Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от White 1913 Power » 20 Авг 2010, 18:06

Maverick_VS написа:Разбира се, че ги нямам за химия затовя и в кавички ;). Ами просто си зададох въпроса "хубаво, до кога ще ги пия" и като не можах да си дам отговор и ги спрях, щото така мога да си продължа с години (а тази перспектива не ми харесва нещо) - в момента не гоня нищо, просто си тренирам, и не виждам смисъл да пия нещо. Имаше добър ефект от този ми период протеинните и сега ще гледам да го запазя - пък живот и здраве, ако си надделея над алкохолизма и кръчмарстването :mhihi: и тръгна да правя нещо сериозно пак ще почна ;)!

Mollov, а примерно 3-4 белтъка от варени яйца след тренировка или нещо такова по-деликатно, че да мъкна пържоли... :roll: :mhihi: ?!

След тренировка резни 5,6 белтъка(около 3 грама протеин е един средно голям белтък),250грама прясно мляко(около 8 грама) и един сникърс(5 грама протеин).Това са ти 30 грама сравнително бърз протеин и около 40 грама прости въглени.

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 20 Авг 2010, 18:34

:yes: Мерси - точно за някаква такава комбинация попитах :yes:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 20 Авг 2010, 18:48

Аз съм го правил същото това и с ядки - а и пак ще го правя. Освен белтъчини те са богати и на полезни мазнини и въглехидрати.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 20 Авг 2010, 18:54

не знам дали ви прави впечатление, но вече купените яйца са супер гадни, аз ги редувам с домашни от село и като свършат си купувам. То нито белтъкът е белтък, нито жълтъкът, не знам със какви шитове ги хранят кокошките, но нямат общо с яйца..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Авг 2010, 19:33

Аз купени никога не съм ял, няма и да ям. Ако няма селски яйца има био ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 20 Авг 2010, 20:30

Jim Beam написа:Нямам енергия нещо иначе нали ти писах снощи, че съм си взел Липо6 и сега мислех да го комбинирам с един стрес Б комплекс на оптимум. Хем се надявах витамините да ми помогнат малко за имунната система, защото и сега съм с възпален синузит

Колега, доста често пишеш, че нямаш сили и енергия, защо не се консултираш с лекар, освен ако не си знаеш, че прекаляваш с нощния живот и не се наспиваш примерно.. А и да чистиш при 177 и 75кг, дори и да имаш малко корем.. почни да качваш маса (доколкото разбрах това искаш), и с малко повече кардио след тренировка ще го свалиш постепенно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 20 Авг 2010, 22:26

FaceOff написа:
Jim Beam написа:Нямам енергия нещо иначе нали ти писах снощи, че съм си взел Липо6 и сега мислех да го комбинирам с един стрес Б комплекс на оптимум. Хем се надявах витамините да ми помогнат малко за имунната система, защото и сега съм с възпален синузит

Колега, доста често пишеш, че нямаш сили и енергия, защо не се консултираш с лекар, освен ако не си знаеш, че прекаляваш с нощния живот и не се наспиваш примерно.. А и да чистиш при 177 и 75кг, дори и да имаш малко корем.. почни да качваш маса (доколкото разбрах това искаш), и с малко повече кардио след тренировка ще го свалиш постепенно

Може би не се изразявам правилно. Нямам СИЛА. 15 дъмбели ми тежът за флайс. Ще изкарам един бъркан с Липо6 и после ще качвам зимата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 20 Авг 2010, 23:29

Пак ти казвам - креатин (кре-алкалин по-добре) + хубав, скъп бърнър.
Ще качиш сила , ще блъскаш като кашалот, няма да се уморяваш и ще топиш мазното.
Щом на 75 кила си мазен (според теб) , значи нямаш почти никакъв мускул, така че си ти трябва.
Едни витамини никога не са излишни , но хубавите които ще ги усетиш са Анимал пак примерно.
Може да пробваш и НОУ Адам , също мега добри, но само с тях няма да стане...

ПП: какво е това Липо6 дето го пиеш, не ми е познато ? (може и на ЛС)
ПП2: аз правя флайс с 17,5 кг. дъмбел и тежа почти 100 кг, така че точно това упражнение не е показателно за силата. То почти никое не е :roll:

ПП3: сила се качва с яко ядене и клек,лег и тяга 8)
Последна промяна kriso85 на 20 Авг 2010, 23:33, променена общо 1 път
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 20 Авг 2010, 23:32

за натурално аз зимата си пия следният шеик:

10 яица
250гр. Мед
100гр. сухо мляко
100гр. крем
50гр.зехтин
лъжица Лецитиново масло
И се допълва до литър с прясно мляко ;)

Разбива се и се пие на малки дози през деня между храненията.

п.п. то силата попринцип няма нищо общо и с колко тежиш ;)

аз на100кг съм правил 150 лежанка сега съм 85кг. и правя с 170

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Авг 2010, 23:36

Ти па уби рибата с това питане за Lipo6... потърси инфо за Nutrex Lipo 6... беше топ, мада-фака ултра мамата си джаса, а леле майко! бърнъра през 2005-2006-2007г....

Иначе... това, че 15кг. тежат на флайса не значи, че нямаш сила... ами че примерно гърдите ти имат толкова сила... научете се да си разграничавате мускулните групи при все факта, че в някои (по-скоро в повечето, ма айде) упражнения участват повече от (дори) два мускула... така например дърпане на скрипец пред гърди може да ти се струва, че ти е слаб гърба (т.е. тренираш с малко кг.), но реално проблема може да е в ръцете ти (слаби предмишници, рамена и т.н.)... така че не мислете, че нямате сила за това или онова упражнение без да сте сигурни кое и как създава проблема..

Аз доста време (преди мноооого години) се чудех що не мога да дигна повече от 120кг. на лежанката, а гърдите ми бяха на 20см пред тялото, докато един пич, собственик на зала в Надежда (до 61-во ОУ) не ми каза - абе пич... стига помпал цици, бе... ти кога изобщо тренираш рамената???
А аз изобщо не тренирах рамена... грешка-човешка.... почнах да тренирам рамена и о! чудо - постиженията на лежанката започнаха да се дигат...

kriso85 написа: ПП2: аз правя флайс с 17,5 кг. дъмбел и тежа почти 100 кг, така че точно това упражнение не е показателно за силата. То почти никое не е :roll:

Пичове.. стига с тия силови постижения... аз пък преди време правех флайсове с 35кг. дъмбели и късах кабели на скрипци от претоварване... и кво.... голяма работа.... тва с "ти колко дигаш..." е за "мерене на пишки"... тренирайте си, бъдете постоянни, вършете си там нещата... пък кой с колко дига.... ;) Казвам го не за друго, ами да не се оставяте да ви влияе, че някой друг (може дори с вашата физика) дига повече от вас... да дига... негова си работа... той и Колман е 130 кила, и аз съм 130 кила в момента.... ама... не моа'дигам колкот него :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 20 Авг 2010, 23:46

Mollov написа:
kriso85 написа: ПП2: аз правя флайс с 17,5 кг. дъмбел и тежа почти 100 кг, така че точно това упражнение не е показателно за силата. То почти никое не е :roll:

Пичове.. стига с тия силови постижения... аз пък преди време правех флайсове с 35кг. дъмбели и късах кабели на скрипци от претоварване... и кво.... голяма работа.... тва с "ти колко дигаш..." е за "мерене на пишки"... тренирайте си, бъдете постоянни, вършете си там нещата... пък кой с колко дига.... ;)

То и аз това имах предвид :roll: На него на 75 кила му се струва че е малко да прави флайс с 15ки , а
аз мисля че съм си добре с 17ките, а тежа почти 25 кила отгоре.

То всичко написано, което не е подкрепено със снимка или клипче си е несериозно (то е като при риболова), а не мисля че идеята тук е да си мерим .... , а по-скоро да обсъждаме упражнения,диети,добавки.

Тоя Липо6 не ми е познат наистина. Аз до преди година признавах само Л-карнитина като добавка за чистене и още 1 препарат, който не обсъждаме тук.
Но с Анимал Кътс преоткрих този вид добавки, а и изпих няколко дози Файър (мострички) и доста силно ги усетих . 100 % него ще ползвам напролет (може би 2012 пролетта) :mhihi:

ПП: има го на безплатни дозички този файър, може всеки заинтересован да го пробва и да прецени, но според мен е супер.

ПП2: аз също бях зациклил на едно ниво в силата доста време, и го преодолях с клекове, колкото и странно да е.
Просто като почнах да тренирам сериозно крака (а не само с колелото и тичане) усетих сериозно покачване на силата във всяко едно упражнение, дори и на митичната лежанка ;)

:едит: сега го видях това чудо Липо6 , но са му зашифровали съставките и на него ;) По ревютата които прочетох би трябвало и той да работи добре...
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 525i

Мнение от shmorz » 21 Авг 2010, 0:23

Zaho написа:аз на100кг съм правил 150 лежанка сега съм 85кг. и правя с 170

:mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 21 Авг 2010, 16:30

shmorz написа:

http://vbox7.com/play:fa8bef04

лично тегло 64 кг ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 21 Авг 2010, 17:21

FaceOff написа:
shmorz написа:

http://vbox7.com/play:fa8bef04

лично тегло 64 кг ;)

хахах това се получава при ниските хора... има много по-малко движение на ръцете и с правилни тренировки(химия) стават чудеса :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Авг 2010, 17:46

Тоя е висок 1 метър и амплитудата на движение е 30см. :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата