Препъри и други

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко време мога да изкарам самостоятелно?

1 ден
3
14%
1-5 дни
6
29%
5-21 дни
2
10%
21+ дни
10
48%

Общо гласове : 21
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Препъри и други

Мнение от enigma » 25 Мар 2026, 22:35

alx написа:о, къде го буташ в "А" група и ти... :angel:

Забелязал съм, че често ползва "игривата инверсия".

Т.е. ти като му напишеш Х той ти отговаря все едно си написал INV(X) :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Мар 2026, 1:49

alx написа:внимавай, че знаеш ли кви уискита има- дай да си останеме приятели... :angel:

ми.. даката не се усеща, че на този етап единствения начин да не изглежда като дървен философ е да започва изреченията не с "ТИ" а със "АЗ" и да казва как той ги мисли нещата И какво той е направил по въпороса. ама... данчови работи- страшна фога е ей :bchug:

Защо обиждаш дърветата? От тях има някаква далавера. И Данчо е бот, който е програмиран да създава сбор от думи и да ги изсипва в някаква последователност.

Казах ти, щом някой се крие, значи има някаква причина. А това, че завижда, си е абсолютно за негова сметка. То не беше ЗМС по спортна стрелба, то не беше дългогодишен капитан далечно плаване към ПБРП АД, то не беше експерт по всичкология...

Чудно ми е, как още не ти е поискал снимки от бункера в бекярда :dunno:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 26 Мар 2026, 5:04

Пак зацикли . Нали ти показах мекици на тенекия как се правят ? Какво още искаш да видиш за оцеляването в селска местност , лютеница ? Това е класифицирана информация , никой сериозен препър не показва с колко ресурси разполага за да не привлича други препъи които си немат ГуГу!!! Освен това че си купил от Коско буркани с компот и кисели краставички не е препърство , тука му викаме "зимнина" . Ако в Канада го таксувате като някакво препърство си е ваш проблем ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Мар 2026, 5:17

Да разбирам, че тоя с мекиците си ти? Ботът се включи посред нощ ...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Предишна

Назад към Извън Темата