Откаде имат пари за тия Джипове незнам
Модератор: Общи модератори
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
.
ха-ха ела и ми го кажи бе смешник
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: с
borislav.georgiev.1990 написа:абе ей ти къф си та ше ми викаш "БЕ"?Фил написа:borislav.georgiev.1990 написа:рекох че ше ти еба майката,нещо ше направиш ли по въпроса?
Я се успокой малко бе!
Много па ти къс фитила...
А иначе другите се били отваряли по форумите...
Приятелю,какво ти става,що така нещо направо???
И аз съм от подуене,бая боен квартал беше на времето пердашихме се с мангализаторите,праихме зулуми,ама всичко с времето си ебаси,бъди пич,що се дразниш,тука знаеш че всеки си пише к'вот си иска всеки кара само уникати,но иначе познавам някой момчета от форума,всъщност са добри момчета.
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
е прав си че има и пичове във форума ама кви са тия дето ми се дърват по форума аз съм сигурен че 90% от тях няма да смеят и гъг да ми кажат на улицата.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ела ,бе смотльо !! ти набием джипарата в дупарата!!!!
ти ева майката проста ,селска ,ти ева!!!
ела на живо -напиши си и на баща ти рожденната дата и ела с него ,че не ми се разпраа с деца!
земи си и едно фотоапаратче и снимай джиповете на ората и си ги нареди на стената у стаята за чикии да ти идва пауър вечер!!
ти ева майката проста ,селска ,ти ева!!!
ела на живо -напиши си и на баща ти рожденната дата и ела с него ,че не ми се разпраа с деца!
земи си и едно фотоапаратче и снимай джиповете на ората и си ги нареди на стената у стаята за чикии да ти идва пауър вечер!!
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
Днеска 20:00 часа в борцовата зала на герена те чакам да видиме кой кого и ако искаш викни ти твоя баща
- SKISA
-
-
///peter написа:
Че какво лошо видя ти в Яне, само тва не схванах? И не се заблуждавай, че е човек на АлексейА в таз тема май са най-активни, тези чиито коли явно не са купени с техен труд
Колеги нека Ви успокоя, тук не става въпрос за Вас, а за колите над 100 000.
пешко,яне ма сандански ме кефи! тоа много вика ,ма истини казва -нема лошо!! па аз не се заблуждавам -знам,ма и тва не е лошо-се некой треа да извади информацията!
па ти да не си идвал на оглед ,та ми оцени колата!? аз говора по принцип дан мислиш ,че ше седна да се оправдавам по форуми от къде съм си я купил...!! пука ми!
Последна промяна SKISA на 25 Юни 2009, 9:27, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
Re: а
borislav.georgiev.1990 написа:Днеска 20:00 часа в борцовата зала на герена те чакам да видиме кой кого и ако искаш викни ти твоя баща
неска 20ч съм на сбирка ! и с гниди се борим с газ ,мас и оцет!!
земи целия отбор по борба и елате! земи и тате....!! земи и оцет...!!
бахти племето ненормално! йорданееее .....!!милчееевввв!!! годжии....!! ела бате си събери съучениците....

- SKISA
-
-
- borislav.georgiev.1990
- кандидат ентусиаст
-
а
аха имаш работа
деба и бъзливците виждаш ли са къф си, чиста п**** викам те да защитиш думите си, ти се оправдаваш

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
bum_bum написа:“зад всяко голямо богатство се крие престъпление”... Гьоте мисля, че бешеAcOrP написа:...и не са придобити по престъпен начин..![]()
В държава, която те души всячески няма как да понапълниш хралупката без да престъпиш закона.

Няма завист, даже ми е жал....с честен труд в БГ не става нищо!
Има известен процент учили мноого, които се доказват и тук и не бъркат в кацата, но рано или късно живота им налага да си "поискат" и те...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: а
borislav.georgiev.1990 написа:аха имаш работадеба и бъзливците виждаш ли са къф си, чиста п**** викам те да защитиш думите си, ти се оправдаваш
Колега, може и хубав момък да си, ама много си краен. Разбираемо е, щот сигур си още много млад, но животът ще те научи, че така не може. И аз бях така, и сега като говоря на по- малките- не слушат. Що ли трябва всичко да изпитаме на гърба си, за да го проумеем?!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!