Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Re: Женска психика и пикъп
Pisobella написа:Малко криворазбрана и недоразбрана се чувствам. Все в крайностите....
От грим до грим има разлика от небето до земята, но и да е само едни леки, едва забележими сенки, един молив или крем или каквото и да е, то пак е нещо.
Говоря ви по принцип за това, че жените малко или много (всяка различно се грижи за външния си вид), полагат усилия. Особено пък като има и мъж, който искат да впечатлят. Вие тия работи не ги забелязвате, щото те си остават скрити и зад кулисите. И не им обръщате и внимание, като на нещо, за което се полагат усилия. Едва ли не - момичето е естествено красиво и то си е такова. Е даааааа, ама не съвсем. То може и да си е такова, хубавичко, ама за да има тая хубава кожица маже някви кремчета или каквото там например. Ама това няма как да го видиш. И не е въпрос само до грим.
Дали всички го правят - не, и не е нужно. Въпрос на лично усещане, личен избор.
Аз много добре те разбрах и знам, че си права и че това което казваш е така, но мисля и че ти също ме разбра!

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Касае ли се до жени, аз не бих слушал съвети ОТ жени
Само си помислете какво мислят жените за тези, които ние (или поне тези от нас с правилна сексуална ориентация) мислим за хубави, как ги коментират.. И каква им е мотивацията.
За жената не е важна хармонията, балансът, добрите отношения, логиката, истината, а най-важно е да си храни егото, независимо от средствата. Колегата много точно определи процента, ако не са 99, то са над 95, със сигурност

Само си помислете какво мислят жените за тези, които ние (или поне тези от нас с правилна сексуална ориентация) мислим за хубави, как ги коментират.. И каква им е мотивацията.
За жената не е важна хармонията, балансът, добрите отношения, логиката, истината, а най-важно е да си храни егото, независимо от средствата. Колегата много точно определи процента, ако не са 99, то са над 95, със сигурност

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Pisobella написа:Малко криворазбрана и недоразбрана се чувствам. Все в крайностите....
От грим до грим има разлика от небето до земята, но и да е само едни леки, едва забележими сенки, един молив или крем или каквото и да е, то пак е нещо.
Говоря ви по принцип за това, че жените малко или много (всяка различно се грижи за външния си вид), полагат усилия. Особено пък като има и мъж, който искат да впечатлят. Вие тия работи не ги забелязвате, щото те си остават скрити и зад кулисите.
Дали всички го правят - не, и не е нужно. Въпрос на лично усещане, личен избор.
Аз лично а колегите предполагам ще се радвам да споделиш повече, какво очаква една НОРМАЛНА жена от отсрещния пол? Какво прави за да го постигне ? Общо взето какви са намеренията и и очакванията и?
Сексуалните нужди само с приятеля и съпруга ли са и когато е сама в живота има ли ги или ги няма?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Аз лично редовно виждам някакви момичета в фейсбук и инстаграм където целият им живот е да качват селфита и да се радват на лайкове и лафчета тип ''много си красива '' . И много често се оплакват че не успявали да си намерят добро момче , доброто момче е там и винаги ще го има , проблемът е че те му отказват за да бъдат с поредният задник. Дори самотните майки , правят деца от задника и после търсят добър мъж който да им отгледа децата 
Също някой колега беше казал жена с амбиция , аз лично такова чудо не съм срещал . Всички жени които познавам се интересуват от лайкове в фейсбук, клюки от типа '' коя приятелка кого харесва и тн. '' . Иначе то проблемът на жените е не толкова че не са умни а от това че разсъждават много нелогически .

Също някой колега беше казал жена с амбиция , аз лично такова чудо не съм срещал . Всички жени които познавам се интересуват от лайкове в фейсбук, клюки от типа '' коя приятелка кого харесва и тн. '' . Иначе то проблемът на жените е не толкова че не са умни а от това че разсъждават много нелогически .

Последна промяна firstduo93 на 05 Мар 2018, 15:13, променена общо 1 път
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
DLVasilev написа:![]()
![]()
Напрау мъ прешъраизвате с тия спешъл терминзи бро. Имам фиилинг, че затъпях след тия булшити мееееееен
Само заради начина по който пишете интегралната ми схема отговорна за четенето отказва да работи![]()
Няма такава глупост. Одеве на един тука в работата му обърсах един задвратник да се освести малко, че и той почна да ми лайква, да ми ъпва, да ми инсталва и мене като ми бойлнаха нервите и му бонднах един адхезив бихайнд вратлето
Аз не разбирам едно нещо- говориме богат на думи и изрази език и общо взето 2-3 разпенени лапета не могат да изкажат с думи прости какво искат точно, но иначе пикъпват ли препикъпват ли какво правят там не знам![]()
Те на думичката ебане сигурно фъкватнаместо да кажат например клатене, трескане, мандръсане, праскане , онождане, помпане, блъскане и т.н.
![]()
Я по едно букварче (стартерпак)после пикъпване на рагс
Направо паднах от лауфинг докато ти риидинг поста. Ама си е тру всичко!

п.с. Шегата настрана ама като гледам само ние в училищата учиме английски,френски,немски,руски,китайски и какъв ли не език,а не съм чувал в някоя страна да се учи Български. Не мога да си определя даже какво чуствам смях ли,гняв ли като видя 2-3 лапета както ти каза да говорят и да не се разбират. Ма то нали технологии и всичко напредва много бързо сигурно я немога да се движа с тая скорост на технологиите.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Bogat-Beden
-
-
Колко много такива има...firstduo93 написа: Дори самотните майки , правят деца от задника и после търсят добър мъж който да им отгледа децата
Аз познавам такава, беше началник на бг офис на чужда фирма- страшно много работа, по 10-12 часа всеки ден, никакви гримове, прически, заведения, буквално само и единствено работа-вкъщи.. Дори не си беше вземала болничен няколко години.. И накрая се оказа, че има връзка със сина на собственика(чужденец) и дотук с образеца за подражаниеfirstduo93 написа:Също някой колега беше казал жена с амбиция , аз лично такова чудо не съм срещал .

Наистина не са всички така, обаче другите са малко като извънземните- всеки говори за тях, никой не е виждал

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
klintan66 написа:Аз лично а колегите предполагам ще се радвам да споделиш повече, какво очаква една НОРМАЛНА жена от отсрещния пол? Какво прави за да го постигне ? Общо взето какви са намеренията и и очакванията и?
Сексуалните нужди само с приятеля и съпруга ли са и когато е сама в живота има ли ги или ги няма?
А не, аз ще си трая, за това КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ, щото ... от жени съвети за такива работи гледам, че не се приемат.
Освен това аз мога да говоря за себе си и за общи наблюдения, ама на коя какво ѝ е в главата......
Човъркайте си ги. На мен ми беше забавно.
Айде, че ви развалих темата

п.п. И жени с амбиции и професия и кариера - бол. И интелигентни и умни такива. Сменете си средата малко, не са научна фантастика.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Pisobella написа:klintan66 написа:
п.п. И жени с амбиции и професия и кариера - бол. И интелигентни и умни такива. Сменете си средата малко, не са научна фантастика.
и аз това исках да кажа, но дали човек ще ги види зависи много от това накъде гледа...
Аз съм имал авантюра с не една или две безмозъчни кифли, само защото са ми били по-лесни за контрол, пък и не ми е било жал да ги захвърля поради простата причина, че са били безмозъчни, но в един момент на човек му писва и му се приисква да си намери жена с мозък и характер. Там вече левашките методи подходящи за "пикъп" на кифли са крайно противопоказани.
Затова каква жена ще успее да си намери един мъж много зависи от методите/уменията му за свалка... Познавам млади мъже, които са кадърни и умни, но успяха да го докарат само до кифли и то за съпруги, тъжно но факт.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Грозданов то е пълно с кадърни хора , доктори , учители и всякакви хора с високо образование но много от тях не успяват с жените . Докато има някакви идиотчета които живота им е да се напиват в панелката , нищо не са постигнали в живота си и тн. и много от тия типажи са сменили доста жени . И да възможно е да има готини жени но аз лично не съм срещал такива , все попадам на някакви от кухи по-кухи . Пикапът е настроен така че да таргетва точно такъв тип момичета тъй като 95 % от тях са такива .
То затова и моята сериозна връзка не потръгна , уш отначало изглеждаше добро момиче , после се оказа точно обратното . Бяхме задно 5 месеца накрая тя изкара скандал от нищото (типично за тях ) и реших просто да я зарежа , после ме гони 2 месеца и така но няма шанс да се върна .И грам не съжелявам че съм я махнал .
То затова и моята сериозна връзка не потръгна , уш отначало изглеждаше добро момиче , после се оказа точно обратното . Бяхме задно 5 месеца накрая тя изкара скандал от нищото (типично за тях ) и реших просто да я зарежа , после ме гони 2 месеца и така но няма шанс да се върна .И грам не съжелявам че съм я махнал .
- Bogat-Beden
-
-
Мислех и аз да вкарам един пример, който руши идеалите, ама вече се поотчая и поизнерви колежката, а ние ще излезем като мразители, затова ще се въздържа..
П.С. В интерес на истината, искрено ми се иска доброто да побеждаваше и истинските и качествени хора да бяха мнозинство, но светът просто не е устроен по този начин.. Поне не и на този етап.

П.С. В интерес на истината, искрено ми се иска доброто да побеждаваше и истинските и качествени хора да бяха мнозинство, но светът просто не е устроен по този начин.. Поне не и на този етап.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
А, давай, давай. Аз следя с интерес и съм си съвсем спокойна. Просто си кротувам xD
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Колежката няма какво да се нерви тъй като ако питаш момиче винаги ще ти каже че иска добро момче ,после ще ти се изсере в лицето и ще излезе с точно обратното.
Затова 1вото правило на пикъпа е да не питаш момиче как да уредиш момиче. Другата глупост която казват е че момичето трябва да е цел номер 1 в живота на момчето. Естественно ако го направите ще ви напуснат веднага.

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
firstduo93 написа: ако питаш момиче винаги ще ти каже че иска добро момче ,после ще ти се изсере в лицето и ще излезе с точно обратното.Затова 1вото правило на пикъпа е..............

1. заеби го тоя "пикъп", аз така и не разбрах какво точно е това, но ако разчиташ на някои от ония младежи от клипа или други такива да те научат как се сваля жени, повярвай ми може да умреш девствен!
2. От къде ги намирате тези "момичета", за които говориш направо незнам... Има жени има и парцали, и това на каква ще попаднеш не е "късмет", ами зависи изцяло от теб самият и колко си отваряш очите(също до колко си загорял

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Grozdanoff написа:firstduo93 написа: ако питаш момиче винаги ще ти каже че иска добро момче ,после ще ти се изсере в лицето и ще излезе с точно обратното.Затова 1вото правило на пикъпа е..............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. заеби го тоя "пикъп", аз така и не разбрах какво точно е това, но ако разчиташ на някои от ония младежи от клипа или други такива да те научат как се сваля жени, повярвай ми може да умреш девствен!
2. От къде ги намирате тези "момичета", за които говориш направо незнам... Има жени има и парцали, и това на каква ще попаднеш не е "късмет", ами зависи изцяло от теб самият и колко си отваряш очите(също до колко си загорял)
Много правилно! Много хора се чудят как се намирали разни жени, те все на еди какви си попадали, не можело ли и на "нас" да ни се паднела еди каква си. Ами то не е тото да се пада! Гледаш и въз основа на това какъв си и как се държиш, привличаш определен тип хора(не само жени)и неслучайно е това кажи ми какви са ти приятелите за да ти кажа какъв си и ти. Хвани се с пчелата и ще те заведе на меда, хвани се с мухата и ще те заведе на лайното. Много е просто всичко, ама неееее, трябвало схеми, трябвало стратегия, да не казваш истината за себе си, да се държиш като лошо момче, сигурно затова е пълно с мишки гледащи лошо от разни в коли като в повечето случаи колите са тъкмо като гледащия отвътре - зле. И честно казано лошото момче си е лошо, не можеш да се правиш на такова, веднага ще светне лампичката и ставаш позьор, ставаш олигофрен, който се прави на какъвто не е, тоест комплексар, който се чуди как да си прикрие недостатъците, излагаш се и тогава вече ти бият шута защото знаят, че щом сам не се харесваш като мъж, как една жена ще те хареса?!?!?!