Действат ли хапчетата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 27 Юни 2008, 15:46

eraziel написа:Продай го на някой дрогар, сигурно няма и да разбере, че е за друго :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Действат ли хапчетата?

Мнение от M2PR » 27 Юни 2008, 16:23

mikfena написа:Купих си хапче от някакав представител, което се пуска в пълния до горе резервоар и имало няколко ефекта при честа употреба:
- увеличава мощноста (усещало се веднага)
- намалява шума на двигателя
- намалява разхода
Нямало странични ефекти, но никой от познатите ми не е ползвал подобно нещо. Ако някой от вас е ползвал подобно нещо нека да сподели дали действа и има ли странични ефекти?

П.С: моля без теории или "един приятел го изпробва". Благодаря

Е, извинявам се за теорията, но един съсед ми ги препоръча (т.е. не знам дали са тея същите за които ти говориш, но като описание 1 към 1) и каза, че при него много добре действали и наистина имало ефект (неговото е Dacia logan mcv), обачее не мисля, че си струва да се правят експерименти...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 27 Юни 2008, 16:36

t060 написа:
eraziel написа:Продай го на някой дрогар, сигурно няма и да разбере, че е за друго :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

Потребител
Аватар

Мнение от mikfena » 27 Юни 2008, 17:24

M2PR и аз така мисля. Един приятел има РД и май ще го пробва на хондата си ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 27 Юни 2008, 18:00

M2PR написа:Е, извинявам се за теорията, но един съсед ми ги препоръча (т.е. не знам дали са тея същите за които ти говориш, но като описание 1 към 1) и каза, че при него много добре действали и наистина имало ефект (неговото е Dacia logan mcv), обачее не мисля, че си струва да се правят експерименти...

По принцип начина на разпространение на този „продукт“ е такъв - от човек на човек. Така се получава, че винаги ти ги предлага познат, който уж ги е пробвал, и ефекта бил голям... Като станеш „дистрибутор“, минаваш курс, на който те „обучават“. За да започнеш „бизнеса“, те карат да закупиш един пакет хапчета за 200лв примерно, и после щеш-нещеш - трябва да ги продадеш.
Мисълта ми е, че всички говорят едно и също, така че не им се връзвайте. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 27 Юни 2008, 18:10

mikfena написа:Купих си хапче от някакав представител, което се пуска в пълния до горе резервоар и имало няколко ефекта при честа употреба:
- увеличава мощноста (усещало се веднага)
- намалява шума на двигателя
- намалява разхода
Нямало странични ефекти, но никой от познатите ми не е ползвал подобно нещо. Ако някой от вас е ползвал подобно нещо нека да сподели дали действа и има ли странични ефекти?

Ефекта ще е само на психическа основа, ако си мислиш че хапче разтворено в 80 литра течност вдига мощността - сваля разхода, то с извинение си будала. :) Всичко е един голям филм, пък това че ще ти стане по тих двигателя е още по-голяма заблуда. Много ми е чудно как ще стане този номер... а на тук присъстващите, по-скоро четящите им предлагам да сложат едно такова хапче в косачка или някой стар двигател 50 куб да речем с 5 литра бензин да кажем.. да видим какво ще стане, ако това хапче действа трябва да изпържи двигателя, ако не стане нищо - както и ще стане - честито. :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от mikfena » 27 Юни 2008, 18:26

rever знам че искаш да си умен, но точно от такива мнения се боях. Аз ще ти обясня какъв е принципа на действие, но не това е важно. Интересуваше ме просто и ясно ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА ГО Е ПРОБВАЛ !!!!!!!
Действието на хапа се осъществява в горивната камера на двигателя. Там се образува микропокритие върху металните повърхности. Благодарение на него горивната смес се запалва и изгаря по-бързо и по-пълноценно.
Моля без други предположения. Искам мнение от колега, който го е ползвал! Благодаря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Юни 2008, 18:33

ACCELERATOR написа:
M2PR написа:...

...

Моля те, не се опитвай да ме "просветляваш", повече от излишно е. А и ти разви няква страшна теория, все едно продават хапчета... ама на друга основа и с друга насоченост.....

пп.FFI са...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 27 Юни 2008, 18:46

Колкото по-малко хора са го пробвали - по-добре. Със този хап да ти се образува микропокритие върху метала влиза вече в графа научна фантастика.... щяло да изгори по-бързо и пълноценно... може би подмладява колата с 10 години, и вози по-меко ? Това може на хартия да го пише ама двигателя надали ще го усети. :)
Аз ти казвам бе мой човек, ПАК ще ти дам предложение, ако резервоара ти е 80 литра сложи 8 литра и пусни хапчето, трябва 10 пъти по-добър ефект да намериш, но работата е там че намериш 10 пътя по-едно друго нещо. :mhihi: Това ти го гарантирам!
И друго предложение ще ти дам, отиваш на дино тест с пълен резервоар, минаваш диното слагаш хапчето чакаш 30 минути да се разтвори хубаво и пак се качаш, да ти видим голямата мощност и нечуваното хапче излязло от завода за 1 евро и стига до тебе за... колко ? 10 лева ?

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 27 Юни 2008, 20:56

Балами винаги ще има. На това и разчитат продукти като този,магнити,добавки.ласмаги-джасмаги ръъъът! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 28 Юни 2008, 0:32

много големи глупости :puke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Юни 2008, 6:46

бе аз преди време пробвах един хап,вдигнах характеристиките за вечерта,ама после кат се разтреперих, та два дена....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 28 Юни 2008, 7:10

GVT написа:
Overburner - NX написа:Аз съм чувал,че малка част от нафталинови хапчета правела чудеса с двигателя.Много вдигала октановото число(сериозно)... :shock:

А ти чувал ли си ,че с нафталинови хапчета можеш да си прибереш чарколяците от двигатела в найлонова торбичка. :mhihi:
Нафталин като се разбърка с ........... стават мнго интересни фойверки. :mhihi:

да знаеш колко си прав. някога преди доста време когато карах картинг ги правехме тия номера слагахме нафталин в бензина или рециново масло ефекта беше голям а двигатела едвам издържаше две състезания.
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 28 Юни 2008, 13:17

mikfena написа:След прочетеното стигнах до следния извод...... Продавам хапче FFI цена: 6лв. :evil:

...мед против бременност. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Юни 2008, 14:33

Предлагам специална , минерална вода- със синя капачка без етикет - спецална разработка на КГБ-подмладява , разхубавява , подобрява сексуалноста 0,500 л. - само 5 лв - Резултата се усеща още като платите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата