, което е главният проблем при монохидрата и бъбреците...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ако го правиш на цикли монохидрата няма никакъв проблем.
И пиеш повечко вода. Ако толкова те притеснява прави 5 седмици пиеш, 4 седмици почиваш.
То както каза Молов и в умерени дози може да го пиеш доста време, но аз лично го правя на цикли (малко по-дълги от горния)
Етил естера и Кре-алкалина ги дават за постоянна употреба ,без да товарят бъбреците
И пиеш повечко вода. Ако толкова те притеснява прави 5 седмици пиеш, 4 седмици почиваш.
То както каза Молов и в умерени дози може да го пиеш доста време, но аз лично го правя на цикли (малко по-дълги от горния)
Етил естера и Кре-алкалина ги дават за постоянна употреба ,без да товарят бъбреците

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Монохидрата има 2 минуса:
- товари бъреците
- при някой хора ги боли корем. Играе лоша роля при чревния тракт. Това също зависи дали е и микронизиран или не.
Относно това дали е вреден ли: Ами измислен е преди 20г и до ден днешен никой не е умрял. Та има нови формули, но нито една няма това действие, което има той. Ако се спазва приема му нищо няма да стане. Но както казав колегата Молов ако взимаш по 40-50гр на ден, е нормално да ти стане нещо. Взима се 4 седмици след това се почива около 2. Другите форми са по-полезни, по-пречистени, но резултата е по-малък.
- товари бъреците
- при някой хора ги боли корем. Играе лоша роля при чревния тракт. Това също зависи дали е и микронизиран или не.
Относно това дали е вреден ли: Ами измислен е преди 20г и до ден днешен никой не е умрял. Та има нови формули, но нито една няма това действие, което има той. Ако се спазва приема му нищо няма да стане. Но както казав колегата Молов ако взимаш по 40-50гр на ден, е нормално да ти стане нещо. Взима се 4 седмици след това се почива около 2. Другите форми са по-полезни, по-пречистени, но резултата е по-малък.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Колеги, знаете ли бутилката с течните аминокиселини след като е отворена трябва ли да се съхранява в хладилник ?
BMW only!
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Зададох си въпросът - Acesulfame (К) Potassium vs Aspartame... питах гугъл де, с намерение да разбера кое е по-малкото зло, и ето един от първите резултати - http://wiki.answers.com/Q/Aspartame_vs_acesulfame_potassium
'Neither..'
В 90% от протеините се съдържа или едното или другото, така че май трябва да се избира. Вие какво мислите?

В 90% от протеините се съдържа или едното или другото, така че май трябва да се избира. Вие какво мислите?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
FaceOff написа:Зададох си въпросът - Acesulfame (К) Potassium vs Aspartame... питах гугъл де, с намерение да разбера кое е по-малкото зло, и ето един от първите резултати - http://wiki.answers.com/Q/Aspartame_vs_acesulfame_potassium'Neither..'
Ако не си професионалист и не си болен примерно от диабет, за теб няма никакво значение с какво е подсладен. По принцип е по-хубаво да няма Аспартам, но и да има не се вталясвайте.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз монохидрата го пия 5 дни разделен на 3 пъти (2х5гр и 1х10гр), след това го продължавам 5 дни сутрин и вечер по 10гр, почивам 5 дни и пак същото. Това което забелязвам при зареждащия режим, е че боли глава и имам стомашен дискофорт.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Mollov
- Мародератор
-
В такъв случай просто НЕ зареждай.... със зареждаща доза депа-та се насищат по-бързо и зареждането става по-бързо, НО после наситеността в организма е по-ниска, от колкото да пиеш по 5-10гр дневно без да зареждаш... но и според мен 20гр на ден си е много.... особено за поддържаща доза... а и подобна система на прием за сефте виждам... може би ти е време да пробваш варианта за 8 седмичен прием по 5-10 гр на ден.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Ако питаш мен и 30см ход са му много. Колко съм завиждал на такива джумерки как с 2000 калории на ден и постигат това което аз не бих могъл с 5000. Дават три пъти по малко пари за добавки и с два пъти по малко тренировки и за два пъти по кратко време постигат всичко. Въпреки всичко обаче винаги съм се радвал че съм 185см защото тая джумерка колкото и да тренира да яде и да спи да пие добавки и пак няма да направи 10-ка на 210кг примерноbum_bum написа:Тоя е висок 1 метър и амплитудата на движение е 30см.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
По-скоро и 500кг да направи, пак ще си е нисък
Колкото и да си як, някак не върви мацката да е една глава над теб. Тъй или инак, действителни по-късите крайници са предимство при вдигането на тежести.

BMW only!