Политическа.
Модератор: Общи модератори
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Политическа.
Аз не мисля, че ще има правителство, и какво значи пак ще си го изберете той на всичките избори през последните 2г. има почти еднакви резултати?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Бътхърт просто... заради това че постоянно предвижда някакви апокалипсиси, които не се случват. Явно той е над нещата, щом "ние" сме си го избрали.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ето, бат Боко вече се появи по талавизора и обясни, че ще има още по-агресивна политика срещу Русия и ясни заявления за позицията на България спрямо Русия.
Та такива ми ти работи
Та такива ми ти работи

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Е.Димитров написа:Ето, бат Боко вече се появи по талавизора и обясни, че ще има още по-агресивна политика срещу Русия и ясни заявления за позицията на България спрямо Русия.
Та такива ми ти работи
За мармотите нещо каза ли?

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Вероятно, но това са гейски въпроси и не ме интересуват.
От друга страна Президента Радев е отказал напълно логично да подпише нещо си там за присъединяване на Украйна към НАТО.
От друга страна Президента Радев е отказал напълно логично да подпише нещо си там за присъединяване на Украйна към НАТО.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Възраждане са първи и в Испания. Явно бая бивкове са ги гонили там нашенците.
Казаха нещо относно Възраждане и във Великобритания и в Германия(2-ри).
Бойко вика вчера "аз съм най-разбрания политик, аз съм човека с най-много опит, с най-много контакти".
Някакви изненади относно аз съм? Ама за контактите поне е прав.
Очаквам магистралата между Варна и Бургас да струва рекордно за километър. Това заради многото контакти разбира се. 
ПП вчера казаха, че не биха подкрепили герб, днес кокорчо вика да видели как ще приключат разследванията срещу хора от герб, те да бъдат изключени от партията и тогава да говорели за подкрепа.
Добави включително да изключели и Борисов, което нямало да стане.
Карадайъ пък каза, че герб и ДБ били естествените партньори на ДПС защото последните носели сега голяма отговорност към българските граждани.
Янев каза, че протягали ръка...
ДБ дали не могат така чрез седесарите да бъдат прикоткани?
Или твърдо ще е Копейката?

Бойко вика вчера "аз съм най-разбрания политик, аз съм човека с най-много опит, с най-много контакти".

ПП вчера казаха, че не биха подкрепили герб, днес кокорчо вика да видели как ще приключат разследванията срещу хора от герб, те да бъдат изключени от партията и тогава да говорели за подкрепа.

Карадайъ пък каза, че герб и ДБ били естествените партньори на ДПС защото последните носели сега голяма отговорност към българските граждани.

Янев каза, че протягали ръка...
ДБ дали не могат така чрез седесарите да бъдат прикоткани?

Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Окт 2022, 19:49, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Че то половината чебурашки във форума живеят в западни страни. Какво ви учудва, че там не са сами българи, милеещи за Русия ?

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Чакай сега, нали за възраждане не гласуваха Русофилите? 

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
МУТРАТА ще прави правителство. Припомняме:
“Ако сме в правителството, ние още на 3 октомври: или рафинерията (ЛУКОЙЛ) се съгласява да работи за БЕХ на ишлеме и бензинът пада веднага с лев ~ лев и двадесет. Вариант 2 е мито от 1 лв. на всеки литър" — обеща Борисов. — “От митото ще се връща по лев на зареден литър на всяко зареждане.”
Получихте ли левче за литър днес

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Абе уж не съм пеан още, ама никой нищо не казва (или не съм видял), че Боко, Мустафата и Копейкин не им стига една табуретка за 121 гласа и затова мълчат и си хапят г*зовете. Сабале смятах процента и беше под пеесе на тая светая троица, сега и ЦИК го потвъриха. Ако съм изтървал нещо, моля да ме осветите 

---
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Само ти ли не разбра, че Янев се предложи по медиите още в мига в който се разбра, че влиза? Та тука не е въпроса Боко, Доган и Копейкин, последния го сменяш с Янев и чакат някаква негласна подкрепа от Копейкин. Понеже нали последния е върл националист
радетел на българските интереси
искаш да изкара бг от НАТО и ЕС
(опа, тия последните начинания каза, че не ги искал
)и никога, ама никога не би се съгласил на коалиция с ДПС. Дори на каквато и да е уговорка, да не търся сега клипове, ама който поне малко от малко е запознат с творчеството на този гений ме разбира. Та не ги мисля тия 121 гласа, сега просто Копейкин моли Бойко за някакви места и като я наредят всички някаква, тогава ще излезнат пред медиите. Мустафата вече каза, че носели огромна отговорност пред народа, Янев вече казах, а Копейкин...а не бе, той няма да се коалира с ДПС, но ще го направи с герб в името на българския национален интерес. Напред другари, към Сталинград! 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Чакай сега, нали за възраждане не гласуваха Русофилите?
Аз лично познавам само един "възражданец" и прилича на Боби Турбото от ролята му преди 15-20 години

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз лично не познавам нито един са си призная. Явно са тайно общество. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
Тея поляците тотално изпляскаха
https://www.euronews.com/2022/10/03/pol ... eparations Първоначално си помислих, че е фейк нюз - толкова е глупаво 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
"Викнали" Плевнелиев и Паси да са "модератори" на преговорите между партиите.
Написах "Викнали" в кавички, защото съм убеден , че не е станало точно с викане а с налагане.
Тея двамата са с толкова агресивна политика по въпроса Русия, че 100% риториката им идва от съвсем друго място.
Паси даже искаше да имаме и ядрени бойни глави в България с цел...разни цели.
И ми прави впечатление, военните, дето са се обучавали в НАТО и един вид са "натовски военни", като Радев и Янев имат предпазливо отношение към исканията на НАТО.
Тея, дето автомат на живо не са виждали са с най-изявената войнолюбива риторика!
И в крайна сметка, какво правят брифинг от ГЕРБ и там сред първите им думи са как да се заявим по-агресивно към Русия, все едно нямаме сериозни вътрешни икономически проблеми, които първи трябва да се решат.
Написах "Викнали" в кавички, защото съм убеден , че не е станало точно с викане а с налагане.
Тея двамата са с толкова агресивна политика по въпроса Русия, че 100% риториката им идва от съвсем друго място.
Паси даже искаше да имаме и ядрени бойни глави в България с цел...разни цели.
И ми прави впечатление, военните, дето са се обучавали в НАТО и един вид са "натовски военни", като Радев и Янев имат предпазливо отношение към исканията на НАТО.
Тея, дето автомат на живо не са виждали са с най-изявената войнолюбива риторика!
И в крайна сметка, какво правят брифинг от ГЕРБ и там сред първите им думи са как да се заявим по-агресивно към Русия, все едно нямаме сериозни вътрешни икономически проблеми, които първи трябва да се решат.