Киномания
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: Киномания
Някой ще може ли да ми каже филми свързани с Първата и Втората световна война, или въобще всякакви филми с политическа тематика от тези времена?!
Благодаря

Благодаря

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
((:BuKcu:)) написа:Някой ще може ли да ми каже филми свързани с Първата и Втората световна война, или въобще всякакви филми с политическа тематика от тези времена?!![]()
Благодаря
Има доста филми на Дискавъри и Нешенъл-а който дори описват отделните битки и са доста подробни! Игрални филми от сорта на Враг пред портата не ти трябват защото американците правят драми а не военни филми!

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
TPAKTOP написа:((:BuKcu:)) написа:Някой ще може ли да ми каже филми свързани с Първата и Втората световна война, или въобще всякакви филми с политическа тематика от тези времена?!![]()
Благодаря
Има доста филми на Дискавъри и Нешенъл-а който дори описват отделните битки и са доста подробни! Игрални филми от сорта на Враг пред портата не ти трябват защото американците правят драми а не военни филми!
Само да не са английски документалните филми , че ще разберем как Англия изнася ВСВ на гърба си и изиграва решителна роля за победата

Викси , аз сега ровя за филми на военна тематика . До тук - Редник Райън , ме разочарова , ше търся други и ще пиша тук

ПС:TPAKTOP - колега този гущер , означава ли това което си мисля

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Водят го за много реалстично , нееврейско представяне на нещата - да видим 

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Уникален филм просто, гледал съм го за пръв път като излезна и до ден днешен не помня колко пъти съм го гледал но винаги ми е интересен !!!

Четири момчета, осиновени като малки и израстнали заедно като братя се събират отново след години за да погребат майка си - жената, която ги е осиновила. Тя е убита в един магазин и полицията твърди, че е било просто лош шанс. Но момчетата решават да намерят виновника и да отмъстят за майка си. След като тръгват по следите на убиеца обаче, те бързо разбират че всъщност нещата далеч не са такива каквито изглеждат. Не след дълго откриват, че в убийството на майка им е замесен местен гангстер, който има финансови отношения с един от братята - Бенджамин, който е останал в града, създал е семейство и има собствен бизнес. Полицаите които работят по случая също се оказат не съвсем това, за което се представят. Всъщност тази стандартна история с нейните неочаквани обрати и случайности все пак успява да поддържа интереса на зрителя.
http://zamunda.net/details.php?id=199327&hit=1

Четири момчета, осиновени като малки и израстнали заедно като братя се събират отново след години за да погребат майка си - жената, която ги е осиновила. Тя е убита в един магазин и полицията твърди, че е било просто лош шанс. Но момчетата решават да намерят виновника и да отмъстят за майка си. След като тръгват по следите на убиеца обаче, те бързо разбират че всъщност нещата далеч не са такива каквито изглеждат. Не след дълго откриват, че в убийството на майка им е замесен местен гангстер, който има финансови отношения с един от братята - Бенджамин, който е останал в града, създал е семейство и има собствен бизнес. Полицаите които работят по случая също се оказат не съвсем това, за което се представят. Всъщност тази стандартна история с нейните неочаквани обрати и случайности все пак успява да поддържа интереса на зрителя.
http://zamunda.net/details.php?id=199327&hit=1

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Френско кино
Les Chevaliers du ciel - цепи мрака, без 3D ефекти или обработка на кадрите от самолетите и полетите!

Un Prophete - една история за дребен престъпник, изключителен филм

Руско кино
Пикап - ненатоварваща дъвка а мозъка

Самый лучший фильм 1 и 2 - комедия, която ще ви сцепи шортите (ако разбирате руски)

Мы из будущего 1 и 2 - история за Втората Световна Война

Американско кино
Platoon - военен, драма

Apocalypse Now - военен, драма

The Imaginarium of Doctor Parnassus - умопомрачителен филм, не знам какво е пушил сценариста и режисьора, ама искам от същото! В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА!

Les Chevaliers du ciel - цепи мрака, без 3D ефекти или обработка на кадрите от самолетите и полетите!

Un Prophete - една история за дребен престъпник, изключителен филм

Руско кино

Пикап - ненатоварваща дъвка а мозъка

Самый лучший фильм 1 и 2 - комедия, която ще ви сцепи шортите (ако разбирате руски)

Мы из будущего 1 и 2 - история за Втората Световна Война

Американско кино

Platoon - военен, драма

Apocalypse Now - военен, драма

The Imaginarium of Doctor Parnassus - умопомрачителен филм, не знам какво е пушил сценариста и режисьора, ама искам от същото! В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА!

АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Един филм за един истински МЪЖ - поклон

Задължително за гледане , силно напомня положението в България сега .

Задължително за гледане , силно напомня положението в България сега .
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Вчера гледах "Туристът"
НЕ препоръчвам, освен ако съвсем няма какво друго да се гледа
Час и половина да гледам анорексичната Джоли, която мяза на беге фолк певица ми дойде в повече, а иначе фабулката е банална и предвидима
НЕ препоръчвам, освен ако съвсем няма какво друго да се гледа

Час и половина да гледам анорексичната Джоли, която мяза на беге фолк певица ми дойде в повече, а иначе фабулката е банална и предвидима

Zapa написа:Вчера гледах "Туристът"
НЕ препоръчвам, освен ако съвсем няма какво друго да се гледа![]()
На мен пък ми хареса филма,ходих на кино и ми беше доста забавно

- acho.rs
- старши ентусиаст
-

Не чете коментарите в замунда - един глупак е написал , какво става накрая

Добър трилър , но нищо кой знае какво . Още в средата всичко се разбира и нататък е ясно . Няма никакъв екшън - леко скучен филм . Атмосферата е много красива , особено на някой места е направо приказно - фиорди , зелени водопади и тн .( Четох че филма бил римейк на норвежки - ето от къде идват фиордите

Като цяло става за гледане , но само за фенове на Ал Пачино ... и Аляска - 7/10
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Много скучен и безмислен филм,не го препоръчвам