Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Maverick_VS написа:Разбира се, че ги нямам за химия затовя и в кавички. Ами просто си зададох въпроса "хубаво, до кога ще ги пия" и като не можах да си дам отговор и ги спрях, щото така мога да си продължа с години (а тази перспектива не ми харесва нещо) - в момента не гоня нищо, просто си тренирам, и не виждам смисъл да пия нещо. Имаше добър ефект от този ми период протеинните и сега ще гледам да го запазя - пък живот и здраве, ако си надделея над алкохолизма и кръчмарстването
и тръгна да правя нещо сериозно пак ще почна
!
Mollov, а примерно 3-4 белтъка от варени яйца след тренировка или нещо такова по-деликатно, че да мъкна пържоли...![]()
?!
След тренировка резни 5,6 белтъка(около 3 грама протеин е един средно голям белтък),250грама прясно мляко(около 8 грама) и един сникърс(5 грама протеин).Това са ти 30 грама сравнително бърз протеин и около 40 грама прости въглени.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз съм го правил същото това и с ядки - а и пак ще го правя. Освен белтъчини те са богати и на полезни мазнини и въглехидрати.
Si non confectus, non reficiat.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
не знам дали ви прави впечатление, но вече купените яйца са супер гадни, аз ги редувам с домашни от село и като свършат си купувам. То нито белтъкът е белтък, нито жълтъкът, не знам със какви шитове ги хранят кокошките, но нямат общо с яйца..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Jim Beam написа:Нямам енергия нещо иначе нали ти писах снощи, че съм си взел Липо6 и сега мислех да го комбинирам с един стрес Б комплекс на оптимум. Хем се надявах витамините да ми помогнат малко за имунната система, защото и сега съм с възпален синузит
Колега, доста често пишеш, че нямаш сили и енергия, защо не се консултираш с лекар, освен ако не си знаеш, че прекаляваш с нощния живот и не се наспиваш примерно.. А и да чистиш при 177 и 75кг, дори и да имаш малко корем.. почни да качваш маса (доколкото разбрах това искаш), и с малко повече кардио след тренировка ще го свалиш постепенно
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
FaceOff написа:Jim Beam написа:Нямам енергия нещо иначе нали ти писах снощи, че съм си взел Липо6 и сега мислех да го комбинирам с един стрес Б комплекс на оптимум. Хем се надявах витамините да ми помогнат малко за имунната система, защото и сега съм с възпален синузит
Колега, доста често пишеш, че нямаш сили и енергия, защо не се консултираш с лекар, освен ако не си знаеш, че прекаляваш с нощния живот и не се наспиваш примерно.. А и да чистиш при 177 и 75кг, дори и да имаш малко корем.. почни да качваш маса (доколкото разбрах това искаш), и с малко повече кардио след тренировка ще го свалиш постепенно
Може би не се изразявам правилно. Нямам СИЛА. 15 дъмбели ми тежът за флайс. Ще изкарам един бъркан с Липо6 и после ще качвам зимата
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Пак ти казвам - креатин (кре-алкалин по-добре) + хубав, скъп бърнър.
Ще качиш сила , ще блъскаш като кашалот, няма да се уморяваш и ще топиш мазното.
Щом на 75 кила си мазен (според теб) , значи нямаш почти никакъв мускул, така че си ти трябва.
Едни витамини никога не са излишни , но хубавите които ще ги усетиш са Анимал пак примерно.
Може да пробваш и НОУ Адам , също мега добри, но само с тях няма да стане...
ПП: какво е това Липо6 дето го пиеш, не ми е познато ? (може и на ЛС)
ПП2: аз правя флайс с 17,5 кг. дъмбел и тежа почти 100 кг, така че точно това упражнение не е показателно за силата. То почти никое не е
ПП3: сила се качва с яко ядене и клек,лег и тяга
Ще качиш сила , ще блъскаш като кашалот, няма да се уморяваш и ще топиш мазното.
Щом на 75 кила си мазен (според теб) , значи нямаш почти никакъв мускул, така че си ти трябва.
Едни витамини никога не са излишни , но хубавите които ще ги усетиш са Анимал пак примерно.
Може да пробваш и НОУ Адам , също мега добри, но само с тях няма да стане...
ПП: какво е това Липо6 дето го пиеш, не ми е познато ? (може и на ЛС)
ПП2: аз правя флайс с 17,5 кг. дъмбел и тежа почти 100 кг, така че точно това упражнение не е показателно за силата. То почти никое не е

ПП3: сила се качва с яко ядене и клек,лег и тяга

Последна промяна kriso85 на 20 Авг 2010, 23:33, променена общо 1 път
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
за натурално аз зимата си пия следният шеик:
10 яица
250гр. Мед
100гр. сухо мляко
100гр. крем
50гр.зехтин
лъжица Лецитиново масло
И се допълва до литър с прясно мляко
Разбива се и се пие на малки дози през деня между храненията.
п.п. то силата попринцип няма нищо общо и с колко тежиш
аз на100кг съм правил 150 лежанка сега съм 85кг. и правя с 170
10 яица
250гр. Мед
100гр. сухо мляко
100гр. крем
50гр.зехтин
лъжица Лецитиново масло
И се допълва до литър с прясно мляко

Разбива се и се пие на малки дози през деня между храненията.
п.п. то силата попринцип няма нищо общо и с колко тежиш

аз на100кг съм правил 150 лежанка сега съм 85кг. и правя с 170
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ти па уби рибата с това питане за Lipo6... потърси инфо за Nutrex Lipo 6... беше топ, мада-фака ултра мамата си джаса, а леле майко! бърнъра през 2005-2006-2007г....
Иначе... това, че 15кг. тежат на флайса не значи, че нямаш сила... ами че примерно гърдите ти имат толкова сила... научете се да си разграничавате мускулните групи при все факта, че в някои (по-скоро в повечето, ма айде) упражнения участват повече от (дори) два мускула... така например дърпане на скрипец пред гърди може да ти се струва, че ти е слаб гърба (т.е. тренираш с малко кг.), но реално проблема може да е в ръцете ти (слаби предмишници, рамена и т.н.)... така че не мислете, че нямате сила за това или онова упражнение без да сте сигурни кое и как създава проблема..
Аз доста време (преди мноооого години) се чудех що не мога да дигна повече от 120кг. на лежанката, а гърдите ми бяха на 20см пред тялото, докато един пич, собственик на зала в Надежда (до 61-во ОУ) не ми каза - абе пич... стига помпал цици, бе... ти кога изобщо тренираш рамената???
А аз изобщо не тренирах рамена... грешка-човешка.... почнах да тренирам рамена и о! чудо - постиженията на лежанката започнаха да се дигат...
Пичове.. стига с тия силови постижения... аз пък преди време правех флайсове с 35кг. дъмбели и късах кабели на скрипци от претоварване... и кво.... голяма работа.... тва с "ти колко дигаш..." е за "мерене на пишки"... тренирайте си, бъдете постоянни, вършете си там нещата... пък кой с колко дига....
Казвам го не за друго, ами да не се оставяте да ви влияе, че някой друг (може дори с вашата физика) дига повече от вас... да дига... негова си работа... той и Колман е 130 кила, и аз съм 130 кила в момента.... ама... не моа'дигам колкот него 
Иначе... това, че 15кг. тежат на флайса не значи, че нямаш сила... ами че примерно гърдите ти имат толкова сила... научете се да си разграничавате мускулните групи при все факта, че в някои (по-скоро в повечето, ма айде) упражнения участват повече от (дори) два мускула... така например дърпане на скрипец пред гърди може да ти се струва, че ти е слаб гърба (т.е. тренираш с малко кг.), но реално проблема може да е в ръцете ти (слаби предмишници, рамена и т.н.)... така че не мислете, че нямате сила за това или онова упражнение без да сте сигурни кое и как създава проблема..
Аз доста време (преди мноооого години) се чудех що не мога да дигна повече от 120кг. на лежанката, а гърдите ми бяха на 20см пред тялото, докато един пич, собственик на зала в Надежда (до 61-во ОУ) не ми каза - абе пич... стига помпал цици, бе... ти кога изобщо тренираш рамената???
А аз изобщо не тренирах рамена... грешка-човешка.... почнах да тренирам рамена и о! чудо - постиженията на лежанката започнаха да се дигат...
kriso85 написа: ПП2: аз правя флайс с 17,5 кг. дъмбел и тежа почти 100 кг, така че точно това упражнение не е показателно за силата. То почти никое не е
Пичове.. стига с тия силови постижения... аз пък преди време правех флайсове с 35кг. дъмбели и късах кабели на скрипци от претоварване... и кво.... голяма работа.... тва с "ти колко дигаш..." е за "мерене на пишки"... тренирайте си, бъдете постоянни, вършете си там нещата... пък кой с колко дига....

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Mollov написа:kriso85 написа: ПП2: аз правя флайс с 17,5 кг. дъмбел и тежа почти 100 кг, така че точно това упражнение не е показателно за силата. То почти никое не е
То и аз това имах предвид

аз мисля че съм си добре с 17ките, а тежа почти 25 кила отгоре.
То всичко написано, което не е подкрепено със снимка или клипче си е несериозно (то е като при риболова), а не мисля че идеята тук е да си мерим .... , а по-скоро да обсъждаме упражнения,диети,добавки.
Тоя Липо6 не ми е познат наистина. Аз до преди година признавах само Л-карнитина като добавка за чистене и още 1 препарат, който не обсъждаме тук.
Но с Анимал Кътс преоткрих този вид добавки, а и изпих няколко дози Файър (мострички) и доста силно ги усетих . 100 % него ще ползвам напролет (може би 2012 пролетта)

ПП: има го на безплатни дозички този файър, може всеки заинтересован да го пробва и да прецени, но според мен е супер.
ПП2: аз също бях зациклил на едно ниво в силата доста време, и го преодолях с клекове, колкото и странно да е.
Просто като почнах да тренирам сериозно крака (а не само с колелото и тичане) усетих сериозно покачване на силата във всяко едно упражнение, дори и на митичната лежанка

:едит: сега го видях това чудо Липо6 , но са му зашифровали съставките и на него

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

Zaho написа:аз на100кг съм правил 150 лежанка сега съм 85кг. и правя с 170

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
shmorz написа:Zaho написа:аз на100кг съм правил 150 лежанка сега съм 85кг. и правя с 170
http://vbox7.com/play:fa8bef04
лично тегло 64 кг

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
FaceOff написа:shmorz написа:Zaho написа:аз на100кг съм правил 150 лежанка сега съм 85кг. и правя с 170
http://vbox7.com/play:fa8bef04
лично тегло 64 кг
хахах това се получава при ниските хора... има много по-малко движение на ръцете и с правилни тренировки(химия) стават чудеса

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв