СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: СПАМ ТЕМА
Аз имам един манометър за 2лв от кауфланд, професионален компресор 200 литра и три пистолета с манометри за компресора, и четирите уреда показват еднакво.
- тео е90
- Потребител
-
- Кара: Е90 325XI Е91 325XI
- Детайли за колата: N52B25 N53B30
https://www.onlinemashini.bg/digitalen- ... andk/78120
Този и аз го имам и мери точно но мандщука му е страничен и е малко неудобен.
Този и аз го имам и мери точно но мандщука му е страничен и е малко неудобен.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Викам си днес да тръгна по-рано за работа, да бутна някой завой за кеф.
Егати леда, бях като шейна докато изляза от село, имам чувството, че поливат пътя с вода да се подледи толкова.
. На изхода на моята улица, аха да се включа в трафика, амааа идваше кола от главния път и трябваше да спра, та после нямаше потегляне, наклонът е много голям. Не се и мъчих много де, след втория път в който превъртяха гумите реших да си спестя заниманието и върнах малко назад и излязох с вратите. То там не е и препоръчително да правиш експерименти, че лесно се окопаваш към бордюра и после ти гледат сеира. Излязох в по-удобната посока /обратна на тази, в която ще пътувам / и обърнах на едно широко място. Като минавах пак през кръстовището, ама вече на главния път, гледам съседката се окопала точно както не трябва - със задницата към бордюра. Та бутнах я да тръгне и си продължих и аз.
Егати леда, бях като шейна докато изляза от село, имам чувството, че поливат пътя с вода да се подледи толкова.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Където и да вляза у фейса днес, ревльовци, не бил почистен пътя. То няма 10 сантима сняг, вече снега ни бил изненадал.
Да, хлъзгаво е, да, на места трудно се минава, ама чак пък .. Зима е да го ева.

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
drifty написа:..гледам съседката се окопала точно както не трябва - със задницата към бордюра. Та бутнах я да тръгне и си продължих и аз.
Как е по пикап скалата? Като добро момче, което винаги поздравява, ако трябва ще бутнеш още нещо

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
drifty написа:Където и да вляза у фейса днес, ревльовци, не бил почистен пътя. То няма 10 сантима сняг, вече снега ни бил изненадал.
Ти се загледай по улиците в самите хора: масово са с маратонки, някакви якета гъзовейки и викат много е студено и много заледено и тн

Всеки чака на готово и като го свари времето неподготвен и вика "кой ми с*а у гащите"

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
Superexstatic написа:drifty написа:..гледам съседката се окопала точно както не трябва - със задницата към бордюра. Та бутнах я да тръгне и си продължих и аз.
Как е по пикап скалата? Като добро момче, което винаги поздравява, ако трябва ще бутнеш още нещо
Хахахах, тази конкретно си е леличка, ама дъщеря и е на 18 :Д
На моята улица май има бая разнообразие - от баби пенсионерки, през пълни лелички, слаби лелички, секси майки, държанки, та до млади зайчета. Пък сме 12-13 къщи на цялата улица.
Don_Diego написа:drifty написа:Където и да вляза у фейса днес, ревльовци, не бил почистен пътя. То няма 10 сантима сняг, вече снега ни бил изненадал.
Ти се загледай по улиците в самите хора: масово са с маратонки, някакви якета гъзовейки и викат много е студено и много заледено и тн. Говорим за неща дето в рамките на 150-200лв можеш да се подготвиш и да си опазиш здравето. За колите да речем, че проблема идва от скъпотията
Всеки чака на готово и като го свари времето неподготвен и вика "кой ми с*а у гащите"
Ей, тия с маратонките не ги разбирам.. Тия с якетата и тях де, ама тия с маратонките са ми любимци.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Днес докато чистех колата слезе един съсед обут с нещо средно между терлици и цвички и стъпваше като балетист с метла под мишничка
.Предложих му четката за по- удобно, бех разровил моята кола, после корсата му се окопа - избутах го....човекот и един палец не вдигна за благодарност.

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
drifty написа:Ей, тия с маратонките не ги разбирам.. Тия с якетата и тях де, ама тия с маратонките са ми любимци.
То и аз съм странен, че избивам в другата крайност и се ПРЕподготвям ама да викаш "студено ми е и е хлъзгаво" когато си с маратонки и къси чорапи не я разбирам

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Don_Diego , доста хора отвикнаха да носят зимни боти или ботуши заради липсата на сериозни и задържащите се снеговалежи, по същата причина и масовката кара с всесезонни или летни гуми колите си. Мрънкат си по навик,лятото са недоволни щото им е жега и язовирете се изпразват, зимата кът падне 10 см сняг се почват клетвите и псувните към държавата и общините 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То няма много сняг, т.е. и нужда от обувки за сняг, но пък и другия момент... аз с моите съм 14-та зима
Помня откъде ги взех, за 65лв
За през другата "зима" нося нещо по-удобно.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Тук има, и то сериозен какъвто не е имало от близо 7-8 години- 3 дена снеговслеж и се очаква да продължи до утре следобед. Аз съм с чифт работни боти и днес докато отида до колата влезе доста сняг. И аз им се чудя, хайде тийновете са на принципа "От студ умри-гъзар бъди" те са ясни ама да излезеш по цвички мокрите крака са бел кахър,мое се пребиеш зверски .
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
То зимата не е само когато има сняг: киша, студ, дъжд...все неща дето трябва да се вземат предвид и просто да имаш топли, непромокаеми обувки. Малко ако си пазиш нещата можеш да изкараш спокойно 5-6 години с едни ежедневни обувки за зимата и ако си луд като мен да имаш едни тежко зимни обуща за тези 2-3 дни в годината когато е истинска зима 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Два чифта работни боти Panda и чифт кибинки ГДО, маратонки зимата не нося,а и принципно само от дома до кварталният магазин през останалите сезони. За мен тва е тип обувка за спорт 

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
да бягаш маратони, от там маратонкаИвайло Димов написа:Два чифта работни боти Panda и чифт кибинки ГДО, маратонки зимата не нося,а и принципно само от дома до кварталният магазин през останалите сезони. За мен тва е тип обувка за спорт

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk