Формула 1 - обща тема
Модератор: Общи модератори
Re: Формула 1 - обща тема
Ще го видим този сезон малкия Йоско какво ще направи с по-здрава и бърза кола. Кофти ми е за Даниел, въпреки да е по-умния и премерен пилот от двамата трябва да си търси друг отбор ако иска да спечели титла .. в Редбул като гледам няма да му позволят 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Че РЕд Бул сериозно ли ги чакате да печелят титла в близкото десетилетие? Ако няма нещо фрапиращо през това време(както преди години с Браун
)не виждам как някой ще спре развитието на Мерцедес и Ферари. Макларън имат някакви илюзорни шансове и то САМО защото името им е Макларън, но другите не виждам как могат да мечтаят.

- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Единственият шанс в този ред на мисли е 2021 като въведат големите промени и някой успее да изскочи с нещо впечатляващо, както Мерцедес направиха в началото на турбо ерата. А отбори като Уилямс и Макларън не е като да нямат ноу хау и ресурси. Малко вероятно, де...ще видим

Има доста неясноти около бъдещето на Ф1 и от сега да правим прогнози е леко странно. Сега на срещата се очаква да има и нови мераклии, старите пък ще се дърпат да не им вземат хляба .. та не е много лесна. С оглед искането за по-унифицирани ЗС преднината на сегашните шампиони бързо ще се стопи и Редбул може пак да блеснат.
Състезанията и колите в сегашния им вид на мен ми харесват, има интрига, има прогрес, има нови технологии, на хубавите писти има доволно количество изпреварвания че даже и в топ3, проблема е че внедряват повече градски и спънати трасета, защото им излиза по-евтино но пък изреварвания йок. Този сезон още от началото подхванаха Мерцедес за режима им в клалификация .. да видим след първите 5-6 състезания дали няма да сложат нови регулации и там и да стане още по-заплетена
Състезанията и колите в сегашния им вид на мен ми харесват, има интрига, има прогрес, има нови технологии, на хубавите писти има доволно количество изпреварвания че даже и в топ3, проблема е че внедряват повече градски и спънати трасета, защото им излиза по-евтино но пък изреварвания йок. Този сезон още от началото подхванаха Мерцедес за режима им в клалификация .. да видим след първите 5-6 състезания дали няма да сложат нови регулации и там и да стане още по-заплетена

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Ферари направиха силна квалификация. Честит пол на всички фенове на Фетел и Ферари! На Хамилтън ще му е трудно да спечели състезанието заради наказанието, но не е невъзможно.
Изпратено от моят Lenovo TAB 2 A7-30DC с помощта на Tapatalk

Сега прецъках клалификацията и очаквано червените кончета са я спечелили, мерцедесите този уикенд тотално се загубиха и утре ще им е още по-тежко според мен.
Верстапен продължава да се дъни и да прави левашки грешки .. яд ме е че към края на сезона пак ще почне да турпилира тея дето са пред него и като нищо може да развали шампионата
Утре залагам за двойна победа на Ферари и Фетел и подиум може би или за Хам или за Дани
Хонда удари маковете лошо
Верстапен продължава да се дъни и да прави левашки грешки .. яд ме е че към края на сезона пак ще почне да турпилира тея дето са пред него и като нищо може да развали шампионата

Утре залагам за двойна победа на Ферари и Фетел и подиум може би или за Хам или за Дани

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Сега в състезанието ще видим кой кого е ударил. Все бързате да жалите Мак.. Едната Хонда миналото състезание отпадна, а от Маковете няма отпаднали което показва, че за сега имат повече надеждност.don_gori написа:Сега прецъках клалификацията и очаквано червените кончета са я спечелили, мерцедесите този уикенд тотално се загубиха и утре ще им е още по-тежко според мен.
Верстапен продължава да се дъни и да прави левашки грешки .. яд ме е че към края на сезона пак ще почне да турпилира тея дето са пред него и като нищо може да развали шампионата![]()

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Честито на всички фенове на Ферари! Перфектно се справи Фетел няма как да не му го призная. Верстапен пак се прояви като пълен дебил! Кофти за механика на Ферари и жалко за Кими, че отпадна...

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Ще ги разследват защото и в петък е имало инцидент с Райконен като е тръгнал с незатегната гума, за него са глобени 5000 евро защото бързо са поправили грешката си и не е станал инцидент.
Много добро състезание, браво
Честито на Фетел и Ферари, но жалко че загубиха едната кола и дано механика се оправи по-бързо. Фетел сам успя да пребори целия екип на Мерцедес
Редбул отново разочарование .. само след 2 състезания изостанаха много. Хондата добре го изкара състезанието, дано да са така до средата на сезона и РБ 100% са ги взели, иначе малкия Йоско изправи косите на Хамилтън
ха дано по-честичко се случва този сезон.
Другата седмица Китай, отново много екшън очакваме и нови основни ъпгрейди по колата на Ферари

Честито на Фетел и Ферари, но жалко че загубиха едната кола и дано механика се оправи по-бързо. Фетел сам успя да пребори целия екип на Мерцедес

Редбул отново разочарование .. само след 2 състезания изостанаха много. Хондата добре го изкара състезанието, дано да са така до средата на сезона и РБ 100% са ги взели, иначе малкия Йоско изправи косите на Хамилтън

Другата седмица Китай, отново много екшън очакваме и нови основни ъпгрейди по колата на Ферари

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Състезанието беше страхотно за гледане
Не вярвах, че ще издържи Фетел, направо си представях как пак се взривява някоя гума, ама те па на, изкара, че даже и задържа Ботас... Фетел е казал, че нарочно е казал по радиото, че владее ситуацията, с надеждата да кажат на Ботас да отпусне края, но не му се е получило
Хамилтън минимизира щетите, в Китай ще трябва да натиска вече за победа.
Механикът е със двойна фрактура на крака
Дано се оправи по-бързо!

Механикът е със двойна фрактура на крака

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Хамилтън изобщо не му се стресна на тоя ненормален пъпчивец. Това не е агресия, а тъпотия! Верстапен трябва малко да слезне на земята и да не се прави на много смел, защото няма да стане Шампион ако продължава да се прави на Малдонадо.don_gori написа:Много добро състезание, браво![]()
Честито на Фетел и Ферари, но жалко че загубиха едната кола и дано механика се оправи по-бързо. Фетел сам успя да пребори целия екип на Мерцедес![]()
Редбул отново разочарование .. само след 2 състезания изостанаха много. Хондата добре го изкара състезанието, дано да са така до средата на сезона и РБ 100% са ги взели, иначе малкия Йоско изправи косите на Хамилтънха дано по-честичко се случва този сезон.

Състезанието и на мен ми хареса....
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 09 Апр 2018, 13:29, променена общо 2 пъти

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
И аз същото си мислех дали ще му издържат гумите и даже за малко си помислих, че Ботас ще го изпревари...alozavar написа:Състезанието беше страхотно за гледанеНе вярвах, че ще издържи Фетел, направо си представях как пак се взривява някоя гума, ама те па на, изкара, че даже и задържа Ботас... Фетел е казал, че нарочно е казал по радиото, че владее ситуацията, с надеждата да кажат на Ботас да отпусне края, но не му се е получило
Хамилтън минимизира щетите, в Китай ще трябва да натиска вече за победа.
Механикът е със двойна фрактура на кракаДано се оправи по-бързо!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alozavar написа:Състезанието беше страхотно за гледанеНе вярвах, че ще издържи Фетел
Чист късмет, че черния не беше зад него, а Ботас че с оня нямаше да се оправи толкова лесно.
Но при всички положения голямо каране направи с тия галоши накрая, на Мерцедес не им се вярваше направо.