Горди ли сте, че сте Българи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Горди ли сте че сте Българи?

Да
167
60%
Не
52
19%
Не напълно
60
22%

Общо гласове : 279
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Юли 2009, 4:04

Вие тримата май сте общо с един грам мозък, колкото да пазите равновесие и да не се губите в прав коридор. :roll:

Отказвам се да пиша в темата, не виждам комуникация.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Юли 2009, 7:03

ferdy написа:Вие тримата май сте общо с един грам мозък, колкото да пазите равновесие и да не се губите в прав коридор. :roll:

По-добре с грам мозък-но използван рационално,отколкото с много мозък,ползващ го само за затваряне на буркани

Аристотел е казал:
"Предпочитам невъзможното което убеждава,пред възможното което звучи неубедително"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Юли 2009, 9:01

Е.Димитров написа:
ferdy написа:Вие тримата май сте общо с един грам мозък, колкото да пазите равновесие и да не се губите в прав коридор. :roll:

По-добре с грам мозък-но използван рационално,отколкото с много мозък,ползващ го само за затваряне на буркани

Е, колежке, не си права в случая! Всеки има мозък, но друг е въпросът дали на нас ни харесва как се използва. Ако тръгнем да заклеймяваме с епитети всеки, който не мисли като нас ще паднем до нивото на някои колеги, при които наистина липсва комуникация ;)

А с колегата Е.Димитров съм напълно съгласен този път! :clap: Наистина не е важно кой е по-големият мозък, а кой дава по-добри крайни резултати ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 20 Юли 2009, 17:54

Единият си призна, това е напредък.

flame, в поста ми няма епитети, а само количествена сметка. Прав си, че всеки има мозък, разликата е в гънките и в това кой може да го използва за нещо градивно и кой не. Нямам нищо против чуждото мнение, стига да е аргументирано.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 20 Юли 2009, 18:53

ferdy написа:flame, в поста ми няма епитети, а само количествена сметка.

Е, кефиш ме! :D Душата ми не е прекалено нежна, но въпреки това не бих казал това за човек, който не познавам: :mhihi:

ferdy написа:Прав си, че всеки има мозък, разликата е в гънките и в това кой може да го използва за нещо градивно и кой не.

:yes: Да така е! Но и колегата Е.Димитров се опитваше да каже нещо такова. Може би само трябва да акцинтирам върху "градивно" ;)

ferdy написа:Нямам нищо против чуждото мнение, стига да е аргументирано.

:yes: :clap: Напълно съгласен! Дори ми идва да кажа нещо, но ще се въздържа, че колегата Е.Димитров ще вземе да извади пак едни цветни примери :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 20 Юли 2009, 21:23

flame написа:
ferdy написа:flame, в поста ми няма епитети, а само количествена сметка.

Е, кефиш ме! :D Душата ми не е прекалено нежна, но въпреки това не бих казал това за човек, който не познавам: :mhihi:

ferdy написа:Прав си, че всеки има мозък, разликата е в гънките и в това кой може да го използва за нещо градивно и кой не.

:yes: Да така е! Но и колегата Е.Димитров се опитваше да каже нещо такова. Може би само трябва да акцинтирам върху "градивно" ;)

ferdy написа:Нямам нищо против чуждото мнение, стига да е аргументирано.

:yes: :clap: Напълно съгласен! Дори ми идва да кажа нещо, но ще се въздържа, че колегата Е.Димитров ще вземе да извади пак едни цветни примери :mhihi:

А,глупости,нищо няма да кажа разбира се,нали сме колеги и освен това всеки има право на мнение,Буда е казал-"Колкото хора-толкова истини" когато е помолил 5 тима негови ученици да опишат една котка.
Важното е да сме хора

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Юли 2009, 21:29

Аз се отказах много по-рано от теб - не можеш да се бориш със най-развитото нещо във Българина - МРЪНКАНЕТО и самоуплакването :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Юли 2009, 22:09

" По- добре гарван на сватба, отколкото славей на погребение"- да идваха хора от Сомалия които искат да си купуват земя та да лъжем и мажем какъв сме земен рай...ама един човек който бачка от тъмно до тъмно и едвам свързва двата края-да му обясняваш че нито Бог е високо, нито цар е далеко, пък всеки божи ден да вижда, че е точно обратното си е меко казано жалко. Айде по- леко с булевардните книжлета по психология, огледайте се малко какъв е живота на улицата :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Юли 2009, 22:24

steeN написа:отричането на проблема е част от проблема... параграф 22, ако се чели... може ли един луд да осъзнае, че е луд и т.н. ... ей такива мисли ми минават като чета темата.

Прав си, точно това е най-лошото. Като стана дума за цитати-една от любимите ми книги-"Блатото" на Гордън Паркър почва така : "Най- съществената особеност на човешкото отчаяние е, че човек не може да осъзнае, че е отчаян"-цитирам го по памет. А нашият народ е отчаян и много малко хора смятат, че нещата вървят към някакво подобрение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Юли 2009, 22:34

Както казах - НЕ ПИША ПО ТЕМАТА , а тези които се вживяват в оплакването - ваната , палавия нож и край на мъките :mhihi:
Пък аз ще продължавам да съм заблуден :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 21 Юли 2009, 8:34

acho.rs написа:Както казах - НЕ ПИША ПО ТЕМАТА , а тези които се вживяват в оплакването - ваната , палавия нож и край на мъките :mhihi:

Я направи едно показно, щом толкова ни го препоръчваш :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 21 Юли 2009, 10:05

acho.rs написа:Както казах - НЕ ПИША ПО ТЕМАТА , а тези които се вживяват в оплакването - ваната , палавия нож и край на мъките :mhihi:

Що пък трябва да им правя кеф на мангасарите и новинарите в държавата,по-добре ако мога да "врътна" с нещо държавата е тогава съм си супер на кеф,докато тъпата държава ще ме има мен (и вас) само за "плащач" и няма да се грижи за мен като за поданник,до тогава няма да има с какво да съм горд.

Освен това колега,ти тотално бъркаш нещата,аз съм щастлив човек,много ведър и с позитивно мислене,но относно кочината в която се намираме съм на мнение че няма за какво да се гордеем.

Гордоста,скромността и самочуствието са за тези които нямат други качества!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 21 Юли 2009, 10:32

Тъкмо се върнах от почивка в Охрид, Македония, е да ви кажа че направо ме изумиха тия македонци. Сравнявам ги с нас, защото са ни най-близки, а само преди 10 г. (1999г.) имаше война там. За споровете с тях няма да говоря, но ме изненада колко горди са всички там, как са единни, как навсякъде се вижда тяхното знаме и най вече колко учудващо напредват през последните години, въпреки че не са в ЕС. Та пътищата са им пътища, градовете чисти, подредени, спретнати, къщите супер. Навсякъде чистота - имат закони от рода на - хвърляш фас - 50 EUR глоба :!: Е аз знаех че са супер зле и т.н., но като чух какви други строги закони имат и СЕ СПАЗВАТ останах изумен. Вече и Македония ще ни надмине, както и всички съседни държави, дано сега е момента нещата да тръгнат в правилната посока... :help:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 21 Юли 2009, 10:39

Единственото с което се гордеем в БГ е нашият патриотизъм, няма друго. Което е "на гол тумбак чифте пишови"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 & ML320CDI

Мнение от Transporter.e60 » 21 Юли 2009, 11:35

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО ! :P
burnout

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата