любимите ви автомобили...
Модератор: Общи модератори
- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
Re: ..
смятам че в 1 форум не трабва да се плюем а да си помагаме и към тва прибавям отношението към новите колеги ... БАХ МАААМУtoni m-kata написа:ако е тва което си представам требе некой да е мъртво пиян да я докосне камоли дртинтири минтири написа:ми ти без тва имаш да си връщашg-ca M-kova написа:Navi_Bmw написа:Ок всички се разбрахме аре са тихо вие двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Позабавлявахме се за веше сметка! Може да се чувствате употребени![]()
![]()
![]()
ти всяка ве4ер трябва да се 4устваш употребена![]()

- тинтири минтири
- Потребител
-
..
в тоя ред на мисли,на теб кво ти показва пола,една дупка между краката в пове4е от нас и два микроскопи4ни елемнта 4аст от твоето тяло наре4ени с прозвището зърна(само тях шот цици няма)g-ca M-kova написа:Dimitroff написа:Бе тва БМВ-то е философия, не кола!Това е Усещане, Съвкупност... кво да обяснявам тука...![]()
![]()
Именно! Но някой пубери си мислят, че Земята се върти около онова микроскопичното, което е само, за да показва пола им...
Както каза колегата - по-интелигентния отстъпва

- Illusion
- Бургаското явление
-
toni m-kata написа:смятам че в 1 форум не трабва да се плюем а да си помагаме и към тва прибавям отношението към новите колеги ... БАХ МАААМУtoni m-kata написа:ако е тва което си представам требе некой да е мъртво пиян да я докосне камоли дртинтири минтири написа:ми ти без тва имаш да си връщашg-ca M-kova написа:Navi_Bmw написа:Ок всички се разбрахме аре са тихо вие двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помагаме си. Но какво да ти помогнем сега?! Те си те храниха цяла тема каква помощ още искаш?!
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Масова словестна ерекция тука:mhihi:

Последна промяна Митко Стоянов на 04 Яну 2008, 1:19, променена общо 1 път

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
toni m-kata написа:смятам че в 1 форум не трабва да се плюем а да си помагаме и към тва прибавям отношението към новите колеги ... БАХ МАААМУtoni m-kata написа:ако е тва което си представам требе некой да е мъртво пиян да я докосне камоли дртинтири минтири написа:ми ти без тва имаш да си връщашg-ca M-kova написа:Navi_Bmw написа:Ок всички се разбрахме аре са тихо вие двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БАХ МАААМУ! Добре дошъл! Къде те боли?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- тинтири минтири
- Потребител
-
а ти кво явление си не е истинаIllusion написа:toni m-kata написа:смятам че в 1 форум не трабва да се плюем а да си помагаме и към тва прибавям отношението към новите колеги ... БАХ МАААМУtoni m-kata написа:ако е тва което си представам требе некой да е мъртво пиян да я докосне камоли дртинтири минтири написа:ми ти без тва имаш да си връщашg-ca M-kova написа:Navi_Bmw написа:Ок всички се разбрахме аре са тихо вие двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помагаме си. Но какво да ти помогнем сега?! Те си те храниха цяла тема каква помощ още искаш?!

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
неразположена
то йината е почти като човека абе я и тегли маината на тая неразположена о*цатинтири минтири написа:в тоя ред на мисли,на теб кво ти показва пола,една дупка между краката в пове4е от нас и два микроскопи4ни елемнта 4аст от твоето тяло наре4ени с прозвището зърна(само тях шот цици няма)g-ca M-kova написа:Dimitroff написа:Бе тва БМВ-то е философия, не кола!Това е Усещане, Съвкупност... кво да обяснявам тука...![]()
![]()
Именно! Но някой пубери си мислят, че Земята се върти около онова микроскопичното, което е само, за да показва пола им...
Както каза колегата - по-интелигентния отстъпва![]()
- тинтири минтири
- Потребител
-
..
toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
напсувай асен

- g-ca M-kova
- Потребител
-
toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
Не! Прочети правилата на форума! И не спирая да се правиш на клоун и да обиждаш с всички нецензурирани думи, на които те е учил баща ти!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Абе мой,ти откъде падна,че не издрънча?Само тъпотии ръсиш из форума,направо си магнит за простотия

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Illusion
- Бургаското явление
-
Това за явлението е упоменат от бате amd и вече е обсъждано, ама какво знаеш титинтири минтири написа:а ти кво явление си не е истинаIllusion написа:toni m-kata написа:смятам че в 1 форум не трабва да се плюем а да си помагаме и към тва прибавям отношението към новите колеги ... БАХ МАААМУtoni m-kata написа:ако е тва което си представам требе некой да е мъртво пиян да я докосне камоли дртинтири минтири написа:ми ти без тва имаш да си връщашg-ca M-kova написа:Navi_Bmw написа:Ок всички се разбрахме аре са тихо вие двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помагаме си. Но какво да ти помогнем сега?! Те си те храниха цяла тема каква помощ още искаш?!![]()

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
болимеееееееееееееееееееееg-ca M-kova написа:toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
Не! Прочети правилата на форума! И не спирая да се правиш на клоун и да обиждаш с всички нецензурирани думи, на които те е учил баща ти!
- тинтири минтири
- Потребител
-
многоIllusion написа:Това за явлението е упоменат от бате amd и вече е обсъждано, ама какво знаеш титинтири минтири написа:а ти кво явление си не е истинаIllusion написа:toni m-kata написа:смятам че в 1 форум не трабва да се плюем а да си помагаме и към тва прибавям отношението към новите колеги ... БАХ МАААМУtoni m-kata написа:ако е тва което си представам требе некой да е мъртво пиян да я докосне камоли дртинтири минтири написа:ми ти без тва имаш да си връщашg-ca M-kova написа:Navi_Bmw написа:Ок всички се разбрахме аре са тихо вие двамата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Помагаме си. Но какво да ти помогнем сега?! Те си те храниха цяла тема каква помощ още искаш?!![]()

- g-ca M-kova
- Потребител
-
тинтири минтири написа:toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
напсувай асен![]()
Асен, изобщо не го споменавай! За разлика от вас и да го напсуваш, той е достатъчно цивилизован, за да ти отговори подобаващо /без да се изложи/ и без плоски убиди и коментари.