Горди ли сте, че сте Българи?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ferdy написа:Вие тримата май сте общо с един грам мозък, колкото да пазите равновесие и да не се губите в прав коридор.![]()
Отказвам се да пиша в темата, не виждам комуникация.
По-добре с грам мозък-но използван рационално,отколкото с много мозък,ползващ го само за затваряне на буркани
Аристотел е казал:
"Предпочитам невъзможното което убеждава,пред възможното което звучи неубедително"
Е.Димитров написа:ferdy написа:Вие тримата май сте общо с един грам мозък, колкото да пазите равновесие и да не се губите в прав коридор.![]()
По-добре с грам мозък-но използван рационално,отколкото с много мозък,ползващ го само за затваряне на буркани
Е, колежке, не си права в случая! Всеки има мозък, но друг е въпросът дали на нас ни харесва как се използва. Ако тръгнем да заклеймяваме с епитети всеки, който не мисли като нас ще паднем до нивото на някои колеги, при които наистина липсва комуникация

А с колегата Е.Димитров съм напълно съгласен този път!

ferdy написа:flame, в поста ми няма епитети, а само количествена сметка.
Е, кефиш ме!

ferdy написа:Вие тримата май сте общо с един грам мозък, колкото да пазите равновесие и да не се губите в прав коридор.![]()
ferdy написа:Прав си, че всеки има мозък, разликата е в гънките и в това кой може да го използва за нещо градивно и кой не.

ferdy написа:Нямам нищо против чуждото мнение, стига да е аргументирано.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:ferdy написа:flame, в поста ми няма епитети, а само количествена сметка.
Е, кефиш ме!Душата ми не е прекалено нежна, но въпреки това не бих казал това за човек, който не познавам:
ferdy написа:Вие тримата май сте общо с един грам мозък, колкото да пазите равновесие и да не се губите в прав коридор.
ferdy написа:Прав си, че всеки има мозък, разликата е в гънките и в това кой може да го използва за нещо градивно и кой не.
Да така е! Но и колегата Е.Димитров се опитваше да каже нещо такова. Може би само трябва да акцинтирам върху "градивно"
ferdy написа:Нямам нищо против чуждото мнение, стига да е аргументирано.
![]()
Напълно съгласен! Дори ми идва да кажа нещо, но ще се въздържа, че колегата Е.Димитров ще вземе да извади пак едни цветни примери
А,глупости,нищо няма да кажа разбира се,нали сме колеги и освен това всеки има право на мнение,Буда е казал-"Колкото хора-толкова истини" когато е помолил 5 тима негови ученици да опишат една котка.
Важното е да сме хора
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз се отказах много по-рано от теб - не можеш да се бориш със най-развитото нещо във Българина - МРЪНКАНЕТО и самоуплакването

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
" По- добре гарван на сватба, отколкото славей на погребение"- да идваха хора от Сомалия които искат да си купуват земя та да лъжем и мажем какъв сме земен рай...ама един човек който бачка от тъмно до тъмно и едвам свързва двата края-да му обясняваш че нито Бог е високо, нито цар е далеко, пък всеки божи ден да вижда, че е точно обратното си е меко казано жалко. Айде по- леко с булевардните книжлета по психология, огледайте се малко какъв е живота на улицата 

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
steeN написа:отричането на проблема е част от проблема... параграф 22, ако се чели... може ли един луд да осъзнае, че е луд и т.н. ... ей такива мисли ми минават като чета темата.
Прав си, точно това е най-лошото. Като стана дума за цитати-една от любимите ми книги-"Блатото" на Гордън Паркър почва така : "Най- съществената особеност на човешкото отчаяние е, че човек не може да осъзнае, че е отчаян"-цитирам го по памет. А нашият народ е отчаян и много малко хора смятат, че нещата вървят към някакво подобрение.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Както казах - НЕ ПИША ПО ТЕМАТА , а тези които се вживяват в оплакването - ваната , палавия нож и край на мъките
Пък аз ще продължавам да съм заблуден

- saleen
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Както казах - НЕ ПИША ПО ТЕМАТА , а тези които се вживяват в оплакването - ваната , палавия нож и край на мъките![]()
Я направи едно показно, щом толкова ни го препоръчваш

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Както казах - НЕ ПИША ПО ТЕМАТА , а тези които се вживяват в оплакването - ваната , палавия нож и край на мъките![]()
Що пък трябва да им правя кеф на мангасарите и новинарите в държавата,по-добре ако мога да "врътна" с нещо държавата е тогава съм си супер на кеф,докато тъпата държава ще ме има мен (и вас) само за "плащач" и няма да се грижи за мен като за поданник,до тогава няма да има с какво да съм горд.
Освен това колега,ти тотално бъркаш нещата,аз съм щастлив човек,много ведър и с позитивно мислене,но относно кочината в която се намираме съм на мнение че няма за какво да се гордеем.
Гордоста,скромността и самочуствието са за тези които нямат други качества!!!
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Тъкмо се върнах от почивка в Охрид, Македония, е да ви кажа че направо ме изумиха тия македонци. Сравнявам ги с нас, защото са ни най-близки, а само преди 10 г. (1999г.) имаше война там. За споровете с тях няма да говоря, но ме изненада колко горди са всички там, как са единни, как навсякъде се вижда тяхното знаме и най вече колко учудващо напредват през последните години, въпреки че не са в ЕС. Та пътищата са им пътища, градовете чисти, подредени, спретнати, къщите супер. Навсякъде чистота - имат закони от рода на - хвърляш фас - 50 EUR глоба
Е аз знаех че са супер зле и т.н., но като чух какви други строги закони имат и СЕ СПАЗВАТ останах изумен. Вече и Македония ще ни надмине, както и всички съседни държави, дано сега е момента нещата да тръгнат в правилната посока... 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- saleen
- старши ентусиаст
-
Единственото с което се гордеем в БГ е нашият патриотизъм, няма друго. Което е "на гол тумбак чифте пишови"
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI