Новият ни член и нестандартните му постове :)
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ей комплексар заухав, аз с тоя кашон от аватара ти - си пренасям очуканите дини от бостана до избите. Ще те помоля да си помисляш - преди да се обръщаш към мен следващия път, защото пиша във форума на Мерцедес ! Знаеш каква кола карат всички мутри и депутати, нали чичка! Ако искаш да не ПОЧЕРНЕЕ пред вас от Джи Класи - не се занимавай с неподходящите вървежни типове.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
Pupeshut написа:Нави, изглеждаш разумен човек - не се захващай... Няма да ти кажа колата, но знай, че прическата ми е с много изтънени краища, което освен фешън ме прави и много аеродинамичен. Ще ме познаеш по ризката на Енерджи и розовите чехли и чизбургера на задната седалка!
Не ме интересува прическата ти!

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Pupeshut написа:Колеги, извинете ме за грубия тон. Тъкмо събрах пари за малко воланче - да се дотунинговам, ама тия ебани руски комунисти ме издъниха с тая загуба. Знаете ли автоморга за гъзари, от където да мога да си крадна нещо, което да удовлетвори претенциозните ми изисквания?
еи прос селянин , да са махаш от тука ти си за болница щи дам аз едни г-класи и едни ес класи , незнам дали си имал и ролери някога в живота ти , улигофрен аман от такива като тебе в тоя форум ! Я кажи сега пак за ДЖИ КЛАСИТЕ да се посмея още малко
It`s party time !
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Аз май се досещам кой стои зад този ник...
Стар познайник, съфорумец (бивш, известен). Няма да му казвам името, доста от вас сигурно ще се сетят.
На останалите ще кажа просто да не му се връзват, защото сигурно му се надървя лепенката на Мерца от кеф, като ви гледа как му се връзвате

Стар познайник, съфорумец (бивш, известен). Няма да му казвам името, доста от вас сигурно ще се сетят.

На останалите ще кажа просто да не му се връзват, защото сигурно му се надървя лепенката на Мерца от кеф, като ви гледа как му се връзвате

Последна промяна ACCELERATOR на 26 Юни 2008, 22:50, променена общо 1 път
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
Регнах се във форума, за да правим продуктивни дискусии. Исках да заровим томахавката и да забравим тая отколешна вражда - МЕРЦЕДЕС-бмв. Всичко, с което се сблъсквам са груби обиди и нетактично отношение.
Позволих си да изтъкна някои факти, дори не изпарадирах с факта, че задните чистачки на БЕНЦ са с класи над вашите и предният капак се отваря по далеч по-удобен начин. Не се изфуках и, че номерът ми е РК 6969 РК, защото знаех, че отново ще се сблъскам със завистта на някои потребители.
Това е ПОСЛЕДНИЯТ ми пост тук - избръсвам си ръцете, слагам си безцветния лак и отивам да метам салфетки в Най Клуб. Съжалявам, че не намерихме общ език - до нови срещи из софийските улици.
Сбогом, колеги.
Позволих си да изтъкна някои факти, дори не изпарадирах с факта, че задните чистачки на БЕНЦ са с класи над вашите и предният капак се отваря по далеч по-удобен начин. Не се изфуках и, че номерът ми е РК 6969 РК, защото знаех, че отново ще се сблъскам със завистта на някои потребители.
Това е ПОСЛЕДНИЯТ ми пост тук - избръсвам си ръцете, слагам си безцветния лак и отивам да метам салфетки в Най Клуб. Съжалявам, че не намерихме общ език - до нови срещи из софийските улици.
Сбогом, колеги.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Ти пич, верно си расъл в саксия...
Не всички БМВ-шофьори са такива, каквито се опитваш (жалко) да иронизираш, напротив - няма да ти казвам колко съм се смял на Мерцедес-шофьори, които идват при мен, докато съвсем спокойно си пия бирата на капака на Мката и без да искам каквото и да е било от света около мен, идват да се заяждат кое колко върви с няма толкова селски нрави (брррр, настръхнах). Хора има всякакви - дали сами, дали с чужда помощ успели да си вземат прилично и не-до-толкова БМВ - респект за всеки, който успява да разбере че това е наистина начин на живот. Но наистина жалко за тези, които се оприличават себе си с тези коли - ето тук вече започват комплексите и вечната балада за голфаджийте, великите магарцедеси и тн.
Ще си позволя да заключа темата - жалко, мислех че ще стане интересна дискусия. Но за жалост, докато има такива пробитаци като тебе (споко, не си единствен - има и от нашите доста) - свястна дискусия явно няма да се получи.
Карай си Мерцедеса на воля, пуши пура вътре, чети вестник, но гледай да не седиш много-много в лявата лента, че пречиш...
Цък и язък, дето вика Явор...
Не всички БМВ-шофьори са такива, каквито се опитваш (жалко) да иронизираш, напротив - няма да ти казвам колко съм се смял на Мерцедес-шофьори, които идват при мен, докато съвсем спокойно си пия бирата на капака на Мката и без да искам каквото и да е било от света около мен, идват да се заяждат кое колко върви с няма толкова селски нрави (брррр, настръхнах). Хора има всякакви - дали сами, дали с чужда помощ успели да си вземат прилично и не-до-толкова БМВ - респект за всеки, който успява да разбере че това е наистина начин на живот. Но наистина жалко за тези, които се оприличават себе си с тези коли - ето тук вече започват комплексите и вечната балада за голфаджийте, великите магарцедеси и тн.
Ще си позволя да заключа темата - жалко, мислех че ще стане интересна дискусия. Но за жалост, докато има такива пробитаци като тебе (споко, не си единствен - има и от нашите доста) - свястна дискусия явно няма да се получи.
Карай си Мерцедеса на воля, пуши пура вътре, чети вестник, но гледай да не седиш много-много в лявата лента, че пречиш...
Цък и язък, дето вика Явор...
MORE BEER!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Извинявай Азраилчо ама не мога да се сдържа....
Ще заравя томахавката и "бмв" с малки букви
Тоя пич ще ме кара да се усмихвам и разказвам цял ден

Исках да заровим томахавката и да забравим тая отколешна вражда - МЕРЦЕДЕС-бмв.
Ще заравя томахавката и "бмв" с малки букви

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2