СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Spunky » 14 Фев 2025, 23:30

Don_Diego написа:Различни са ни причините за обръщането: аз си харесвам колата, тия искат да видят дали ги гледат защото голям процент от тях я купуват за да си покажат комплексите

Няма как да го знаеш това, защото не си стигнал там. Правиш си някакви заключения от твоя, ограничен, свят, които са просто неверни. Дефиницията на автоентусиаст е една и съща, без да има значение какво е избрал да кара.

Мислиш ли, че някой ще изсипе, примерно, $1М-2М за пренабито 40 годишно Порше от Сингер или $300-600K за 40-50 годишно Бронко, за да търси внимание? Няма да има много ROI, а тия хора са добри в разумното харчене, по дефиниция.
Последна промяна Spunky на 14 Фев 2025, 23:33, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 14 Фев 2025, 23:31

Spunky написа: като си купих сам първата кола, с 2цил боксер и умопомрачителните 35 коня.

Ee, вкара ме в шах. :lol:
Мислих, търсих, не ми излиза какъв е тоя 2цил боксер, освен ситроена на монахинята от филма с луи дьо финес, ама тва е от 50те години, не си толкова дърт. :lol:

Трабанта е l2, вартбурга е трицил. , зазката май беше v4, не се сещам кво друго може да е? Монахинята ли e? :lol:

Иначе от ауди форума те помня, караше а6 2.5тди аел петак.

И дон диего е стар агент на ауди форума, него няма да го издавам кво караше и кви купони правеше :lol:
Тука се крият много образи от там :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 14 Фев 2025, 23:37

Хаха, западна е, топло, топло :mhihi:

dhtj написа:Иначе от ауди форума те помня, караше а6 2.5тди аел петак.

:yes: Кола мечта! Взех я на 170К км от първи собственик, шампион по ски спускане :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Фев 2025, 23:39

Костенурка ? :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 14 Фев 2025, 23:43

Е не, студено, те са многоцилиндрови :mhihi: За "модерна" кола става въпрос.

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 14 Фев 2025, 23:45

dhtj написа:Иначе от ауди форума те помня, караше а6 2.5тди аел петак.

А всъщност, ти на колко години си бил по форумите ве? Аз го продадох това преди 18 години :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 14 Фев 2025, 23:57

dhtj написа:
Spunky написа: като си купих сам първата кола, с 2цил боксер и умопомрачителните 35 коня.

Мислих, търсих, не ми излиза какъв е тоя 2цил боксер, освен ситроена на монахинята от филма с луи дьо финес, ама тва е от 50те години, не си толкова дърт. :lol:

Трабанта е l2, вартбурга е трицил. , зазката май беше v4, не се сещам кво друго може да е? Монахинята ли e? :lol:

И дон диего е стар агент на ауди форума, него няма да го издавам кво караше и кви купони правеше :lol:

Затриха ми всички акаунти там заради спам, пък и разбрах че бмв е по-добро :mhihi:

Аз също карах аел след нг-то :driving:

Ама много вода изтече от тогава :bchug:

Spunky, аз не визирам тези дето си споменал с наистина маняшките коли. По-напред в темата като си говорихме по темата не ги спомена тях, а по-скоро говореше за тия с масовите Поршета, модерните сега Макларън и Ламбо и подобни :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dhtj » 14 Фев 2025, 23:59

Spunky написа:А всъщност, ти на колко години си бил по форумите ве? Аз го продадох това преди 18 години :shock:

11-12 годишен пишех в download.bg, там имаше ебаси капацитетите по всички софтуерни и хардуерни теми, но съм бил твърде малък за да схвана всичко. Още помня статията за биткойн как може да си оставим компютъра пуснат да прави по 1-2 койна на вечер, които се равняват на някакви стотинки, но съм пропуснал тази възможност тогава.
От там се научих на фотошоп/гимп, 3д моделиране, некво просто програмиране и се запалих по Линукс.

В ауди форума някъде 13-14 годишен влязох че баща ми си купи ауди, там се забърках с топ спамерите, научих предимно глупости, имам 7-8 бана :lol:

И с теб сме се хранили там, явно тъкмо беше почнал да изкарваш долари и да караш бмв и беше голяма надувка, а аз се дразних и защитавах "любимата марка" с четирите кръга. :lol:

После почнах да карам, видях че е хубаво на задно и вече не ме интересуват аудитата. :lol:

А тука гледам съм регистриран 2010та, аз съм 95та, не помня че съм бил толкова малък, но помня че питах за на един комшия е39ката нещо, но щеше да е прекалено ако помних и точния проблем. :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 15 Фев 2025, 0:12

Ама па какъв силен спам тим беше :D Аз не харесвах БМВта, като малък, главно заради стереотипния собственик на 316и, но една нова Е46 М3 ми отвори очите. Бях се зарекъл, че ще си купя БМВ, когато мога да си позволя такова, каквото искам и отне време, но от тогава, не мога се отърва.

Don_Diego написа:Spunky, аз не визирам тези дето си споменал с наистина маняшките коли. По-напред в темата като си говорихме по темата не ги спомена тях, а по-скоро говореше за тия с масовите Поршета, модерните сега Макларън и Ламбо и подобни :bchug:

Ми не виждам разлика и имам достатъчно хора около мен и с такива тупалки и им се кефят, като малки деца. Мен примерно ме е срам с такива крещящи неща да се движа, ама не означава, че не са супер яки "събития". Просто излизаш събота рано сутринта и газ към планината.

Разбирам, че има позьори, но те са си такива въобще в живота, лонабита и не са таргета на производителите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 15 Фев 2025, 0:17

Верно имаше царе на спама там и каква храна летеше…. :mhihi:

Тук повечето собственици са точно такива като в последното ти изречение. Бегачките им са кафе рейсъри и за пикъпване :lol:
Донякъде се съгласявам с ограничения ми поглед, макар тези дето да знам с такива коли да си ги юркат като крадени
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dhtj » 15 Фев 2025, 0:26

Още е жив спам тийма ве, бях им сковал един частен форум да си клепем там без банове, доста години писахме, но по някое време почнаха да мрънкат, че не е мобайл френдли, искаха да слагам тапаталк, но не ми се занимаваше и се преместиха да пишат във фейсбук. И сега ме викат от време на време, но не ми се занимава вече толкова с глупости.
Иначе са същите образи, 10-тина човека, вече побелели чичаци :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 15 Фев 2025, 0:29

Кои продължават да пишат?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 15 Фев 2025, 5:36

dhtj написа:

Fiat 126 :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от bat kir4o » 15 Фев 2025, 7:34

Фиат чинкоеченто ;)
карам спокойно

Потребител
Аватар

Мнение от St.Trinity » 15 Фев 2025, 9:55

Citroën 2CV ще да е най-вероятно, от последните...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата