Новият ни член и нестандартните му постове :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Pupeshut » 26 Юни 2008, 22:37

Ей комплексар заухав, аз с тоя кашон от аватара ти - си пренасям очуканите дини от бостана до избите. Ще те помоля да си помисляш - преди да се обръщаш към мен следващия път, защото пиша във форума на Мерцедес ! Знаеш каква кола карат всички мутри и депутати, нали чичка! Ако искаш да не ПОЧЕРНЕЕ пред вас от Джи Класи - не се занимавай с неподходящите вървежни типове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 26 Юни 2008, 22:38

На мен ли говориш?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pupeshut » 26 Юни 2008, 22:39

Нави, изглеждаш разумен човек - не се захващай... Няма да ти кажа колата, но знай, че прическата ми е с много изтънени краища, което освен фешън ме прави и много аеродинамичен. Ще ме познаеш по ризката на Енерджи и розовите чехли и чизбургера на задната седалка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 26 Юни 2008, 22:40

Pupeshut написа:Нави, изглеждаш разумен човек - не се захващай... Няма да ти кажа колата, но знай, че прическата ми е с много изтънени краища, което освен фешън ме прави и много аеродинамичен. Ще ме познаеш по ризката на Енерджи и розовите чехли и чизбургера на задната седалка!

Не ме интересува прическата ти! ;) ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pupeshut » 26 Юни 2008, 22:42

Колеги, извинете ме за грубия тон. Тъкмо събрах пари за малко воланче - да се дотунинговам, ама тия ебани руски комунисти ме издъниха с тая загуба. Знаете ли автоморга за гъзари, от където да мога да си крадна нещо, което да удовлетвори претенциозните ми изисквания?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 26 Юни 2008, 22:48

Pupeshut написа:Колеги, извинете ме за грубия тон. Тъкмо събрах пари за малко воланче - да се дотунинговам, ама тия ебани руски комунисти ме издъниха с тая загуба. Знаете ли автоморга за гъзари, от където да мога да си крадна нещо, което да удовлетвори претенциозните ми изисквания?

еи прос селянин , да са махаш от тука ти си за болница щи дам аз едни г-класи и едни ес класи , незнам дали си имал и ролери някога в живота ти , улигофрен аман от такива като тебе в тоя форум ! Я кажи сега пак за ДЖИ КЛАСИТЕ да се посмея още малко
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 26 Юни 2008, 22:49

Аз май се досещам кой стои зад този ник... :mhihi:
Стар познайник, съфорумец (бивш, известен). Няма да му казвам името, доста от вас сигурно ще се сетят. :winky:
На останалите ще кажа просто да не му се връзват, защото сигурно му се надървя лепенката на Мерца от кеф, като ви гледа как му се връзвате :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна ACCELERATOR на 26 Юни 2008, 22:50, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Ivan » 26 Юни 2008, 22:49

Ок айде тръгвай за НДК-то че с тия задръствания няма да стигнеш скоро! :mhihi: ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pupeshut » 26 Юни 2008, 22:57

Регнах се във форума, за да правим продуктивни дискусии. Исках да заровим томахавката и да забравим тая отколешна вражда - МЕРЦЕДЕС-бмв. Всичко, с което се сблъсквам са груби обиди и нетактично отношение.

Позволих си да изтъкна някои факти, дори не изпарадирах с факта, че задните чистачки на БЕНЦ са с класи над вашите и предният капак се отваря по далеч по-удобен начин. Не се изфуках и, че номерът ми е РК 6969 РК, защото знаех, че отново ще се сблъскам със завистта на някои потребители.

Това е ПОСЛЕДНИЯТ ми пост тук - избръсвам си ръцете, слагам си безцветния лак и отивам да метам салфетки в Най Клуб. Съжалявам, че не намерихме общ език - до нови срещи из софийските улици.

Сбогом, колеги.

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 26 Юни 2008, 22:59

Ти пич, верно си расъл в саксия...
Не всички БМВ-шофьори са такива, каквито се опитваш (жалко) да иронизираш, напротив - няма да ти казвам колко съм се смял на Мерцедес-шофьори, които идват при мен, докато съвсем спокойно си пия бирата на капака на Мката и без да искам каквото и да е било от света около мен, идват да се заяждат кое колко върви с няма толкова селски нрави (брррр, настръхнах). Хора има всякакви - дали сами, дали с чужда помощ успели да си вземат прилично и не-до-толкова БМВ - респект за всеки, който успява да разбере че това е наистина начин на живот. Но наистина жалко за тези, които се оприличават себе си с тези коли - ето тук вече започват комплексите и вечната балада за голфаджийте, великите магарцедеси и тн.
Ще си позволя да заключа темата - жалко, мислех че ще стане интересна дискусия. Но за жалост, докато има такива пробитаци като тебе (споко, не си единствен - има и от нашите доста) - свястна дискусия явно няма да се получи.
Карай си Мерцедеса на воля, пуши пура вътре, чети вестник, но гледай да не седиш много-много в лявата лента, че пречиш...

Цък и язък, дето вика Явор...
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Юни 2008, 10:15

Извинявай Азраилчо ама не мога да се сдържа....

Исках да заровим томахавката и да забравим тая отколешна вражда - МЕРЦЕДЕС-бмв.

Ще заравя томахавката и "бмв" с малки букви :mhihi: Тоя пич ще ме кара да се усмихвам и разказвам цял ден :D :D :D
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата