Косово е Сърбия!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Мар 2008, 23:30

Eliana написа:Дзвер, предлагам ти да спреш да ходиш в библиотеката и да се ровиш из книгите вече.
Разбрахме, че си фен на комунизма, но с тези писаници няма да накараш никой, който е против него да стигне до това твое убеждение и да се съгласи с теб, колкото и да си прав или не.
Също така ти предлагам да вземеш да напишеш една книга "В комунизмът е истината!". Там можеш да опишеш проблема на комунизма и човешката психика. Може пък да събереш почитатели знам ли... Ако са повече от 15 можеш да организираш и провеждаш лекции въху същата тема...
Вземи си една биричка от тези, дето си ги приготвил за награда, пийни си, успокой се малко и надявам се да стигнеш до заключението, че всеки си има собствени убеждения.
Ако имаш да кажеш още нещо по темата за Косово, давай.
За комунизма мисля темата се изчерпа. Поне не си интересен, меляш едно и също от колко дни станаха незнам вече...

Да де, тва е идеята той "меля" ама вие "рупате ли, рупате" :mhihi:
Много се кефя така като гледам остроумниченето ви :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Мар 2008, 23:30

пак ти казвам!!! аз ако е само аз да реша: един поганец нема да остане отсам Босфора!!!!един!!!! ма не става така ,бе братче!! ти виждаш-една сбирка не можем да направим без да ни наритат 100 човека да не се пуши на колонките на екото -ние цела държава искаме да обединим!!!
естесвено ,че не е работа да се скараш с комшията си!! и у блока и по дворове не е работа!! ма като е сатанол и не зависи от тебе-а са да земем да се изтрепем!!?!?
ето ти пак аналогия!! : живееш си ти мирно и тихо с комшията,преметате си сол и яйца през дувара...!!! ма брат ти от другият край на квартала се скарала с комшията и не моат да се гледат...!!! ти ше си говориш ли с тоя комшия или ше земеш страната на брат си!?!? не права единствено аналогия с брат и щатите!!!! гледаш кое ти е по-близко и по-арно и тва е!!! сори за сърбите-приятен народ,въпреки че ме изодехо тия техните полицаи 15г докато минавах,ма тва е положението!!! да беха застанали на другата страна-щеха да им го заврът на чалмите отзад тогава...!!!

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 24 Мар 2008, 23:33

aboykov написа:
Eliana написа:ol:

Остави ги хората... Някои още живеят в миналото чрез книгите.

Против съм обаче, малцинствата да си изграждат държавици, защото ако това се случи и с България, то тя ще се раздели на 3 части.

Явно не знаеш, че вече е имало в "миналото" не писано в "книгите" за една революция в БГ. Само че не от етнически турци, а от Българи. Единствената разлика е била, че въпросните са били мохамедани. Иронията тук е, че помаците мразят БГ, а етническите турци не.

Явно може би незнаеш какво знам аз...
Явно, когато това е станало аз изобщо не съм била на дневен ред на майка ми и баща ми.
Явно е, че аз пиша какво ще се случи ако нашето МАЛЦИНСТВО направи това СЕГА, а какво е било ПРЕДИ е друг въпрос.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Мар 2008, 23:35

На тази Америка й се крои шапката от няколко страни и не след дълго тя няма да е това което е най-късно в момента :D То процеса е вече започнал само ми се ще по-скоро да се свърши с тях :evil:

Ние може да сме тъпкали ,когато сме били на 3 морета ,но е било на Балкана ане по целия свят.То затова ще умират по кофите тия гномове :evil: ,от високо се пада най-лошо

п.с. много съм краен в момента, не съм лош човек, нито се надявам на нечие нещастие ,но точно това заслужават най-скоро

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Мар 2008, 23:37

явно като не признаем косово европата ше ни натура едни мита да не можем и тия кирливи тонове сирене да си изнесем и да земем некой лев....!!!
явно като се дръпнем от техното-така ше ни набибинякат ,че ше ни отперат както сърбите и като почнат да падат ракетите ше се сетиме що сме били толкова умни и сме се ...цепили от колектива ,та да ни го нацепи сега!!!
явно не става като си малък да се репчиш на батковците...!!
ако пораснем и станем верно сила ,квато някога сме били може и да кажем на ...австрийците примерно: я къш бе германски цигани и да си туриме там операта...!!!
ма ше требва мааааалко да изчакаме!!!
Последна промяна SKISA на 24 Мар 2008, 23:40, променена общо 2 пъти

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Мар 2008, 23:38

За пореден път ме е яд че съм гласувал за БСП - то беше заради измама от тяхна страна де. Иначе няма как да се излъжа. Аз лично съм против признаването. Ако някой реши да направи държава в Родопите, трябва да пита само САЩ или ЕС евентуално

Аватар

Мнение от SKISA » 24 Мар 2008, 23:46

жорка ,америката е ясна ,брат!!! щом успеха да и бутнат кулетата посред бел ден и то не една ,не две ,а цели три-пиши ги бегали!!! ние от тва ,обаче ,хаир нема да видим!! аз ,за да ми е арно на семейството ,а тва значи на повечето българи ,щото аз война и ядове не искам,а само мирно и да дърпаме напред ,бих се съюзил и с дявола!!! толкова хубаво са го казали ората: няма вечни приятели-има вечни интереси!!! и си живеят живота вече хиляди години!!! а ние през 50 ,през 100 влизаме у конфликт и то се на страната на булката....т.е. на ебаната страна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Мар 2008, 23:55

Penchev така е пада се лошо от високо, но сигорно това ще бъде 1-вата страна оправляваща други през континентите и явно политиката им върви доста добре, историята се пише :) Европа съюзена почва да я оборва, ама нали сме към нея, дано скоро и ние да станем големци :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Мар 2008, 23:57

SKISA написа:явно като не признаем косово европата ше ни натура едни мита да не можем и тия кирливи тонове сирене да си изнесем и да земем некой лев....!!!

Иво, не че нещо ама това нашето сирене отива в Гърция и те го изнасят като тяхно - в Цюрих в старинния център (нидердорф) , виж това :arrow: http://www.zuerich.com/panorama/lindenhof.html :arrow: значи зад редицата сгради до реката Лимат ,които се виждат в началото на клипа е въпросния квартал в който сградите датират от края на 13 век.Там наред с всички магазинчета има едно ,което местните в квартала знаят като "Гръцката бакалия" ,за тези от аудиторията живеещи в Швейцария и по-точно в града ,могат да потвърдят думите ми :arrow: в тази бакалия за Гръцко сирене се продава наше родно краве бяло сирене от гр.Кресна :shock: Гърците го изкупуват на няма такива цени и го продават за свое ,защото ние нямаме сертификати за Швейцария за никакви хранителни продукти :idea: :roll: :confused: Аз се опитах да обясня ,че това е наше ,родно ,но хората вярват на етикета :mhihi: За теях е чуждо да четат едно и да се съмняват ,че то е друго ...

Та така с нашето сирене

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 25 Мар 2008, 0:03

бе не се фащай за думата ...!! сирене или стомана ,или яйца...!се тая!! търговски и икономически е по-добре да сме с европата...!! щото тогава иначе и в гърция нема да можем да го изнесем! не е въпроса до това кой как продава сиренето-щом споменаваш швейцарците-виж ги тях!!! как па в един конфликт нe можаха да ги забъркат!?!?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 25 Мар 2008, 0:15

абе кво сте ги заобичали тия сърби не мога да ви разбера-хората дето мразят българи,хората при които за да минеш през сърбия те дерат с пари,хората,които откраднаха македония от българска земя,абе МАЛОУМНИ хора има по тая държава.
Какво са ни дали сърбите?Територия?Блага?Врагове сме си с тях от десетки години+++,мислят се за най-великите на балканите...и така нататък :mhihi:
Penchev написа: Иво, не че нещо ама това нашето сирене отива в Гърция и те го изнасят като тяхно - в Цюрих в старинния център (нидердорф) , виж това :arrow: http://www.zuerich.com/panorama/lindenhof.html :arrow: значи зад редицата сгради до реката Лимат ,които се виждат в началото на клипа е въпросния квартал в който сградите датират от края на 13 век.Там наред с всички магазинчета има едно ,което местните в квартала знаят като "Гръцката бакалия" ,за тези от аудиторията живеещи в Швейцария и по-точно в града ,могат да потвърдят думите ми :arrow: в тази бакалия за Гръцко сирене се продава наше родно краве бяло сирене от гр.Кресна :shock: Гърците го изкупуват на няма такива цени и го продават за свое ,защото ние нямаме сертификати за Швейцария за никакви хранителни продукти :idea: :roll: :confused: Аз се опитах да обясня ,че това е наше ,родно ,но хората вярват на етикета :mhihi: За теях е чуждо да четат едно и да се съмняват ,че то е друго ...

Та така с нашето сирене

братле,това си е чисто и просто бизнес далавера,не знам къде виждаш ти в това държавни интереси-като някой предприемчив грък си е намерил начин да печели пари що да не го прави???А нека някой българин прекупува нещо гръцко и да го представи за българско...ми що не?и ако си изкарва кинти???
се едно мерцедес не правят немски коли произведени в турция???
Я се осъзнайте бе хора вече сме в ерата на глобализацият,всичко се прави според географски регион-стоки за източна европа и т.н(пример рено-колите са им с няколко см по-високи заради спецификата на бг скапаните пътища)
Бе голям проблем нащо сирене ве...то честно казано българите имаме много неща от които да си вадим хляба и да се славим в света,ма нали някой трябва да се сети да пробие даден пазар,да инвестира да развие марка и т.н....бългасрко сирене продавано като гръцко....смех в залата....яяя си признайте на колко от всички вас приятелките ви ядат "френско"кисело мляко ДАНОН :?:
Последна промяна exotique на 25 Мар 2008, 0:29, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Мар 2008, 0:24

много са велики, затва къде ги фанеме ги кълчиме :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Мар 2008, 0:35

Девойко мари хубава Елиана,
С тоз черпак се храни. Порасни. И после пак ела да поспорим.
Аз биричка не пийвам много. Да не мислите че ще дам награда, която сам мога да употребя :) Виждам обаче, че и сред вас няма желаещи. Което говори между другото за слаба компетентност и много приказки.
Благодаря ти, че съхрани идеологическата цялост на отбора. За съжаление тя е нарушена не от мен.
Искам само да те питам: та къв беше смисълът на твоя пост?
Ок, може би гадните комунисти са сменяли имената или бог знае какво. Жалко наистина. Лошото е, че в поста ти няма смисъл, аз сам трябва да се сещам какво може да си имала предвид.
Нали разбра от многото ми постове, че аз НЕ ИСКАМ ДА СПОРЯ С ИСТОРИЧЕСКИ КОМПЛЕКСИ?
Демек, възможно с това да те отъждествя.
Историята е место за историци.

Не за болни с омраза.
Не за словесно разстройство - както се случва с колегата Skisa.
И най вече иска безпристрастно тълкуване. Явно че тук не можем го дадем. Ко ме топлят тогава скъпа дружке Елиана убежденията(да не кажа предразсъдъците) на колегите?

Здраве да е.
Агент Смит дето даваха матрицата по телевизията и той момчето не разбра каквото трябваше да разбере.
Винаги ще сме под контрол, приятели мои мили.
Ние сме си виновни за това.
Явно за да си освободи човек съзнанието се иска нещо повече от дискусия.
Жалко, че няма кой да ни дръпне кабела отзаде на врата - както в матрицата на Господин Смит.

ДА ЖИВЕЕ КОСОВО, СЪС ЗДРАВЕ И ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 25 Мар 2008, 0:45

:mhihi:
D3BEP написа:Нали разбра от многото ми постове, че аз НЕ ИСКАМ ДА СПОРЯ С ИСТОРИЧЕСКИ КОМПЛЕКСИ?
:mhihi: Приятни сънища и ти пожелавам някой ден да се събудиш в истинският живот :bgflag:

пп:а за това,че винаги ще сме под контрол искам да ти кажа нещо: "Човек е общностно животно,което се отличава от другите животни точно по това,че не може да живее сам-самичък.Ако това се случи,то тогава вече не е човек" :mhihi:
Иван Христов
Последна промяна exotique на 25 Мар 2008, 0:55, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Мар 2008, 0:53

exotique написа::mhihi:
D3BEP написа:Нали разбра от многото ми постове, че аз НЕ ИСКАМ ДА СПОРЯ С ИСТОРИЧЕСКИ КОМПЛЕКСИ?
:mhihi: Приятни сънища и ти пожелавам някой ден да се събудиш в истинският живот :bgflag:

А истината за живота е?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата