Пазете си колите: Майка дере неправилно паркирани коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Дек 2008, 23:48

t_andonov написа:
horhef написа:Хора не се карайте смисълът е никъкъв. Всеки бърза за някъде, въпроса е да не пречим на останалите като бързаме. Аз съм го казал няколко пъти като ви е тесен центъра пробвайте пеша!!!! И не ми минавайте с номера кви бизнесмени сте всичките и как бързате винаги за някоя среща. Защото аман от бизнесмени/ки който се имат за въздесъщи на улицата. Защото 90% сте служители на някоя фирма и само си придавате важност а останалите 10% ни се смеят на псевдобизнесмените!!!

баш :yes:
+1
И оставете го каското....Дори и да нямаш каско-какво пощръклехте всички ,сякаш караме коли за по 2-300 000 ...Дори и тогава пак си остава скъпа тенекия...Не по-скъпа (поне на теория) от нечие здраве...Ама ние нали се целим да настигнем Зимбабве и Конго по стандарт на живот и културно развитие,та...Не се излагайте...грозна картинка.. :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 16 Дек 2008, 11:39

ХЕХе как един не видях, да каже .. "ееех деба така бех паркирал, че колата да ми взривят си го заслужавам". Всички сме правили неща, за които трябва да ни вземат книжките до живот, тея за светците не ми ги разправяйте. Всеки иска да си си прави квото му кефне и да минава метър (и аз така, няма спор)... ама не е много правилно. От нас зависи да няма такива хора, като тая п**** (а случайно да е жена на някой от форума ??).
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 16 Дек 2008, 13:01

alexand написа:ХЕХе как един не видях, да каже .. "ееех деба така бех паркирал, че колата да ми взривят си го заслужавам". Всички сме правили неща, за които трябва да ни вземат книжките до живот, тея за светците не ми ги разправяйте. Всеки иска да си си прави квото му кефне и да минава метър (и аз така, няма спор)... ама не е много правилно. От нас зависи да няма такива хора, като тая п**** (а случайно да е жена на някой от форума ??).

Няма да се намери никой, защото някой като разкаже как го били засекли ударили и тъй нататък почва със....карах си нормално с 50-60 и............ :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: lancia delta, bmw e46

Мнение от HF4WD » 17 Дек 2008, 17:08

най лошото е че бая хора по блоговете я подкрепят. аз ако хвана някой да ми удере колата ще му счупя ръцете и ще му ги завра отзад. :twisted:
снощи 15 мин съм обикалял паркингите в квартала и нямаше къде да спра така че да не запуша никого или да я оставя колата в някоя тъмна уличка дето могат да ми я разглобят :evil: и накрая я оставих на тротоара на главната улица. и кво прайме? :evil:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Дек 2008, 17:36

Търсиш платен паркинг ;)
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Дек 2008, 18:50

rado_rf написа:Търсиш платен паркинг ;)
:nono: без такива съвети моля,че колегата ръце чупи,ей Изображение Изображение :mhihi:
П.С. и това при положение че му "Удереш" колата...
Представям си някой ако му я "одере" :help: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: lancia delta, bmw e46

Мнение от HF4WD » 18 Дек 2008, 1:09

Bogat-Beden написа:
rado_rf написа:Търсиш платен паркинг ;)
:nono: без такива съвети моля,че колегата ръце чупи,ей Изображение Изображение :mhihi:
П.С. и това при положение че му "Удереш" колата...
Представям си някой ако му я "одере" :help: :mhihi:

Изображение :mhihi: според мене човек трябва да е истински Улигофрен за да посегне така на некоя чужда кола, а платени паркинги не винаги има наблизо ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CRACK_FTW » 18 Дек 2008, 1:26

Тва са пълни глупости този проблем няма да се реши скоро в София :!: :!:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 18 Дек 2008, 10:26

HF4WD написа:най лошото е че бая хора по блоговете я подкрепят.

нема страшно тва са такива дето още не са имали щастието за нищо да осъмнат с резка по боята или напълно надрана кола, ама повервай и тях ще ги стигне и ша реват като циганета из форумите... :mhihi: и тогава ша им викам платени паркинги му е майката :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Дек 2008, 10:46

Dimo написа:
HF4WD написа:най лошото е че бая хора по блоговете я подкрепят.

нема страшно тва са такива дето още не са имали щастието за нищо да осъмнат с резка по боята или напълно надрана кола, ама повервай и тях ще ги стигне и ша реват като циганета из форумите... :mhihi: и тогава ша им викам платени паркинги му е майката :winky:

Те тука 50 човека я подкрепят. Некои и по - твърдо. Хорхеф... Александ... Сонито... Богатия....

Тва форумната агресия е голема сила.
Аз ше помоля Асен да сложи в общите теми едно линкче с боксова круша с лицето на некой админ, та като влизаме у форума да си избиваме балансите малко да поступаме админите и после да пишем спокойно...

Че то тука откак стана време за избори си е*а мамата. Искат да дерат коли. Да събарят джамии. Искат да гледат Бойко да е*е Доган. Протестни шествия. Искат да линчуват негласуващите. Псувни, обиди.

От всека тема кръв са леее.
На река.

Аре напишете нещо хубаво ве батьовци... Ае некой път. Писна ми само да гледам как се делите за простотии, как поощрявате всекви форми на насилие към себеподобните ви и после да злоупотребявате с твърдението, че сме едно общество.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 18 Дек 2008, 13:09

Чакай бе, Дзвер. Разбирам че си дзвер, но защо реши, че я подкрепям ?! Напротив супер тъпо е. Но пичката се е изнервила яко и е напълно в правото си ДА Е НЕРВНА (не да дращи), ЗАЩОТО дефакто тя е напълно безсилна. С ръка на сърцето ми кажи, доколко би си търсил правата по законов път, имайки предвид законите, налагането им, колко време ще ти отнеме ..
Кажи ми и още нещо, случайно да си бил майка с малко дете някога ???
Окей ... не си, а поне мъж с жена с малко дете ?!?!
Постарай се да развиеш някаква способност, да надникваш дори и за малко от други гледни точки.. тренира се като всичко останало. И смяташ ли, че аз искам да имам надрана кола (не че не е.. ама от храсти) ? Просто с нашия манталитет, когато паркираш мислиш по следната формула.. 1. Вероятност някой да ми спадне гумите, потроши нещо, надраска колата 2. Забранено ли е тука да *** или не е 3. Оставил ли съм място да излезе колегата
Обективност малко да има ..
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 18 Дек 2008, 13:29

но защо реши, че я подкрепям ?!

Бате, да не е заради това?

alexand написа:И аз ше ви надера боята, ако ми паркирате на мястото, келеши с келеши. Какви са тея малоумни изказвания. Все едно ги дращи, ей така за кеф. Жената си има кауза. Паркирайте си както искате .. и после претендирайте за най-незнам си каква общност от автомобилни фенове. Айде изчезвам преди да съм обидил някой.

Бем ли го... Дзверовете са жувотни. Ти не моеш си сигурен как мислят и как решават кой какъв е.

Окей ... не си, а поне мъж с жена с малко дете ?!?!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
А ти на колко лазарника си, бате? Не съм виждал аз малко дете. Ти ша ми покаеш.

Обективност малко да има ..

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

мда

Мнение от Любо Мегов » 18 Дек 2008, 13:51

sonny написа:Тези които имат деца, знаят, че е права, а тези които си карат колите ги боли х** и мрънкат. Значи права е да ги дере, всички спират както си искат, всеки паркира по тротоарите, неможе да мине нито възрастен човек, нито майка с дете, нито никой. Трябва да слезеш на улицата и ти свиркат щото си им на улицата ама ги боли затова, че някой е спрял на тротоара. В случая е права и то на 10000000%

много точно, аз ходя на работа пеша, защото офиса е на 20 минути пеша, и не мога да ви опиша сутрин какви неща виждам :evil:
и ако щете ми вярвайте една сутрин мъж на около 50 с някаква фирмена баничарка щеше да ме сгази на тротоара, засича напреко направо, за малко да се кача на капака през предния ляв калник, така както спря не може да се мине, ама бърза и се качва на скорост на тротоара, щото там знаета другите отзад свиркат яко.... :mhihi: това става на ул. шести септември до маките пет кьошета

и батко ви както си отива на работа костюмарче :lol: го извади набързо, два бързи щамара и един въпрос дали разбра за какво са и тоя беше шах, щото явно не еочаквал такава реакция от някой с костюм :mhihi: после се сети... и аз останах там докато освободи мястото, не за да мина аз само изобщо да го освободи...

и да беше мутра 200 кила пак това щах да направя просто защото система ми изклщчи тогава... :mhihi: и мога да ви кажа по мое лично че вече мутрите гледат и внимават да не се набиват в очи и битови скандали...

засега се ограничавам с подобни действия сутрин само гледам някой да набарам по моя маршрут в момент на издънка... :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: мда

Мнение от POL_Starshi » 18 Дек 2008, 14:04

Любо Мегов написа:.................................
и да беше мутра 200 кила пак това щах да направя просто защото система ми изклщчи тогава... :mhihi: и мога да ви кажа по мое лично че вече мутрите гледат и внимават да не се набиват в очи и битови скандали...

засега се ограничавам с подобни действия сутрин само гледам някой да набарам по моя маршрут в момент на издънка... :mhihi:

Те мутрите нямат нужда от тротоари и си спират на пътя както си искат и такъв трябва да го изпревариш да го трепеш,иначе ....! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар

Re: мда

Мнение от Любо Мегов » 18 Дек 2008, 14:39

POL_Starshi написа:
Любо Мегов написа:.................................

Те мутрите нямат нужда от тротоари и си спират на пътя както си искат и такъв трябва да го изпревариш да го трепеш,иначе ....! :winky:

сутрин ме интересува тротоара 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата