Политическа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Политическа

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Яну 2026, 15:15

b_u_b_o написа:А дано на следващите избори и ИТН и БСП не влезнат в парламента. Според мен едните са сигурни, другите са на канатар. Което прави тия сигурните особено опасни до края на действащия, защото ще трябва да се монетизират гласовете им като за последно и ще са готови да продават и майките си знаейки че после се прибират в Левски Г...
Предполагам визираш ИТН. :mhihi:
А иначе БСП ще влезе и този път, не си правете илюзии. Особено ако Радев го няма на небосклона. Тези 3-ти март не могат да излъжат, че е техен човек и това е то. :mhihi:

А иначе пУевски гордо позира с нов музей:
https://nova.bg/news/view/2026/01/14/52 ... %B8%D1%8F/
:ahah:
Да не подменяме историята поне. Извод, всички са маскари.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Яну 2026, 15:26

Не са толкова сигурни БСП, те че си имат твърд електорат дето въпреки, че се надупиха на дебелия ще си гласува за тях е ясно. Въпреки че и той се топи с бързи темпове, няма да живеят вечно все пак :mhihi: Ама все са позагубили някой и друг избирател дето им е видял истинското лице което се появява единствено като си на власт. Но най-съществената разлика може да направи изборателната активност. Ако е висока ще са на ръба, защото ме съмнява "новогласуващите" да пускат за тях. Та от тях те само ще хубят процентно.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Яну 2026, 15:50

Аз съм убеден, че няма да има висока избирателна активност. Имай предвид, че както викаш старите гласуват за БСП, но намалят като бройка, все пак те масово гласуват. От младите е обратно и не очаквай да се хукнат. Дори да идат повече отколкото на предишните, няма да е съществено толкова. Да отидат на протест според мен беше малко продиктувано и от овчо поведение, гледат един от друг, някои ходеха даже само защото е модерно да протестираш, както по принцип по едно време беше модерно да ходиш на църква за Великден и се чудех как толкова млади има, особено ако е петък и събота, тоест ден за дискотека. :mhihi: И ги знам, че много ходеха ей така, без да вярват, а да ги видят, да се снимат и т.н.
Донякъде беше така и с тези протести, колкото и да се опитват да ни обяснят колко се били пробудили. Те ако го бяха направили знаеш какво щяха да си купят. :ok: Вместо това се водят тъпи спорове с коя тоалетна хартия е по-добре да плащаме и коя политическа сила да е на власт за да краде.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 14 Яну 2026, 15:54

Top Gun Maverick написа:Да отидат на протест според мен беше малко продиктувано и от овчо поведение, гледат един от друг, някои ходеха даже само защото е модерно да протестираш, както по принцип по едно време беше модерно да ходиш на църква за Великден и се чудех как толкова млади има, особено ако е петък и събота, тоест ден за дискотека.

ПРАО Ф ИМОЦИИТИ! :ok:

Признавам си, че и аз бях от тия около църквата като келеш. Чалга също се опитах да прослушам... И двете крайно неуспешни начинания, с които не се гордея особено!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Яну 2026, 15:57

Днеска и втория мандат е върнат, скоро ще отваряме тема-анкета, да се преброим пак :bchug:
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Яну 2026, 16:01

Е, empar, няма лошо да пробва човек, в казармата аз също слушах казармени хитове, че там е особен момент :mhihi: а и всеки ти пускаше чалга. :ok:
Аз не го казах като заклеймяване, даже и вандалите ходещи да обръщат кофи и да ломят полицейски коли си имат цели. :mhihi: Просто го споменавам на многоуважаемия от мен колега, да не разчита, че ще се хукнат да гласуват защото са ходили на протести. :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 14 Яну 2026, 16:05

Може да има ръст в избирателната активност, ама не и масово гласуване.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Яну 2026, 16:50

empar написа: Чалга също се опитах да прослушам... И двете крайно неуспешни начинания, с които не се гордея особено!

Тука излъга, на няколко уискита доста добре ти се получаваше :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от nikolaivasilev » 14 Яну 2026, 17:59

Аз също мисля, че при нови избори ще има по висока активност от обикновенно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 14 Яну 2026, 18:59

b_u_b_o написа:
empar написа: Чалга също се опитах да прослушам... И двете крайно неуспешни начинания, с които не се гордея особено!

Тука излъга, на няколко уискита доста добре ти се получаваше :mhihi:

Аз като "опитвам" давам най-доброто от себе си! :ok: :ok: :ok:
В крайна сметка не се получи!
Сега като спомена, с уискито пък се разлюбихме, макар че там си беше истинска, неподправена любов, от дъното да душата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Яну 2026, 20:53

https://news.bg/politics/andrey-gyurov- ... emier.html

Служебният кабинет е почти готов, а негов премиер почти по всяка вероятност ще бъде зам.-управителят на БНБ Андрей Гюров. Това научи News.bg от свои източници.

Според тях Гюров е дал съгласие вече да поеме поста.

Интересно
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 14 Яну 2026, 22:54

steeN написа:https://news.bg/politics/andrey-gyurov-e-pochti-sigurniyat-sledvasht-sluzheben-premier.html

Служебният кабинет е почти готов, а негов премиер почти по всяка вероятност ще бъде зам.-управителят на БНБ Андрей Гюров. Това научи News.bg от свои източници.

Интересно

Уж шапкаря беше рубладжия, а пак ще пристане на червенобузестия. Явно двете галки пак са тръгнали на шопинг заедно. Предния път ни натресоха елена ленин и компания. Да видим сега какво ще излезе :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Яну 2026, 4:30

empar написа:Сега като спомена, с уискито пък се разлюбихме, макар че там си беше истинска, неподправена любов, от дъното да душата!

Toва е сентенцията на проблема, защо се карам(т)е за политика във форума.

Малко се пие!!!

Някога се събирахме всяка седмица на ЕКО-то и се лееха реки (и) от бира. Сега станахте въздържатели (опазил ме Господ), вегани, вегетарианци, онези, дето караха Господ да се смее - със здравословния начин на живот де, такива на диети, фитнес маниаци, кои ли пропускам, моля да ме извинят.
Ми ... то не прощава :dunno:
Темата за домашния алкохол потъна, тия с кето, мето и не знам си какви диети са по-активни и от червени бабички пред изборна секция.
Замислете се :idea:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 15 Яну 2026, 9:47

steeN написа:https://news.bg/politics/andrey-gyurov-e-pochti-sigurniyat-sledvasht-sluzheben-premier.html

Интересно

От поне 2 седмици за него споменават. Не мисля, че има особено значение, ако МВР позволи отново купени избори и хората не излезнат да гласуват. В край на сметка служебното е за няколко месеца. Най-много, ако се съберат "ударна група служебни министри" да подпишат пак един договор за газ, която не идва :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Яну 2026, 10:02

Има значение от гледна точка на това, че изглежда като някакъв капан пак, вкл. и за президента. Толкова го удряха този и сега изведнъж промяна...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата