книга за похвали и критики от събор 2007
Модератор: Общи модератори
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Re: ..........
Тоо Cool написа: Трябваше зрелищните неща като дрифта и драга да са първи, а пък после който иска да се преследва ако ще и сам...ебати!!!!
много от хората участващи в дрифта ( да не кажа почти всички ) биха и участват в италянското. Дрифта е последен защото за италянското трябват гуми и сцепление а след 2 обиколки на дрифт и един бърнаут си до там със сцеплението

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Бате тва дето си го написал е абсолютно безсмислено?Да виде некъде Жоро да ти пише кво да правиш на тревата?А?Идеята е като сте дошли да ядете и да пиете да не говорите за нещата които се случват на пистата...Те са за тия дето карат,а не са се довозили до събора за да се напият и да си гледат сеира...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

DrivinGGoD написа:Бате тва дето си го написал е абсолютно безсмислено?Да виде некъде Жоро да ти пише кво да правиш на тревата?А?Идеята е като сте дошли да ядете и да пиете да не говорите за нещата които се случват на пистата...Те са за тия дето карат,а не са се довозили до събора за да се напият и да си гледат сеира...
Да съм писал някаде нещо за пистата?
Да недоволствам от нещо?
Мен си ми беше екстра ама ме дразни Жоро
щото храни нещо а пък аз не съм му казал нищо
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Овации за "гласовете" на форума: Владо - Маймуната и 'Юбчо - X-citer-а за шоуто което направиха в ресторанта
Горките певици не си видяха микрофоните половината вечер 

THE ONE & ONLY E30
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Penchev написа:A и сега на всичкото отгоре станахте много обидчиви![]()
Надухте главите на хората от цяла България ,че и отвъд с простотии![]()
Георги Пенчев
Преди един твой приятел им надуваше главите с простотии, а ние всячески се опитвахме да те измъкнем от тази "приказка". Като гледам темата е за мнения и критики, така че всеки има право да си каже каквото мисли. В мойто мнение, критиката беше насочена в градивен план. Аз съм казал, че със събор не бих се занимавал никога и не мога да се вдигам срещу вас. Единственото, което ме ядоса беше колата на Камор, която някой каза че имала почти невидими стикери на камор. Казах си мнението, че това за мен си е пилотна рекламна кола на Камор. Нали предназначението и беше да "чисти" нещо, какво изчисти и с какво помогна, че не разбрах. На мен ми звъннаха поне 20 души, които се бяха изгубили насам натам, сигурно защото някой е изчистил така пътя, че е изчистил и колоната. Аз, където не съм организатор, нито въобще ми пука за тея комерсиални събори насочвах познати и непознати имащи ми телефона какво и къде да правят. Ако не се лъжа Илиян беше "чистещата" кола, когато щяхме да задръстим цялото шосе. Иначе не мога да ви съдя, въобще не съм го гледа събора и не ме интересувяат нито конкурс, нито нищо. Ето, хора като дизела си имат оплаквания за конкретни неща. Аз мога само да изкажа критика за нещо, което ме касае и тва е. Сега половината искате БМВ-та и награди, а другата бира и цър-пър. А навремето ги имахме и двете. Заедно.

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
fossa написа:DrivinGGoD написа:Бате тва дето си го написал е абсолютно безсмислено?Да виде некъде Жоро да ти пише кво да правиш на тревата?А?Идеята е като сте дошли да ядете и да пиете да не говорите за нещата които се случват на пистата...Те са за тия дето карат,а не са се довозили до събора за да се напият и да си гледат сеира...
Да съм писал някаде нещо за пистата?
Да недоволствам от нещо?
Мен си ми беше екстра ама ме дразни Жоро
щото храни нещо а пък аз не съм му казал нищо
Аз пък не видех Жоро тебе да те храни...

- Иво
- шПерко
-
Иначе за ресторанта се сетих, че не казах хвала на, който го е организирал. Не си взех куверт заради миналата година, но пък обслужването беше на ниво дори и без куверт. И храна и пиене ми идваха за минути 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Не бе стана ясно че някой хора им се гледа сейр и се чудят как да предизвикат тея дето лесно се палят
Е аз знам че няма да се спре до тук и ще се пускат тънки обиди така че да стават пак войни и боеве
Докато има хора дето лесно да се палят и да си изпускат нервите и да се връзват на тея дето само се чудят как да стане мелето ще продължава да го има това
И знаете ли от къде идват проблемите? Преди бяхме единни щото всичко беше общо открито, всички си давахме сърцата за една едничка идея, най важното - нямаше завист - а сега има скрити неща, има групички и сякви такива неща...но това сами сме си го направили
Никой не ни е виновен!
Решението е да изчезнат още хора от тая общост и да се затиши положението временно
За което може само да съжалява обещството - това което е създадено с толкова труд
Въпреки всички усилия на много хора нещата не се променят!
Догодина ако има събор и има повече привърженици на карането на писта и кефа свързан с него нека да се смени местото, ако ли не - нека да стане така както прецените!
И ще си организираме едно каране на пистата и така

Е аз знам че няма да се спре до тук и ще се пускат тънки обиди така че да стават пак войни и боеве

Докато има хора дето лесно да се палят и да си изпускат нервите и да се връзват на тея дето само се чудят как да стане мелето ще продължава да го има това

И знаете ли от къде идват проблемите? Преди бяхме единни щото всичко беше общо открито, всички си давахме сърцата за една едничка идея, най важното - нямаше завист - а сега има скрити неща, има групички и сякви такива неща...но това сами сме си го направили

Решението е да изчезнат още хора от тая общост и да се затиши положението временно

Въпреки всички усилия на много хора нещата не се променят!
Догодина ако има събор и има повече привърженици на карането на писта и кефа свързан с него нека да се смени местото, ако ли не - нека да стане така както прецените!
И ще си организираме едно каране на пистата и така

Последна промяна Дилян Пенчев на 03 Май 2007, 17:28, променена общо 1 път

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Иво
- шПерко
-
Aleks написа:Водка флирт запазвала спомени![]()
лъжа е нищо не запазва![]()
![]()
друга критика нямам![]()
замазва ги бе не ги запазва

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Aleks написа:Водка флирт запазвала спомени![]()
лъжа е нищо не запазва![]()
![]()
друга критика нямам![]()
Аз затова не пия

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria