Студентски град
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Nucl3arDru1D написа:музиката е част от културата, а тя от своя страна е отражение на интелекта![]()
с други думи ако си тананикаш "Радка пиратка" или главата ти е пълна с "Червени домати", то със сигурност няма да защитиш доцентура![]()
Нищо лично, но ненавиждам чалгата
готов ли си да заложиш пари на това си твърдение, че познавам един доцент ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
vicho написа:следващите редове са на диалект:
баце, я немоо рАзбера, що като не аресваш такива места си отишъл тама? Така де, не те са дошли на твоето мЕсто, а ти на техното (ако мое се нарече такова) и кво ти пречат в крайна сметка или тряа за нещо да се мрънка?![]()
следващите редове са нормални: да определяш хората на прости и не-прости по стила на музика, който слушат е крайно тесногледство и май проблема не е в тях![]()
и последно, да те питам, кой е слабокултурния, този дето знае кой е Спенс, кой е Шошо и Ди-джей Станчо (на мотора) и едновременно с това знае всички арии на Джакомо или този, който освен Джакомо нищо друго не слуша и тези горните му звучат, като извънземни...
Следващите редове не носят никакви лични или какви и да било мотиви за да се убиждаш от тях.
Мисля, че ти не си най-компетентния и умен в този форум да ме определяш какъв съм аз. Може би най-добре ще е да погледнеш себе си и да коригираш своето "тесногледство" което е породено от факта, че разделяш диалектите на "нормални" и може би ненормални. Чудя се ти към кои спадаш? Мисля, че ясно написах фактите поради които съм отишъл там, но резултатите от това посещение са на равнището на едни не толкова умни и държащи на принципите си и на амбициите си хора. В никакъв случай тези мой преценки не се пораждат от стила музика, а от начина на държание и поведение пред останалите. Нямам против нека си веселят като им харесва, но ще дойде време когато тези хора ще заемат отговорни длъжности и в никакъв случай аз неискам да бъда ръководен от тях. Но ако изберът усилията, ако бъдат активни, а не пасивни (да простеят), то могат да станат умни, дори ако не са върха на интелекта. На въпроса ти за "слабокултурния" ще отговоря, че не е толкова важно да ги знаеш всички които са се посветили на музикалната култура независимо от това в какъв стил са избрали, а да знаеш тези който имат най-голям принос в тази култура като цяло, но в това число (мое мение) не се включва стил, като Поп-Фолк, просто защото текстовете на тези песни са измислени от хора с не толкова богата музикална култура.
П.П Нищо лично Вичо

Последна промяна Веселин|Василев на 30 Юни 2008, 3:40, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
За това от доста време на сам предпочитам вкъщи или в нечий двор, да се паркирам и да се извадат ГОЛЕМИТЕ ТОНКОЛОНИ
маси и столове.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
vicho написа:Nucl3arDru1D написа:музиката е част от културата, а тя от своя страна е отражение на интелекта![]()
с други думи ако си тананикаш "Радка пиратка" или главата ти е пълна с "Червени домати", то със сигурност няма да защитиш доцентура![]()
готов ли си да заложиш пари на това си твърдение, че познавам един доцент ...![]()
![]()
да не е нещо дистанционно и с тема "Динамика на водопада по ракиено време"?

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
speedmaster написа:не ми харесва на къде тръгват нещата
Да, по-добре модовете да я заключат или направо да я изтрият.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Веселин|Василев написа:Мисля, че ти не си най-компетентния и умен в този форум да ме определяш какъв съм аз.
Не виждам някъде да съм написал какъв си!

Веселин|Василев написа:Може би най-добре ще е да погледнеш себе си и да коригираш своето "тесногледство" което е породено от факта, че разделяш диалектите на "нормални" и може би ненормални. Чудя се ти към кои спадаш?
няма смисъл да изместваш темата, тя няма нищо общо с диалекта, беше ми се дописало на диалект, така го написах...

Веселин|Василев написа:В никакъв случай тези мой преценки не се пораждат от стила музика, а от начина на държание и поведение пред останалите.
Еми с нищо не го показа. По-скоро само някаква ненавист към този стил музика долавям.
Веселин|Василев написа:Нямам против нека си веселят като им харесва, но ще дойде време когато тези хора ще заемат отговорни длъжности и в никакъв случай аз неискам да бъда ръководен от тях.
Искаш, не искаш, това е положението.
Веселин|Василев написа:просто защото текстовете на тези песни са измислени от хора с не толкова богата музикална култура.
Тук направо се изложи! Защо въобще обсъждате нещо, което не ви е ясно?

Надявам се, да не се обидиш, че ти разкостих така поста. Просто искам да съм максимално точен.
п.с. Аз спирам да споря, просто няма смисъл. След като не познаваш едната страна (т.е. поп-фолка) няма как компетентно да защитиш тезата си.
Ако пък това не ти стига за защита на моята, "че е признак на тесногледство да определяш хората по типа музика, която слушат" и другата, "че поп-фолка(чалгата) е боклук, който се слуша от ТЪПИ и СЛАБОКУЛТУРНИ хора" просто нямам какво повече да добавя.
Тъй де, за какво беше темата?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Човека имаше друго впредвид според мен --Като цяло подрастващото поколение някак си изпростява в поведението си --нищо ,че са студенти и от интелигентни семействна-уж. Един възпитан що годе човек, няма как да не се подразни . Едно е да се веселиш друго е да простееш.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Найстина няма смисъл да пиша по тази тема. Имам какво още да добавя, но мисля, че не си заслужава да ме болят пръстите после. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз пък не мога да разбера защо като обичам КОЛА трябва да мразя БОЗА ??? Едното нещо е за едни случай , другото за други . Аз като чуя поп-фолк , се сещам за балканите и се радвам ,че съм в страната със най-ненормалните забавления . Като чуя хип-хоп се сещам за негърско гето , но тва си е мой проблем и най-важното - НЕ ХОДЯ на Р енд Б парти (ходя на Ракия енд Бира ама тва е друга тема).
Да кажеш , че феновете на поп-фолка за прости селяни е все едно да кажеш , че техно маниаците са шибани напушалки и дроги ... Всъщност във всичко тва си има истниа , но аз не съм седнал да пиша тема - ПИСНА МИ ОТ НАПУШАЛКИ , най-малкото във БМВ форума.
Тва което не го харесвам , не го отразявам и си си отивам във НАЙ,ПЛАЗА или 33 , откачам там и се чувствам истински щастлив.
ПС: по темата за интелигентостта на 4алгарите - баце огледай малко по-добре кръчмите и после ми говори . А относно докторатите , май не съм и виждал на крейзи хаус парти или да танцуват лудо по дансинга на клубовете.Просто тия хора не са със силно изразен парти статус
Да кажеш , че феновете на поп-фолка за прости селяни е все едно да кажеш , че техно маниаците са шибани напушалки и дроги ... Всъщност във всичко тва си има истниа , но аз не съм седнал да пиша тема - ПИСНА МИ ОТ НАПУШАЛКИ , най-малкото във БМВ форума.
Тва което не го харесвам , не го отразявам и си си отивам във НАЙ,ПЛАЗА или 33 , откачам там и се чувствам истински щастлив.
ПС: по темата за интелигентостта на 4алгарите - баце огледай малко по-добре кръчмите и после ми говори . А относно докторатите , май не съм и виждал на крейзи хаус парти или да танцуват лудо по дансинга на клубовете.Просто тия хора не са със силно изразен парти статус

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Nucl3arDru1D написа:...
Станахме 2-ма!

Според мен, видяното от колегата не е само в Студентски град, а е почти навсякъде, защото знаем, че простотията ходи по хората, не по Луната...

За днешните дечурлига, какво да ви кажа - въпрос на възпитение, внимание и контрол от страна на родителите и още куп неблагоприятни фактори от заобикалящата среда.

Но... това е положението.

До някъде подкрепям мнението, че няма лошо да се забавляват, ама да се алкохолизираш на 14-15 години, да се обличаш като парцал /независимо от какъв пол/ и да се държиш вулгарно на тези години, наистина е тъжна картинка.

Ех, колко `убаво си беше по наше време

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Така е,но БЕШЕ
Хайде да поразведря малко...
Аз като чуя чалга си представям винаги перхидролена целулитка, която се е покатерила с помощ на четвъртита маса с Тюламор (не че някой на масата може да го различи от Балантайнс или Лагавулин, ако изобщо е чувал
), с копринено ансамбълче тип "космонавт" (че астронавт е друго) или късо електрик полЕ, с лаченки "буйки" със златна катарамка (тока) и високи токчета на които е набоцкала колелца краставичка от салатата
и куп веселяци, които бодро, но в никакъв случай ритмично, прищракват с пръстета окичени със златни (от турското, не руското злато, т.е. по-белезникаКви) пръстени с чер камик
Инак, не е като да не съм запознат, че да не мога аргументирано да го отрека
Пак казвам - нищо лично
Веселете се
Но знайте, че чалгата убива

Аз като чуя чалга си представям винаги перхидролена целулитка, която се е покатерила с помощ на четвъртита маса с Тюламор (не че някой на масата може да го различи от Балантайнс или Лагавулин, ако изобщо е чувал

Пак казвам - нищо лично

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:Така е,но БЕШЕ![]()
Аз като чуя чалга си представям винаги перхидролена целулитка, която се е покатерила с помощ на четвъртита маса с Тюламор (не че някой на масата може да го различи от Балантайнс или Лагавулин, ако изобщо е чувал), с копринено ансамбълче тип "космонавт" (че астронавт е друго) или късо електрик полЕ, с лаченки "буйки" със златна катарамка (тока) и високи токчета на които е набоцкала колелца краставичка от салатата
![]()
![]()
![]()
![]()
и куп веселяци, които бодро, но в никакъв случай ритмично, прищракват с пръстета окичени със златни (от турското, не руското злато, т.е. по-белезникаКви) пръстени с чер камик
![]()
![]()
![]()
![]()
Инак, не е като да не съм запознат, че да не мога аргументирано да го отрека![]()
Пак казвам - нищо личноВеселете се
![]()
Но знайте, че чалгата убива![]()
Колкото и да се опитвам да кажа нещо смислено , все някой професор си из*ира ла*ната.Винаги тия теми ги заигравате така , че обиждате едната страна. Ами пък на мен са ми много смешни хората тип живея в панелка ама си слушам хаус и хип-хоп и си мисля че съм негър в бронкс и тия урудливи чалгарки направо не ги понасям брааат , само се зарибявате с тъпня в тия 4алгаджииници , фак мееен, стои си в къщи пуши си трева , много си е яко ... хайде да вземем една двулитровка бира и да ходим в парка да шмъркаме ... Да идем в дискотеката , да си сложим очила като на заварчик , да метнем едно ПЕДЕРАСКО шалче и да бъдем фешън.
И на мен ми направи силно впечатление когато ме завлякоха в една дискотека и имах нещастието да попадна на хаус парти-брат нямаше един човек който да не е надрусан като мърша - само убити погледи , направо беше наркоманска среща . Но какво станах и си трагнах и не започнах да тазвивам теори , колко е пропаднала малдежта . Точно защото са ми през *ия такива отпадаци и мен не ме е*е за таях , както и тях за мен.
Така , че ходи пии една вода , иди си някъде дето пускат твойта музика и не пускай повече теми тип - 4алга срещу Денс или БМВ срещу Мерцедес или Бира срещу Ракия или .........
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Пак казвам - нищо лично
Веселете се
[/quote]
Абе аз за какво написах толкова дълъг отговор на тоя тъп пост бе ??? Бахти наистина слушането на чалга те превръща в идиот

Пак казвам - нищо лично

Абе аз за какво написах толкова дълъг отговор на тоя тъп пост бе ??? Бахти наистина слушането на чалга те превръща в идиот

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4